KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Έλα μου ντε?ετσι απο χόμπυ ... για να περνά η ωρα .... γιατι νομιζεις το κανουν οι άλλοι ?
τους τρωει το σαρακι μέσα τους ?
Έλα μου ντε?ετσι απο χόμπυ ... για να περνά η ωρα .... γιατι νομιζεις το κανουν οι άλλοι ?
τους τρωει το σαρακι μέσα τους ?
Μα δεν παραπονιέμαι...κάθε άλλο...!!!!Αρα λοιπον δεν χρειαστηκες κατι παραπανω στην ζωη σου απο αυτα που σου μαθανε! Το μονο που θα καταφερνες αν στα ελεγαν αλλιως θα ηταν να μπερδευτεις πολυ. Γιατι παραπονιεσαι?
Κάπως έτσι..όταν σου συμβαίνουν πολλά και έχεις δει πολλά..δεν σου κάνει τίποτα εντύπωση..
Για το ρητό που είπα..το έχω διαβάσει και το έχω ακούσει από παλαιότερους..
Γιατί να είμαι εγώ αυτή..που θα χαλάσει την παράδοση?
Γι'αυτό το είπα...!!!
Σωστά..
Το "έτυχε" το είπα γιατί δεν ήμουν σε θέση να ερωτηθώ αν ήθελα να γεννηθώ..!!!
Γιατι λανθανουσα? Χαρις σε αυτους που ειναι-ηταν ετσι εχουμε πληθωρα θεολογικων αποψεων να συζητησουμε.
βασικα συμφωνω σχεδον σε ολα με την κατερινα και κατι αλλο σχετικα με το σκιτσο του jo145...... δε νομιζω οτι ενας ανθρωπος (γενικα) που χαριζει χαμογελα και ανακουφιση και γενικα ελαφρενει την κοινωνια απο διαφορα προβληματα που θα υπηρχαν αν δεν εκανε τη δουλια που κανει αμαρτανει... ασχετα αν πληρωνεται... και οι παπαδες πληρωνονται.. ολοι καπως πρεπει να ζησουν
Σίγουρα η περίπτωσή μου..δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση...σαφώς και δεν είναι..βρίσκω τις εμπειρίες τρομερά ενδιαφέρουσες... οταν όμως δρουν επιφανειακά πάνω μου ...
στην περίπτωσή σου αντιθετα πιστευω οτι εφτασαν μέχρι το κόκαλο ... και αυτό σίγουρα πονεσε ... οπότε δεν θα δοκιμάσω απο αυτό το πιάτο ...
οσο για τα των εντυπώσεων ... και εμενα σχεδόν τιποτα δε με συγκινεί ...
για το ρητό .... εισαι ενδιαφέρουσα περίπτωση οποτε και τα ρητά χρειάζονται ανάλογο - ειδικό χειρισμό ....
Η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν μου εκανε ποτε εντυπωση Ετσι ειναι βεβαια συνηθως...διότι έχουν κα΄ποια σπανια - μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν τα έχει η μεγάλη ομάδα των λοιπών στοχαστών .....
παρουσιάζουν αποκλινουσα και πολλές φορές απροσδίοριστη συμπεριφορά αυτά τα άτομα ...
σημερα τα χαρακτηρίζουμε και σαν <τρελοί του χωριού> πολλές φορές ....
αν αυτο δεν ειναι λανθάνον τι μπορεί να ειναι ....???
Όχι ρε...που να σκάσεις...χαχαχαχαχαχαχΚατερινα ... Καλα σε μενα δεν απαντας μωρη πουτανα ?
www.imagerous.com/viewer.php?file=35128596162535597448.png] [/URL]
Σίγουρα η περίπτωσή μου..δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση...σαφώς και δεν είναι..
Στη δική μου "περίπτωση" λένε.."Μακριά απ'τον κώλο μου..κι όπου θέλει ας μπει"...χαχαχαχαχαχαχ
Για τα ρητά κι εγώ συμφωνώ και επαυξάνω..
Σε όλες τις περιπτώσεις θέλουν ανάλογο-και ειδικό χειρισμό...!!!
κατεβα απο το καλαμι........................αλλά το θέμα μας εδω ειναι ο Θεός και τα του Θεού ...
ας μην αυτοθαυμαζόμαστε λοιπόν ...
ναι εγω είπα οτι αισθάνομαι θεός στη ζωή μου αλλά ας δουμε και τους άλλους που δεν αισθάνονται ετσι ...
Αυτο ειναι αμαρτια συμφωνα με τον χριστιανισμο και υβρις συμφωνα με την Ελλ φιλοσοφια. Ισως πρεπει να αναθεωρησεις...ναι εγω είπα οτι αισθάνομαι θεός στη ζωή μου
κατεβα απο το καλαμι........................
Αυτό λέγεται ρατσισμός μήπως?τοτε χαρά και τιμή στις πουτάνες ...
μα τι λες ? η μαλλον που ζεις ?
δεν υπάρχει αμφιβολια οτι ειναι ενα υποτιμητικό επάγγελμα όπως αυτο του σκουπιδιάρη ...
αλλο τι λες οταν συναναστρέφεσαι απευθειας με το συγκεκριμένο άτομο και αλλο η οπτική της κοινης γνώμης ... της γενικής άποψης του ανώνυμου πλήθους ....
ολοι πρέπει να ζησουν αλλά εξαρταται απο το τι κάνουν για να ζησουν ..
Αυτο ειναι αμαρτια συμφωνα με τον χριστιανισμο και υβρις συμφωνα με την Ελλ φιλοσοφια. Ισως πρεπει να αναθεωρησεις...