Νέα

Υγρό (γάλα μάλλον) από στήθος γυναίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drclaw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Μετα σας ενοχλούν οι Ελλεηνίδες. Αφού τα ίδια σκατά με αυτές στο κεφάλι έχετε. Βγαίνει και το κάθε παρτάλι αποτυχημένο σε ζωη και οικογένεια και κλαίγεται για γυναίκες σωστές και αξιόλογες ή κάνει τον καμπόσο στο νετ που ξενοπηδάει. Μίζερα και θλιβερα ανθρωπακια δηλαδη.

ποια μιλαει

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αυτά που λέει ο Σκιερός αναλογίστηκα στην ηλικία των 20 ετών και αποφάσισα να γίνω δωρητής σπέρματος. Έχω δωρίσει σπέρμα σε μία τράπεζα στην Ελλάδα και σε τρεις στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα με κοίταξαν λίγο παράξενα γιατί συνήθως δωρίζουν σπέρμα οι γυναικολόγοι και οι φοιτητές γυναικολογίας, πράγμα που βρίσκω αρκετά αρρωστημένο και creepy. Στο εξωτερικό με παρακαλούσαν σχεδόν να δωρίζω σπέρμα γιατί οι συνήθεις δωρητές είναι κάτι τύποι λούμπεν. Πρέπει να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών ανάμεσα στην ανθρωπότητα. :)

Είδες τον κώλο του Πίκερ; Πως σου φάνηκε;
Τη γαμησαμε!!!
:2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αυτά που λέει ο Σκιερός αναλογίστηκα στην ηλικία των 20 ετών και αποφάσισα να γίνω δωρητής σπέρματος. Έχω δωρίσει σπέρμα σε μία τράπεζα στην Ελλάδα και σε τρεις στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα με κοίταξαν λίγο παράξενα γιατί συνήθως δωρίζουν σπέρμα οι γυναικολόγοι και οι φοιτητές γυναικολογίας, πράγμα που βρίσκω αρκετά αρρωστημένο και creepy. Στο εξωτερικό με παρακαλούσαν σχεδόν να δωρίζω σπέρμα γιατί οι συνήθεις δωρητές είναι κάτι τύποι λούμπεν. Πρέπει να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών ανάμεσα στην ανθρωπότητα. :)

Δεν είδα τον κωλο του πικερ  :o Που τον πόσταρε; :2funny:

Αλήθεια έχεις δωρίσει σπέρμα; Κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνουν οι αχαίρευτοι :rockon: :rockon:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Είχε και καύλες νοσοκόμες να σε βοηθάνε??  :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.058
Πόντοι
25.467
Αν και θα έπρεπε να βρίσκεται στα μπανεράκια δεξιά και αριστερά αφού ο άνθρωπος καθαρά τον έχει παρατάξει και τον έχει τιμολογήσει!  :grin:

Θέμα στρατηγικής.

Μας τον μοστράρει συνεχώς για να "ερεθιστούμε", αλλά μετά μας κάνει ναζάκια για να μας "καψουρέψει".

Δεν θα γινόταν το ίδιο αν μας τον έδινε με τη μία.  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θέμα στρατηγικής.

Μας τον μοστράρει συνεχώς για να "ερεθιστούμε", αλλά μετά μας κάνει ναζάκια για να μας "καψουρέψει".

Δεν θα γινόταν το ίδιο αν μας τον έδινε με τη μία.  ;)

το γύρισε ο πίκερ δηλαδη;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Γυρισμένο το είχε,τώρα άρχισε να το αποδέχεται...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γυρισμένο το είχε,τώρα άρχισε να το αποδέχεται...

Σκέψου μια μέρα να μπει και ο Λάκης πάλι να μας πει οτι βαρέθηκε τις μπάνικες γκόμενους. Πόσα να αντέξω η έρμη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom