Νέα

Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
To οτι με γουσταρει δεν ξερω αν εχει ειπωθει απο αυτην εγω το εχω μαθει απο τριτους.
Κοπελες υπαρχουν πολλες και το γνωριζω πολυ καλα φιλοι μου δεν
προκειται να κοψω και τις φλεβες μου απλα εχω κολλησει για καποιους λογους
1....Εδειξε ενδιαφερον την μια μερα(Σαββατο) και απο εκει και περα επικαλειται βλακιες και εχει χαθει αλλα ολα αυτα σε τριτους που δεν ξερω αν οντωσ ισχυουν
2.......Ενω λεει οτι θα ηθελε να με παρει τηλεφωνο δεν πιεζει να το βρει για να μου μιλησει
3.....Οτι επειδη εχω μηνες να κανω σχεση αλλα μπορω να πω χρονο να βρω κοπελα σοβαρη κολλησα με τουτη(Ξερω θα σκεφτειται ολοι και αυτη για ειναι σοβαρη και καταλληλη η απαντηση ειναι δεν ξερω)
4.....Δυστυχως ειμαι πολυ αισθηματιας και την παταω ευκολα σε τετοια θεματα

Το μεγαλυτερο προβλημα ομωσ ειναι αυτη η θολουρα που υπαρχει στην κατασταση που με εχει βγαλει εκτος κανονικης συμπεριφορας σε ολα τα θεματα(δουλεια-εξοδους-χαβαλε και βολτεσ με φιλους)
Ξερω οτι μερικοι απο εσας αν οχι οι περισσοτεροι θα λετε καλα να παθεις αφου εισαι μαλακας και κολλας μια γυναικα ετσι λες και ειναι η μοναδικη ή ειναι η καταλληλοτερη και θα σκεφτεστε οτι οταν χωριζει απο σχεσεις τι κανει???????
Δεν αισθανομαι τοσο ωραια που εκτιθομαι εστω και πισω απο πληκτρα αλλα το θεμα το ανοιξα για να δω αντιδρασεις και σκεψεις των υπολοιπων, αλλωστε οταν το ανοιξα δεν ηξερα πωσ θα εξελιχθει η κατασταση υπηρχε μονο η ζεστη πρωτη συαντηση και με τον καιρο φτασαμε   στην πληρη αγνοια και στα υπονοουμενα απο τριτους οτι με βλεπει σαν φιλο
Φιλε μου καταρχην ενα μεγαλο RESPECT για την ειλικρινη σου τοποθετηση...Οπως ειδες εδω μεσα κανεις δε σε κακοχαρακτηρισε...Ειναι λογικο ο,τι σου συμβαινει...Εγω το μονο που θα σου πω ειναι:Μπορεις να βγεις μαζι της μερικες φορες χωρις απαραιτητα να γινει κατι και χωρις η κουβεντα να περιστραφει γυρω απο το 'γιατι δεν τα φτιαχνεις μαζι μου'...Αυτα σε περιπτωση που ΕΣΥ νοιωθεις κατι παραπανω για την κοπελια και οχι γιατι σου δημιουργουνται φρουδες ελπιδες οτι και αυτη σε γουσταρει... ΚΡΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΙΝΗ...Μην αφηνεις ολη την υπολοιπη ζωη σου να κρεμεται γυρω απο την ιδεα της κοπελας και μην πιστευεις λογια τριτων,ειναι Ο,ΤΙ χειροτερο...Κινησου μονος σου...απεφυγε να συννενοησαι με μεσαζοντες...Μαθε το τηλ της παρτη και καντης ευθεως προταση για καφε,σινεμα,ο,τιδηποτε...Βγες και περνα καλα...εστω κι αν ειναι χαμενη απο χερι περιπτωση...Απλα προσπαθησε να απευαισθητοποιηθεις συναισθηματικα...Σου μιλαω εκ προσωπικης μου πειρας...μια και οταν ερωτευομαι αυτο επηρρεαζει ολους τους τομεις μου...ΚΟΛΛΑΩ οπως κι εσυ,ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ οπως εσυ και γενικα το να ερωτευτω ειδικα χωρις ανταποκριση με εκανε να καταρρεω...και αυτο μου πηρε καιρο να το 'συμμαζεψω'...Και ακομη δεν ξερω αν τα εχω καταφερει...Διοτι οταν βρεθει ξανα μπροστα μου εκεινη που θα με κανει να καρδιοχτυπησω δυνατα,τα αρχιδια με τα οποια τωρα θα σου πω 'ξεκολα,υπαρχουν πολλες γυναικες γυρω σου η γραφτη την παλοπ....η τι μαλακας που εισαι που κολλας ρομαντζοπαιδο που χανεις την ωρα σου' θα λειπουν απο τη θεση τους...

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχως η κοπελα που με εκανε να ανοιξω το θεμα δεν εχει κανει καποια κινηση,αρα το θεμα μαλλον με αυτην τελειωνει αν δεν εχει τελειωσει ηδη...
Εχουν περασει 7 ημερες και δεν εχει γινει κατι χωρις βεβαια να περιμενω να με παρει αυτη που εχει το κινητο μου παροτι ειπε οτι θα με παρει να μου μιλησει εγω δεν μπορω να αντιδρασω γιατι δεν εχω το κινητο της οποτε...

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Κανονικα αν σε γουσταρε δε θα σε ειχε παρει ?

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κανονικα αν σε γουσταρε δε θα σε ειχε παρει ?
Κανονικα ναι αλλα δεν εχει παρει,οπως ειχα αναφερει και παλιοτερα ειχει μια σχεση και δεν την εχει ξεπερασει απο λεει....
Το δικο μου κολλημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να κανω κατι απο την πλευρα μου να της μιλησω

Επισκέπτης
Το δικο μου κολλημα ομως ειναι οτι δεν μπορω να κανω κατι απο την πλευρα μου να της μιλησω

Ελεος ρε φιλε.Απλα παρε το τηλεφωνο απο καποιον κοινο γνωστο σας χωρις πολυ πολυ αναλυση!.Απλο "τσαμπουκα" θελει.

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ελεος ρε φιλε.Απλα παρε το τηλεφωνο απο καποιον κοινο γνωστο σας χωρις πολυ πολυ αναλυση!.Απλο "τσαμπουκα" θελει.
Νομιζεις οτι δεν εχω προσπαθησει αλλα δεν το βρηκα γιατι δεν θελει να μου το δωσει δεν θελει να την πιεσω αφου δεν εχει ξεπερασει τον προηγουμενο απο μου λενε αλλα μπορει τελικα και να μην γουσταρει καν τελικα

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αν ειναι Ελλεινιδα χεστο.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
+1000000000000000000000000000000000000000!!!!!!W H I T E Y παιχταρα μου τι γινεσαι ρε?Που χαθηκες??...Φιλε Σκαλς μαθε το τηλεφωνο της και παρε την...ην καθεσαι και μην απογοητευεσαι γαμω το σου....Αν σε ειχα κοντα μου θα σε πλακωνα στις σφαλιαρες να παρεις μπροστα!!! :tickedoff: Αγριεψε λιγο ρε φιλε!!!Και οτι και να γινει να στα..τετοια σου!!!Αλλα για να δικαιουσαι να το πεις αυτο πρεπει να εχεις μπει στον κοπο να μαθεις το τηλ και να παρεις τηλ!!!Αντε θαρρος μαν!!! :rockon: :rockon:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Νομιζεις οτι δεν εχω προσπαθησει αλλα δεν το βρηκα γιατι δεν θελει να μου το δωσει δεν θελει να την πιεσω αφου δεν εχει ξεπερασει τον προηγουμενο απο μου λενε αλλα μπορει τελικα και να μην γουσταρει καν τελικα
Να μη μετρας τη γνωμη τριτων..οτι κανεις μονος σου...Πανε στη δουλεια της η στη σχλη της και βρες την...και πες της να πατε για καφε να μιλησετε γιατι το θες πολυ..Και ασε το 'σου πα μου πε' με τριτους...Μην εμπιστευεσαι ουτε τον αδερφο σου σε τετοια θεματα...

Επισκέπτης
Γεια σου ρε φρεντυ ολα καλα?
Ετσι πεστα.
Τσαμπουκας και ξερο ψωμι!Σε τετοια θεματα ειδικα με γκομενες αν περιμενεις απο τριτους παει χαθηκες, οτι κανεις μονος σου και με πυγμη  :grin: Οι φιλοι μονο εμποδιο ειναι για γκομενοδουλειες...ξερω τι λεω...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Γεια σου ρε φρεντυ ολα καλα?
Ετσι πεστα.
Τσαμπουκας και ξερο ψωμι!Αν περιμενεις απο τριτους παει χαθηκες, οτι κανεις μονος σου και με πυγμη  :grin:...ξερω τι λεω...
Καλα ρε φιλε..για ενα διαστημα σε ειχα χασει!!Τι γινεται κατω??Εχει αρχισει να μαζευεται καλος κοσμος? ;) ;)

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Να μη μετρας τη γνωμη τριτων..οτι κανεις μονος σου...Πανε στη δουλεια της η στη σχλη της και βρες την...και πες της να πατε για καφε να μιλησετε γιατι το θες πολυ..Και ασε το 'σου πα μου πε' με τριτους...Μην εμπιστευεσαι ουτε τον αδερφο σου σε τετοια θεματα...
Το να παω στην σχολη της και να την βρω το εχω σκεφτει πολυ σοβαρα φιλε μου αλλα να σου πω κατι δεν ξερω πωσ θα της φανει αυτο,βεβαια θα μου πεις στα.... σου να ετσι ειναι απλα δεν ξερω.
Το οτι εμπιστευομαι τριτους γινεται μπας και μπορουσα να βρω το κινητο τηα αλλα τζιφος,

Επισκέπτης
Καλα ρε φιλε..για ενα διαστημα σε ειχα χασει!!Τι γινεται κατω??Εχει αρχισει να μαζευεται καλος κοσμος? ;) ;)

Ναι δεν μπαινω πολυ συχνα τωρα τελευταια.Εχει αρχισει και κατεβαινει σιγα σιγα το ξανθο γενος. :rockon: :rockon: :rockon: Επιτελους μια αλλαγη απο την σαβουρα που βλεπαμε τοσο καιρο  τον χειμωνα στους δρομους χρειαζοταν!

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Το να παω στην σχολη της και να την βρω το εχω σκεφτει πολυ σοβαρα φιλε μου αλλα να σου πω κατι δεν ξερω πωσ θα της φανει αυτο,βεβαια θα μου πεις στα.... σου να ετσι ειναι απλα δεν ξερω.
Το οτι εμπιστευομαι τριτους γινεται μπας και μπορουσα να βρω το κινητο τηα αλλα τζιφος,
Πηγαινε στη σχολη της...βρες την και πες της καθαρα και ξαστερα:'Θα ηθελα να παμε για ενα καφε να μιλησουμε'...Ετσι απλα...και πως θα το παρει?Το πιθανοτερο,ασχετα με την εκβαση του θεματος θα κολακευτει...Οπως και να χει χαμενος θα βγεις μονο αν κατσεις στ αυγα σου...

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πηγαινε στη σχολη της...βρες την και πες της καθαρα και ξαστερα:'Θα ηθελα να παμε για ενα καφε να μιλησουμε'...Ετσι απλα...και πως θα το παρει?Το πιθανοτερο,ασχετα με την εκβαση του θεματος θα κολακευτει...Οπως και να χει χαμενος θα βγεις μονο αν κατσεις στ αυγα σου...
Ενταξει θα το κανω μεσα στην εβδομαδα και ο θεος βοηθος....

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ενταξει θα το κανω μεσα στην εβδομαδα και ο θεος βοηθος....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  Σωστος φιλε...νταξει ο θεουλης καλο ειναι να βοηθα,αλλα να τον ενοχλουμε για πιο σοβαρα ζητηματα ναι? ;)  Μην το παιρνεις τοσο βαρια το θεμα,παρτο πιο αναλαφρα...δεν τρεχει τιποτα οπως και να χει...Καλη τυχη μαν!!!! :rockon: :rockon:

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι