trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οπα..........μιλησε ο μορφωμενος που τελειωσε το πανεπιστημιο της οξφορδης.................
ενοχλώ doctor ?
οπα..........μιλησε ο μορφωμενος που τελειωσε το πανεπιστημιο της οξφορδης.................
Για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα..
Γεννήθηκα χριστιανή ορθόδοξη κι έτσι θα μείνω..
Δεν γουστάρω όμως αυτούς που ήταν όπως εγώ..και ξαφνικά έγιναν ιεχωβάδες και σου ζαλίζουν τ'αρχίδια για να σε προσηλυτίσουν σ'αυτό που πιστεύουν...!!!!
καθε αλλο.......................ενοχλώ doctor ?
καθε αλλο.......................
Γιατι παιδακι δεν μπορεις να καταλαβεις το βαθυτερο νοημα των πραγματων. Μαλλον το ιδιο συμβαινει και αν εισαι αγραμματος. Τωρα που μεγαλωσες και εμαθες και να διαβαζεις αν σε ενδιαφερει ψαχτο παραπερα...Ρε συ..δεν σε γράφω..έριξα μια ματιά..
Απλά απορώ γιατί μας διδάσκουν αυτές τις εκδοχές από πολύ μικρή ηλικία..και όταν μεγαλώσουμε και αναρωτηθούμε όπως τώρα καλή ώρα..μένουμε "τσιμπούκια ο Χαράλαμπος"..
Απλά δεν έχω κολλήματα..συμφωνώ ... και στην περίπτωσή σου που έχει να κάνει με πιο ... σφιχτές καταστάσεις ... το αποτέλεσμα των αποφάσεών σου το ένοιωσες στο πετσί σου .... και κατα τη γνώμη μου δεν ηταν και οτι το καλύτερο ....
πάιρνω το θαρρος να σε κρίνω με δεδομένο το γεγονός οτι εχεις θέσει σε δημόσια διαβούλευση τα της προσωπικής σου ζωής ....
Έτυχε...γεννήθηκες ΧΟ ?
πως αυτό ?
Απλά δεν έχω κολλήματα..
Δεν λένε και το..."αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία"??????
Τί να ψάξω και να βρω παραπέρα με τον κάθε παπάρα που θέλει να λέγεται πραγματογνώμων και φιλόσοφος..Γιατι παιδακι δεν μπορεις να καταλαβεις το βαθυτερο νοημα των πραγματων. Μαλλον το ιδιο συμβαινει και αν εισαι αγραμματος. Τωρα που μεγαλωσες και εμαθες και να διαβαζεις αν σε ενδιαφερει ψαχτο παραπερα...
Έτυχε...
Τί να ψάξω και να βρω παραπέρα με τον κάθε παπάρα που θέλει να λέγεται πραγματογνώμων και φιλόσοφος..
Μου αρκεί το δώρο της ζωής που μου έκαναν οι γονείς μου..
Κανένας δεν παίρνει πάνω από 2 μέτρα γης..
Γιατί να κουράζω το μυαλό μου?
Τί να ψάξω να βρω....τι τελικά?
Δεν λένε και το..."αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία"??????
Αρα λοιπον δεν χρειαστηκες κατι παραπανω στην ζωη σου απο αυτα που σου μαθανε! Το μονο που θα καταφερνες αν στα ελεγαν αλλιως θα ηταν να μπερδευτεις πολυ. Γιατι παραπονιεσαι?Τί να ψάξω και να βρω παραπέρα με τον κάθε παπάρα που θέλει να λέγεται πραγματογνώμων και φιλόσοφος..
Μου αρκεί το δώρο της ζωής που μου έκαναν οι γονείς μου..
Κανένας δεν παίρνει πάνω από 2 μέτρα γης..
Γιατί να κουράζω το μυαλό μου?
Τί να ψάξω να βρω....τι τελικά?
Χαχαχα μην το λες, υπαρχουν και τετοιοιετσι απο χόμπυ ... για να περνά η ωρα .... γιατι νομιζεις το κανουν οι άλλοι ?
τους τρωει το σαρακι μέσα τους ?
Χαχαχα μην το λες, υπαρχουν και τετοιοι
Κάπως έτσι..όταν σου συμβαίνουν πολλά και έχεις δει πολλά..δεν σου κάνει τίποτα εντύπωση..εγω θα έλεγα με τη συγχρονη λεκτική οτι είσαι απελευθερωμένη ....
το λένε ... αλλά δεν το βλέπω να ισχύει ... για τον απλό λόγο οτι - τουλάχιστον εγω - δεν πιστευω σε αμαρτίες και συγχωριές ...
Σωστά..δεν νομίζω ,.... απλά οι δικοί σου σε κατέγραψαν και σε μεγάλωσαν σύμφωνα με την ηθική και τη λογική τους ....
το έτυχε το λες αν βρεις φλουρί στο δρομο ...
εδω σε ειχαν και σε βαφτισαν ...
Γιατι λανθανουσα? Χαρις σε αυτους που ειναι-ηταν ετσι εχουμε πληθωρα θεολογικων αποψεων να συζητησουμε.ισως ... η λανθάνουσα μειοψηφία ...