Νέα

Youtuber ως επάγγελμα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Οταν φτασεις στο σημειο να εχεις 300k subs θα βγαζεις 15-20.000 το χρονο. Επισης αναλογα με τη θεματολογια του καναλιου θα τριμπας και αντικειμενα για να τα παρουσιασεις και η εταιρια θα σου δινει ποσοστα επι των πωλησεων πχ φαντασου μι α γκομενα με 500κ subs παρουσιαζει ενα μαγιο και τσιμπαει 1$ απο καθε κομματι που θα πωληθει με τον κωδικο της.....500κ subs σχετικα ευκολα να φυγουνε 200 κομματια να η 200αρα, φαντασου καμια 10 αντικειμενα μεσα στο μηνα, 2000$ μονο απο ποσοστα επι των πωλησεων κτλ κτλ. :confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606

αυτοι οι Ελληνες youtubers κονομανε στην κυριολεξια πραγματικα πολλα λεφτα !!! :sunglasses:

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Πρέπει να έχεις 1000 συνδρομητές το λιγότερο και να έχουν τα βίντεό σου συνολικά 2.000 ώρες ή 20.000 δεν θυμάμαι ακριβώς. Δηλαδή και να έχεις τους χίλιους συνδρομητές πρέπει όλα τα βίντεο σου συνολικά να έχουν προβολές ας πούμε 2.000 ώρες. Τα λεφτά που θα οικονομάς εξαρτάται από το πόσο βλέπουν τις διαφημίσεις που θα έχουν τα βίντεό σου. Είναι 2 κατηγοριών διαφημίσεις. Οι διαφιμήσεις που είναι σαν βίντεο πρίν ξεκινήσει το βίντεο σου που μπορείς να την παραλείψεις μετά τα 5 δεπτερόλεπτα. Άλλα λαφτά θα πάρεις αν πατάνε παράλειψη στα 5 δεπτερόλεπτα και άλλα λεφτά αν βλέπουν ολόκληρη την διαφήμιση. Και είναι και οι διαφημίσεις που στις εμφανίζει να πατήσεις κλίκ πάνω καθώς παρακολουθείς το βίντεο. Εκεί πληρώνεσαι με τα κλίκ.
Εγώ ξεκίνησα ένα κανάλι πρίν 10 χρόνια για πλάκα. Έχω φτάσει 90 συνδρομητές.
Αν θες σοβαρά να ασχοληθείς πρέπει να αποφασίσεις μια θεματολογία για τα βιντεό σου. Μπορείς να φτιάξεις όσα κανάλια θες και να οικονομάς από όλα αλλά πρέπει να τα συνδέσεις όλα κάπου συγγεκριμένα. Παλιά ήταν στο adsense αλλά τώρα νομίζω έχει καταργηθεί. Πέραση έχουν οι τσακωμοί, οι φάρσες, κάτι μαλάκες που πάνε στο Μοναστηράκι και ρωτάνε τις γυναίκες μαλακίες π.χ. το ποιό περίεργο μέρος που έχεις κάνει σεξ, όπως ο vibratior.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σημαντικες επισημανσεις απο μελη για τις οποιες δεν ειχα ιδεα.

Βουρδελιαρηδες ενημερωμενοι ποτε νικημενοι ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Αυτο που ελεγα πιο πανω, τυπισα ασχολειται με ψαρεμα + και σε ολα τα clip της με την κωλαρα εξω, εγγυημενος συνδιασμος για χιλιαδες subs, και να το promotion μεσα απο το videaki της. Ξυριστικη μηχανη 20% με τον κωδικο της. 430Κ συνδρομητες (99% αντρες ) οι 2κ να την αγορασουν(εγω πιστευω θα ειναι πολλοι περισσοτεροι) με 10$ προμηθεια 20.000 για πλακα.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ενταξει εγω ειμαι και τριχωτος σαν μπαμπουινος οποτε δεν κανω για επιδειξη φυτων ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ρε την καυλα,θα βαλει κ καμμια ριζα στο μουνι της
Αν μπορουσε να βγαλει και αλλα 20.000 και ολοκληρο τον φοινικα θα εχωνε. :confused: :confused: :confused:

Ζωαρα τυπε, , ηλιος , ψαρεμα , σε εξωτικα μερη και πεφτει το μαρουλι.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Αν μπορουσε να βγαλει και αλλα 20.000 και ολοκληρο τον φοινικα θα εχωνε. :confused: :confused: :confused:

Ζωαρα τυπε, , ηλιος , ψαρεμα , σε εξωτικα μερη και πεφτει το μαρουλι.
Αλλα...αυτοι ειμαστε οι αντρες...και μετα νοιωθουν παρενοχλημενες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Θα διαφωνήσω.
Φωνή μετριότατη και ρυθμός/σριχοι πανομοιότυπος/οι σε όλα τα τραγούδια.
Ειλικρινά απορώ πως εγινε φίρμα
Οι στίχοι του έχουν το χαρακτηριστικό πως είναι απλοί,βγαλμένοι από τη ζωή,εκφράζουν πόνο μα έχουν και αυθεντικότητα.

Το ότι στερήθηκαν υψηλής ποίησης είναι το μεγάλο τους προτέρημα.

''δε ταιριάζετε σου λέω'' πόσο πιο ανθρώπινο στέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι στο ''δεν έμαθε ποτέ της ν αγαπά'' που εγραψε ο αειμνηστος Μάνος Ξυδούς .

Το δεύτερο είναι αδιαμφισβήτητης αξίας γι αυτό το έθεσα ως μάρτυρα,καθόλου τυχαία γιατί το κομμάτι αυτό τραγουδήθηκε τόσο από έντεχνους όσο και από τον τεράστιο λαικό μας βάρδο Βασιλη Καρρά.

Θα λεγα πως ο Παντελίδης άφησε δυναμικά το ίχνος του και τραγουδήθηκε από τον απλό κοσμάκη.

Δεν ανήκει στα προσωπικά μου γούστα,μάλλον ο Ξυδούς είναι πιο κοντά μου.

Ωστόσο σέβομαι την άποψή σου και συμφωνώ στο ότι από ένα σημείο και μετά άρχισε να επαναλαμβάνεται.Το ίδιο έπαθε όμως και ο Χατζηγιάννης.

Στο τεχνικό κομμάτι κατά πόσο καλή φωνή η όχι έχει ο Παντελίδης,δεν είμαι ειδήμων,μπορεί να μην είχε τη φωνάρα του Τερζή ή την εκφραστικότητα του Παπάζογλου,αλλά ήταν ξεχωριστός.

• Like
Αντιδράσεις: linear

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτο που ελεγα πιο πανω, τυπισα ασχολειται με ψαρεμα + και σε ολα τα clip της με την κωλαρα εξω, εγγυημενος συνδιασμος για χιλιαδες subs, και να το promotion μεσα απο το videaki της. Ξυριστικη μηχανη 20% με τον κωδικο της. 430Κ συνδρομητες (99% αντρες ) οι 2κ να την αγορασουν(εγω πιστευω θα ειναι πολλοι περισσοτεροι) με 10$ προμηθεια 20.000 για πλακα.
Εγώ δε ξέρω αν θα αγοράσω τη μαλακία που προωθεί η τύπισσα

ωστόσο ομολογώ ότι πυροβόλησα με ένα δυνατό COS(Cum On Screen) τα πιξελ των βυζαρων της

linguinipostman

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Συμπτωματικά έβλεπα τις προάλλες τον dimitrology, παίζει μεγάλη διαφορά το αν τα views είναι από χώρες με υψηλή διαφημιστική δαπάνη. Το οποίο ουσιαστικά σημαίνει πως το κανάλι πρέπει να είναι αγγλόφωνο ή να έχει τρέλα πιασάρικο θέμα

doganos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
147
Πόντοι
1
Εγώ δε ξέρω αν θα αγοράσω τη μαλακία που προωθεί η τύπισσα

ωστόσο ομολογώ ότι πυροβόλησα με ένα δυνατό COS(Cum On Screen) τα πιξελ των βυζαρων της
Κάτι είναι κι αυτό. Αν το ήξερε θα ένιωθε περήφανη.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κάτι είναι κι αυτό. Αν το ήξερε θα ένιωθε περήφανη.
Αν δεις στα σχολια της τυπισσας τρωει πολυ καβλαντα και πεσιμο
Οπως ηταν αναμενομενο φυσικα
Πιστευω πως το ξερει οτι προκαλει και εκει πονταρει κιολας για να διαφημισει τις μαλακιες που προωθει

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πολλές χρησιμοποιούν το "μουνι" τους, το πέσιμο αναπόφευκτο, σιγά μην πέφτουν και απ'τα σύννεφα

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606

να και ο αρχηγος γεεθα :sunglasses: στα εσοδα απο το youtube:grin:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ρε σεις τυποι!
Οι "μουσικαρες" καθως και τα ταξιδια σε συνδιασμο με την μοτο μου,ειναι το τριπτυχο της θεματολογιας των Video που θελω να κανω...

Πως σας ακουγεται;Βαρετο;Να βλεπατε τοπια με μηχανη κ απο πισω μουσικη κατι τετοιο :

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ρε σεις τυποι!
Οι "μουσικαρες" καθως και τα ταξιδια σε συνδιασμο με την μοτο μου,ειναι το τριπτυχο της θεματολογιας των Video που θελω να κανω...

Πως σας ακουγεται;Βαρετο;Να βλεπατε τοπια με μηχανη κ απο πισω μουσικη κατι τετοιο :

Μια χαρά ακούγεται. Και θα ταίριαζε με βίντεο από διαδρομή μηχανής. Θα προτιμούσα όμως mix μουσική, πχ σε άλλο βίντεο να έχεις και κανά born to be wild, κλπ ή "τις αλυσίδες μου τώρα θα σπάσω" κλπ αναλόγως τη διαδρομή και την περίσταση.
Αυτό που θα απογειώσει τα βίντεο σου, είναι η δική σου συμμετοχή ως ομιλητής. Μία καλή εισαγωγή (που βρίσκεσαι, τι στόχο έχεις, τι σε εντυπωσίασε, κλπ) κάποιες στάσεις ενδιάμεσα για ανάλυση-περιγραφή καθώς και ένα exit κομμάτι ομιλίας στο τέλος, όλα αυτά κάνουν τη μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός απλού βαρετού ίσως βίντεο με μόνο ήχο και εικόνα και ενός επαγγελματικού απολαυστικού βίντεο που θα απογειώσει την εμπειρία και τις προβολές.
Πάρε παραδείγματα από τον Ευτύχη, ο οποίος παρότι "παντοντινό παιδάκι", έχει αναπτύξει πολύ τις μεθόδους παρουσίασης των εκπομπών του και κάνει πολύ καλή δουλειά με προσοχή στη λεπτομέρεια και ωραίες πινελιές (drone ενδιάμεσα, κλπ).
Να θυμάσαι πως οι συνδρομητές θα δεθούν με εσένα ως άνθρωπο και όχι τόσο με τις εικόνες από τις διαδρομές. Όπως οι τηλεθεατές λένε "το είδα στον Ευτύχη"
Φαντάσου την εκπομπή του Ευτύχη χωρίς intro και περιγραφές, πόσο βαρετή θα ήτανε.
Αυτά τα 2 σεντσ από μένα (παραπάνω δεν έχω γιατί δεν έχω εμπειρία :tooth: )
Καλή επιτυχία!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πραγματικά ενδιαφέρουσα η άποψή σου τυπε μου,παρ ολ αυτα εγω θα ηθελα να μείνω "πίσω" απ τις κάμερες,δεν το διαπραγματευομαι καν το συγκεκριμένο,καθώς δεν με καλύπτει το στυλ αυτό.

Ο ευτυχης εχει φοβερα πλανα,φοβερες ληψεις,μου φερνει ωστοσο αναγουλα,μου βγαζει κατι ο τυπος και οχι καλο.

Αυτος ειναι που με υπερκαλυπτει σαν γιουτιυμπερ :

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom