wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
πουτανακι
πουτανακι
Μετα σας ενοχλούν οι Ελλεηνίδες. Αφού τα ίδια σκατά με αυτές στο κεφάλι έχετε. Βγαίνει και το κάθε παρτάλι αποτυχημένο σε ζωη και οικογένεια και κλαίγεται για γυναίκες σωστές και αξιόλογες ή κάνει τον καμπόσο στο νετ που ξενοπηδάει. Μίζερα και θλιβερα ανθρωπακια δηλαδη.
Τη γαμησαμε!!!Αυτά που λέει ο Σκιερός αναλογίστηκα στην ηλικία των 20 ετών και αποφάσισα να γίνω δωρητής σπέρματος. Έχω δωρίσει σπέρμα σε μία τράπεζα στην Ελλάδα και σε τρεις στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα με κοίταξαν λίγο παράξενα γιατί συνήθως δωρίζουν σπέρμα οι γυναικολόγοι και οι φοιτητές γυναικολογίας, πράγμα που βρίσκω αρκετά αρρωστημένο και creepy. Στο εξωτερικό με παρακαλούσαν σχεδόν να δωρίζω σπέρμα γιατί οι συνήθεις δωρητές είναι κάτι τύποι λούμπεν. Πρέπει να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών ανάμεσα στην ανθρωπότητα.
Είδες τον κώλο του Πίκερ; Πως σου φάνηκε;
Δεν είδα τον κωλο του πικερ :o Που τον πόσταρε;Αυτά που λέει ο Σκιερός αναλογίστηκα στην ηλικία των 20 ετών και αποφάσισα να γίνω δωρητής σπέρματος. Έχω δωρίσει σπέρμα σε μία τράπεζα στην Ελλάδα και σε τρεις στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα με κοίταξαν λίγο παράξενα γιατί συνήθως δωρίζουν σπέρμα οι γυναικολόγοι και οι φοιτητές γυναικολογίας, πράγμα που βρίσκω αρκετά αρρωστημένο και creepy. Στο εξωτερικό με παρακαλούσαν σχεδόν να δωρίζω σπέρμα γιατί οι συνήθεις δωρητές είναι κάτι τύποι λούμπεν. Πρέπει να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών ανάμεσα στην ανθρωπότητα.
Είχε και καύλες νοσοκόμες να σε βοηθάνε??Αυτά που λέει ο Σκιερός αναλογίστηκα στην ηλικία των 20 ετών και αποφάσισα να γίνω δωρητής σπέρματος. Έχω δωρίσει σπέρμα σε μία τράπεζα στην Ελλάδα και σε τρεις στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα με κοίταξαν λίγο παράξενα γιατί συνήθως δωρίζουν σπέρμα οι γυναικολόγοι και οι φοιτητές γυναικολογίας, πράγμα που βρίσκω αρκετά αρρωστημένο και creepy. Στο εξωτερικό με παρακαλούσαν σχεδόν να δωρίζω σπέρμα γιατί οι συνήθεις δωρητές είναι κάτι τύποι λούμπεν. Πρέπει να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών ανάμεσα στην ανθρωπότητα.
ποια μιλαει
Δεν είδα τον κωλο του πικερ :o Που τον πόσταρε;
Δεν είδα τον κωλο του πικερ :o Που τον πόσταρε;
Αλήθεια έχεις δωρίσει σπέρμα; Κανονικά θα έπρεπε να σε πληρώνουν οι αχαίρευτοι
Στο: "Θεϊκοί Κώλοι"
Αν και θα έπρεπε να βρίσκεται στα μπανεράκια δεξιά και αριστερά αφού ο άνθρωπος καθαρά τον έχει παρατάξει και τον έχει τιμολογήσει!Στο: "Θεϊκοί Κώλοι"
Στο θρεντ του. Α, έκανε πάταγο η φωτό! Θεσπέσιος κώλος!
Πέστα μωρό!
Αν και θα έπρεπε να βρίσκεται στα μπανεράκια δεξιά και αριστερά αφού ο άνθρωπος καθαρά τον έχει παρατάξει και τον έχει τιμολογήσει!
Θέμα στρατηγικής.
Μας τον μοστράρει συνεχώς για να "ερεθιστούμε", αλλά μετά μας κάνει ναζάκια για να μας "καψουρέψει".
Δεν θα γινόταν το ίδιο αν μας τον έδινε με τη μία. ;)
Γυρισμένο το είχε,τώρα άρχισε να το αποδέχεται...
εγω εχω πιει γαλα από πουτανακάποιος έχει δοκιμάσει...
εγω εχω πιει γαλα από πουτανα
απ οσο ξερω όμως μπορεις να κολλησεις πολλα απ το γαλα
εγω εχω πιει γαλα από πουτανα
απ οσο ξερω όμως μπορεις να κολλησεις πολλα απ το γαλα
πλιτς πλιτς πλιτς
πλιτς πλιτς πλιτς