Νέα

Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σε συνεχεια του θεματος μου δεν εχω βρει ακομα το τηλεφωνο της για να τησ μιλησω χωρισ μεσαλαβητη.
Δεν ξερω ακομα αν θελει να το δωσει
Περιμενω απο την κολλητη της να την ρωτησει αλλα.....
Δυστυχωσ δεν υπαρχει αλλος τροπος να το μαθω
Μπορει να φαινεται παιδικο και ηλιθιο το κολλημα μου με αυτην αλλα δεν ξερω
τι εχω παθει....

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή και να μην το ψάχνεις πολύ...

Όσο δεν ασχολείσαι και τόσο... τόσο θα κολλάει αυτή. Υπομονή θέλει.

Όσο για το ερώτημα,προτείνω να σκεφτέίς πώς σκέφτεται ένας άντρας και βάλε όλες τις πιθανές εκδοχές, ψυχολογικά, περίεργα +1.000000000000 διάφορους αστάθμητους παράγοντες και τότε ίσως καταλάβεις κάτι. Μια καλή ταινία στο θέμα είναι το "THE BREAK-UP" ταινία του 2006.

:)

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Θα σου πρότεινα να κάνεις υπομονή και να μην το ψάχνεις πολύ...

Όσο δεν ασχολείσαι και τόσο... τόσο θα κολλάει αυτή. Υπομονή θέλει.

Όσο για το ερώτημα,προτείνω να σκεφτέίς πώς σκέφτεται ένας άντρας και βάλε όλες τις πιθανές εκδοχές, ψυχολογικά, περίεργα +1.000000000000 διάφορους αστάθμητους παράγοντες και τότε ίσως καταλάβεις κάτι. Μια καλή ταινία στο θέμα είναι το "THE BREAK-UP" ταινία του 2006.

:)

Εσυ αν γουσταρες και ειχες το τηλεφωνο μου επαιρνες?Δεν νομιζω.
Οπως ειπα περιμενω απο αλλου το τηλεφωνο της δυστυχως
Σορι για την οικοιοτητα

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Αμφιβάλλω πολύ αν υπάρχει άντρας που καταλαβαίνει πώς σκέφτονται οι γυναίκες.Ενώ, αντίθετα, εμείς οι γυναίκες καταλαβαίνουμε πολύ καλύτερα πώς σκέφτονται οι άντρες.Αυτό δεν οφείλεται  στη μεγαλύτερη νοημοσύνη μας, αλλα στη μεγαλύτερη ευαισθησία μας, που δεν μπορεί να φτάσει καμιά αντρική ευαισθησία. Οφείλεται, σε μεγάλο  βαθμό, και στον αντρικό εγωισμό(κατάλοιπο αιώνων αντροκρατίας) που δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα σαν ισότιμο σύντροφό του στη ζωή, αλλά σαν εξάρτημά του και σαν αντικείμενο για την ικανοποίηση των σεξουαλικών αναγκών τους.

Ας με συγχωρήσουν τα αντράκια του σάιτ για τις πιο πάνω απόψεις μου (τρέφω τα καλύτερα αισθήματα γι`αυτούς και τους ευχαριστώ για  την αγάπη και το ενδιαφέρον τους που δείχνουνε σε μένα με τα πολλά μηνύματά τους που παίρνω), αλλά αυτή είναι η  πικρή για τις γυναίκες αλήθεια. Γι` αυτό εμείς οι ακτιβίστριες της εξίσωσης των δικαιωμάτων του άντρα και της γυναίκας και της σεξουαλικής απελευθέρωσης των γυναικών διεξάγουμε τον αγώνα και καλούμε όλες τις γυναίκες του κόσμου να μας συμπαρίστανται στον αγώνα μας αυτόν. Αντράκια μου, με την υγειά σας και χωρίς κακοφανισμό, γιατί κι έμείς, όπως και να το κάνουμε, σας έχουμε ανάγκη για να μας ικανοποιείτε τις σεξουαλικές ανάγκες μας... Ο.Κ.;

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αμφιβάλλω πολύ αν υπάρχει άντρας που καταλαβαίνει πώς σκέφτονται οι γυναίκες.Ενώ, αντίθετα, εμείς οι γυναίκες καταλαβαίνουμε πολύ καλύτερα πώς σκέφτονται οι άντρες.Αυτό δεν οφείλεται  στη μεγαλύτερη νοημοσύνη μας, αλλα στη μεγαλύτερη ευαισθησία μας, που δεν μπορεί να φτάσει καμιά αντρική ευαισθησία. Οφείλεται, σε μεγάλο  βαθμό, και στον αντρικό εγωισμό(κατάλοιπο αιώνων αντροκρατίας) που δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα σαν ισότιμο σύντροφό του στη ζωή, αλλά σαν εξάρτημά του και σαν αντικείμενο για την ικανοποίηση των σεξουαλικών αναγκών τους.

Ας με συγχωρήσουν τα αντράκια του σάιτ για τις πιο πάνω απόψεις μου (τρέφω τα καλύτερα αισθήματα γι`αυτούς και τους ευχαριστώ για  την αγάπη και το ενδιαφέρον τους που δείχνουνε σε μένα με τα πολλά μηνύματά τους που παίρνω), αλλά αυτή είναι η  πικρή για τις γυναίκες αλήθεια. Γι
Eγω πιστευω οτι το ειστε πιο ευαισθητες δεν πολυισχυει πια.
Επισης δεν βλεπουμε τισ γυναικες αν δεν το θελουν σαν sex αλλα σαν ενα στηριγμα που θα του προσφερθει αγαπη και περιμενουμε το ιδιο και οχι αδιαφορια

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Με συγχωρείς, Yarrak, αλλά οφείλω να κάνω μια μικρή επισημάνση, γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. Δεν αμφιβάλλω ότι είναι πάρα πολλοί οι μαλάκες (ειδικά οι Έλληνες), ΑΛΛΑ:
:headbang: :headbang: :headbang:
Αν μια Ελληνίδα έχει πέσει σε 5 μαλάκες Έλληνες και βρει κάποια στιγμή έναν τύπο που θα την καταλαβαίνει απόλυτα, θα του κάνει ό,τι δεν έκανε και στους 5 μαζί. Στον γυναικείο εγκέφαλο και στο γυναικείο υποσυνείδητο, τα δεδομένα καταγράφονται με πολύ μεγάλη ευκολία και διαγράφονται με δυσανάλογη δυσκολία. Κοινώς... τη γάμησες, φίλε μου, που θα πετύχεις τέτοια γυναίκα.
Αντιθέτως, αν ένας Έλληνας πέφτει μια ζωή σε ελλ(ε)ηνίδες και συναντήσει κάποια στιγμή μια κοπέλα που ξεχωρίζει, θα γίνει χαλί να τον πατήσει. Και πάλι ο μαλάκας θα την πατήσει, βέβαια (εκτός από ΠΟΛΥ σπάνιες περιπτώσεις στην κωλοχώρα). Κοινώς, πάλι τη γάμησες, φίλε.
:birdman: :birdman: :birdman: (Όχι στην Yarrak, φυσικά, αλλά σε όσες και όσους εκμεταλλεύονται ανθρώπους με αγνά αισθήματα. Ναι, έχουν μείνει μερικοί/ές.)

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου Σκαλκς, δες , σε παρακαλώ, και τη συνέχεια του άρθρου μου, γιατί μου ξέφυγε ενώ το έγραφα και χρειάστηκε ύστερα να το συμπληρώσω....Συμφωνούμε.....έτσι;

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου Σκαλκς, δες , σε παρακαλώ, και τη συνέχεια του άρθρου μου, γιατί μου ξέφυγε ενώ το έγραφα και χρειάστηκε ύστερα να το συμπληρώσω....Συμφωνούμε.....έτσι;
OK.
Τι πιστευει σαν γυναικα οτι πρεπει να κανω αν τελικα βρω το τηλεφωνο της
για να την κανω δικη μου δηλαδη να ειμαστε μαζι?
Δηλαδη εσενα τι σε ικανοποιει και σου αρεσει??
Σορι κιολας

Επισκέπτης
OK.
Τι πιστευει σαν γυναικα οτι πρεπει να κανω αν τελικα βρω το τηλεφωνο της
για να την κανω δικη μου δηλαδη να ειμαστε μαζι?
Δηλαδη εσενα τι σε ικανοποιει και σου αρεσει??
Σορι κιολας

Αγαπητέ μου σκάλς, μην ζητάς ποτέ "ειδικές" συμβουλές απο γυναίκα.
Θα είναι λάθος... Αλλο θα κάνω εγώ άλλο η άλλη.. και επειδή δεν την ξέρουμε την κοπέλα είναι αδύνατον να πάρεις ορθή συμβουλή. Μάθε ότι ο λόγος που δεν γνωρίζετε την γυναικεία συμπεριφορά, είναι ότι δεν μπαίνει γενικά δεδομένα. Σε αντίθεση με την δική σας.
Κανε ότι σου έρθει βρε πουλάκι μου και όπως βγει.ΑΝ θες να παρεις τηλεφωνο πάρε. Στην τελική βρε παλικάρι οτι και να κάνεις θα σου δώσει απάντηση και για το τι θέλει η κοπελα..

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου σκάλς, μην ζητάς ποτέ "ειδικές" συμβουλές απο γυναίκα.
Θα είναι λάθος... Αλλο θα κάνω εγώ άλλο η άλλη.. και επειδή δεν την ξέρουμε την κοπέλα είναι αδύνατον να πάρεις ορθή συμβουλή. Μάθε ότι ο λόγος που δεν γνωρίζετε την γυναικεία συμπεριφορά, είναι ότι δεν μπαίνει γενικά δεδομένα. Σε αντίθεση με την δική σας.
Κανε ότι σου έρθει βρε πουλάκι μου και όπως βγει.ΑΝ θες να παρεις τηλεφωνο πάρε. Στην τελική βρε παλικάρι οτι και να κάνεις θα σου δώσει απάντηση και για το τι θέλει η κοπελα..
Ναι το ξερω αυτο απλα το ολο θεμα ειναι οτι δεν δεν μου το εχουν δωσει ακομα και επειδη το σαββατο εδειξε ενδιαφερον αλλα απο εκει και περα ουτε φωνη ουτε ακροαση εχω ψιλοτρελλαθει απο την κατασταση αβεβαιοτητας του ναι ΄η του οχι

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Βρε skalks, μη... ska(lk)s (μαλακία βγήκε  :think: ).
Οι ισορροπίες της γυναικείας ψυχολογίας είναι, καλώς ή κακώς, πιο εύθραυστες από τις δικές μας. Κάνε ό,τι θέλεις, χωρίς να πιέζεις καταστάσεις και να δείχνεις ανυπόμονος. Οι γυναίκες το αντιλαμβάνονται με τη μία. Ηρέμησε, αλλιώς δεν έχεις καμία τύχη. Και μην κάνεις σαν τρελός για έναν άνθρωπο που καλά-καλά δεν ξέρεις! Κούλαρε! Φιλικά, πάντα.

Επισκέπτης
Ναι το ξερω αυτο απλα το ολο θεμα ειναι οτι δεν δεν μου το εχουν δωσει ακομα και επειδη το σαββατο εδειξε ενδιαφερον αλλα απο εκει και περα ουτε φωνη ουτε ακροαση εχω ψιλοτρελλαθει απο την κατασταση αβεβαιοτητας του ναι ΄η του οχι

Κάνε μια βόλτα με τους φίλους σου..
Γέλα με την καταστασή σου ...
Το να νοιώθεις έτσι είναι υγεία και χαρά ..ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να νοιώθουν έτσι και δεν μπορούν;;
Σου εύχομαι τα καλύτερα και η αγωνία σου να εχει αποτέλεσμα.
Αυτή ειναι γλυκιά αγωνία..

Επισκέπτης
το ειπα και το ξαναλεω,το ιδιο σκεφτομαστε και πολλες φορες οι γυναικες ειναι πολυ πιο επιθετικες απο πολλους φλουφληδες εκει εξω.φιλε προσπαθησε να χαρεις τη ζωη σου και μη κολλας

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το να νοιώθεις έτσι είναι υγεία και χαρά ..ξέρεις πόσοι θα ήθελαν να νοιώθουν έτσι και δεν μπορούν;;

Σε ευχαριστω πολυ για την κατανοηση τα λες πολυ σωστα

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6

+1000

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Βρε skalks, μη... ska(lk)s (μαλακία βγήκε  :think: ).
Οι ισορροπίες της γυναικείας ψυχολογίας είναι, καλώς ή κακώς, πιο εύθραυστες από τις δικές μας. Κάνε ό,τι θέλεις, χωρίς να πιέζεις καταστάσεις και να δείχνεις ανυπόμονος. Οι γυναίκες το αντιλαμβάνονται με τη μία. Ηρέμησε, αλλιώς δεν έχεις καμία τύχη. Και μην κάνεις σαν τρελός για έναν άνθρωπο που καλά-καλά δεν ξέρεις! Κούλαρε! Φιλικά, πάντα.
παντα φιλικα δεχομαι συμβουλες απο ανθρωπους που καταλαβαινουν την κατασταση.Ευχαριστω

Επισκέπτης
και προς θεου μη νομισεις οτι ειναι ευαισθητη και τετοιες μπαρουφες,δε λεω μπορει η κοπελα να ειναι μια χαρα αλλα παντα να εισαι προετοιμασμενος για ολα...εσω ετοιμος αγαπητε και θυμησου...γυναικες θα βρεις πολλες πααααρα πολλες...ειναι και αριθμητικα περισσοτερες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
πριν χρόνια είχα διαβάσει μια συνέντευξη του Γραμματικάκη, τέως πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος είναι και λαμπρός επιστήμονας (Φυσικός).
Εκει λοιπόν είπε περίπου το εξής:
οτι το μόνο πράγμα που δεν έχει καταλάβει ακόμα στην ηλικία που βρίσκεται είναι οι γυνάικες....

Επισκέπτης
Kαλησπερα παιδες αν και δεν εχω διαβασει το θρεντ νομιζω οτι ο μονος ανθρωπος στη γη που εχει καταλαβει πως σκεφτονται οι γυναικες αν και αυτος πηγε να τρελαθει στο τελος  ηταν ο Mel ! :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
πριν χρόνια είχα διαβάσει μια συνέντευξη του Γραμματικάκη, τέως πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο οποίος είναι και λαμπρός επιστήμονας (Φυσικός).
Εκει λοιπόν είπε περίπου το εξής:
οτι το μόνο πράγμα που δεν έχει καταλάβει ακόμα στην ηλικία που βρίσκεται είναι οι γυνάικες....
θα μου επιτρεψεις να πω οτι ειναι βλακειες ολα αυτα και οτι αυτο ακριβως σου περνανε,επειδη δηλαδη ειπε ο γραμματικακης μια βλακεια και ο καθε επιστημονας ολοι τρεχουν να συμφωνησουν και κανεις δε σκεφτεται οτι στην τελικη δεν υπαρχει και τιποτα το σπουδαιο να καταλαβει κανεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom