george234
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Α! Δεν μιλαγα για τα χριστουγεννα αλλα γενικοτερα για τις Ελληνικες επιδρασεις στον χριστιανισμο και συγκεκριμενα στην Ορθοδοξια
Α! Δεν μιλαγα για τα χριστουγεννα αλλα γενικοτερα για τις Ελληνικες επιδρασεις στον χριστιανισμο και συγκεκριμενα στην Ορθοδοξια
Από περίοδο?
Έχουν περίοδο οι παρθένες?
Γιατί να παρεξηγηθώ; Με το IQ που έχεις, έχεις και το ακαταλόγιστο...
...είπε ο Liberistas κοιτάζοντας τον εαυτό του στον καθρέφτη...κ κυριως να μην του καιγεται καρφάκι για το αν προσβάλλεται ο άλλος, επειδη ο ίδιος δεν πιστευει ο,τι κ ο άλλος...
Σωστα, απαγορευεται κ απο το Νομο, αλλά όπως ειδες σε ενα φορουμ ο καθενας μπορει να το κανει ανωδυνα κ κυριως να μην του καιγεται καρφάκι για το αν προσβάλλεται ο άλλος, επειδη ο ίδιος δεν πιστευει ο,τι κ ο άλλος.
[size=14pt]Δεν μπορουμε να ...κολλάμε τον Χριστό σε ινδουιστές, βουδιστες κ τετοιες ηλίθιες φιλοσοφιες κ θρησκειες.Τι σχέση εχει οσα διδαξε ο Χριστος με την αποχαύνωση και ...υπνηλια ολων αυτων. Καμμία.[/size]
ε μην τον γιορταζεις ρε τυπε.και οταν περιμενει το παιδακι σου,ανηψακι σου,αδελφακι σου,δωρακι,εσυ παγαινε και πες του δεν υπαρχει.Έχω πρακτική απορία. Ο τύπος με τα κόκκινα και την γενειάδα, τελικά πως τον λένε? Και πότε τον γιορτάζουμε?
Άγιος Βασίλης? Άγιος Κλάους? Τι τελικά?
Πολύ μπέρδεμα ρε γμτ.
Άσε ρε τραγολαμόγιο που ενοχλείσαι και από πάνω. Κοίτα τι έγραφες πριν.
Είναι επιχείρημα τώρα αυτό;ε μην τον γιορταζεις ρε τυπε.και οταν περιμενει το παιδακι σου,ανηψακι σου,αδελφακι σου,δωρακι,εσυ παγαινε και πες του δεν υπαρχει.
αγιος μπιρμπιλης τυπεΈχω πρακτική απορία. Ο τύπος με τα κόκκινα και την γενειάδα, τελικά πως τον λένε? Και πότε τον γιορτάζουμε?
Άγιος Βασίλης? Άγιος Κλάους? Τι τελικά?
Πολύ μπέρδεμα ρε γμτ.
θα πρεπει να σεβεσαι ΟΛΕΣ τις θρησκειες.ολες εχουν καποια βαση.Ξερεις ποιο Μνημειο στην Ιερουσαλημ ειναι ιερο για ολες τις θρησκειες?για να δω τις γνωσεις σου.Οταν μου συσχετιζει ο αλλος τον ινδουισμος κλπ με τον Χριστο κ οσα διδαξε, δεν προσβάλλει? Εσυ τι λες φωστηρα που το έψαξες?
Είπαμε: όποιος έχει τη μύγα, να τη φέρει πίσω, ΟΚ;Οταν μου συσχετιζει ο αλλος τον ινδουισμος κλπ με τον Χριστο κ οσα διδαξε, δεν προσβάλλει? Εσυ τι λες φωστηρα που το έψαξες?
Ότι και να λέω εγώ, το ανιψάκι πιστεύει την Coca Cola!ε μην τον γιορταζεις ρε τυπε.και οταν περιμενει το παιδακι σου,ανηψακι σου,αδελφακι σου,δωρακι,εσυ παγαινε και πες του δεν υπαρχει.
Οταν μου συσχετιζει ο αλλος τον ινδουισμος κλπ με τον Χριστο κ οσα διδαξε, δεν προσβάλλει? Εσυ τι λες φωστηρα που το έψαξες?
Ειναι ωραια γιορτη τα Χριστουγεννα. Αυτο ειναιΕίναι επιχείρημα τώρα αυτό;
τυπε ολοι τα ιδια διδαξανΔεν μπορουμε να ...κολλάμε τον Χριστό σε ινδουιστές, βουδιστες κ τετοιες ηλίθιες φιλοσοφιες κ θρησκειες.Τι σχέση εχει οσα διδαξε ο Χριστος με την αποχαύνωση και ...υπνηλια ολων αυτων. Καμμία.
ακριβως.καθομαστε και σκαμε και τσακωνομαστε αν υπαρχει η οχι.ο ενας προσπαθει να αποδειξει στον αλλον το αντιθετο.γιατι;τι θα αλλαξει;μηπως θα ζησουμε για παντα αν ανακαλυψουμε καποτε την απαντηση;Ειναι ωραια γιορτη τα Χριστουγεννα. Αυτο ειναι
Ως τζέρτζελο, ίσως... Αλλά πόσο τραυματική εμπειρία είναι, όταν τα κάθε παιδάκι ανακαλύπτει ότι ο Αη-Βασίλης, όπως τον έμαθε από τους γονείς του, απλά δεν υπάρχει;Ειναι ωραια γιορτη τα Χριστουγεννα. Αυτο ειναι
αγιος μπιρμπιλης τυπε
τυπε ολοι τα ιδια διδαξαν
το stuff αλλαζε μονο
Ως τζέρτζελο, ίσως... Αλλά πόσο τραυματική εμπειρία είναι, όταν τα κάθε παιδάκι ανακαλύπτει ότι ο Αη-Βασίλης, όπως τον έμαθε από τους γονείς του, απλά δεν υπάρχει;