Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Προς τα κει πάει το πράγμα. Το πολύ σε 2 αιώνες λέω εγώ.
Προς τα κει πάει το πράγμα. Το πολύ σε 2 αιώνες λέω εγώ.
Ο Γκαίμπελς ήταν θεός σε αυτό που έκανε ... ας φροντισουμε και εμεις στην καθημερινότητά μας να τον μιμηθούμε ....
μα και βέβαια !!! ετσι λειτουργεί η θρησκεία παγκόσμια .. η κάθε θρησκεία ...
θάνατος στους άπιστους .....
είναι τυχαίο ?
Τις θεολογικες μου αποριες θα τις απαντησεις καποτε?Toσα ξέρεις, τοσα καταλαβαινεις, τόσα λες.. αυτο το τελευταιο που έγραψες -αν το γνωριζεις που πολυ αμφιβάλλω, καθως αρέσκεσαι να πετάς φωτοβολιδες χωρις λόγο, κ όποιος τις δει- το λέει στο Κοράνι και οχι ο Χριστιανισμος.
Τις θεολογικες μου αποριες θα τις απαντησεις καποτε?
Εχω διαβασει, θα ηθελα την αποψη καποιου με ισχυρα δογματικη πιστη οπως εχω ξαναπει.Ψάξε και διάβασε. Το βιβλιο θα ανεχτεί να το ειρωνευτεις, πάντως.
Διαβασα σου ειπα και βρηκα αυτα και αλλα πολλα. Το οτι τα ερμηνευει αυτα η ορθοδοξη εκκλησια δογματικα, ειναι γεγονος....εκανα edit.
Διαβασα σου ειπα και βρηκα αυτα και αλλα πολλα. Το οτι τα ερμηνευει αυτα η ορθοδοξη εκκλησια δογματικα, ειναι γεγονος.
Επί της ουσίας, ΦΥΣΙΚΑ τουμπεκί ψιλοκομμένο κάνεις... Ούτε μισό λογικό επιχείρημα δεν έχεις να παραθέσεις, γι' αυτό και αναλώνεσαι στο ποιός σε είπε τι... Σού είπα και πιο πριν, ότι ειδικά γι' αυτό το θέμα, εσύ άρχισες να προκαλείς με τις μαλακίες περί πιθήκων και λοιπών πρωτευόντων, οπότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παραπονιέσαι. Πληρώθηκες με το ίδιο νόμισμα. Αλλά έτσι είναι με εσάς τους φανατίλες: μόλις σας κάνουν αυτό που ακριβώς κάνετε, βάζετε τα κλάματα... "Μαμά, αυτός με βάρεσε..."Υπάρχει λόγος να απαντησω? Οποιος θέλει να δει αυτο που ειπα, μπορει να δει τις στιχομυθιες προηγουμενων σελιδων και να βγαλει συμπέρασμα ποιοι κ ποτε παραποιησαν λογια μου,ειτε τα απομονωσαν. Το οτι δεν θυμάσαι αν εσυ ή άλλος απομονωσε φραση μου κλπ, το περιμενα. Δεν ειχα την αξίωση να παραδεχτεις κάτι.
Και εξάλλου έχετε τοσο εύκολες τις απαντησεις και η φαιδροτητά σας ξεπέρασε κάθε όριο, καθως στην αρχη με λογίζατε ως παπά.. κατοπιν, αφου σας πέρασε αυτη η λόξα, συμφωνήσατε οτι ειμαι απλα καποιος που πήγε στο κατηχητικο κ κάνει δηθεν κήρυγμα..ακολούθησε (μια και νομιζεις οτι τα ξερεις ολα περι Γκεμπελς κ οι άλλοι αγνοουν) η επισης Γκεμπελικη μέθοδος "Ριξε λάσπη, ρίξε λάσπη,όλο και κάτι θα μείνει…" με την φωτο απο καποιο site, θριαμβολογώντας επειδη καποιος αλλος που έτυχε να εχει ιδιο nick με μένα, σας έδωσε το δικαιωμα (ως άντρες με φουστάνια) να με συνδέσετε άφοβα και χωρις ίχνος ντροπης με εκεινον. Τελευταια φαιδροτητα ήταν εκείνη με καποιον απο το στρατο και κάτι άλλα ονειροπαρμένα,σε βαθμό σιγουριάς. Όταν δεν βρίσκατε άλλο τρόπο αντιμετώπισης των αποψεων επειδη δεν σας άρεσαν, αλλάζατε τροπάρι κ αναλόγως με κατηγοριοποιούσατε. Οποία φαιδρότις!
Λοιπόν, τι έχει σειρά στο μενού?
Επί της ουσίας, ΦΥΣΙΚΑ τουμπεκί ψιλοκομμένο κάνεις... Ούτε μισό λογικό επιχείρημα δεν έχεις να παραθέσεις, γι' αυτό και αναλώνεσαι στο ποιός σε είπε τι... Σού είπα και πιο πριν, ότι ειδικά γι' αυτό το θέμα, εσύ άρχισες να προκαλείς με τις μαλακίες περί πιθήκων και λοιπών πρωτευόντων, οπότε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παραπονιέσαι. Πληρώθηκες με το ίδιο νόμισμα. Αλλά έτσι είναι με εσάς τους φανατίλες: μόλις σας κάνουν αυτό που ακριβώς κάνετε, βάζετε τα κλάματα... "Μαμά, αυτός με βάρεσε..."
Έτσι μια απορία θέλω να μου λύσεις... ΕΣΥ προσωπικά, πόσα βιβλία διάβασες ή πόσο πολύ έψαξες για τις άλλες θρησκείες (της αθεΐας και του αγνωστικισμού συμπεριλαμβανομένων), ΠΡΙΝ καταλήξεις ότι αυτό που θέλεις να πιστεύεις είναι ο Χριστιανισμός;
γιατι μαλωνεται ρε παιδες;
Ο Θεος υπάρχει. Απλα δεν εχει σχεση με καμια απο τις θρησκειες που μιλατε. Τι δουλεια εχει με φονιαδες, ψευτες, καλοπερασακηδες παπαδορασοφορους; Με επαγγελματιες που υποσχονται κατι για μετα τον θανατο για να σου τα παιρνουν τωρα;
Η συζητηση ειναι αν υπαρχει θεος ή οχι. Όχι ποια θρησκεια ειναι η αληθινη. Γιατι ετσι δεν τελειωνετε ποτε.
Δε γίνεται ρε Liberistas... κάτι παίρνεις εσύ... Δεν εξηγείται αλλιώς να απαντάς όπως απάντησες. Εκτός κι αν μαζί με όλα τ' άλλα, πάσχεις και από μανία καταδίωξης.Απ'τη στιγμή που η ανάλυση της μεθοδολογιας σας για να αντιμετωπισετε τα οποια επιχειρηματα διετυπωσα, σε εσενα ομοιάζει με παράπονο κλάμα κλπ.. φτάνει, δεν βγαινει άκρη μαζί σου. Το να με βγάλεις τρελό, δογματιστή και ο,τι άλλο πετώντας λάσπη, υποθέσεις κ με παραποιήσεις μπορει να ειναι εύκολο. Ειδικά οταν δεν έχεις απαντησεις στα επιχειρηματα ή εν πάση περιπτώσει στις οποιες αποψεις. Κι αν έχεις (εσυ ή άλλοι), αυτές ειναι προϊον είτε copy-paste, ειτε βασίζονται σε ειρωνειες.
Οσο για τα βιβλία, εχω διαβάσει πολλά σε πληροφορώ. Απ'τη στιγμή που η διδασκαλια του Χριστού με άγγιξε κ με έκανε να νιώσω οτι αυτη ειναι για μένα η πραγματική αλήθεια κ οτι ειναι ο Θεός, έμεινα σε αυτό.
Εσυ για να 'τριγυρνάς' ακομα, σημαινει οτι μάλλον δεν βρηκες τιποτα?
Toσα ξέρεις, τοσα καταλαβαινεις, τόσα λες.. αυτο το τελευταιο που έγραψες -αν το γνωριζεις που πολυ αμφιβάλλω, καθως αρέσκεσαι να πετάς φωτοβολιδες χωρις λόγο, κ όποιος τις δει- το λέει στο Κοράνι και οχι ο Χριστιανισμος.
γιατι μαλωνεται ρε παιδες;
Ο Θεος υπάρχει. Απλα δεν εχει σχεση με καμια απο τις θρησκειες που μιλατε. Τι δουλεια εχει με φονιαδες, ψευτες, καλοπερασακηδες παπαδορασοφορους; Με επαγγελματιες που υποσχονται κατι για μετα τον θανατο για να σου τα παιρνουν τωρα;
Η συζητηση ειναι αν υπαρχει θεος ή οχι. Όχι ποια θρησκεια ειναι η αληθινη. Γιατι ετσι δεν τελειωνετε ποτε.
Να σου πω φιλε μου την αλήθεια, προσωπικά άρχισα να κουράζομαι. Όχι να πτοούμαι από οσα μου γράφουν και κοροϊδευουν, να κουράζομαι - να απαντώ κλπ κλπ κλπ.