Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Όχι δεν ζήτησα εναλλακτική και ούτε τους άφησα να μου πούνε για άλλες κοπέλες. Το έκλεισα με συνοπτικές διαδικασίες!!!Και εναλλακτική υπήρχε;
Όχι δεν ζήτησα εναλλακτική και ούτε τους άφησα να μου πούνε για άλλες κοπέλες. Το έκλεισα με συνοπτικές διαδικασίες!!!Και εναλλακτική υπήρχε;
Εγω πηρα 1,μου ειπαν παρτε αργοτερα. Πηρα δυο ωρες μετα,μου ειπαν οτι δε τη βρισκουν. Περνανε αλλες δυο ωρες,λεω ας ξαναδοκιμασω λογικα τωρα την εχουν βρει. Μαντεψτε...δεν την ειχαν βρει. Λογικα το θεμα θα παει στη Νικολουλη,μπας και τη βρει αυτη.Αυτό μου έτυχε και σε μένα. Πήρα να κλείσω την Ναταλία και μου είπαν ότι δεν μπορούν να την βρουν!!!
Αυτό μάλιστα έγινε δύο φορές!!!
Καλά έκανεςΌχι δεν ζήτησα εναλλακτική και ούτε τους άφησα να μου πούνε για άλλες κοπέλες. Το έκλεισα με συνοπτικές διαδικασίες!!!
Γράψε στο γούγλε σειρήνα σταρ ελλας και θα τη βρεις
Εμένα μου έβγαλε την καινούρια τύπισσα που γύρισε τσόντα. Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή;;;
Εγώ δεν μίλησα για την κοπέλα αλλα για το παράπονο σας για την τηλεφωνήτρια.αρα @Yourlust.gr υπαρχει θεματακι με τη Ναταλια,για να εγινε το ιδιο ακριβως παραπονο απο αλλο μελος του μπου,δεν ειμαι εγω ο παραξενος πελατης,εν δυναμει πελατης τουλαχιστον.
νομιζω οτι θα πρεπει να το μεταφερεις για να το διορθωσουν. αμα γινει και τριτο παραπονο ''δε βρισκουν τη Ναταλια'',γινεται αυτοματα ρεζιλι το γραφειο.
γνωμη μου και αν θες την προσπερνας,παλι φιλοι δε τρεχει τιποτα.
Σωστα αλλα καλο θα ηταν να μας ενημερωσετε εδω οτι η συγκεκριμενη δουλευει μονο οταν εχει πανσεληνο. Αυτα τα πραματα ειναι αστεια να ξερετε. Δηλαδη τωρα εδω μας λετε,παιρνετε εσεις τηλεφωνο καθε μερα και ισως σε καποια φαση τη βρειτε.Εγώ δεν μίλησα για την κοπέλα αλλα για το παράπονο σας για την τηλεφωνήτρια.
Εμεις δεν θεωρούμαι οτι γινόμαστε ρεζίλι επειδη δεν δουλεύει οταν δεν θέλει , η κοπέλα δουλεύει οταν θέλει και μπορεί, θα γινόμασταν ρεζίλι αν την πιέζαμε να έρθει και εφευγε στο μισάωρο ή σας πρόσφερε αλλο σέρβις απο το συμφωνημένο κλπ
μην τρελαινεσαι κρις, καλοκαιρι ειναι, λογικο να υπαρχουν καθυστερησεις και η φαση να ειναι λιγο πιο ανεμελη. Γιατι σκας; επειδη πηρες τηλεφωνο 3 φορες; Οπως λεει και το γραφειο, τι να κανουν; να πανε να την παρουν απο το αυτι και να την πανε στα ραντεβου με το ζορι; Μπορει να ξεχαστηκε σε καμια παραλια, μπορει να ειχε αναδουλεια και να πηγε ενα διημερο χωρις να ειδοποιησει, πολλα μπορει. Μπορει και να ετυχε και κατι πιο σοβαρο. υπομουνη φιλε, δεν ειναι οτι σε στησανε στο χοτελ να περιμενεις, απλα σου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμη τωρα. κουλΣωστα αλλα καλο θα ηταν να μας ενημερωσετε εδω οτι η συγκεκριμενη δουλευει μονο οταν εχει πανσεληνο. Αυτα τα πραματα ειναι αστεια να ξερετε. Δηλαδη τωρα εδω μας λετε,παιρνετε εσεις τηλεφωνο καθε μερα και ισως σε καποια φαση τη βρειτε.
Τουλαχιστον ποσταρετε εδω ποτε ειναι διαθεσιμη.
Οτι ειχα να πω το ειπα και συνεχιζουμε παρακατω.μην τρελαινεσαι κρις, καλοκαιρι ειναι, λογικο να υπαρχουν καθυστερησεις και η φαση να ειναι λιγο πιο ανεμελη. Γιατι σκας; επειδη πηρες τηλεφωνο 3 φορες; Οπως λεει και το γραφειο, τι να κανουν; να πανε να την παρουν απο το αυτι και να την πανε στα ραντεβου με το ζορι; Μπορει να ξεχαστηκε σε καμια παραλια, μπορει να ειχε αναδουλεια και να πηγε ενα διημερο χωρις να ειδοποιησει, πολλα μπορει. Μπορει και να ετυχε και κατι πιο σοβαρο. υπομουνη φιλε, δεν ειναι οτι σε στησανε στο χοτελ να περιμενεις, απλα σου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμη τωρα. κουλ
εχει δει καποιος αυτη;
Την ίδια απάντηση έχω πάρει και εγώ για άλλη κοπέλα και θεωρώ ότι δεν είναι η πρέπουσα αν και είναι ειλικρινής.Εγώ δεν μίλησα για την κοπέλα αλλα για το παράπονο σας για την τηλεφωνήτρια.
Εμεις δεν θεωρούμαι οτι γινόμαστε ρεζίλι επειδη δεν δουλεύει οταν δεν θέλει , η κοπέλα δουλεύει οταν θέλει και μπορεί, θα γινόμασταν ρεζίλι αν την πιέζαμε να έρθει και εφευγε στο μισάωρο ή σας πρόσφερε αλλο σέρβις απο το συμφωνημένο κλπ
Έχετε κάποιο δίκιο σε αυτο, δεν ειναι μεν ειλικρινής 100% αλλα την προστατεύει όπως λέτε.Για μένα μπορείτε απλά να λέτε ότι η κοπέλα για προσωπικούς λόγους δεν είναι διαθέσιμη.
Αυτή είναι μια ειλικρινής απάντηση που προστατεύει και την κοπέλα.