Νέα

Υμηττός...ΤΕΛΟΣ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Διότι τσακωνόμαστε για μια "καταπάτηση" (διότι για να έχουμε καταπάτηση, πρέπει να μπουκάρεις σε ξένη ιδιοκτησία) που δεν έχει γίνει και αφήνουμε ασχολίαστες αυτές που έχουν γίνει...

Λές η "πρόθεση"  να συνιστά αυτοτελές αδίκημα ?
Μήπως τελικά δεν απαιτείται να τελεσθεί η αυτοδικία ?
Μήπως θεωρείται ήδη τετελεσμένη ?
Μήπως και μόνη η σκέψη , συνιστά προπαρασκευαστική πράξη και πρέπει να διωχθεί όπως στην περίπτωση της κατασκευής παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων ?(που και πάλι δε συνιστά αδίκημα απο μόνη της , χωρίς "αρχή τέλεσης")

Ποιός μπορεί να μου απαντήσει ? :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ ΟΧΙ !
Τα έχω καλά και με τις 2 Κυβερνήσεις ...! ;)

Έχεις μήπως εσύ με την Αλέκα ? :huh:
Μήπως με κάποιο "Δημόσιο Κατήγορο" ? :huh:

Το δύσκολο φίλε μου , δεν είναι να κατηγορήσεις κάποιον ... αλλά να τον υπερασπιστείς και να τον αθωώσεις ... :)
Ποιός τη γαμεί την Αλέκα....
Και κυρίως ποιός γαμεί και τις δύο κυβερνήσεις που τα πας καλά......
Α. Και η αθώωση δεν ισοδυναμεί με αθωότητα. Ούτε η καταδίκη με την ενοχή....
για να μη λέμε και μαλακίες για ανεξαρτησία δικαιοσύνης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λές η "πρόθεση"  να συνιστά αυτοτελές αδίκημα ?
Μήπως τελικά δεν απαιτείται να τελεσθεί η αυτοδικία ?
Μήπως θεωρείται ήδη τετελεσμένη ?
Μήπως και μόνη η σκέψη , συνιστά προπαρασκευαστική πράξη και πρέπει να διωχθεί όπως στην περίπτωση της κατασκευής παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων ?(που και πάλι δε συνιστά αδίκημα απο μόνη της , χωρίς "αρχή τέλεσης")

Ποιός μπορεί να μου απαντήσει ? :think: :think: :think:

Εσύ που τα πας τόοοοοοοσο καλά με τα νομικά δεν μπορεί να μην ξέρεις ότι το αδίκημα δεν τελείται μόνο με την πράξη αλλά και με παράλειψη......Κάνε τις αναγωγές σου.....
Μου θυμίζεις τουε Φαρισαίους.....
Δες το Θάνατο του Εμποράκου.....ή διάβασέ τον.... Θα σου κάνει καλό.......
Μετά καπάκι δες, ή διάβασε τον Εμπορο της Βενετίας...... Αυτό θα σε καταστρέψει.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πού να σου βρώ της ΚΝΕ όλη νύχτα ?
Βρές εκεί καμιά Ρωσιδούλα ... μπορεί να σου καλύψει λίγο το κενό !
Εμένα ται δικά μου τα κενά τα καλύπτουν οι ρωσσιδούλες και με το παραπάνω...
Εσένα τα δικά σου ποιός τα καλύπτει; Οι νόμοι και η Εκκλησία;
Ευτυχώς που δεν έχεις εξουσία στα χέρια σου....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Κύλισε ο τετζερης και βρήκε το καπάκι του......
Α ρε γαμημένοι κουκουλοφόροι..... Αλήτες, αναρχικοί, καταστρέφεται την κενωνία και δεν αφήνετε τις αρχές της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας να σώσουν αυτόν τον τόπο.......
Που είναι ο Ιησούς να σας αρχίσει πάλι στα μπινελίκια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεξιό-στροφε Δημήτριε..... Πάρε δωράκι ένα απ τα αγαπημένα μου...........
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Σταυρώστε τον κι αυτόν ρε.....
Μόνο αυτό είστε ικανοί να κάνετε........ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Τρία κλικ πιο αριστερά από τη Δεξιά του Κυρίου

Το έργο πίσω από τις αθόρυβες κινήσεις του και η μάχη με τους σκληρούς της Ιεραρχίας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ manosh@dolnet.gr

Ακριβώς πριν από μία εβδομάδα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την επίσκεψή του στο Φανάρι και τη συνάντησή του με τον κ. Βαρθολομαίο άνοιγε νέα σελίδα, αποκαθιστώντας τις ταραχώδεις σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Ήταν η δεύτερη φορά σε διάστημα τριών μηνών μετά την εκλογή του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο, που σχεδόν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί τον ακολουθούσαν για μια δήλωση. Η πρώτη ήταν μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο τον περασμένο Μάρτιο. Ακόμα και το σχέδιό του που απέσπασε επαίνους από όλους, η δημιουργία ξενώνων απεξάρτησης- στη θέση του Συνοδικού Μεγάρου που ήθελε ο Χριστόδουλος- δεν ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες μπροστά στις κάμερες.
Το στίγμα των χαμηλών τόνων βέβαια το είχε δώσει αμέσως μετά την εκλογή του. Πολλοί περίμεναν δηλώσεις. Έστω ένα σύντομο διάγγελμα. Δεν έκανε τίποτα από τα δύο. Το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου πήγε στη Μονή του Οσίου Λουκά. Οι δημοσιογράφοι τον πολιόρκησαν, αλλά μάταια: «Ήρθα να προσκυνήσω το σκήνωμα. Είναι ώρα σιωπής και περισυλλογής, κριτικής και προσευχής».
Ακόμη και η κυβέρνηση που είχε ταχθεί με τον αντίπαλό του, τον Σπάρτης Ευστάθιο, γρήγορα κατάλαβε ότι «ο συνετός Ιερώνυμος» μάλλον την εξυπηρετούσε περισσότερο. Ο νέος Αρχιεπίσκοπος δεν ήθελε με κανένα τρόπο να αναμειχθεί με συλλαλητήρια και υπερβολικές εκδηλώσεις στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης για την ονομασία των Σκοπίων.
Οι πρώτες- αθόρυβες- κινήσεις του Ιερώνυμου και οι λιγοστές εμφανίσεις του στην τηλεόραση εξέπληξαν την πλειονότητα των Ελλήνων. Την προηγούμενη δεκαετία είχαν συνηθίσει αλλιώς. Αυτοί που δεν εξεπλάγησαν ήταν οι άνθρωποι που ήταν κοντά του τα προηγούμενα χρόνια. «Σε εμάς που τον ξέρουμε δεν μας φαίνεται παράξενο το πώς μιλάει, πόσο απλός είναι», εκμυστηρεύεται άνθρωπος από τη Λιβαδειά που τον γνωρίζει 30 χρόνια. «Δεν του αρέσουν οι πολυτέλειες. Όσα έφτιαξε δεν τα έκανε για να φανεί. Αλλά γιατί τα πίστευε».
«Ίσος μεταξύ ίσων». Λάτρης των δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στην Εκκλησία- της λεγόμενης συνοδικότητας- ο Ιερώνυμος επανέλαβε πολλές φορές μετά την εκλογή ότι θέλει να συνδιοικήσει με τους υπόλοιπους ιεράρχες. «Είμαι ίσος μεταξύ ίσων» είχε πει στην ενθρόνισή του. Πολλοί είναι αυτοί που λένε όμως ότι η επιτυχία της θητείας του θα εξαρτηθεί από το το εάν θα καταφέρει να τιθασεύσει τις συντηρητικές και ακραίες φωνές της Συνόδου. Ο κ. Ιερώνυμος ανέκαθεν βρισκόταν τρία κλικ πιο αριστερά από τους μητροπολίτες της «Δεξιάς του Κυρίου», που αποτελούν πλειονότητα στην Ιεραρχία. Ήταν από τους λιγοστούς μητροπολίτες που είχαν διαφωνήσει με τις λαοσυνάξεις και τη σύγκρουση με την κυβέρνηση για το θέμα των ταυτοτήτων.
Και στο θέμα των Σκοπίων τα κατάφερε. Άνθιμος και Αμβρόσιος επιθυμούσαν συλλαλητήρια και εθνικιστικές κορόνες. Η στάση που τήρησε όμως η Σύνοδος εκφράστηκε με τη θέση «εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της Πολιτείας».
Στο θέμα του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης, ωστόσο, τον κέρδισαν οι «σκληροί». Έστω και με λαθροχειρία. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι η Εκκλησία έχει συγκεκριμένα όρια στο θέμα του γάμου, τονίζοντας όμως ότι σέβεται τις επιλογές των ανθρώπων που θέλουν κάτι ξεχωριστό από την Εκκλησία. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απόφαση που πήρε η ΔΙΣ, μέχρι που την πήρε στα χέρια του ο εκπρόσωπος Τύπου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Πρόσθεσε στο ανακοινωθέν- εν αγνοία του Αρχιεπισκόπου- τη λέξη «πορνεία».
Ατζέντα αντιπολίτευσης. Ο Αρχιεπίσκοπος εξοργίστηκε και αναγκάστηκε να πάρει μέτρα. Πλέον οι ανακοινώσεις της Συνόδου πρώτα διαβάζονται και μετά παίρνουν τον δρόμο της δημοσιοποίησης. Εκεί όμως που θα μετρήσει τις δυνάμεις του είναι στην έκτακτη Ιεραρχία για τις εκλογές νέων μητροπολιτών. Όσο για την τακτική Ιεραρχία του Οκτωβρίου, εκτιμάται ότι θα αντιμετωπίσει την πρώτη οργανωμένη αντιπολίτευση από τους «σκληρούς», οι οποίοι θα κατέβουν με ατζέντα θεμάτων στα οποία διαφωνούν με τον Ιερώνυμο.
Οι συντηρητικοί της Ιεραρχίας άλλωστε ήταν αυτοί που του στέρησαν την εκλογή του στην αναμέτρησή του με τον Χριστόδουλο το ΄98. Είχε κατηγορηθεί- χωρίς ποτέ να αποδειχθεί τίποτα- για οικονομικές ατασθαλίες παραμονές των εκλογών για τη διαδοχή του Σεραφείμ.
Ερωτηματικό αποτελεί τι ρόλο θα παίξουν τα πρόσωπα που θα επιλέξει για να στελεχώσουν σημαντικές θέσεις της Εκκλησίας αλλά και το «περιβάλλον». Η γραμμή Ιερώνυμου στην αρχή της θητείας του ήταν «όχι ρεβανσισμός, αλλαγές όπου χρειάζεται». Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν εντός και εκτός της Συνόδου οι επιλογές του να στελεχωθούν οι οικονομικές υπηρεσίες της Εκκλησίας με δύο φιλοκυβερνητικά πρόσωπα, διοικητές του ΟΠΑΠ και της ΔΕΗ.

Επισκέπτης
Φώναξε σε παρακαλώ και εμένα !
Μπορεί να μην κάνω εμετό ... αλλά ένα  :shit:  θα το ρίξω ... !  :2funny:
Τα εχετε τα βιτσια σας εσεις οι θρησκευομενοι...Κοπρολαγνειες,ουρολαγνειες και τα τοιαυτα,και μην ξεχναμε το προσκυνημα ενος πτωματος σε αποσυνθεση προπερσι...

Επισκέπτης
Εσύ που τα πας τόοοοοοοσο καλά με τα νομικά δεν μπορεί να μην ξέρεις ότι το αδίκημα δεν τελείται μόνο με την πράξη αλλά και με παράλειψη......Κάνε τις αναγωγές σου.....
Έλα παππούλη μου να σου δείξω τ' αμπελοχώραφά σου ...

[size=15pt]Aνοητούλη[/size] νονγκράτα , για να έχουμε έγκλημα παράλειψης , θα πρέπει ο υπαίτιος (δράστης) να έχει ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να παρεμποδίσει την επέλευση του εγκληματικού αποτελέσματος ...  :uglystupid:

Και σε ερωτώ : Απο πού συνάγεται "νομική υποχρέωση" της Εκκησίας να προστατέψει τον Υμηττό ???
Ηθική υποχρέωση ΝΑΙ (άλλωστε τέτοια υποχρέωση την έχουμε όλοι μας & όχι μόνο η Εκκλησία) ... νομική όμως ΟΧΙ !
Δεν είναι Πυροσβεστική ... κατάλαβέ το ... :idiot:

Επισκέπτης
Α,ρε Ανθιμε εσυ απεμεινες να κρατας την σημαια ψηλα με αυτον το παλιοκομμουνι τον Αρβανιτη που μπλεξαμε...

Το μονο καλο ειναι που τα 'χει τα χρονακια του ο Ιερωνυμος που θα παει,ποσο θα κατσει επανω?5-10 χρονια το πολυ.Υπομονη Μητσαρα μου,θα φυγει ο τρισκαταρατος.
Δεξιό-στροφε Δημήτριε..... Πάρε δωράκι ένα απ τα αγαπημένα μου...........
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Μόνο αυτό είστε ικανοί να κάνετε........ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Τρία κλικ πιο αριστερά από τη Δεξιά του Κυρίου

Το έργο πίσω από τις αθόρυβες κινήσεις του και η μάχη με τους σκληρούς της Ιεραρχίας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ manosh@dolnet.gr

Ακριβώς πριν από μία εβδομάδα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με την επίσκεψή του στο Φανάρι και τη συνάντησή του με τον κ. Βαρθολομαίο άνοιγε νέα σελίδα, αποκαθιστώντας τις ταραχώδεις σχέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος με το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Ήταν η δεύτερη φορά σε διάστημα τριών μηνών μετά την εκλογή του στον αρχιεπισκοπικό θρόνο, που σχεδόν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί τον ακολουθούσαν για μια δήλωση. Η πρώτη ήταν μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο τον περασμένο Μάρτιο. Ακόμα και το σχέδιό του που απέσπασε επαίνους από όλους, η δημιουργία ξενώνων απεξάρτησης- στη θέση του Συνοδικού Μεγάρου που ήθελε ο Χριστόδουλος- δεν ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες μπροστά στις κάμερες.
Το στίγμα των χαμηλών τόνων βέβαια το είχε δώσει αμέσως μετά την εκλογή του. Πολλοί περίμεναν δηλώσεις. Έστω ένα σύντομο διάγγελμα. Δεν έκανε τίποτα από τα δύο. Το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου πήγε στη Μονή του Οσίου Λουκά. Οι δημοσιογράφοι τον πολιόρκησαν, αλλά μάταια: «Ήρθα να προσκυνήσω το σκήνωμα. Είναι ώρα σιωπής και περισυλλογής, κριτικής και προσευχής».
Ακόμη και η κυβέρνηση που είχε ταχθεί με τον αντίπαλό του, τον Σπάρτης Ευστάθιο, γρήγορα κατάλαβε ότι «ο συνετός Ιερώνυμος» μάλλον την εξυπηρετούσε περισσότερο. Ο νέος Αρχιεπίσκοπος δεν ήθελε με κανένα τρόπο να αναμειχθεί με συλλαλητήρια και υπερβολικές εκδηλώσεις στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης για την ονομασία των Σκοπίων.
Οι πρώτες- αθόρυβες- κινήσεις του Ιερώνυμου και οι λιγοστές εμφανίσεις του στην τηλεόραση εξέπληξαν την πλειονότητα των Ελλήνων. Την προηγούμενη δεκαετία είχαν συνηθίσει αλλιώς. Αυτοί που δεν εξεπλάγησαν ήταν οι άνθρωποι που ήταν κοντά του τα προηγούμενα χρόνια. «Σε εμάς που τον ξέρουμε δεν μας φαίνεται παράξενο το πώς μιλάει, πόσο απλός είναι», εκμυστηρεύεται άνθρωπος από τη Λιβαδειά που τον γνωρίζει 30 χρόνια. «Δεν του αρέσουν οι πολυτέλειες. Όσα έφτιαξε δεν τα έκανε για να φανεί. Αλλά γιατί τα πίστευε».
«Ίσος μεταξύ ίσων». Λάτρης των δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στην Εκκλησία- της λεγόμενης συνοδικότητας- ο Ιερώνυμος επανέλαβε πολλές φορές μετά την εκλογή ότι θέλει να συνδιοικήσει με τους υπόλοιπους ιεράρχες. «Είμαι ίσος μεταξύ ίσων» είχε πει στην ενθρόνισή του. Πολλοί είναι αυτοί που λένε όμως ότι η επιτυχία της θητείας του θα εξαρτηθεί από το το εάν θα καταφέρει να τιθασεύσει τις συντηρητικές και ακραίες φωνές της Συνόδου. Ο κ. Ιερώνυμος ανέκαθεν βρισκόταν τρία κλικ πιο αριστερά από τους μητροπολίτες της «Δεξιάς του Κυρίου», που αποτελούν πλειονότητα στην Ιεραρχία. Ήταν από τους λιγοστούς μητροπολίτες που είχαν διαφωνήσει με τις λαοσυνάξεις και τη σύγκρουση με την κυβέρνηση για το θέμα των ταυτοτήτων.
Και στο θέμα των Σκοπίων τα κατάφερε. Άνθιμος και Αμβρόσιος επιθυμούσαν συλλαλητήρια και εθνικιστικές κορόνες. Η στάση που τήρησε όμως η Σύνοδος εκφράστηκε με τη θέση «εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της Πολιτείας».
Στο θέμα του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης, ωστόσο, τον κέρδισαν οι «σκληροί». Έστω και με λαθροχειρία. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι η Εκκλησία έχει συγκεκριμένα όρια στο θέμα του γάμου, τονίζοντας όμως ότι σέβεται τις επιλογές των ανθρώπων που θέλουν κάτι ξεχωριστό από την Εκκλησία. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η απόφαση που πήρε η ΔΙΣ, μέχρι που την πήρε στα χέρια του ο εκπρόσωπος Τύπου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Πρόσθεσε στο ανακοινωθέν- εν αγνοία του Αρχιεπισκόπου- τη λέξη «πορνεία».
Ατζέντα αντιπολίτευσης. Ο Αρχιεπίσκοπος εξοργίστηκε και αναγκάστηκε να πάρει μέτρα. Πλέον οι ανακοινώσεις της Συνόδου πρώτα διαβάζονται και μετά παίρνουν τον δρόμο της δημοσιοποίησης. Εκεί όμως που θα μετρήσει τις δυνάμεις του είναι στην έκτακτη Ιεραρχία για τις εκλογές νέων μητροπολιτών. Όσο για την τακτική Ιεραρχία του Οκτωβρίου, εκτιμάται ότι θα αντιμετωπίσει την πρώτη οργανωμένη αντιπολίτευση από τους «σκληρούς», οι οποίοι θα κατέβουν με ατζέντα θεμάτων στα οποία διαφωνούν με τον Ιερώνυμο.
Οι συντηρητικοί της Ιεραρχίας άλλωστε ήταν αυτοί που του στέρησαν την εκλογή του στην αναμέτρησή του με τον Χριστόδουλο το ΄98. Είχε κατηγορηθεί- χωρίς ποτέ να αποδειχθεί τίποτα- για οικονομικές ατασθαλίες παραμονές των εκλογών για τη διαδοχή του Σεραφείμ.
Ερωτηματικό αποτελεί τι ρόλο θα παίξουν τα πρόσωπα που θα επιλέξει για να στελεχώσουν σημαντικές θέσεις της Εκκλησίας αλλά και το «περιβάλλον». Η γραμμή Ιερώνυμου στην αρχή της θητείας του ήταν «όχι ρεβανσισμός, αλλαγές όπου χρειάζεται». Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν εντός και εκτός της Συνόδου οι επιλογές του να στελεχωθούν οι οικονομικές υπηρεσίες της Εκκλησίας με δύο φιλοκυβερνητικά πρόσωπα, διοικητές του ΟΠΑΠ και της ΔΕΗ.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οταν μπλέκει κανεις με νομικίστικα θέματα, χάνει τη συνολική εικόνα

Στ'αρχίδια μου αν η εκκλησία βάζει το συμφέρον της πιο πάνω απο το κοινωνικό συμφέρον.

Απο τη στιγμή που οι νόμοι υπάρχουν για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των λίγων σε βάρος των πολλών, μόνη λύση παραμένει η αυτοδικια. Τώρα ό,τι και να λέμε εδω δεν έχει καμμία απολύτως αξία.

Σημασία εχει τι κάνουμε. Ολα τα άλλα ειναι τρίχες κατσαρές.

Επισκέπτης
Το μονο καλο ειναι που τα 'χει τα χρονακια του ο Ιερωνυμος που θα παει,ποσο θα κατσει επανω?5-10 χρονια το πολυ.Υπομονη Μητσαρα μου,θα φυγει ο τρισκαταρατος.

Άν είναι να φέρει την "Αριστερά" στην Εκκλησία ... ας κάτσει στο θρόνο και 50 χρόνια ! Καλό θα κάνει !

Και μη βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οταν μπλέκει κανεις με νομικίστικα θέματα, χάνει τη συνολική εικόνα

Στ'αρχίδια μου αν η εκκλησία βάζει το συμφέρον της πιο πάνω απο το κοινωνικό συμφέρον.

Απο τη στιγμή που οι νόμοι υπάρχουν για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των λίγων σε βάρος των πολλών, μόνη λύση παραμένει η αυτοδικια. Τώρα ό,τι και να λέμε εδω δεν έχει καμμία απολύτως αξία.

Σημασία εχει τι κάνουμε. Ολα τα άλλα ειναι τρίχες κατσαρές.

Επειδή μας έχεις ζαλίσει ελαφρώς με την αυτοδικία, δε μας λες και τη λίστα των στόχων σου, αν είναι να ξέρουμε να φυλασσόμαστε;

Και μην αρχίσεις τα "όσοι είναι υπεύθυνοι"...
Θέλω ονόματα!

Επισκέπτης
Μόνο αυτό είστε ικανοί να κάνετε

Και γιατί να τον σταυρώσουμε ???
Για να σταυρωθείς πρέπει να κάνεις και κάτι που θα εξοργίσει το λαό (τουλάχιστον έτσι έγινε με το Χριστό)

Ο Μακαριώτατος δεν έχει κάνει κάτι κακό για να σταυρωθεί κιόλας.

Θα μπορούσα να πώ οτι δεν έχει κανει τίποτε απολύτως στο μικρό χρ. διάστημα απο την εκλογή του πέραν του να δείχνει "ταπεινότητα" ... !

Μη νομίζεις όμως ... κι εγώ αν σταματίσω να γράφω στο σαιτ ... ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ???

Διαφωνείς μήπως ?

Επισκέπτης
Ρε θα με τρελάνεις ... ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ???
Η ακινητη περιουσια,που στην περιπτωση της Εκκλησιας ειναι ΧΑΩΔΗΣ,μπορει να χρησιμοποιηθει για δανειοδοτηση απο τραπεζες,εκδοση εγγυητικων επιστολων κλπ.κλπ.Εχει λοιπον και αξια σε ΧΡΗΜΑ.

Οταν λοιπον εσυ υπερασπιζεσαι τα ιδιοκτησιακα και περιουσιακα δικαιωματα της Εκκλησιας(συ ειπας),ΠΡΟΦΑΝΩΣ μιλας για χρηματα.Η μηπως,οπως το κρεας μπορει και βαφτιζεται ψαρι,το"ιερο"χρημα δεν ειναι χρημα αλλα κατι αλλο?

Τελος παντων,ο Βολταιρος(που ειναι πολυ καλυτερος απο εμενα-εναν ταπεινο αποφοιτο Λυκειου-σε αυτα),εκανε ορισμενα ερωτηματα και σε σενα και στον Straight.Δεν ξερω για τον Straight αλλα εσυ εισαι ατομο με ανωτατη μορφωση και αναμενω εναγωνιως τα οποια αντεπιχειρηματα σου.Ενα προς ενα στα ερωτηματα του Βολταιρου.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Επειδή μας έχεις ζαλίσει ελαφρώς με την αυτοδικία, δε μας λες και τη λίστα των στόχων σου, αν είναι να ξέρουμε να φυλασσόμαστε;

Και μην αρχίσεις τα "όσοι είναι υπεύθυνοι"...
Θέλω ονόματα!

Κατ'αρχάς αυτό το υφάκι μάλλον αποτελεί ατυχή επιλογή.

Κατα δεύτερον, και χωρίς παρεξήγηση, στ' αρχίδια μου τι σε ζάλισε εσενα προσωπικά και τι όχι. Το αυτό ισχύει και για το τι θες εσυ και τι όχι.

Ελπίζω να σε κάλυψα

Μια συμβουλή - Πρόσεξε λίγο που χρησιμοποιείς την προστακτική. Συνήθως αποτελεί δείγμα χαμηλόβαθμου υπαλλήλου.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κατ'αρχάς αυτό το υφάκι μάλλον αποτελεί ατυχή επιλογή.

Κατα δεύτερον, και χωρίς παρεξήγηση, στ' αρχίδια μου τι σε ζάλισε εσενα προσωπικά και τι όχι. Το αυτό ισχύει και για το τι θες εσυ και τι όχι.

Ελπίζω να σε κάλυψα

Μια συμβουλή - Πρόσεξε λίγο που χρησιμοποιείς την προστακτική. Συνήθως αποτελεί δείγμα χαμηλόβαθμου υπαλλήλου.

Μιας και ξέρεις και από ψυχολογία, πρόσεξε την διαρκή επίκληση της αυτοδικίας, δείχνει άτομο με μεγάλα απωθημένα και παραληρηματικές φαντασιώσεις τιμωρού...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μιας και ξέρεις και από ψυχολογία, πρόσεξε την διαρκή επίκληση της αυτοδικίας, δείχνει άτομο με μεγάλα απωθημένα και παραληρηματικές φαντασιώσεις τιμωρού...
΄

Ωραια. Πετύχαμε ενα υψηλό επίπεδο επικοινωνίας

Δε θα χαρακτήριζα μεγάλα τα απωθημένα μου πάντως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και γιατί να τον σταυρώσουμε ???
Για να σταυρωθείς πρέπει να κάνεις και κάτι που θα εξοργίσει το λαό (τουλάχιστον έτσι έγινε με το Χριστό)
Μαλακία είπες.........
Και όταν πιάνεις τον Ιησού στο στόμα σου να το πλένεις πρώτα.....
Ξέρεις τι αδυναμία έχω στον συγκεκριμένο θνητό.

Τον Ιησού τον σταύρωσαν οι τότε ρασοφόροι και οι ρουφιάνοι τους.
Αντε τώρα επειδή σε σέβομαι δε θα αρχίσω τις χριστομπαναγίες........
Τα βαλε με το κατεστημένο και τον κλήρο και είπαν τα μουνιά να τον σωφρονίσουν.......

Δημήτριε......
ΠΑΨΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom