Διαβαζω τοση ωρα 2 τυπαδες να σκιζονται για κατι τελιος απλο..
Εγω δε γουσταρω τους παπαδες,δε γουσταρω την εκλησια,δε μου αρεσει η ιδεα να φιλαω το χερι καποιου που ισως πριν λιγο εκλεβε το παγκαρι η επιανε τι ψολι του ηγουμενου(εξου και το ριτο δεν γινεσαι ηγουμενος αν δε σε γαμιση ο προηγουμενος..
)δε γουσταρω να διαβασω και να ακολουθισω το μοτιβο οποιουδιποτε βιβλιου που εχει γραφτη και επεξεργαστη μετεπιτα απο ανθροπους.. δε θελω να αναγκαζομαι να βαζω το καλο μου κουστουμι για να παω στον οικο του θεου γιατη αν παω σχολαντας απο την οικοδομη ισως με βγαλουν εξω..και αλλα πολλα που βαριεμαι να γραφω.δεν ξερω αν επιστιμονικα στεκι οτι ενα μπουκαλακι νερο γινεται να μινι αναλιοτο για χρονια..μου αρκι που το πινω και νιοθω καλητερα,μου αρκη που εχω στο λαιμο μου κατι που με κανει να νιοθω ασφαλια,μου αρκη που ξερω οτι υπαρχη καποιος που θα βαλη το χερι του και θα πανε ολα καλα..οσο χαζο και αν ακουγεται αυτο,ετσι ειναι..
Η αληθεια ειναι μια κυριοι ο θεος υπαρχη και αφου ειναι πανταχου παρον δεν χρειαζεται να μπερδευουμε παπαδες,βιβλια και κτυρια..αρκη να κανουμε το σταυρο μας και να προσευχομαστε σε αυτον οπου και αν ειμαστε,οσω για της διαφορες θρησκιες αν το δεις καλητερα υπαρχη μονο ενας θεος,για αλλους φοραγε κελεμπια για αλλους εριχνε κεραυνους και για αλλους ηταν στρογυλος και τεραστιος..