Νέα

Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
δεν ειναι μαλακια ολο αυτο?καθεται το παιδι και ταλάιπωρειται,καλα τα αισθηματα αλλα...

Επισκέπτης
Μπραβο σου. Βλέπω έγινες πράσινος!!!!!!!!!
Πως το κατάφερες αυτό; :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωωωωωωωω το απολλολως προβατο!που χαθηκες εσυ?οχι μωρε εβρισα τη μανα καποιου γιατι παρεξηγησα και με πρασινισανε,ειπα συγγνωμη παραφερθηκα (που οντως ετσι εγινε)και τελειωσε το θεμα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ωωωωωωωω το απολλολως προβατο!που χαθηκες εσυ?οχι μωρε εβρισα τη μανα καποιου γιατι παρεξηγησα και με πρασινισανε,ειπα συγγνωμη παραφερθηκα (που οντως ετσι εγινε)και τελειωσε το θεμα
Μπράβο σου που παραδέχτηκες το λά8ος σου.
Θα σου δώσω μία συμβουλή: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Ναι χάθηκα. Έχω μπλέξει με την δουλειά και δεν έχω πολλές ώρες ελεύθερες.
Ελπίζω από την άλλη βδομάδα να είμαι ποιο τακτικός εδώ.
Ο άλλος τι κάνει;
Ωχ πάλι εκτός θέματος βγήκαμε.
Πρώτη μας φορά είναι.

Επισκέπτης
Μπράβο σου που παραδέχτηκες το λά8ος σου.
Θα σου δώσω μία συμβουλή: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.
Ναι χάθηκα. Έχω μπλέξει με την δουλειά και δεν έχω πολλές ώρες ελεύθερες.
Ελπίζω από την άλλη βδομάδα να είμαι ποιο τακτικός εδώ.
Ο άλλος τι κάνει;
Ωχ πάλι εκτός θέματος βγήκαμε.
Πρώτη μας φορά είναι.
ο αλλος εχει καιρο να φανει,κανα δυο μερες δηλαδη,θα του στειλω κανα μηνυμα γιατι ανυσηχω,θα τον τυλιξε καμμια στριπτιτζου τετοιο χαζο που ειναι :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα νεα παιδια ειναι οτι η γκομενα χωρισε πριν λιγο καιρο απο σχεση 2,5 χρονων και δεν θελει τωρα δεσμευσεις αλλα ισχυριζεται οτι της αρεσω.
Το τηλέφωνο μου που της το ειχε δωσει ενας φιλος το εσβησε καταλαθος(........)
Θα της το δωσει εκ νεου η φιλη της γιατι θελει να μου πει τι ακριβως συμβαινει με την κατασταση(πραγμα που αποκλειω να το κανει)οπως ειπε.

Αυτή η δικαιολογία ανήκει στην κατηγορία: Σε βλέπω σαν φίλο, τελικά αυτές οι γυναίκες τα θέλουν όλα δικά τους και να μην σου κάτσουν και μαλάκα να σε πιάσουν... ΕΛΕΟΣ. Μεγάλε γαμησε την (μεταφορικά) και προχώρα μπροστά, αν δεν είσαι κάφρος και έχεις λίγη αυτοπεποίθηση θα γαμάς μέχρι να ματώσεις  :knockinb: 

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή η δικαιολογία ανήκει στην κατηγορία: Σε βλέπω σαν φίλο, τελικά αυτές οι γυναίκες τα θέλουν όλα δικά τους και να μην σου κάτσουν και μαλάκα να σε πιάσουν... ΕΛΕΟΣ. Μεγάλε γαμησε την (μεταφορικά) και προχώρα μπροστά, αν δεν είσαι κάφρος και έχεις λίγη αυτοπεποίθηση θα γαμάς μέχρι να ματώσεις  :knockinb: 
αυτο ουσιαστικα ειπε μαλλον,δυστυχωσ

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Τα νεα παιδια ειναι οτι η γκομενα χωρισε πριν λιγο καιρο απο σχεση 2,5 χρονων και δεν θελει τωρα δεσμευσεις αλλα ισχυριζεται οτι της αρεσω.
Το τηλέφωνο μου που της το ειχε δωσει ενας φιλος το εσβησε καταλαθος(........)
Θα της το δωσει εκ νεου η φιλη της γιατι θελει να μου πει τι ακριβως συμβαινει με την κατασταση(πραγμα που αποκλειω να το κανει)οπως ειπε.

Ρε skalks χαλαρωσε λιγακι.  Σε καταλαβαινω απολυτα ερωτας ειναι αυτος αμαχητος οπως λεει και ο Σοφοκλης (ολοι την εχουν παθει κι' εγω επισης) αλλα για σκεψου να το παιξεις cool να την κανεις να σκεφτει μηπως και δεν εισαι και 100% λαμαρισμενος, μπας και σε χασει αν δεν κανει κατι, κλπ. κλπ. Γιατι με το σκληρο μαρκαρισμα που της κανεις ειναι αυτη η αραχτη, αυτη που λεει "αστον να ψηνεται οπου να'ναι γινεται"...Για δοκιμασε... αλα να αντεξεις ετσι? χαρακτηρας πες για 15 μερες και κοβεις κινηση μετα.

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ναι, υπάρχει.

What Women Want με τον Μελ Γκίμπσον.

whatwomenwant1rk7.jpg

Κατά τα άλλα,  η κοπέλα πολύ λογικά θέλει λίγη ελευθερία μετά από 2 1/2 χρόνια σχέσης. Ειδικά αν ο προηγούμενος ήταν κάποιος μούχλας, κυριαρχικός τύπος ή αν η ίδια βίωσε κάτι έντονο που ξέφτυσε παρά την θέληση της, είναι λογικό να προτάσσει την λογική σε σχέση με το συναίσθημα που μπορεί να της προσφέρει η παρουσία σου.

Συνήθως κάτι τέτοιο είναι σημάδι πως είχε πέσει με τα μούτρα στην προηγούμενη σχέση της. Γι'αυτό λοιπόν μην ξοδεύεις και πολύ φαιά ουσία αλλά μην γίνεις κι ελαφρογαμούλης. Αν δεν είναι καμμία Ελλεινίδα, φρόντιζε απλά να περνάτε καλά. Αυτό της λείπει κι αυτό αποζητά κι όχι άλλον έναν γκόμενο. Διασκέδαση, φαγητό, εκδρομές, you know...Κι όχι αναγκαστικά οι δυο σας αλλά με καλή παρέα που έχει όρεξη να κάνει πράγματα καινούργια (ειδικά σε σχέση με αυτά που έκανε ή δεν έκανε πριν...).

Αν είναι κάποια αξιόλογη κοπέλα κι εσύ δεν παρασυρθείς σε  στενό μαρκάρισμα που λέει κι ο Civ Sota, αφού λες πως της αρέσεις σε κάποια φάση θα συνειδητοποιήσει πως περνάει καλά κι είναι απελευθερωμένη χάριν της δικής σου θετικής παρουσίας. Ούτε φιλος, ούτε και στενός κορσές που έλεγαν στα 80s. Αν αποδειχτεί Ελλεινίδα, το σχετικό thread αναμένει να ακούσει με αγωνία και τις δικές σου εμπειρίες επί του θέματος.

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, υπάρχει.

What Women Want με τον Μελ Γκίμπσον.

whatwomenwant1rk7.jpg

Κατά τα άλλα,  η κοπέλα πολύ λογικά θέλει λίγη ελευθερία μετά από 2 1/2 χρόνια σχέσης. Ειδικά αν ο προηγούμενος ήταν κάποιος μούχλας, κυριαρχικός τύπος ή αν η ίδια βίωσε κάτι έντονο που ξέφτυσε παρά την θέληση της, είναι λογικό να προτάσσει την λογική σε σχέση με το συναίσθημα που μπορεί να της προσφέρει η παρουσία σου.

Συνήθως κάτι τέτοιο είναι σημάδι πως είχε πέσει με τα μούτρα στην προηγούμενη σχέση της. Γι'αυτό λοιπόν μην ξοδεύεις και πολύ φαιά ουσία αλλά μην γίνεις κι ελαφρογαμούλης. Αν δεν είναι καμμία Ελλεινίδα, φρόντιζε απλά να περνάτε καλά. Αυτό της λείπει κι αυτό αποζητά κι όχι άλλον έναν γκόμενο. Διασκέδαση, φαγητό, εκδρομές, you know...Κι όχι αναγκαστικά οι δυο σας αλλά με καλή παρέα που έχει όρεξη να κάνει πράγματα καινούργια (ειδικά σε σχέση με αυτά που έκανε ή δεν έκανε πριν...).

Αν είναι κάποια αξιόλογη κοπέλα κι εσύ δεν παρασυρθείς σε  στενό μαρκάρισμα που λέει κι ο Civ Sota, αφού λες πως της αρέσεις σε κάποια φάση θα συνειδητοποιήσει πως περνάει καλά κι είναι απελευθερωμένη χάριν της δικής σου θετικής παρουσίας. Ούτε φιλος, ούτε και στενός κορσές που έλεγαν στα 80s. Αν αποδειχτεί Ελλεινίδα, το σχετικό thread αναμένει να ακούσει με αγωνία και τις δικές σου εμπειρίες επί του θέματος.

To οτι με γουσταρει δεν ξερω αν εχει ειπωθει απο αυτην εγω το εχω μαθει απο τριτους.
Κοπελες υπαρχουν πολλες και το γνωριζω πολυ καλα φιλοι μου δεν
προκειται να κοψω και τις φλεβες μου απλα εχω κολλησει για καποιους λογους
1....Εδειξε ενδιαφερον την μια μερα(Σαββατο) και απο εκει και περα επικαλειται βλακιες και εχει χαθει αλλα ολα αυτα σε τριτους που δεν ξερω αν οντωσ ισχυουν
2.......Ενω λεει οτι θα ηθελε να με παρει τηλεφωνο δεν πιεζει να το βρει για να μου μιλησει
3.....Οτι επειδη εχω μηνες να κανω σχεση αλλα μπορω να πω χρονο να βρω κοπελα σοβαρη κολλησα με τουτη(Ξερω θα σκεφτειται ολοι και αυτη για ειναι σοβαρη και καταλληλη η απαντηση ειναι δεν ξερω)
4.....Δυστυχως ειμαι πολυ αισθηματιας και την παταω ευκολα σε τετοια θεματα

Το μεγαλυτερο προβλημα ομωσ ειναι αυτη η θολουρα που υπαρχει στην κατασταση που με εχει βγαλει εκτος κανονικης συμπεριφορας σε ολα τα θεματα(δουλεια-εξοδους-χαβαλε και βολτεσ με φιλους)
Ξερω οτι μερικοι απο εσας αν οχι οι περισσοτεροι θα λετε καλα να παθεις αφου εισαι μαλακας και κολλας μια γυναικα ετσι λες και ειναι η μοναδικη ή ειναι η καταλληλοτερη και θα σκεφτεστε οτι οταν χωριζει απο σχεσεις τι κανει???????
Δεν αισθανομαι τοσο ωραια που εκτιθομαι εστω και πισω απο πληκτρα αλλα το θεμα το ανοιξα για να δω αντιδρασεις και σκεψεις των υπολοιπων, αλλωστε οταν το ανοιξα δεν ηξερα πωσ θα εξελιχθει η κατασταση υπηρχε μονο η ζεστη πρωτη συαντηση και με τον καιρο φτασαμε  στην πληρη αγνοια και στα υπονοουμενα απο τριτους οτι με βλεπει σαν φιλο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αμαν μωρε χεσε την την π..... αφου βλεπεις δεν σου καθεται μαλλον δεν σε θελει ξεκολλα πια

Επισκέπτης
Ακου να σου πω παλικαρι, ολοι αργά η γρήγορα αυτήν την φάση την περνάμε.
Ποιος θα τολμούσε να κάνει τον ψευτοκαμπόσο σε μια τοσο ειλικρινή στάση που είχες.
Μόνο ένας βλαξ.
Νομίζω ότι όλοι μας σεβόμαστε την θέση σου και δεν την θεωρούμε περίεργη. ΑΝτιθέτως είσαι αξιοπρεπής και μπραβο σου. Ευγε.
Μην αγχώνεσαι για την έκθεση σου. Ο κάθενας λέγοντας την άποψη του εκτίθεται λίγο η πολύ.
Εγώ σε συγχαίρω που νοιώθεις.
Πάρε μια βαθιά ανάσα και χαμογέλα. θα βρεις τον ρυθμό σου. τα σεβη μου.

Επισκέπτης
φιλε ειπαμε ξεκολλα και κοιτα να χαρεις τη ζωη σου και προπαντως μη δινεις σημασια στις γκομενες

Επισκέπτης
ε 13 σελιδες θεμα κι ακομα να καταλαβει οτι η γκομενα τον εχει κλασμενο;; κι εγω οταν δεν γουσταρω καποιον τα ιδια κανω  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ντροπή σου... :grin: Ε ρε δεν πέφτετε στους σωστούς άντρες... να τρέχετε πίσω τους με το ένα πόδι όρθιο....

Επισκέπτης
ντροπή σου... :grin: Ε ρε δεν πέφτετε στους σωστούς άντρες... να τρέχετε πίσω τους με το ένα πόδι όρθιο....
σιγα ...ποιος θελει μια γκομενα απο πισω του συνεχεια,το ιδανικο ειναι να  μη χρειαζεται να κανεις σχεδον τιποτα και να σε γουσταρει χωρις πολλα πολλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom