ντροπή σου... Ε ρε δεν πέφτετε στους σωστούς άντρες... να τρέχετε πίσω τους με το ένα πόδι όρθιο....
εχω πεσει και σε τετοιους *P
ντροπή σου... Ε ρε δεν πέφτετε στους σωστούς άντρες... να τρέχετε πίσω τους με το ένα πόδι όρθιο....
σιγα ...ποιος θελει μια γκομενα απο πισω του συνεχεια,το ιδανικο ειναι να μη χρειαζεται να κανεις σχεδον τιποτα και να σε γουσταρει χωρις πολλα πολλα
στα 20 ναι μεχρι που καταλαβαινεις τι μαλακιες ειναι ολα αυτα και αλλαζεις τροπο σκεψηςειναι η μεθοδος γραμματοσημο αυτη, την φτυνεις και κολλαει
στα 20 ναι μεχρι που καταλαβαινεις τι μαλακιες ειναι ολα αυτα και αλλαζεις τροπο σκεψης
και καλα κανεις.σου ειπα,εχεις να μαθεις πραααααααααμα....δεν το περιμενα να το πω ποτε αυτο αλλα.... συνφωνω μαζι σου
και καλα κανεις.σου ειπα,εχεις να μαθεις πραααααααααμα....
σιγα ...ποιος θελει μια γκομενα απο πισω του συνεχεια,το ιδανικο ειναι να μη χρειαζεται να κανεις σχεδον τιποτα και να σε γουσταρει χωρις πολλα πολλα
δε ξερω για αλεπουδες αλλα παντα πρεπει να μαθαινει κανεις...χωρις να κανει τον εξυπνο!η αλεπου 10 και το αλεπουδακι 11;;;;
το μυστικο φιλε μου ειναι να εισαι καλα με τον εαυτο σου...σκασιλα σου για τη γυναικεια ματαιοδοξια,αστες να την εχουντο μυστικό είναι να ξέρεις να πάιζεις με τη γυναικεία ματαιοδοξία ;) Το φτύσιμο είναι ένα πολύτιμο "όπλο" στο παιχνίδι σου ;)
δε ξερω για αλεπουδες αλλα παντα πρεπει να μαθαινει κανεις...χωρις να κανει τον εξυπνο!
το μυστικο φιλε μου ειναι να εισαι καλα με τον εαυτο σου...σκασιλα σου για τη γυναικεια ματαιοδοξια,αστες να την εχουν
που να δεις και το μαυρο...οτι πεις σου παει το πρασινο babe :-* :-*
ολα σχετικα ειναι σ αυτη τη ζωηαν ξέρεις να το κάνεις αυτό σημαίνει ότι τα έχεις καλά με τον εαυτό σου
ολα σχετικα ειναι σ αυτη τη ζωη
εκτος ισως του μουσακα...σταθερη αξια...συμφωνώ
που να δεις και το μαυρο...
μα σαν ανθρωπους τις βλεπω αλλα υπαρχουν και χαζοι ανθρωποι!ελπιζω να μην ειναι νηξη δολοφονικης απειλης αυτο...
απλα τις γυναικες πρεπει να τις βλεπεις και ως ανθρωπους οχι μονο ως γκομενες κι εκει ειναι που πεφτουν σαν ωριμα συκα
μα σαν ανθρωπους τις βλεπω αλλα υπαρχουν και χαζοι ανθρωποι!
καλα θα πω κατι παραλογο,σε συμπαθω!και παλι δικιο εχεις γαμοτο σημερα δεν μπορω να σου πω τπτ μιλας πολυ λογικα