Νέα

Yπάρχει άντρας που να καταλαβαίνει πως σκέφτονται οι γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια αυτα δεν γινονται να καταλαβεις.
Εισαι μεσα στις γλυκες ολο το βραδυ και ξαφνικα παει για υπνο,
αλλα λεει οτι της αρεσω σε φιλο και οταν της δινει το κινητο μου και την ρωταει
αν θα με παρει του λεει δεν ξερω-παιζεται.
Τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια??

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ειμαστε αλλο ειδος ξερεις οποτε ειτε συννενοησε με γυναικα ειτε με ουρακοτανγκο ειναι το ιδιο... απο μελετες περιοδικων παντως και επιστημονικες ερευνες εδειξαν πως το ναι τους ειναι οχι και το οχι τους ναι

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.960
Πόντοι
12.056
Αμα η γυναικα λεει οτι τις αρεσεις σαν φιλος...
Τοτε αγαπητε μου..τον ηπιες   :dancing: :dancing: :dancing:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Φιλε μου ετσι ειναι το παιχνιδι!! :)Δεν θελει να στο 'δωσει στο πιατο'η γκομενα και γι αυτο ριχνει τις αμφιβολιες!Για να χει σασπενς!!Ουτε και της αρεσει να ναι δεδομενη!Θελει να δει αν και πως θα την κυνηγησεις κι εσυ λιγο!! ;)Καλη επιτυχια μαν!! :thumbsup: :thumbsup: Να μας ενημερωσεις και για την εξελιξη-που βαζω στοιχημα οτι θα ειναι θετικη!!!! :rockon: :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Οι γυναίκες άλλο θέλουν , άλλο λένε , άλλο εννοούν και άλλο κάνουν στο τέλος! :headbang:

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου ετσι ειναι το παιχνιδι!! :)Δεν θελει να στο 'δωσει στο πιατο'η γκομενα και γι αυτο ριχνει τις αμφιβολιες!Για να χει σασπενς!!Ουτε και της αρεσει να ναι δεδομενη!Θελει να δει αν και πως θα την κυνηγησεις κι εσυ λιγο!! ;)Καλη επιτυχια μαν!! :thumbsup: :thumbsup: Να μας ενημερωσεις και για την εξελιξη-που βαζω στοιχημα οτι θα ειναι θετικη!!!! :rockon: :rockon:
Μακαρι να ειναι φιλε γιατι ειναι πμορφη κοπελα.
Να την κυνηγησω με ποιο τροπο προτεςινεις?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ειμαστε αλλο ειδος ξερεις οποτε ειτε συννενοησε με γυναικα ειτε με ουρακοτανγκο ειναι το ιδιο... απο μελετες περιοδικων παντως και επιστημονικες ερευνες εδειξαν πως το ναι τους ειναι οχι και το οχι τους ναι
καλα... οχι παντα ομως οποτε μην το χεις κ σιγουρο αυτο το αξιωμα χαχαχα

εγω παλι ορισμενες φορες εκνευριζομαι για το πως γινεται να μην σκεφτεστε καποια πραγματα οπως τα σκεφτομαστε εμεις... ενιγουει... οι ανδρες ειναι απ το αρη οι γυναικες απ την αφροδιτη δεν λεει ενα βιβλιο? αρα τι το ψαχνεις

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6

Το ειχαμε ξανασυζητησει το θεμα αν θυμαμαι καλα περισυ το καλοκαιρι οπως λεει και ο τιτλος μιας ταινιας.  Και καταληξαμε τι οταν λυσουμε το μυστηριο που λεγεται γυναικα τοτε θα εχει γινει καποιο θαυμα και μια τεραστια αλλαγη στο θεμα της ανθρωπινης (οχι μονο ανδρικης) ευτυχιας...

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Οι ξωβεργες ειναι καλη ιδεα αλλα απαγορευονται.Δοκιμασε καραμπινα Benelli

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Οχι σαν φιλο σε φιλο το ειπε που την ρωτησε

Το ιδιο ειναι και χειροτερο...Αστα να πανε.  Ξεκαθαρισε της οτι αν θελει "μονο φιλους" να ψαξει αλλου... εκτος αν εισαι ερωτευμενος, τοτε περαστικα.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
οι ανδρες ειναι απ το αρη οι γυναικες απ την αφροδιτη δεν λεει ενα βιβλιο? αρα τι το ψαχνεις

Αυτα ειναι αμερικανικες παπαρες που δυστυχως κανανε μερικους πολυ πλουσιους.  Μακαρι να ξερανε απο που ειναι...η τουλαχιστον ας ηταν απο την Αφροδιτη.  Τοτε θα ειχαμε αν μη τι αλλο σωστο σεξ...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

αμα νυσταζει η γυναικα τι να κανει να μην παει για υπνο;
δευτερον μαλλον της αρεσεις αλλα δεν ειναι σιγουρη, κοινως δεν κοβει και φλεβες για παρτι σου, περιμενει ισως καποια κινηση απο μερους σου. αμα ομως εχεις ειδη γινει χαλι να σε πατησει= μουνοδουλος τοτε κοφτο γτ δεν προκειται να γινει τπτ. φτυσε την και λιγο να δεις τι θα γινει

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
οποιος αντρας βρει την πατεντα το πως σκεφεται μια γυναικα θα γινει εκατομμυριουχος σε μια νυχτα..

Απλα οι γκομενες ειναι αλλου (allou fun park)..

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το ιδιο ειναι και χειροτερο...Αστα να πανε.  Ξεκαθαρισε της οτι αν θελει "μονο φιλους" να ψαξει αλλου... εκτος αν εισαι ερωτευμενος, τοτε περαστικα.
Δεν ειπε με βλεπει σαν φιλο σε κανεναν.
Ερωτευμενος δεν μπορω να το πω ακριβωσ ενταξει εχθεσ την γνωρισα απλα μου εκανε ενα σημαντικο κλικ.
Και αυτο που με παραξενεψε πωσ ειναι ειναι δυνατον ξαφνικα εκει που καθμοαστε να μου λεει καληνυχτα και τιποτα αλλο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φιλε ειναι η κλασικη αντιμετωπιση της ελληνιδας γκομενας..θα σου το παιξει δυσκολη μεχρι να σου κατσει και να σου βγει ξινο το γαμισι..αλλα αμα σου αρεσουν τα ξινα δεν εχεις προβλημα..

OP
OP
S

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αμα νυσταζει η γυναικα τι να κανει να μην παει για υπνο;
δευτερον μαλλον της αρεσεις αλλα δεν ειναι σιγουρη, κοινως δεν κοβει και φλεβες για παρτι σου, περιμενει ισως καποια κινηση απο μερους σου. αμα ομως εχεις ειδη γινει χαλι να σε πατησει= μουνοδουλος τοτε κοφτο γτ δεν προκειται να γινει τπτ. φτυσε την και λιγο να δεις τι θα γινει
Επεται οτι αυτη μου ειπα να παω στο σπιτι της φιλης να κατσουμε και ξαφνικα αυτο.
Φλεβες αποκλειεται να κοβει αλλα γιατι να μην εχω ελπιδες???

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μακαρι να ειναι φιλε γιατι ειναι πμορφη κοπελα.
Να την κυνηγησω με ποιο τροπο προτεςινεις?
Τον ακριβη τροπο βασικα θα τον εντοπισεις εσυ!Συνταγες δεν υπαρχουν!Εχε μονο αυτα στο νου σου:1)Οταν την εχεις απεναντι σου θεωρησε οτι εχεις απεναντι σου ενα φιλο σου(Προσοχη,ΟΧΙ ενα ΚΟΛΛΗΤΟ σου)..νοιωσε ανετα μαζι της,ΑΛΛΑ  μην το παραξηλωσεις...Μην αρχισεις να της λες για πχ για τον τροπο που αυνανιζεσαι(λεω τωρα εγω)ουτε να κανεις 'καφριλες'οπως αυτες που κανουμε συνηθως με την παρεα...2)Δειξτης ενδιαφερον,αλλα οχι υπερβολικο...Δεν χρειαζεται για πχ να της λες οτι ειναι πολυ ομορφη-τουλαχιστον ετσι ωμα ωμα...Αν θες να της κανεις κοπλιμεντο παρ ολα αυτα, 'σερβιρε' το με το καταλληλο 'γαρνιρισμα' ωστε να την πειθεις οτι το εννοεις...Θυμαμαι ενα δικο μου περιστατικο:Ειχα βγει με κοπελια για πρωτο ραντεβου και ειχα παει για καφε.Οταν ηρθαν αυτα που παραγγειλαμε,μας εφεραν σε ενα πιατελακι 3 μπισκοτα 2 σκετα και ενα πιο 'μαυρο'που ειχε σοκολατα...Και της λεω δειχνοντας της το 'μαυρο' μπισκοτακι:Να,αυτο εισαι εσυ...Μου λεει:'Το πιο ασχημο?'(Ετσι μαυρο που ηταν και χωρις αναγλυφα πανω του ηταν οντως υποδεεστερο σε εμφανιση απο τα αλλα 2 μπισκοτακια)'Οχι'της λεω 'το πιο νοστιμο' ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τον ακριβη τροπο βασικα θα τον εντοπισεις εσυ!Συνταγες δεν υπαρχουν!Εχε μονο αυτα στο νου σου:1)Οταν την εχεις απεναντι σου θεωρησε οτι εχεις απεναντι σου ενα φιλο σου(Προσοχη,ΟΧΙ ενα ΚΟΛΛΗΤΟ σου)..νοιωσε ανετα μαζι της,ΑΛΛΑ  μην το παραξηλωσεις...Μην αρχισεις να της λες για πχ για τον τροπο που αυνανιζεσαι(λεω τωρα εγω)ουτε να κανεις 'καφριλες'οπως αυτες που κανουμε συνηθως με την παρεα...2)Δειξτης ενδιαφερον,αλλα οχι υπερβολικο...Δεν χρειαζεται για πχ να της λες οτι ειναι πολυ ομορφη-τουλαχιστον ετσι ωμα ωμα...Αν θες να της κανεις κοπλιμεντο παρ ολα αυτα, 'σερβιρε' το με το καταλληλο 'γαρνιρισμα' ωστε να την πειθεις οτι το εννοεις...Θυμαμαι ενα δικο μου περιστατικο:Ειχα βγει με κοπελια για πρωτο ραντεβου και ειχα παει για καφε.Οταν ηρθαν αυτα που παραγγειλαμε,μας εφεραν σε ενα πιατελακι 3 μπισκοτα 2 σκετα και ενα πιο 'μαυρο'που ειχε σοκολατα...Και της λεω δειχνοντας της το 'μαυρο' μπισκοτακι:Να,αυτο εισαι εσυ...Μου λεει:'Το πιο ασχημο?'(Ετσι μαυρο που ηταν και χωρις αναγλυφα πανω του ηταν οντως υποδεεστερο σε εμφανιση απο τα αλλα 2 μπισκοτακια)'Οχι'της λεω 'το πιο νοστιμο' ;)

Το συμπέρασμα είναι ότι ξέρεις από μπισκότα! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom