Νέα

Υπάρχει θεός; Είναι ο θεός ο δημιουργός των πάντων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaligoul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οριστε και η κριτικη του παπα ....  :2funny: :2funny: :2funny:

Σκυψε ευλογημενη

Ηρθε για εξομολογηση νεαρα κορασιδα με την οποια συνεβρεθειν οπισθεν του ναου
ωραια πιπα , βαθια υγρη ( με βατραχοπεδιλα και ψαροντουφεκο )
ξεκινησαμε με ιεραποστολικο οπως ηταν φυσκικο μιας και οποιαδηποτε αλλη σταση αποτελει αδικημα
στο τελος κοινωνησε πινοντας το γαλατακι της σαν καλο κοριτσι ...
αλλη μια αμαρτωλη συγχωρεθηκε

Ο Θεος μαζι σας

Μέσος όρος:   7.3
Εμφάνιση κοπέλας: 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/αμαρτιες κοπέλας: 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 8.0
Συμπεριφορά παπα: 7.0
Πρόσβαση/Parking: 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 8.0
Δεν παίζεσαι ρε.. :2funny: :2funny: :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
όχι γιατι με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και διοτι λειτουργεί ...

δεν ασπάζομαι ουτε την μεν ουτε και την δε φιλοσοφική θεώρηση ....
Θα με τρελανεις? πως λειτουργει? μπορεις να επηρεασεις την φυση με την θεληση σου πχ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
υποτιμιτικο για την "κοινη γνωμη" μπορει να ειναι... ΑΛΛΑ... η ταπεινωση δεν ειναι απαραιτητα κακο... ποσο μαλον οταν αυτη η "ταπεινωση" (κατα τη γνωμη της κοινης γνωμης) συνδιαζεται με ενα εισοδημα που η κοινη γνωμη μαλλον υψηλο θα χαρακτηριζε

γενικα παντως δε θεωρω κανενα επαγγελμα υποτιμιτικο. τον σκουπιδιαρη αν εβγαζε 3 φορες οσα βγαζεις δε θα το χαρακτηριζες υποτιμιτικο. απλα εχουμε συνηθισει και τα αξιολογουμε ολα με τα λεφτα. βεβαια σε αυτητ ην περιπτωση παλι η πουτανα δεν ειναι και τοσο χαμηλα στην πυραμιδα

πράγματι η οικονομικη ευμάρεια εξυψώνει άτομα και καταστάσεις ...

όμως σε ενα συντηρητικό κοινωνικό πλαίσιο όπως το του οίκου μας τα συγκεκριμένα επαγγέλματα κρίνονται επισφαλή και μη αναγνωρίσιμα ως κοινωνικώς αποδεκτά ...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
σε ενα συντηριτικο κοινωνικο πλαισιο οπως το του οικου μας και η μη τυφλη πιστη στην επισημη θρησκεια του κρατους κρινεται ως επισφαλης και μη κοινωνικως αποδεκτη

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

όμως σε ενα συντηρητικό κοινωνικό πλαίσιο όπως το του οίκου μας τα συγκεκριμένα επαγγέλματα κρίνονται επισφαλή και μη αναγνωρίσιμα ως κοινωνικώς αποδεκτά ...
Αποδεκτά ξε-αποδεκτά...σύμφωνα με την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα...βρίσκεσαι σε ένα μπουρδελοσάιτ κι έχεις πιάσει ψιλοκουβεντούλα με μπουρδελιάρηδες και κάποια σαν "εμένα"..
Τυχαίο?
Δεν νομίζω....!!!!!

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Θα με τρελανεις? πως λειτουργει? μπορεις να επηρεασεις την φυση με την θεληση σου πχ?

να πω μονο οτι λειτουργεί στα καθ΄ημάς .... δεν με ενδιαφέρει το πως και το γιατι ... απλά λειτουργεί ... χωρίς φυσικά να θέλω να σε τρελάνω ...

ενα μοντέλο: .... λεω ... ειμαι το κεντρο του κοσμου μου ... τα θέλω ολα και τα πάντα .... να συμβει το α ... β ... γ .... ε κάτι γίνεται και συμβαινει αυτο που πρέπει να συμβει η σχεδόν αυτο που πρέπει ...μην τα θέλουμε και όλα και είμαστε και εγωιστές ..

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αποδεκτά ξε-αποδεκτά...σύμφωνα με την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα...βρίσκεσαι σε ένα μπουρδελοσάιτ κι έχεις πιάσει ψιλοκουβεντούλα με μπουρδελιάρηδες και κάποια σαν "εμένα"..
Τυχαίο?
Δεν νομίζω....!!!!!

καθόλου τυχαιο... επιλογή μου .... απροσωπη μη αναγνωρίσημη εκτος κοινωνικού (μου) κύκλου ...

δεν υπήρξα ποτε πελάτη σου .... να σημειωθεί ....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Το αρχαιοτερο των επαγγελματων μη αποδεκτο κοινωνικα? Δεν νομιζω...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το αρχαιοτερο των επαγγελματων μη αποδεκτο κοινωνικα? Δεν νομιζω...

δηλαδή θα γινόταν αποδεκτό στο στενο οικογενειακό - κοινωνικό - επαγγελματικό σου περιβαλλον ?

γιατι στο δικό μου με τίποτα ....

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ..δεν σε γράφω..έριξα μια ματιά..
Απλά απορώ γιατί μας διδάσκουν αυτές τις εκδοχές από πολύ μικρή ηλικία..και όταν μεγαλώσουμε και αναρωτηθούμε όπως τώρα καλή ώρα..μένουμε "τσιμπούκια ο Χαράλαμπος"..

Φίλε μου, αυτές τις 'εκδοχες' δολίως τις σπέρνουν έτσι, ώστε να φυτευθεί η αμφιβολία (αν οχι η σιγουρια) περι της συγγένειας  (ή προέλευσης) με τον πίθηκο. Μη νομίζεις ότι όλα είναι τυχαία..πλανάσαι πλάνην οικτράν. Λες για καλό να το έθεσαν σαν 'θέμα'? Οχι βέβαια. Εξάλλου βοηθάει μια τέτοια άποψη...καθως έρχεται σε αντιθεση με πολλά που αφορουν την Εκκλησια κ γενικα την ύπαρξη του Θεού.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε μου, αυτές τις 'εκδοχες' δολίως τις σπέρνουν έτσι, ώστε να φυτευθεί η αμφιβολία (αν οχι η σιγουρια) περι της συγγένειας  (ή προέλευσης) με τον πίθηκο. Μη νομίζεις ότι όλα είναι τυχαία..πλανάσαι πλάνην οικτράν. Λες για καλό να το έθεσαν σαν 'θέμα'? Οχι βέβαια. Εξάλλου βοηθάει μια τέτοια άποψη...καθως έρχεται σε αντιθεση με πολλά που αφορουν την Εκκλησια κ γενικα την ύπαρξη του Θεού.

δηλαδή ο Δαρβινος απαξιώθηκε ενω η Αδαμιαία θεωρεία έγινε αποδεκτή ....!!! :headbang:

Θεέ μου !!! τι άλλο θα ακούσουμε ??  :headbang:

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
[size=11pt]Θεός, ως χωριστός δημιουργός του κόσμου δεν υπάρχει και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, γιατί το δημιούργημα, ο δημιουργός και η πράξη της δημιουργίας είναι ένα.
Η ύπαρξη είναι μια! δεν τη δημιουργεί κάποιος δημιουργός.
Είναι η ίδια δημιουργός και δημιούργημα.
Ο νους όμως, όταν δει το δημιούργημα, επειδή δεν το συλλαμβάνει, χρειάζεται το "άλλο",κάποιον
δημιουργό.
Αλλά ο νους, που σε θέτει μπροστά στο δημιουργό του δημιουργήματος,
θα σε θέσει και μπροστά στο δημιουργό του δημιουργού.
Ο νους διαιρεί αδιάκοπα γι' αυτό και δεν καταλήγει πουθενά.[/size]

Απιθανο σκεπτικο!! Πραγματικά δεν το'χω ξανασυναντησει! :sunglasses: :huh: :- "Ο δημιουργος δεν συλλαμβάνει το οτι ο ιδιος ειναι ο δημιουργος"... μιλάμε τότε θα'χε πιει πολλή κοκκα, και δεν έβλεπε την τύφλα του! Καλα..μιλάς σοβαρά? Που πας και τα βρισκεις αυτά τα απιθανα?! :headbang: :headbang: :headbang:

Δε μου λες...όταν καποιος που επεξεργάζεται τον πυλό..και του δίνει σχήμα και τελικά φτιάχνει ένα ωραίο βάζο..και το βάζει στο φουρνο και στερεοποιείται..τι σημαινει? Οτι "το δημιούργημα, ο δημιουργός και η πράξη της δημιουργίας είναι ένα."?? :idiot: :idiot: Δλδ ο άνθρωπος με το βάζο απο πυλό...ειναι ένα και το αυτό..σωστα? :headbang:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
καθόλου τυχαιο... επιλογή μου .... απροσωπη μη αναγνωρίσημη εκτος κοινωνικού (μου) κύκλου ...

δεν υπήρξα ποτε πελάτη σου .... να σημειωθεί ....
Ααααα...δηλαδή είσαι ο μυστήριος με τα 5 πρόσωπα?
Όπως περιγράφεις το προφίλ σου κάτι σε ταινία ψυχολογικού θρίλερ με πολύ σασπένς μου κάνει..
Δεν μας πειράζει ματάκια μου όποιος κι αν είσαι..
Την ταυτότητά σου να την κρατάς για τον εαυτό σου..
Μπόνους και υποτροφίες δεν δίνουμε εδώ..ούτε ιδιαίτερα αξιώματα..
Ό,τι είναι ο καθένας...είναι για τον εαυτό του...
Μου κάνει ιδιαίτερη όμως εντύπωση ακόμα άλλη μία φορά..πώς ένας τύπος χωρίς ταυτότητα έχει τόση ευφράδεια λόγου και κρίσης..

Γιατί "σημειώνεις" ότι δεν είσαι πελάτης μου?
Κι αν ήσουν...λες να σε θυμόμουνα?

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή ο Δαρβινος απαξιώθηκε ενω η Αδαμιαία θεωρεία έγινε αποδεκτή ....!!! :headbang:

Θεέ μου !!! τι άλλο θα ακούσουμε ??   :headbang:

Εσύ πάλι..αφου δεν έχεις διαβάσει τιποτε θρησκευτικο κ συναφές με τον Χριστιανισμό, ποιος ο λόγος να συνεχιζεις τη συζήτηση? Πιο καλά να άνοιγες μια κουβέντα επιστημονικη...πχ περι σαϊεντολογιας :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom