Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
οχι αλλα αν βγουν ζομπι στους δρομους θα ερθω Αθηνα με την καραμπινα και θα σας γαμησωδεν πιστευω να εισαι κανα σαπιο γιουτουμπουρι;
οχι αλλα αν βγουν ζομπι στους δρομους θα ερθω Αθηνα με την καραμπινα και θα σας γαμησωδεν πιστευω να εισαι κανα σαπιο γιουτουμπουρι;
μωρη βλαχο-γαμιολα ποτε θα κατεβεις Αθηνα να σε κυκλοφορησω και να σε κανω ανθρωπο;οχι αλλα αν βγουν ζομπι στους δρομους θα ερθω Αθηνα με την καραμπινα και θα σας γαμησω
οταν βγουν ζομπιμωρη βλαχο-γαμιολα ποτε θα κατεβεις Αθηνα να σε κυκλοφορησω και να σε κανω ανθρωπο;
απο 1η Ιουλιου αλλαζει αυτο ρε...ψησουοταν βγουν ζομπι
πλακα πλακα δεν με χαλουσε καθολου.. αλλα μεχρι τις 12.30 ετσι πως ειναι τωρα τι να λεει, εδω λεμε να βγουμε να πιουμε σαν ανθρωποι μεχρι το πρωι
εννοειτε μεσααπο 1η Ιουλιου αλλαζει αυτο ρε...ψησου
εννοειτε μεσα
δωσε λινκ μαστορα να σου ανεβασουμε τα βιουζζζζΕχω ανοιξει ενα καναλι κ ανεβαζω βιντεακια,οχι κατι φοβερο,ομως ενα προσφατο βιντεακι μ πηρε καμποσα views και μπηκα στο τρυπακι...
Χαχα,επειδη δειχνω στο παλιο βινδεο κ την φατσαρα μου δεν ανεβαζω,επισης εχει να κανει κ με ταξιδια οπου οκ,κλάιν!δωσε λινκ μαστορα να σου ανεβασουμε τα βιουζζζζ
δηλαδη εγω που εχω 5,5κ followers , να κανω κινηση λες?Χαχα,επειδη δειχνω στο παλιο βινδεο κ την φατσαρα μου δεν ανεβαζω,επισης εχει να κανει κ με ταξιδια οπου οκ,κλάιν!
Συν των παραπανω,στ αρχιδια μ τα βιουζ αφου δεν παιρνω φραγκα.
Η Google παντως λεει απ οτι διαβασα,οτι για να παρεις φραγκα θα πρεπει να εγγραψεις το καναλι σου υπο καθεστως διαφημισεων,για να συμβει αυτο θα πρεπει να χεις 1000 συνδρομητες,επειτα θα σ κοτσαρουν διαφημισεις (εαν εγκρινουν το καναλι σου {και καλα} ) και αναλογα με το ποσοι βλεπουν την διαφημιση απ το καναλι σου και τον χρονο παρακολουθησης της διαφημισης (δλδ εαν η διαφ. ειναι 40" και δουν τα 0,5" θα παρεις αλλα λεφτα)
Παρ τ αυγο και κουρευτο δλδ,αυτο διαβασα κ ειπα να ανοιξω νημα μηπως κανεις ηξερε κ κατι αλλο
Γιατι οχι!Τι εχεις να χασεις;δηλαδη εγω που εχω 5,5κ followers , να κανω κινηση λες?
ειδες τι κανει το μουνι τελικα ?Γιατι οχι!Τι εχεις να χασεις;
Εγω παντως θα θελα να κανω καλα βιντεο,να τα ντυνω με ωραιες μουσικαρες κ να βγαινει μια δυναμικη μεσω των τοπιων κ των ληψεων με την μοτο μου.
Δεν γουσταρω να κοβω τον θεατη με διαφημισεις.Εκτος εαν παιρνω τρελα φραγκα,οπως η τυπισσα :
Σ εναν γιουτιουμπερ π την εκανε αναλυση ελεγε πως παιρνει 16000€ το μηνα ? Αυτα μαλιστα,ειναι τρελα λεφτα
Ενταξει η τυπισα ομως ρισπεκτ γιατι δεν δειχνει ουτε καν κρεας ποσω δε βυζο ή μπουτι-κωλοειδες τι κανει το μουνι τελικα ?
σκεφτομαι να παω για αλλαγη φυλου...
Γιατι οχι!Τι εχεις να χασεις;
Εγω παντως θα θελα να κανω καλα βιντεο,να τα ντυνω με ωραιες μουσικαρες κ να βγαινει μια δυναμικη μεσω των τοπιων κ των ληψεων με την μοτο μου.
Δεν γουσταρω να κοβω τον θεατη με διαφημισεις.Εκτος εαν παιρνω τρελα φραγκα,οπως η τυπισσα :
Σ εναν γιουτιουμπερ π την εκανε αναλυση ελεγε πως παιρνει 16000€ το μηνα ? Αυτα μαλιστα,ειναι τρελα λεφτα
εδω δε κερδιζεις κατι ομωςΠρέπει να διαθέτει κάτι παραπάνω από το να είναι απλά καλός...να έχει the X-factor...
Όπως για να διαπρέψει κάποιος ως μπουρδελιάρης εδώ στο bou πρέπει να διαθέτει the se-X-factor
με νυχια και με δόντια κραταμε τον σαντ μαν να μην κανει καναλι και μαζεψει ολο το χρημαΤης μόδας είναι και οι dating coaches που εκμεταλλεύονται τη ζήτηση που έχει να μάθει κάποιος να προσεγγίζει γυναίκες.
Μόνο μην το καταλάβει ο σκύλος και σε τρέχει στα δικαστήρια για δικαιώματαεγω σκεφτομαι να φτιαξω ενα τικ τοκ και να βαλω τις μαλακιες που κανει ο σκυλος μου...