Νέα

Υπάρχει θεός; Είναι ο θεός ο δημιουργός των πάντων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaligoul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Καλα εισαι στα καλά σου κι εσυ? Το οτι υπάρχει καποιος με ιδιο nick παει να πει οτι ειναι δικος μου λογαριασμος?? Ωραια λογικη!!
οχι αλλα και να ηταν...............δεν θα σουν ενοχος για καποιο λογο.............

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
οχι αλλα και να ηταν...............δεν θα σουν ενοχος για καποιο λογο.............

A μάλιστα.. κατά τ'αλλα, αφηνεις τελλιτσες οχι για υπονοουμενα, απλα για να γεμισει ο χώρος. Τι να σου πω.. και μου έλεγες κάτι περι κοινης σκεψης. Τεσπα, τι ψάχνω τωρα..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εσυ το ξεκινησες,αν εχεις τα κοτσια κ τις αποδειξεις, πες τα. Εσυ μπορεις να το κανεις μονο, εγω οχι. Βρες στοιχεια..για να σε δω. :headbang:
Με το άγιο πνεύμα να τα βάλεις, όχι με εμένα. Εγώ απλά μετέφερα το μήνυμα, μου έκανε την τιμή το άγιο πνεύμα να με χρησιμοποιήσει σαν την γέφυρα επικοινωνίας με το κοινό.

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Με το άγιο πνεύμα να τα βάλεις, όχι με εμένα. Εγώ απλά μετέφερα το μήνυμα, μου έκανε την τιμή το άγιο πνεύμα να με χρησιμοποιήσει σαν την γέφυρα επικοινωνίας με το κοινό.

Απο αυτά που γράφεις μονος σου αυτοχαρακτηριζεσαι και κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια. Πετωντας λάσπη κατ'αυτο τον τροπο, δειχνει κ ποσο τιμάς τα παντελόνια που φοράς (?)..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
A μάλιστα.. κατά τ'αλλα, αφηνεις τελλιτσες οχι για υπονοουμενα, απλα για να γεμισει ο χώρος. Τι να σου πω.. και μου έλεγες κάτι περι κοινης σκεψης. Τεσπα, τι ψάχνω τωρα..
δεν αφηνω τελιτσες για αυτο το λογο................και σου πα εαν ησουν εσυ δεν ειναι κατακριτεο.......................

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απο αυτά που γράφεις μονος σου αυτοχαρακτηριζεσαι και κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια. Πετωντας λάσπη κατ'αυτο τον τροπο, δειχνει κ ποσο τιμάς τα παντελόνια που φοράς (?)..
Σκωτσέζος είμαι, φούστα φοράω.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Εγω  ειμαι  σιγουρος  για  σενα  οτι  το  ονομα  σου  ειναι  Δημητριος

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Θα  σου  πω  ενα  ακομα  μονο . Εισαι  μονιμος  στο  στρατο , στο  πυροβολικο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Οποιος ένδιαφέρετε νά διαβάση καί να δή κάτι περι αύτου
άς μου στείλη to mail τού , σε π.μ νά τού στείλω κάτι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!!!!!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Aντε μπας κ ξεθολώσεις,αλλα δυσκολο.
Aντε μπας κ ξεθολώσεις,αλλα δυσκολο.
Tώρα ποιός είναι θολωμένος...εσύ περνιέσαι για άνθρωπος του θεού με τον τρόπο που γράφεις??αυτά σου διδάσκουν τα παπαδάκια..κάψτε και βρίστε όσους δεν πιστεύουν..αυτό το παράδειγμα δίνεις..έχεις μελετήσει αποσπασματικά το θέμα θρησκεία,με αποτέλεσμα να μην έχεις επιχειρήματα και να λες τους άλλους στραβούς,θολωμένους..αυτή είναι η θρησκεία σου??σου τη χαρίζω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom