hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.880
- Πόντοι
- 12.896
εξεπλαγειν
αλλο απολιθωμα
Μέ "η"
εξεπλαγειν
αλλο απολιθωμα
Η ναταλια αγνοείται οπως επισης και οι φωτογραφιες τηςH Ναταλια που ειναι? Φερτε τη Ναταλια γρηγορα,να αναψει λιγο το νημα.
Δηλαδή τέλος;Η ελπίζουμε στην εμφάνιση της ξανά;Η ναταλια αγνοείται οπως επισης και οι φωτογραφιες της
Αμα φυγει η Ναταλια το νημα θα πιασει αραχνες με τις 500ευρες Μις ΤαμπουριαΗ ναταλια αγνοείται οπως επισης και οι φωτογραφιες της
Με συγχωρείς αλλα στο site εχει ακομα τις παλιες δεν εχουν ανεβει οι καινούριες
Δεν υπαρχουν νεες φωτο,μη παίζετε με τα συναισθηματα μας ,ανθρωποι ειμαστε. Τα φιλια μου και την αγαπη μου να μεταφέρετε στη Ναταλια παρακαλω
Όπως επίσης και ο φωτογράφος που τις έβγαλεΗ ναταλια αγνοείται οπως επισης και οι φωτογραφιες της
Δεν εχουν απλα ανεβει ακομαΔεν υπαρχουν νεες φωτο,μη παίζετε με τα συναισθηματα μας ,ανθρωποι ειμαστε. Τα φιλια μου και την αγαπη μου να μεταφέρετε στη Ναταλια παρακαλω
Από χθες περιμένουμε τις καινούργιες φωτογραφίες και ακόμα τίποτα.
Αποσο γνωρίζω η τηλεφωνήτρια μας ειναι ευγενικότατη , τώρα αν δεν βρίσκει μια κοπέλα τι θέλετε να σας πει ?Πρωτον,η τηλεφωνητρια σας να ειναι λιγο πιο ευγενικη.Δευτερον,τι σημαινει δε βρισκουμε στο τηλεφωνο αυτη που ζητατε? πρωτη φορα το ακουω αυτο το πραμα.
Περιμενετε εσεις κοσμο...