liberistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Προσωπικά δεν το έχω κάνει και απ' όσο θυμάμαι δεν απομόνωσε κάποιος κάτι από αυτά που είπες αποδίδοντας έτσι εντελώς διαφορετικό νόημα από το σύνολο του κειμένου.
Μια άλλη κλασική Γκεμπελική τακτική, είναι αυτό που κάνεις τώρα: η μετάθεση του σημαντικού. Απαντάς στο ασήμαντο (που μπορεί να μπήκε σε ένα κείμενο μόνο για έμφαση) και αφήνεις το σημαντικό αναπάντητο, ώστε να μη φανεί ότι δεν έχεις ουσιαστικά επιχειρήματα.
Υπάρχει λόγος να απαντησω? Οποιος θέλει να δει αυτο που ειπα, μπορει να δει τις στιχομυθιες προηγουμενων σελιδων και να βγαλει συμπέρασμα ποιοι κ ποτε παραποιησαν λογια μου,ειτε τα απομονωσαν. Το οτι δεν θυμάσαι αν εσυ ή άλλος απομονωσε φραση μου κλπ, το περιμενα. Δεν ειχα την αξίωση να παραδεχτεις κάτι.
Και εξάλλου έχετε τοσο εύκολες τις απαντησεις και η φαιδροτητά σας ξεπέρασε κάθε όριο, καθως στην αρχη με λογίζατε ως παπά.. κατοπιν, αφου σας πέρασε αυτη η λόξα, συμφωνήσατε οτι ειμαι απλα καποιος που πήγε στο κατηχητικο κ κάνει δηθεν κήρυγμα..ακολούθησε (μια και νομιζεις οτι τα ξερεις ολα περι Γκεμπελς κ οι άλλοι αγνοουν) η επισης Γκεμπελικη μέθοδος "Ριξε λάσπη, ρίξε λάσπη,όλο και κάτι θα μείνει…" με την φωτο απο καποιο site, θριαμβολογώντας επειδη καποιος αλλος που έτυχε να εχει ιδιο nick με μένα, σας έδωσε το δικαιωμα (ως άντρες με φουστάνια) να με συνδέσετε άφοβα και χωρις ίχνος ντροπης με εκεινον. Τελευταια φαιδροτητα ήταν εκείνη με καποιον απο το στρατο και κάτι άλλα ονειροπαρμένα,σε βαθμό σιγουριάς. Όταν δεν βρίσκατε άλλο τρόπο αντιμετώπισης των αποψεων επειδη δεν σας άρεσαν, αλλάζατε τροπάρι κ αναλόγως με κατηγοριοποιούσατε. Οποία φαιδρότις!
Λοιπόν, τι έχει σειρά στο μενού?