Νέα

Youtuber ως επάγγελμα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ρε σεις τυποι!
Οι "μουσικαρες" καθως και τα ταξιδια σε συνδιασμο με την μοτο μου,ειναι το τριπτυχο της θεματολογιας των Video που θελω να κανω...

Πως σας ακουγεται;Βαρετο;Να βλεπατε τοπια με μηχανη κ απο πισω μουσικη κατι τετοιο :

Εμενα καλο μου ακουγεται.

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.406
Πόντοι
2.836
Ο ευτυχης εχει φοβερα πλανα,φοβερες ληψεις,μου φερνει ωστοσο αναγουλα,μου βγαζει κατι ο τυπος και οχι καλο.

Συμφωνώ μαζί σου για το δεύτερο σκέλος. Απορώ πώς πληρώνουν αυτό τον άνθρωπο για να κάνει εκπομπή. Ταξιδιωτική εκπομπή με σχόλια «αυτή είναι η πυραμίδα του Χέοπα» ή «αυτό εδώ το κτίριο είναι παλιό». Το ξέρω ρε μ@@κα ότι είναι η πυραμίδα του Χέοπα, πες και κάτι άλλο.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Πραγματικά ενδιαφέρουσα η άποψή σου τυπε μου,παρ ολ αυτα εγω θα ηθελα να μείνω "πίσω" απ τις κάμερες,δεν το διαπραγματευομαι καν το συγκεκριμένο,καθώς δεν με καλύπτει το στυλ αυτό.

Ο ευτυχης εχει φοβερα πλανα,φοβερες ληψεις,μου φερνει ωστοσο αναγουλα,μου βγαζει κατι ο τυπος και οχι καλο.

Αυτος ειναι που με υπερκαλυπτει σαν γιουτιυμπερ :

Ωραίες εικόνες έχει ο συγκεκριμένος, δεν τον γνώριζα, ευχαριστώ. Ένα αρνητικό-ο λόγος του είναι πολύ ξύλινος

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Εμενα καλο μου ακουγεται.
Θα έβλεπα πολύ άνετα βίντεο με μηχανή, στο οποίο ο αναβάτης να συζητά ένα θέμα και να παίζει ενδιάμεσα καποια ελαφριά μουσική. Το συγκεκριμένο κομμάτι μουσικής που έβαλες θα με απωθούσε. Μη παρεξηγηθώ, είναι θέμα προσωπικής προτίμησης και μόνο

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ωραίες εικόνες έχει ο συγκεκριμένος, δεν τον γνώριζα, ευχαριστώ. Ένα αρνητικό-ο λόγος του είναι πολύ ξύλινος
Έχει αυτό το χαρακτηριστικό,εν τούτοις βγάζει κάτι πολύ ειλικρινές καθώς μου αρέσει που εξηγεί και τους λόγους που "ζητά" subscribe κατι που δεν γνώριζα πως παίζει ρόλο στην προώθηση του βίντεο απ'το YouTube.

Βάζω ακόμη έναν moto travel Youtuber ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά επίσης.Τα πρώτα του με το τελευταίο βίντεο είναι έτη φωτός μπροστά.Θεωρω ότι ο τύπος κάνει τα καλύτερα motovlog που έχω δει σε Έλληνα:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Θα έβλεπα πολύ άνετα βίντεο με μηχανή, στο οποίο ο αναβάτης να συζητά ένα θέμα και να παίζει ενδιάμεσα καποια ελαφριά μουσική. Το συγκεκριμένο κομμάτι μουσικής που έβαλες θα με απωθούσε. Μη παρεξηγηθώ, είναι θέμα προσωπικής προτίμησης και μόνο
Δεν εβαλα κατι. Λαθος παραθεση μαλλον :upsidedown:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
ολοι τα ιδια και τα ιδια δειχνουν με παρομοιο τροπο, καμια φαντασια

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
ολοι τα ιδια και τα ιδια δειχνουν με παρομοιο τροπο, καμια φαντασια
Τυπε μου όταν το γιουτιουμπ είναι ένα κανάλι και έχει δύο δισεκατομμύρια συνδρομητές,δλδ μόνο συνταξιούχοι και βρέφη δεν είναι μέλη του, φαντάζεσαι ότι χώρος για φαντασία, χλωμό.

Από κει και έπειτα χωρίζονται σε υποκατηγορίες,πχ μηχανοβιοι πόσοι είναι,και ψάχνεις να βρεις...

Εγώ απλά επειδή το κάνω για την "μαλακια" ας πούμε, δεν θα παίζουν διαφημίσεις και έτσι... επίσης η μηχανή μου είναι του 1960 που ταξιδεύω, κάτι που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο ως Vintage

doganos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
147
Πόντοι
1
Αν δεις στα σχολια της τυπισσας τρωει πολυ καβλαντα και πεσιμο
Οπως ηταν αναμενομενο φυσικα
Πιστευω πως το ξερει οτι προκαλει και εκει πονταρει κιολας για να διαφημισει τις μαλακιες που προωθει
Δεν αποκλείεται.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τελικά το 2021 πάει γαμιωντας.Πηρα την μηχανή μου και κάνω ένα οδικό τουρ και γιατί το χρειαζομουν και γιατί μπορούσα...Με την ευκαιρία θα βγάλω και το καινούριο μου βίντεο από πλάνα του ταξιδιού αυτού.Ενα μιξ σκηνών με πρωταγωνιστή την μοτό μου, υπό την μουσική αυτή:

Πως ακούγεται το όλο πρότζεκτ;Α! Λήψεις θα χω από Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γαλλία

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Ναι αλλα ο τυπος ειναι 8 αρι και ρητορας.
Η τυπισα 7 αρι.
Λογικο ηταν να τη φαει
:cry:
oxi kai 8 αρι το καραφλο αγορι
ας μην ειχε καναλι και θα παιρνε τα αρχιδια μου.
θα πινε φραπε σε κανα παρακμιακο στα Εξαρχεια

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.489
Πόντοι
2.356
Μεγάλη προσοχή σε κάθε λογής clickbait βιντεάκια που υπόσχονται subcribers και λεφτά... Το μόνο σημαντικό είναι το content και το που απευθύνεσαι. Η βιομηχανία του YouTube πλέον έχει πάρα πολλούς που στριμώχνονται για να βγάλουν χρήμα, με αποτέλεσμα η πίτα να έχει κυριολεκτικά σκορπίσει σε χίλια κομμάτια. ΦΥΣΙΚΑ δεν μιλάμ ενα ανεβάζεις στα ελληνικά... δεν υπάρχει το "ελληνικά" - μόνο για διάσημους είναι ή κανα τραγούδι.

Στα ελληνικά πολλά views έχουν κάτι 20χρονοι τραπερς μόνο - από επαναλαμβανόμενα κλικς και σχόλια

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εχεις δικιο σ αυτο,μολις χθες ειδα το βιντεο παρωδια του γιου Καρβελα Πανια!13χρονος youtuber ...κατακαημενη κοινωνια που τα κανεις ολα για τα βιουζ και λαικς

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Άλλος ένας Έλλην με ταξιδιωτικό με μυστήριο μέσο που γυρνά τον κόσμο, κάτι τέτοιο σε Ελλάδα δεν έχω ξαναδεί

• Like
Αντιδράσεις: Massa

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τελικά το 2021 πάει γαμιωντας.Πηρα την μηχανή μου και κάνω ένα οδικό τουρ και γιατί το χρειαζομουν και γιατί μπορούσα...Με την ευκαιρία θα βγάλω και το καινούριο μου βίντεο από πλάνα του ταξιδιού αυτού.Ενα μιξ σκηνών με πρωταγωνιστή την μοτό μου, υπό την μουσική αυτή:

Πως ακούγεται το όλο πρότζεκτ;Α! Λήψεις θα χω από Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γαλλία
Καλοτάξιδος τυπάρα μου!
Η ιδέα σου είναι τέλεια!!
:rockon::hi:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706

Youtuber ως επάγγελμα;​

Δεν μιλαω,ουτε εχω σκοπο καθως ανεβαζω βιντεο απο ταξιδια με την μηχανη μ.Δειχνω τοπια κλπ

Πραγματικά ενδιαφέρουσα η άποψή σου τυπε μου,παρ ολ αυτα εγω θα ηθελα να μείνω "πίσω" απ τις κάμερες,δεν το διαπραγματευομαι καν το συγκεκριμένο,καθώς δεν με καλύπτει το στυλ αυτό.

Εγώ απλά επειδή το κάνω για την "μαλακια" ας πούμε, δεν θα παίζουν διαφημίσεις και έτσι... επίσης η μηχανή μου είναι του 1960 που ταξιδεύω, κάτι που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο ως Vintage

Αν δεν αλλάξεις mindset, κάνε κάποιο άλλο επάγγελμα, τύπε, ή κάνε youtube για χόμπι. Δεν βγαίνουν έτσι τα λεφτά. Θες businessplan κι επαγγελματική δουλειά. Να κοιμάσαι και να ξυπνάς με το project συνέχεια στο μυαλό.
Για να σου δώσω τη σωστη κατεύθυνση, πρώτα θα σκεφτείς τι μπορείς να πουλήσεις και μετά θα σχεδιάζεις την καλύτερη διαδρομή που θα τα πουλήσει.

Awesome71

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
213
Πόντοι
21
Εχεις δικιο σ αυτο,μολις χθες ειδα το βιντεο παρωδια του γιου Καρβελα Πανια!13χρονος youtuber ...κατακαημενη κοινωνια που τα κανεις ολα για τα βιουζ και λαικς
Τώρα έχει και δική του σελίδα εδώ.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αν δεν αλλάξεις mindset, κάνε κάποιο άλλο επάγγελμα, τύπε, ή κάνε youtube για χόμπι. Δεν βγαίνουν έτσι τα λεφτά. Θες businessplan κι επαγγελματική δουλειά. Να κοιμάσαι και να ξυπνάς με το project συνέχεια στο μυαλό.
Για να σου δώσω τη σωστη κατεύθυνση, πρώτα θα σκεφτείς τι μπορείς να πουλήσεις και μετά θα σχεδιάζεις την καλύτερη διαδρομή που θα τα πουλήσει.
Εννοειται τυπ πως κανω καποιο και ασχετο με το γιουτουμπ επαγγελμα και βιοποριζομαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom