Kοιτα να δεις φιλε αυτη η κοπελα ειναι φιλη ενος φιλος μου και δεν ξερω ποτε θα ξαναβγουμε.Τον ακριβη τροπο βασικα θα τον εντοπισεις εσυ!Συνταγες δεν υπαρχουν!Εχε μονο αυτα στο νου σου:1)Οταν την εχεις απεναντι σου θεωρησε οτι εχεις απεναντι σου ενα φιλο σου(Προσοχη,ΟΧΙ ενα ΚΟΛΛΗΤΟ σου)..νοιωσε ανετα μαζι της,ΑΛΛΑ μην το παραξηλωσεις...Μην αρχισεις να της λες για πχ για τον τροπο που αυνανιζεσαι(λεω τωρα εγω)ουτε να κανεις 'καφριλες'οπως αυτες που κανουμε συνηθως με την παρεα...2)Δειξτης ενδιαφερον,αλλα οχι υπερβολικο...Δεν χρειαζεται για πχ να της λες οτι ειναι πολυ ομορφη-τουλαχιστον ετσι ωμα ωμα...Αν θες να της κανεις κοπλιμεντο παρ ολα αυτα, 'σερβιρε' το με το καταλληλο 'γαρνιρισμα' ωστε να την πειθεις οτι το εννοεις...Θυμαμαι ενα δικο μου περιστατικο:Ειχα βγει με κοπελια για πρωτο ραντεβου και ειχα παει για καφε.Οταν ηρθαν αυτα που παραγγειλαμε,μας εφεραν σε ενα πιατελακι 3 μπισκοτα 2 σκετα και ενα πιο 'μαυρο'που ειχε σοκολατα...Και της λεω δειχνοντας της το 'μαυρο' μπισκοτακι:Να,αυτο εισαι εσυ...Μου λεει:'Το πιο ασχημο?'(Ετσι μαυρο που ηταν και χωρις αναγλυφα πανω του ηταν οντως υποδεεστερο σε εμφανιση απο τα αλλα 2 μπισκοτακια)'Οχι'της λεω 'το πιο νοστιμο' ;)
Αυτη ξερει το κινητο μου εγω οχι το δικο της,υπαρχει περιπτωση να μου στειλει μηνυμα απο μονη της το αποκλειω απο την αλλη δεν θελω να μαθω το δικο της και να τησ στειλω για ευνοητους λογους