Yourlust.gr
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 3.290
σε ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτεσαι . Εισαι αξιαγάπητος !εχετε βαλει σε μια Αννα οτι παιρνει 180 την ωρα και τις 2 ωρες παιρνει 350. εχετε κανει λαθος εκει,ειναι 360 το σωστο. ειναι κριμα να χανετε τα 10ευρα ετσι.
Η Αννα κανει αυταρχικο?
στραπ ον πχ?τι ακριβώς σέρβις ζητάς ? Το αυταρχικο ειναι πολύ γενικό. Ολες οι κοπέλες κανουν λίγο πολύ.
Οχι αποσο γνωρίζω αλλα καλο θα ήταν να ρώταγες στο τηλέφωνο.στραπ ον πχ?
για γέλια αγάπη μου ειναι ο τρόπος που μιλάς, οταν μάθεις τρόπους ευχαρίστως να σου απαντήσω σε ότι θες.αματουρ με 180 την ωρα....? δηλαδη αν ηταν επαγγελματιας ποσα θα επαιρνε?????? ειστε τουλαχιστον για γελια......η αλλη το εδινε με 80 στο μαμπα και το κανατε 150.....παλι καλα που δεν ελεγχετε τις τιμες....
οταν καποιος δεν εχει επιχειρηματα για να δωσει μια σοβαρη απαντηση επιτιθεται επι προσωπικου....για γέλια αγάπη μου ειναι ο τρόπος που μιλάς, οταν μάθεις τρόπους ευχαρίστως να σου απαντήσω σε ότι θες.
Από αύριο λογικά αγάπηΗ Λίλα δουλεύει
Αν ξέρει κάποιος ας μου στείλει και εμένα ή αν έχει προσωπική εμπειρία από Ανγγελινα.Στείλτε DM.
Με τις τιμες που εχει απορω πως ανοιξαν κιολας.Ζεί το γραφείο;;;
Θα είμαστε πάλι μαζί σας απο τον επόμενο μήνα, καλό πάσχα σε όλουςπου χαθηκαν
Φέτος ή του χρόνου;;Θα είμαστε πάλι μαζί σας απο τον επόμενο μήνα, καλό πάσχα σε όλους