Ρε σεις τυποι!
Οι "μουσικαρες" καθως και τα ταξιδια σε συνδιασμο με την μοτο μου,ειναι το τριπτυχο της θεματολογιας των Video που θελω να κανω...
Πως σας ακουγεται;Βαρετο;Να βλεπατε τοπια με μηχανη κ απο πισω μουσικη κατι τετοιο :
Μια χαρά ακούγεται. Και θα ταίριαζε με βίντεο από διαδρομή μηχανής. Θα προτιμούσα όμως mix μουσική, πχ σε άλλο βίντεο να έχεις και κανά born to be wild, κλπ ή "τις αλυσίδες μου τώρα θα σπάσω" κλπ αναλόγως τη διαδρομή και την περίσταση.
Αυτό που θα απογειώσει τα βίντεο σου, είναι η δική σου συμμετοχή ως ομιλητής. Μία καλή εισαγωγή (που βρίσκεσαι, τι στόχο έχεις, τι σε εντυπωσίασε, κλπ) κάποιες στάσεις ενδιάμεσα για ανάλυση-περιγραφή καθώς και ένα exit κομμάτι ομιλίας στο τέλος, όλα αυτά κάνουν τη μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός απλού βαρετού ίσως βίντεο με μόνο ήχο και εικόνα και ενός επαγγελματικού απολαυστικού βίντεο που θα απογειώσει την εμπειρία και τις προβολές.
Πάρε παραδείγματα από τον Ευτύχη, ο οποίος παρότι "παντοντινό παιδάκι", έχει αναπτύξει πολύ τις μεθόδους παρουσίασης των εκπομπών του και κάνει πολύ καλή δουλειά με προσοχή στη λεπτομέρεια και ωραίες πινελιές (drone ενδιάμεσα, κλπ).
Να θυμάσαι πως οι συνδρομητές θα δεθούν με εσένα ως άνθρωπο και όχι τόσο με τις εικόνες από τις διαδρομές. Όπως οι τηλεθεατές λένε "το είδα στον Ευτύχη"
Φαντάσου την εκπομπή του Ευτύχη χωρίς intro και περιγραφές, πόσο βαρετή θα ήτανε.
Αυτά τα 2 σεντσ από μένα (παραπάνω δεν έχω γιατί δεν έχω εμπειρία
)
Καλή επιτυχία!