Νέα

Υπάρχει θεός; Είναι ο θεός ο δημιουργός των πάντων;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaligoul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν περιμένεις να δεις τον Θεο για να πιστεψεις οτι υπάρχει, δεν θα τον δεις ποτέ. Αν θέλεις να Τον γνωρίσεις μέσω της πίστης (όχι της τυφλής, αλλά μέσω της διδασκαλιας Του και βιωματικά κυρίως), τοτε θα σου παρουσιαστεί. Θέλει τρόπο, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να Τον υποβιβάσεις στη δική σου θέληση και κανονες.

εγω τον θεο τον θελω μέσα μου με τον τροπο μου και δικό μου ...

ετσι τον εχω ετσι τον θελω !!

το δικό σου τι να τον κανω ? πολύ ανεξαρτητος και ιδιοτροπος ειναι ...

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
τέλος καλό όλα καλά ....

παντως για την ιστορία δεν αποκάλεσα εσενα μπαζο αλλά τα γραφομενα σου ...

Α..η ιστορια έγραψε, που λένε. Όπως πχ λες στον άλλο 'λες βλακειες', αλλα δεν εννοεις οτι..ειναι κ βλάκας, ε? :dancing:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπα,νομισα οτι ειχες συναντηση.........................

ο μαλάκας που θα βγαιναμε εχει ενα στουντιο φωτογαφησης εδω κατω απο το δικο μου διαμερισμα ....

και τωρα εχει ερθει .... και θελει να πιουμε ουισκάκια πρωτα ... εδω ....

χεστον ....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
εσυ τωρα τι πιστευεις?
Πιστεύω σε μένα..γιατί όπως "λένε" τον Θεό τον έχουμε πάντα μέσα μας..
Αλλά στα δύσκολα πάντα λέω.."Έεεεεελα Παναγία μου" ή "Έλα Θεούλη μου"..
Δεν ξέρω αν είναι αυθόρμητο αυτό..ή αν έχει γραφτεί στο υποσυνείδητό μας επειδή το ακούμε από μικροί και μας έχει μείνει..!!

liberistas

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
liberista παρακαλω θα ηθελα απλα και μονο να αναφερεις την ηλικια σου για να ξερω και ποιον εχω να κανω απεναντι

Γιατι? Σημασία έχει η ηλικια ή τα γραφομενα του άλλου? Την ηλικια μου θα προσέξεις ή τα γραπτά? Εκτιμάς αναλογα την ηλικια δλδ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κατανοοώ την σοβαρότητα του θέματος και τις αναζητήσεις-αναησυχίες ορισμένων αλλά ρε μάγκες εδώ μέσα ερίζουμε ακόμα πως κάνει η κάθε πουτάνα την πίπα ή αν στήνεται καλά στα 4 και άκρη δεν έχει βρεθεί.Πιστεύετε ότι θα λυθεί εδώ το αν υπάρχει Θεός? Σας διαβάζω πάντως.

Ας βάλει το χερι Του ....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Διαβαζω τοση ωρα 2 τυπαδες να σκιζονται για κατι τελιος απλο..

Εγω δε γουσταρω τους παπαδες,δε γουσταρω την εκλησια,δε μου αρεσει η ιδεα να φιλαω το χερι καποιου που ισως πριν λιγο εκλεβε το παγκαρι η επιανε τι ψολι του ηγουμενου(εξου και το ριτο δεν γινεσαι ηγουμενος αν δε σε γαμιση ο προηγουμενος.. :2funny: :2funny:)δε γουσταρω να διαβασω και να ακολουθισω το μοτιβο οποιουδιποτε βιβλιου που εχει γραφτη και επεξεργαστη μετεπιτα απο ανθροπους.. δε θελω να αναγκαζομαι να βαζω το καλο μου κουστουμι για να παω στον οικο του θεου γιατη αν παω σχολαντας απο την οικοδομη ισως με βγαλουν εξω..και αλλα πολλα που βαριεμαι να γραφω.δεν ξερω αν επιστιμονικα στεκι οτι ενα μπουκαλακι νερο γινεται να μινι αναλιοτο για χρονια..μου αρκι που το πινω και νιοθω καλητερα,μου αρκη που εχω στο λαιμο μου κατι που με κανει να νιοθω ασφαλια,μου αρκη που ξερω οτι υπαρχη καποιος που θα βαλη το χερι του και θα πανε ολα καλα..οσο χαζο και αν ακουγεται αυτο,ετσι ειναι..

Η αληθεια ειναι μια κυριοι ο θεος υπαρχη και αφου ειναι πανταχου παρον δεν χρειαζεται να μπερδευουμε παπαδες,βιβλια και κτυρια..αρκη να κανουμε το σταυρο μας και να προσευχομαστε σε αυτον οπου και αν ειμαστε,οσω για της διαφορες θρησκιες αν το δεις καλητερα υπαρχη μονο ενας θεος,για αλλους φοραγε κελεμπια για αλλους εριχνε κεραυνους και για αλλους ηταν στρογυλος και τεραστιος..

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το ποσο ανωμαλοι ειναι η εκκλησια φαινεται στο ''ποινολογιο'' της το πηδαλιον. μεχρι και για κτηνοβασιες λεει. ποσο αρρωστοι ητανε οι παπαδες που το γραψανε..

η σεξουαλική στέρηση τετοια κάνει ...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Φιλε μου..αν εχεις διαθεση για διαβασμα πανω σε αυτο το θεμα, δες αυτο: [URL unfurl="true"]http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/06/katagwgh-toy-anthrwpoy-apo-ton-adam-h-ton-pithhko.html[/url]
Aπλά προταση. Αν θες, με 'γραφεις' κανονικά, κανενα προβλημα.
Ρε συ..δεν σε γράφω..έριξα μια ματιά..
Απλά απορώ γιατί μας διδάσκουν αυτές τις εκδοχές από πολύ μικρή ηλικία..και όταν μεγαλώσουμε και αναρωτηθούμε όπως τώρα καλή ώρα..μένουμε "τσιμπούκια ο Χαράλαμπος"..

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α..η ιστορια έγραψε, που λένε. Όπως πχ λες στον άλλο 'λες βλακειες', αλλα δεν εννοεις οτι..ειναι κ βλάκας, ε? :dancing:

και βέβαια !!

αρκετές φορές σοφοί ανθρωποι έγραψαν και βλακείες ... δες τον ΝΕΥΤΩΝΑ για παράδειγμα ...

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πιστεύω σε μένα..γιατί όπως "λένε" τον Θεό τον έχουμε πάντα μέσα μας..
Αλλά στα δύσκολα πάντα λέω.."Έεεεεελα Παναγία μου" ή "Έλα Θεούλη μου"..
Δεν ξέρω αν είναι αυθόρμητο αυτό..ή αν έχει γραφτεί στο υποσυνείδητό μας επειδή το ακούμε από μικροί και μας έχει μείνει..!!

το δευτερο .... κι εγω το λέω ... και τι έγινε ?

λες να επεμβαίνει αυτοβούλως ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Διαβαζω τοση ωρα 2 τυπαδες να σκιζονται για κατι τελιος απλο..

Εγω δε γουσταρω τους παπαδες,δε γουσταρω την εκλησια,δε μου αρεσει η ιδεα να φιλαω το χερι καποιου που ισως πριν λιγο εκλεβε το παγκαρι η επιανε τι ψολι του ηγουμενου(εξου και το ριτο δεν γινεσαι ηγουμενος αν δε σε γαμιση ο προηγουμενος.. :2funny: :2funny:)δε γουσταρω να διαβασω και να ακολουθισω το μοτιβο οποιουδιποτε βιβλιου που εχει γραφτη και επεξεργαστη μετεπιτα απο ανθροπους.. δε θελω να αναγκαζομαι να βαζω το καλο μου κουστουμι για να παω στον οικο του θεου γιατη αν παω σχολαντας απο την οικοδομη ισως με βγαλουν εξω..και αλλα πολλα που βαριεμαι να γραφω.δεν ξερω αν επιστιμονικα στεκι οτι ενα μπουκαλακι νερο γινεται να μινι αναλιοτο για χρονια..μου αρκι που το πινω και νιοθω καλητερα,μου αρκη που εχω στο λαιμο μου κατι που με κανει να νιοθω ασφαλια,μου αρκη που ξερω οτι υπαρχη καποιος που θα βαλη το χερι του και θα πανε ολα καλα..οσο χαζο και αν ακουγεται αυτο,ετσι ειναι..

Η αληθεια ειναι μια κυριοι ο θεος υπαρχη και αφου ειναι πανταχου παρον δεν χρειαζεται να μπερδευουμε παπαδες,βιβλια και κτυρια..αρκη να κανουμε το σταυρο μας και να προσευχομαστε σε αυτον οπου και αν ειμαστε,οσω για της διαφορες θρησκιες αν το δεις καλητερα υπαρχη μονο ενας θεος,για αλλους φοραγε κελεμπια για αλλους εριχνε κεραυνους και για αλλους ηταν στρογυλος και τεραστιος..

σε ποιο σχολείο πήγες ?

δεν έχεις το Θεό σου !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom