jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Δεν παίζεσαι ρε..
Ευθημησαμε παλι...
Καληνυχτα σε ολους , καλα ξεμπερδεματα με τους θυος και με τους δαιμονες .. και καλα κρασια
Δεν παίζεσαι ρε..
Αααααααμήηηηηηηηηηηηηην.....Ευθημησαμε παλι...
Καληνυχτα σε ολους , καλα ξεμπερδεματα με τους θυος και με τους δαιμονες .. και καλα κρασια
Αν επαιρνα τετοια αποφαση στα @@ μου το στενο οικογενειακο - κοινωνικο - επαγγελματικο μου περιβαλλον. Το δικο σου τετοιο νομιζω θα ειχε προβλημα και σε αλλα επαγγελματα πχ μαναβισα η καθαριστριαδηλαδή θα γινόταν αποδεκτό στο στενο οικογενειακό - κοινωνικό - επαγγελματικό σου περιβαλλον ?
γιατι στο δικό μου με τίποτα ....
ενα μοντέλο: .... λεω ... ειμαι το κεντρο του κοσμου μου ... τα θέλω ολα και τα πάντα .... να συμβει το α ... β ... γ .... ε κάτι γίνεται και συμβαινει αυτο που πρέπει να συμβει η σχεδόν αυτο που πρέπει ...μην τα θέλουμε και όλα και είμαστε και εγωιστές ..
Ααααα...δηλαδή είσαι ο μυστήριος με τα 5 πρόσωπα?
Όπως περιγράφεις το προφίλ σου κάτι σε ταινία ψυχολογικού θρίλερ με πολύ σασπένς μου κάνει..
Δεν μας πειράζει ματάκια μου όποιος κι αν είσαι..
Την ταυτότητά σου να την κρατάς για τον εαυτό σου..
Μπόνους και υποτροφίες δεν δίνουμε εδώ..ούτε ιδιαίτερα αξιώματα..
Ό,τι είναι ο καθένας...είναι για τον εαυτό του...
Μου κάνει ιδιαίτερη όμως εντύπωση ακόμα άλλη μία φορά..πώς ένας τύπος χωρίς ταυτότητα έχει τόση ευφράδεια λόγου και κρίσης..
Γιατί "σημειώνεις" ότι δεν είσαι πελάτης μου?
Κι αν ήσουν...λες να σε θυμόμουνα?
Αν επαιρνα τετοια αποφαση στα @@ μου το στενο οικογενειακο - κοινωνικο - επαγγελματικο μου περιβαλλον. Το δικο σου τετοιο νομιζω θα ειχε προβλημα και σε αλλα επαγγελματα πχ μαναβισα η καθαριστρια
Για την συγχωρεση, την ελεημοσυνη, την ταπεινοτητα () τι εχεις να πεις?
Γιατί "σημειώνεις" ότι δεν είσαι πελάτης μου?
Κι αν ήσουν...λες να σε θυμόμουνα?
Αν επαιρνα τετοια αποφαση στα @@ μου το στενο οικογενειακο - κοινωνικο - επαγγελματικο μου περιβαλλον. Το δικο σου τετοιο νομιζω θα ειχε προβλημα και σε αλλα επαγγελματα πχ μαναβισα η καθαριστρια
μαναβισσα με τον τραστ;;;;;;;;πράγματι ....
Εσύ πάλι..αφου δεν έχεις διαβάσει τιποτε θρησκευτικο κ συναφές με τον Χριστιανισμό, ποιος ο λόγος να συνεχιζεις τη συζήτηση? Πιο καλά να άνοιγες μια κουβέντα επιστημονικη...πχ περι σαϊεντολογιας
μαναβισσα με τον τραστ;;;;;;;;
Θα μπορουσες αν της πηγαινες ενα rolexμπα μη γελάς ... αν ποτε με ειχε δεν θα περναγα απαρατηρητος .... χωρις πλακα ..
Αααααααμήηηηηηηηηηηηηην.....
Ε ναι...και καλά κάνεις...μα συγνώμη !!! ποιός εχει ταυτότητα και επωνυμο εδω ?
ενα προφιλ εχω μια φωνή και τιποτα περισσότερο ... και ειμαι άγνωστος μεταξυ αγνωστων ...
ουτε εχω αναγκη αξιωμάτων εδω ,.,... εκει που ειμαι αναγνωρήσιμος εχω τα αξιώματα που μου αξιζουν και δεν ειναι ανακοινωσημα εδω ...
και ναι ,... οτι ειμαι ειμαι για το εγω μου το ego μου τον εαυτό μου ...
οσο για την εφράδεια και κριση .... μμμ... συ είπας ....
υποθέτω και καταλαβαίνω απο τα συμφραζόμενα οτι θα εχεις ΚΑΙ πελάτες σου εδω ... και λοιπόν ? αυτο αφορά εσενα ... οχι εμενα .... και αν με θυμάσαι η οχι ... αν υπήρξα ποτε πελάτης σου .... προβλημά σου ....
σε βρίσκω ντομπρα ενδιαφέρουσα γυναικα ... καλή συνομιλιτή ... και μέχρι εδω ...
ειμαστε εντάξει ? με την έννοια της αμοιβαιότητος ...
Θα μπορουσες αν της πηγαινες ενα rolex
Ε ναι...και καλά κάνεις...
Αλίμονο αν ξεβρακωνόταν ο οποιοσδήποτε εδώ να μας πει επώνυμα ποιός είναι..!!!
Κοίτα...ποτέ δεν θυμάμαι κάποιον..."ντυμένο"μπα μη γελάς ... αν ποτε με ειχε δεν θα περναγα απαρατηρητος .... χωρις πλακα ..
Κοίτα...ποτέ δεν θυμάμαι κάποιον..."ντυμένο"
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχ....!!!!