Yourlust.gr
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 3.290
Αν καίγεσαι πραγματικά να ανοίξουμε απο την Κυριακή του Πάσχα για χατίρι σου αγάπη. Μέχρι τότε να περνάς οσο ποιο καλά μπορείς χωρίς εμας .Φέτος ή του χρόνου;;
Αν καίγεσαι πραγματικά να ανοίξουμε απο την Κυριακή του Πάσχα για χατίρι σου αγάπη. Μέχρι τότε να περνάς οσο ποιο καλά μπορείς χωρίς εμας .Φέτος ή του χρόνου;;
οχι ρε πουστη,τοσο πολυ θα μεινετε κλειστα? καλο πασχα!Θα είμαστε πάλι μαζί σας απο τον επόμενο μήνα, καλό πάσχα σε όλους
Πρώτη φορά βλέπω πρακτορεῖο νά'ναι παντελῶς κλειστό γιά Πάσχα καί μάλιστ γιά τόσο διάστημα... Οὔτε δημόσιοι ὑπάλληλοι νά'ταν!
Εχει πλακα που ολοι παραπονιουνται οτι ειναι κλειστο λες και αμα ηταν ανοιχτο θα παιρνατε
Που την θυμήθηκες την Zuzana....τρελά μωρά καλές τιμές....αξιοπιστιαΑφού δεν έχουν δουλειά ρε Horny!! Τι να κάνουν κι αυτοί.Νομίζω πρέπει να ανεβάσουν λιγο τις τιμές.Ούτε η Zuzana δεν είχε τέτοιες τιμές το πάλαι ποτέ 2000-2010
Ναι ολοι οσοι γραψαμε,κλαιμε που δεν προλαβαμε να παρουμε απο το γραφειο yourlust με τις υπεροχες προσφορες.Εχει πλακα που ολοι παραπονιουνται οτι ειναι κλειστο λες και αμα ηταν ανοιχτο θα παιρνατε
Μεγαλώσαμε με τη Ζuzana φίλε...Που την θυμήθηκες την Zuzana....τρελά μωρά καλές τιμές....αξιοπιστια
Τι μου θυμίσατε ρε μάγκες,το καλύτερο γραφείο το πρώτο μου city tour ήταν απο αυτό το γραφείο,Kimberly ουγγαρέζα μούναρος 2 μετρος αλλά κομοδίνο!!!!!!!!Κανα 2 άλλες που είχα πα΄ρει κορυφή !!!!!Που την θυμήθηκες την Zuzana....τρελά μωρά καλές τιμές....αξιοπιστια
Μόλις βρήκα έναν καλό λόγο να μην ψωνίσω.Εγώ είμαι εδώ η χριστιανή
Δεν είναι βάφτιση, είναι ΒΙΑΣΜΟΣΒαφτιστηκες;
Ειναι χριστιανοί και σέβονται χαχαχαχαΠρώτη φορά βλέπω πρακτορεῖο νά'ναι παντελῶς κλειστό γιά Πάσχα καί μάλιστα γιά τόσο διάστημα... Οὔτε δημόσιοι ὑπάλληλοι νά'ταν!
Γεια , για πες φιλαρακο τιμες και προγραμματα !!!!!!!!!!!οι τιμες ισχυουν οντως ...; εν ετη 2022 με ακριβα καυσιμα , η δεη στο θεο και αυξησεις στα βασικα αγαθα ... μαλλον σε υπουργους και βουλευτες απευθυνεται το πρακτορειο..δε νομιζω σε απλους ελληνες πολιτες...