Νέα

Υπάρχει θεός; Είναι ο θεός ο δημιουργός των πάντων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaligoul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
το δευτερο .... κι εγω το λέω ... και τι έγινε ?

λες να επεμβαίνει αυτοβούλως ?
Πού να ξέρω?
Ξέρω όμως..ό,τι...κι αν κάνουμε στη ζωή μας..υπεύθυνοι για τις επιλογές μας και το αποτέλεσμά τους είμαστε "εμείς"..
Κι αν δεν πετύχουμε και αποτύχουμε σε ό,τι έχουμε κάνει και καταφέρει..υπεύθυνος δεν είναι κανένας Θεός..!!

Hank Moody

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρω όμως..ό,τι...κι αν κάνουμε στη ζωή μας..υπεύθυνοι για τις επιλογές μας και το αποτέλεσμά τους είμαστε "εμείς"..
Κι αν δεν πετύχουμε και αποτύχουμε σε ό,τι έχουμε κάνει και καταφέρει..υπεύθυνος δεν είναι κανένας Θεός..!!
τα λες ωραια κουκλα!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οχι .. το πακετο μου τελειωσε... παω να παρω αλλο  :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα..
Γεννήθηκα χριστιανή ορθόδοξη κι έτσι θα μείνω..
Δεν γουστάρω όμως αυτούς που ήταν όπως εγώ..και ξαφνικά έγιναν ιεχωβάδες και σου ζαλίζουν τ'αρχίδια για να σε προσηλυτίσουν σ'αυτό που πιστεύουν...!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα..
Γεννήθηκα χριστιανή ορθόδοξη κι έτσι θα μείνω..
Δεν γουστάρω όμως αυτούς που ήταν όπως εγώ..και ξαφνικά έγιναν ιεχωβάδες και σου ζαλίζουν τ'αρχίδια για να σε προσηλυτίσουν σ'αυτό που πιστεύουν...!!!!
α μπραβο.....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πού να ξέρω?

συμφωνώ ... και στην περίπτωσή σου που έχει να κάνει με πιο ... σφιχτές καταστάσεις ... το αποτέλεσμα των αποφάσεών σου το ένοιωσες στο πετσί σου .... και κατα τη γνώμη μου δεν ηταν και οτι το καλύτερο ....

πάιρνω το θαρρος να σε κρίνω με δεδομένο το γεγονός οτι εχεις θέσει σε δημόσια διαβούλευση τα της προσωπικής σου ζωής ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom