Νέα

Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τον ακριβη τροπο βασικα θα τον εντοπισεις εσυ!Συνταγες δεν υπαρχουν!Εχε μονο αυτα στο νου σου:1)Οταν την εχεις απεναντι σου θεωρησε οτι εχεις απεναντι σου ενα φιλο σου(Προσοχη,ΟΧΙ ενα ΚΟΛΛΗΤΟ σου)..νοιωσε ανετα μαζι της,ΑΛΛΑ  μην το παραξηλωσεις...Μην αρχισεις να της λες για πχ για τον τροπο που αυνανιζεσαι(λεω τωρα εγω)ουτε να κανεις 'καφριλες'οπως αυτες που κανουμε συνηθως με την παρεα...2)Δειξτης ενδιαφερον,αλλα οχι υπερβολικο...Δεν χρειαζεται για πχ να της λες οτι ειναι πολυ ομορφη-τουλαχιστον ετσι ωμα ωμα...Αν θες να της κανεις κοπλιμεντο παρ ολα αυτα, 'σερβιρε' το με το καταλληλο 'γαρνιρισμα' ωστε να την πειθεις οτι το εννοεις...Θυμαμαι ενα δικο μου περιστατικο:Ειχα βγει με κοπελια για πρωτο ραντεβου και ειχα παει για καφε.Οταν ηρθαν αυτα που παραγγειλαμε,μας εφεραν σε ενα πιατελακι 3 μπισκοτα 2 σκετα και ενα πιο 'μαυρο'που ειχε σοκολατα...Και της λεω δειχνοντας της το 'μαυρο' μπισκοτακι:Να,αυτο εισαι εσυ...Μου λεει:'Το πιο ασχημο?'(Ετσι μαυρο που ηταν και χωρις αναγλυφα πανω του ηταν οντως υποδεεστερο σε εμφανιση απο τα αλλα 2 μπισκοτακια)'Οχι'της λεω 'το πιο νοστιμο' ;)

Kοιτα να δεις φιλε αυτη η κοπελα ειναι φιλη ενος φιλος μου και δεν ξερω ποτε θα ξαναβγουμε.
Αυτη ξερει το κινητο μου εγω οχι το δικο της,υπαρχει περιπτωση να μου στειλει μηνυμα απο μονη της το αποκλειω απο την αλλη δεν θελω να μαθω το δικο της και να τησ στειλω για ευνοητους λογους

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φιλη τησ κοπελασ του φιλου μου

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αυτα ειναι αμερικανικες παπαρες που δυστυχως κανανε μερικους πολυ πλουσιους.  Μακαρι να ξερανε απο που ειναι...η τουλαχιστον ας ηταν απο την Αφροδιτη.  Τοτε θα ειχαμε αν μη τι αλλο σωστο σεξ...

γιατι μηπως ξερετε πως φερονται οι γυναικες απ την αφροδιτη κ θα λυνοταν το προβλημα? :rolleyes:

δεν εχει σημασια αν ειναι αμερικανια το βιβλιο, δεν το χω διαβασει δεν ξερω, αλλα υποθετω οτι θελει να μας πει, ο τιτλος/προταση τουλαχιστον, οτι ειμαστε απο αλλο πλανητη τα 2 φυλα, κ εχουμε σημαντικες διαφορες στο τροπο σκεψης κ αντιληψης απεναντι σε πολλα πραγματα, πραγμα που εχουμε πει κ εδω μεσα 795759 φορες...  οποτε καπως πρεπει να συμβιβαστουμε, λογικο.

Επισκέπτης
Παιδια αυτα δεν γινονται να καταλαβεις.
Εισαι μεσα στις γλυκες ολο το βραδυ και ξαφνικα παει για υπνο,
αλλα λεει οτι της αρεσω σε φιλο και οταν της δινει το κινητο μου και την ρωταει
αν θα με παρει του λεει δεν ξερω-παιζεται.
Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια??

βασικα φιλε συνταγες σε τετοια θεματα δεν υπαρχουν...το καθε θεμα ειναι διαφορετικο κ δεν ξερεις πως θα εξελιχθει κ τι θα γινει...
το οτι της αρεσεις σαν φιλος σημαινεις απλα οτι εσυ εκανες το λαθος κ της εδωσες δικαιωμα να σε καταλαβαει σαν φιλο...προσωπικα τετοιο θεμα το θεωρω ληξαν εκτος εαν καθεσαι κ την χιλιοπαρακαλας οποτε μπορει να γινει κατι μετα απο καιρο αλλα το θεωρω τεραστια μαλακια το παρακαλετο γαμησι...ποτε δεν θα το ευχαριστηθεις...στα αρχιδια σου πως σκεφτεται η γκομενα απο τοτε που εχουμε αρχισει την ψυχαναλυση τους χασαμε την μπαλα....γυναικες φιλε μου υπαρχουν απειρες μην κολλας σε τετοια θεματα....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Επεται οτι αυτη μου ειπα να παω στο σπιτι της φιλης να κατσουμε και ξαφνικα αυτο.
Φλεβες αποκλειεται να κοβει αλλα γιατι να μην εχω ελπιδες???

αμα κανεις σαν ξελιγομενος οταν της μιλας την βλεπεις τοτε ειναι λογικο... ειμαστε μαζοχες γουσταρουμε το βασανηστηριο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
βασικα φιλε συνταγες σε τετοια θεματα δεν υπαρχουν...το καθε θεμα ειναι διαφορετικο κ δεν ξερεις πως θα εξελιχθει κ τι θα γινει...
το οτι της αρεσεις σαν φιλος σημαινεις απλα οτι εσυ εκανες το λαθος κ της εδωσες δικαιωμα να σε καταλαβαει σαν φιλο...προσωπικα τετοιο θεμα το θεωρω ληξαν εκτος εαν καθεσαι κ την χιλιοπαρακαλας οποτε μπορει να γινει κατι μετα απο καιρο αλλα το θεωρω τεραστια μαλακια το παρακαλετο γαμησι...ποτε δεν θα το ευχαριστηθεις...στα αρχιδια σου πως σκεφτεται η γκομενα απο τοτε που εχουμε αρχισει την ψυχαναλυση τους χασαμε την μπαλα....γυναικες φιλε μου υπαρχουν απειρες μην κολλας σε τετοια θεματα....
+1 Σωστος ο νιλας..

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν της αρεσω σαν φιλος το ειπε σσε φιλο.
Το εχβ 10 φορες

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αμα κανεις σαν ξελιγομενος οταν της μιλας την βλεπεις τοτε ειναι λογικο... ειμαστε μαζοχες γουσταρουμε το βασανηστηριο
Δεν εκανα σαν ξελιγομενος ισα-ισα και ουτε της εκανα κομπλιμεντα για να μην φανω ετσι.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οτι σου αρεσε της το δειξες εσυ? ή περιμενες να το φανταστει? μα ουτε μισο κοπλιμαν? :P

Επισκέπτης
Δεν εκανα σαν ξελιγομενος ισα-ισα και ουτε της εκανα κομπλιμεντα για να μην φανω ετσι.

ναι κ οπως λεει η ευα στην γυναικα αρεσει το φτυσιμο η κλωτσια η μπουνια κ να της λες σαλτα κ γαμησου οποτε μην παραλειψεις να τα κανεις εαν τα φτιαξετε  :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

το να λες σε μια γυναικα οτι ειναι ομορφη δεν ειναι και κατι, προσωπικα δεν μου κανει εντυπωση, πες της κατι για την προσωπικοτητα της

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ο Μελ Γκιμπσον στην ταινια <<αυτο που θελουν οι γυναικες>> :2funny:

αφου ειναι τρελλες τι να καταλαβεις!!!  :uglystupid: :uglystupid:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Kοιτα να δεις φιλε αυτη η κοπελα ειναι φιλη ενος φιλος μου και δεν ξερω ποτε θα ξαναβγουμε.
Αυτη ξερει το κινητο μου εγω οχι το δικο της,υπαρχει περιπτωση να μου στειλει μηνυμα απο μονη της το αποκλειω απο την αλλη δεν θελω να μαθω το δικο της και να τησ στειλω για ευνοητους λογους
Μην κολας σε τετοια ρε φιλε....Η ουσια ειναι οτι καπως πρεπει να απικοινωνησεις μαζι της...και να εχεις εσυ την πρωτοβουλια...Τη φορα που βγηκατε δεν σου εδωσε ερεθισματα για τα οποια να εχεις λογο να της τηλεφωνησεις?Ε,πες της το απλο 'ξεχαστηκα τελειως την τελευταια φορα απο το γελιο πχ που ριξαμε η απο τον ομορφο χρονο που περασε χωρις να το καταλαβω και δεν σου ζητησα το τηλ σου...ετσι το ζητησα απο τον Χ(Τον κοινο σας φιλο)...'και μετα φερε και την προταση για συναντηση...ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΥΛΑ ΑΣΚΟΠΑ ΚΙΝΗΤΙΠΟΙΗΣΟΥ-Σου μιλαει ενας παθων μαθων....

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
το να λες σε μια γυναικα οτι ειναι ομορφη δεν ειναι και κατι, προσωπικα δεν μου κανει εντυπωση, πες της κατι για την προσωπικοτητα της
Τελοςπαντων θα δουμε πωσ θα εξελιχθει αν εξελιχθει.
Εσυ θα επαιρνες ποτε τηλεφωνο πρωτη???

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ναι κ οπως λεει η ευα στην γυναικα αρεσει το φτυσιμο η κλωτσια η μπουνια κ να της λες σαλτα κ γαμησου οποτε μην παραλειψεις να τα κανεις εαν τα φτιαξετε  :2funny:
Ρε μουνιλα τι εισαι συ ρε μαγκα? :huh: πρωτα χαλας το αβαταρ σου :2funny: και μετα γαμας και την υπογραφη σου :2funny: :2funny: :2funny: Μια χαρα ηταν το καμακια forever και το οτι ο αντρας δεν κοβει ποτε το καμακι... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Παιδια αυτα δεν γινονται να καταλαβεις.
Εισαι μεσα στις γλυκες ολο το βραδυ και ξαφνικα παει για υπνο,
αλλα λεει οτι της αρεσω σε φιλο και οταν της δινει το κινητο μου και την ρωταει
αν θα με παρει του λεει δεν ξερω-παιζεται.
Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια??

φίλε μου
α)έχει καταλάβει οτι την γουστάρεις
β) δεν κόβει φλέβες ειναι χαλαρή
γ)αν δεν βρει κάτι αλλο καλύτερο ή δεν έχει ήδη, και εσύ συνεχίσεις να της δειχνεις οτι ενδιαφερεσαι διακριτικα θα την φας΄.
:boobies:
Εριμπαλίτσα :rolleyes:

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αν σε γουσταρει θα σε περνει εκεινη τηλεφωνο κ ας μην την περνεις ποτε εσυ...ετσι ειναι αυτα βεβαια ετσι οπως μας τα εχεις πει δεν νομιζω να σε παρει...

Γιατι που πιστευεις υπαρχει το προβλημα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom