Νέα

Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ναι το ξερω αυτο απλα το ολο θεμα ειναι οτι δεν δεν μου το εχουν δωσει ακομα και επειδη το σαββατο εδειξε ενδιαφερον αλλα απο εκει και περα ουτε φωνη ουτε ακροαση εχω ψιλοτρελλαθει απο την κατασταση αβεβαιοτητας του ναι ΄η του οχι
αρα έχεις ενα καλό "όπλο"! κοινούς φίλους. ηθελημένα ή όχι σε έβαλε στο τρυπάκι της!
κάνε λοιπόν το ίδιο! βάλτην στο δικό σου.
φρόντισε να μάθει οτι οκ, γουστάρεις αλλά αμα το παραχέσει το πράγμα μπαι μπαι μαι ντάρλινγκ
και να δεις μετά πως θα ρωτάει αυτή τους φίλους σας για εσένα

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
θα μου επιτρεψεις να πω οτι ειναι βλακειες ολα αυτα και οτι αυτο ακριβως σου περνανε,επειδη δηλαδη ειπε ο γραμματικακης μια βλακεια και ο καθε επιστημονας ολοι τρεχουν να συμφωνησουν και κανεις δε σκεφτεται οτι στην τελικη δεν υπαρχει και τιποτα το σπουδαιο να καταλαβει κανεις...
Οχι ακριβωσ κοινουσ φιλουσ απλα η κολλητη της ειναι κοπελα ενος φιλου.Αλλα αυτη δεν λεει να την ρωτησει αν θελει να μου δωσει το τηλεφωνο της

Επισκέπτης
Οχι ακριβωσ κοινουσ φιλουσ απλα η κολλητη της ειναι κοπελα ενος φιλου.Αλλα αυτη δεν λεει να την ρωτησει αν θελει να μου δωσει το τηλεφωνο της
ρε τι ειναι αυτα????ο φιλος του φιλου η φιλη και βλακειες??????!!!!!

Επισκέπτης
και κατι αλλο σιγα μην αφησει γκομενα εσενα και τον οποιονδηποτε να κανει κατι με φιλη της,ειναι εγωιστικο το θεμα...

andidote1

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
θα μου επιτρεψεις να πω οτι ειναι βλακειες ολα αυτα και οτι αυτο ακριβως σου περνανε,επειδη δηλαδη ειπε ο γραμματικακης μια βλακεια και ο καθε επιστημονας ολοι τρεχουν να συμφωνησουν και κανεις δε σκεφτεται οτι στην τελικη δεν υπαρχει και τιποτα το σπουδαιο να καταλαβει κανεις...
Επίσης όπως είπε και ένας άλλος, "λίγο πιο γνωστός" επιστήμονας:

Δύο πράγματα ξέρω που να είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος. (Αϊνστάιν).

Και οι γυναίκες και οι άντρες είναι άνθρωποι, και τους πιάνει μια χαρά το περί ηλιθιότητας. Ομοίως και μπόλικους επιστήμονες.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αν της στειλω μηνυμα λετε να μην γουσταρει που πηρα πρωτοβουλια παροτι μαλλον εχει δειξει οτι με γουσταρει?
Σε τσακωσα skalls!!! :grin:  Εδω νομιζω οτι ειναι το προβλημα...Πολυ μη μου απτου δειχνεις μεσα απο αυτο σου το ποστ...ΞΕΚΟΛΑ ΦΙΛΕ!!!Δεν ειναι η γκομενα δημιος να σου παρει το κεφαλι...Εχει κι αυτη πολλες ατελειες και ειμαι σιγουρος οτι το μισο κολλημα για να σε παρει τηλ ειναι δικο της!!!Οπως ειπαμε:Σα να εχεις απεναντι σου ενα φιλο που ενδιαφερεσαι να τον παρεις τηλεφωνο,να του μιλησεις,να τον δεις,κτλ...Προχωρα!!!Εν δυο εν δυο... :2funny: :2funny: Μην αφηνεις τη γυναικα να περιμενει φιλε!!!Θα με θυμηθεις!!!! ;)

Επισκέπτης
Επίσης όπως είπε και ένας άλλος, "λίγο πιο γνωστός" επιστήμονας:

Δύο πράγματα ξέρω που να είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Και για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος. (Αϊνστάιν).

Και οι γυναίκες και οι άντρες είναι άνθρωποι, και τους πιάνει μια χαρά το περί ηλιθιότητας. Ομοίως και μπόλικους επιστήμονες.
ε γι αυτο λεω...αντι να χαιρονται τις ζωες τους καθονται κι ασχολουνται με βλακειες...

Επισκέπτης
Σε τσακωσα skalls!!! :grin:  Εδω νομιζω οτι ειναι το προβλημα...Πολυ μη μου απτου δειχνεις μεσα απο αυτο σου το ποστ...ΞΕΚΟΛΑ ΦΙΛΕ!!!Δεν ειναι η γκομενα δημιος να σου παρει το κεφαλι...Εχει κι αυτη πολλες ατελειες και ειμαι σιγουρος οτι το μισο κολλημα για να σε παρει τηλ ειναι δικο της!!!Οπως ειπαμε:Σα να εχεις απεναντι σου ενα φιλο που ενδιαφερεσαι να τον παρεις τηλεφωνο,να του μιλησεις,να τον δεις,κτλ...Προχωρα!!!Εν δυο εν δυο... :2funny: :2funny: Μην αφηνεις τη γυναικα να περιμενει φιλε!!!Θα με θυμηθεις!!!! ;)
πως φαινομαστε οι αντρες οι σωστοι οι προστυχοι,αχαχαχαχαχαχαχα

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μάθε ότι ο λόγος που δεν γνωρίζετε την γυναικεία συμπεριφορά, είναι ότι δεν μπαίνει γενικά δεδομένα. Σε αντίθεση με την δική σας.
Ποσα ξερεις,ποσα ξερεις εσυ!!!!! :grin: :grin: :grin:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
πως φαινομαστε οι αντρες οι σωστοι οι προστυχοι,αχαχαχαχαχαχαχα
...οι εξυπνοι,οι γοητευτικοι????? :2funny: :2funny: :2funny:  Ειπα κι εγω που σουλατσαρει παλι αυτη η παλιολινατσα:2funny: :2funny:  ΥΓ:Βρε,ασε και λιγο το πληκτρολογιο και πιασε  τα ντραμς,μας περιμενει δουλεια να φτιαξουμε το τραγουδακι!!! θα κανουμε καινουριο σουξε!!!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
...οι εξυπνοι,οι γοητευτικοι????? :2funny: :2funny: :2funny:  Ειπα κι εγω που σουλατσαρει παλι αυτη η παλιολινατσα:2funny: :2funny:  ΥΓ:Βρε,ασε και λιγο το πληκτρολογιο και πιασε  τα ντραμς,μας περιμενει δουλεια να φτιαξουμε το τραγουδακι!!! θα κανουμε καινουριο σουξε!!!!! :2funny: :2funny:
[/quot

μην ανησυχεις καθολου καθε μερα παιζω τυμπανα ,μια χαρα θα βγει το τραγουδακι!!!

Επισκέπτης
αυτη τη μαλακια με το ποστ που το στελνω ενιαιο πως την πετυχαινω καθε φορα δεν μπορω να καταλαβω

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
αυτη τη μαλακια με το ποστ που το στελνω ενιαιο πως την πετυχαινω καθε φορα δεν μπορω να καταλαβω
Εσβησες το τελευταιο αγκυστρο του quote...γι αυτο και βγηκε ενιαιο...

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τα νεα παιδια ειναι οτι η γκομενα χωρισε πριν λιγο καιρο απο σχεση 2,5 χρονων και δεν θελει τωρα δεσμευσεις αλλα ισχυριζεται οτι της αρεσω.
Το τηλέφωνο μου που της το ειχε δωσει ενας φιλος το εσβησε καταλαθος(........)
Θα της το δωσει εκ νεου η φιλη της γιατι θελει να μου πει τι ακριβως συμβαινει με την κατασταση(πραγμα που αποκλειω να το κανει)οπως ειπε.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
souxece3.jpg

Επισκέπτης
Τα νεα παιδια ειναι οτι η γκομενα χωρισε πριν λιγο καιρο απο σχεση 2,5 χρονων και δεν θελει τωρα δεσμευσεις αλλα ισχυριζεται οτι της αρεσω.
Το τηλέφωνο μου που της το ειχε δωσει ενας φιλος το εσβησε καταλαθος(........)
Θα της το δωσει εκ νεου η φιλη της γιατι θελει να μου πει τι ακριβως συμβαινει με την κατασταση(πραγμα που αποκλειω να το κανει)οπως ειπε.
ελα ελα ,αυτα τα ''μολις βγηκα απο μια σχεση ''ειναι πουτσες,ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom