marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
διακρινω μια προθυμια,να με ριξεις μηπως?οτι πεις !!!!!
και γι αυτο δε μου τη λες.
διακρινω μια προθυμια,να με ριξεις μηπως?οτι πεις !!!!!
Δεν παίζεσαι ρε..Οριστε και η κριτικη του παπα ....
Σκυψε ευλογημενη
Ηρθε για εξομολογηση νεαρα κορασιδα με την οποια συνεβρεθειν οπισθεν του ναου
ωραια πιπα , βαθια υγρη ( με βατραχοπεδιλα και ψαροντουφεκο )
ξεκινησαμε με ιεραποστολικο οπως ηταν φυσκικο μιας και οποιαδηποτε αλλη σταση αποτελει αδικημα
στο τελος κοινωνησε πινοντας το γαλατακι της σαν καλο κοριτσι ...
αλλη μια αμαρτωλη συγχωρεθηκε
Ο Θεος μαζι σας
Μέσος όρος: 7.3
Εμφάνιση κοπέλας: 7.0
Συμμετοχή/διάθεση/αμαρτιες κοπέλας: 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 8.0
Συμπεριφορά παπα: 7.0
Πρόσβαση/Parking: 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 8.0
Θα με τρελανεις? πως λειτουργει? μπορεις να επηρεασεις την φυση με την θεληση σου πχ?όχι γιατι με κάνει να αισθάνομαι όμορφα και διοτι λειτουργεί ...
δεν ασπάζομαι ουτε την μεν ουτε και την δε φιλοσοφική θεώρηση ....
υποτιμιτικο για την "κοινη γνωμη" μπορει να ειναι... ΑΛΛΑ... η ταπεινωση δεν ειναι απαραιτητα κακο... ποσο μαλον οταν αυτη η "ταπεινωση" (κατα τη γνωμη της κοινης γνωμης) συνδιαζεται με ενα εισοδημα που η κοινη γνωμη μαλλον υψηλο θα χαρακτηριζε
γενικα παντως δε θεωρω κανενα επαγγελμα υποτιμιτικο. τον σκουπιδιαρη αν εβγαζε 3 φορες οσα βγαζεις δε θα το χαρακτηριζες υποτιμιτικο. απλα εχουμε συνηθισει και τα αξιολογουμε ολα με τα λεφτα. βεβαια σε αυτητ ην περιπτωση παλι η πουτανα δεν ειναι και τοσο χαμηλα στην πυραμιδα
διακρινω μια προθυμια,να με ριξεις μηπως?
και γι αυτο δε μου τη λες.
ΟΧΙθες ντριιν ?
Αποδεκτά ξε-αποδεκτά...σύμφωνα με την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα...βρίσκεσαι σε ένα μπουρδελοσάιτ κι έχεις πιάσει ψιλοκουβεντούλα με μπουρδελιάρηδες και κάποια σαν "εμένα"..πράγματι η οικονομικη ευμάρεια εξυψώνει άτομα και καταστάσεις ...
όμως σε ενα συντηρητικό κοινωνικό πλαίσιο όπως το του οίκου μας τα συγκεκριμένα επαγγέλματα κρίνονται επισφαλή και μη αναγνωρίσιμα ως κοινωνικώς αποδεκτά ...
Θα με τρελανεις? πως λειτουργει? μπορεις να επηρεασεις την φυση με την θεληση σου πχ?
Αποδεκτά ξε-αποδεκτά...σύμφωνα με την συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα...βρίσκεσαι σε ένα μπουρδελοσάιτ κι έχεις πιάσει ψιλοκουβεντούλα με μπουρδελιάρηδες και κάποια σαν "εμένα"..
Τυχαίο?
Δεν νομίζω....!!!!!
Το αρχαιοτερο των επαγγελματων μη αποδεκτο κοινωνικα? Δεν νομιζω...πράγματι η οικονομικη ευμάρεια εξυψώνει άτομα και καταστάσεις ...
όμως σε ενα συντηρητικό κοινωνικό πλαίσιο όπως το του οίκου μας τα συγκεκριμένα επαγγέλματα κρίνονται επισφαλή και μη αναγνωρίσιμα ως κοινωνικώς αποδεκτά ...
:S :S :S :< :< :<
Το αρχαιοτερο των επαγγελματων μη αποδεκτο κοινωνικα? Δεν νομιζω...
Ρε συ..δεν σε γράφω..έριξα μια ματιά..
Απλά απορώ γιατί μας διδάσκουν αυτές τις εκδοχές από πολύ μικρή ηλικία..και όταν μεγαλώσουμε και αναρωτηθούμε όπως τώρα καλή ώρα..μένουμε "τσιμπούκια ο Χαράλαμπος"..
Φίλε μου, αυτές τις 'εκδοχες' δολίως τις σπέρνουν έτσι, ώστε να φυτευθεί η αμφιβολία (αν οχι η σιγουρια) περι της συγγένειας (ή προέλευσης) με τον πίθηκο. Μη νομίζεις ότι όλα είναι τυχαία..πλανάσαι πλάνην οικτράν. Λες για καλό να το έθεσαν σαν 'θέμα'? Οχι βέβαια. Εξάλλου βοηθάει μια τέτοια άποψη...καθως έρχεται σε αντιθεση με πολλά που αφορουν την Εκκλησια κ γενικα την ύπαρξη του Θεού.
[size=11pt]Θεός, ως χωριστός δημιουργός του κόσμου δεν υπάρχει και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, γιατί το δημιούργημα, ο δημιουργός και η πράξη της δημιουργίας είναι ένα.
Η ύπαρξη είναι μια! δεν τη δημιουργεί κάποιος δημιουργός.
Είναι η ίδια δημιουργός και δημιούργημα.
Ο νους όμως, όταν δει το δημιούργημα, επειδή δεν το συλλαμβάνει, χρειάζεται το "άλλο",κάποιον
δημιουργό.
Αλλά ο νους, που σε θέτει μπροστά στο δημιουργό του δημιουργήματος,
θα σε θέσει και μπροστά στο δημιουργό του δημιουργού.
Ο νους διαιρεί αδιάκοπα γι' αυτό και δεν καταλήγει πουθενά.[/size]
Ααααα...δηλαδή είσαι ο μυστήριος με τα 5 πρόσωπα?καθόλου τυχαιο... επιλογή μου .... απροσωπη μη αναγνωρίσημη εκτος κοινωνικού (μου) κύκλου ...
δεν υπήρξα ποτε πελάτη σου .... να σημειωθεί ....
δηλαδή ο Δαρβινος απαξιώθηκε ενω η Αδαμιαία θεωρεία έγινε αποδεκτή ....!!!
Θεέ μου !!! τι άλλο θα ακούσουμε ??