_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Wilde rose σε γαμουσαν ενω ησουν εγκυος εσενα;
Δεν εχω μεινει εγκυοςWilde rose σε γαμουσαν ενω ησουν εγκυος εσενα;
δεν τη γαμαει κανεις τυπε, πως να μεινει και εγκυος?Wilde rose σε γαμουσαν ενω ησουν εγκυος εσενα;
Ετσι ακριβώς!!!δεν τη γαμαει κανεις τυπε, πως να μεινει και εγκυος?
δεν τη γαμαει κανεις τυπε, πως να μεινει και εγκυος?
τριχες τυπε, ειναι παγια τακτικη των βρωμομουνων σκατομπαζων ελλεηνιδων να το παιζουν cool και ταχα προοδευτικες μπας και βρεθει κανας κακομοιρης τυφλος να τις πηδηξει ;)Χαρακτηρισε μαλακες και ειπε και "δυστυχως" αυτους που δεν γαμανε τις χοντρες εγκυους γυναικες τους και συμπερανα οτι θα το λεει απο εμπειρια. Παπαρια. Μη το λες αρκετα σκατομπαζα εχουν βρει τους σαβουρογαμηδες ρεζιληδες αγαπουληδες τους
δεν τη γαμαει κανεις τυπε, πως να μεινει και εγκυος?
Απορώ συνεχώς,βλέποντας γυναίκες που προσωπικά εμένα δεν θα μου σηκωνόταν με τίποτα,να έχουν παιδιά με άντρες με τουλάχιστον αποδεκτή εμφάνιση.Μήπως υπερισχύει ο φόβος της μοναξιάς,και καταφεύγουν στη βολή της ''οικογενειακής εστίας'';Μήπως η Φύση περιστρέφεται γύρω από το θηλυκό,οπότε θα φροντίσει να δημιουργήσει ασυνείδητους ψυχολογικούς μηχανισμούς που δεν θα αφήσουν τα θηλυκά χωρίς αρσενικό για αναπαραγωγή;Χαρακτηρισε μαλακες και ειπε και "δυστυχως" αυτους που δεν γαμανε τις χοντρες εγκυους γυναικες τους και συμπερανα οτι θα το λεει απο εμπειρια. Παπαρια. Μη το λες αρκετα σκατομπαζα εχουν βρει τους σαβουρογαμηδες ρεζιληδες αγαπουληδες τους
τριχες τυπε, ειναι παγια τακτικη των βρωμομουνων σκατομπαζων ελλεηνιδων να το παιζουν cool και ταχα προοδευτικες μπας και βρεθει κανας κακομοιρης τυφλος να τις πηδηξει ;)
+ τον φόβο της αγαμίαςΑπορώ συνεχώς,βλέποντας γυναίκες που προσωπικά εμένα δεν θα μου σηκωνόταν με τίποτα,να έχουν παιδιά με άντρες με τουλάχιστον αποδεκτή εμφάνιση.Μήπως υπερισχύει ο φόβος της μοναξιάς,και καταφεύγουν στη βολή της ''οικογενειακής εστίας'';Μήπως η Φύση περιστρέφεται γύρω από το θηλυκό,οπότε θα φροντίσει να δημιουργήσει ασυνείδητους ψυχολογικούς μηχανισμούς που δεν θα αφήσουν τα θηλυκά χωρίς αρσενικό για αναπαραγωγή;
Μέμο μέχρι και ο στερημένος Αχαχούχας την απαξίωσε! Είδε τη γουρουνομουσούδα της και της έγραψε "δεν ξέρω τι είσαι, γυναίκα ή τραβεστί".
τυπε αυτο ειναι το αποτελεσμα της εκπτωσης αισθητικης που εχει υποστει ο ελληνας τα τελευταια χρονια....εχει ριξει το γουστο του στο ναδιρ και θεωρει πως ειναι ανθρωπινο και αλληλεγγιο και αλλες τετοιες κουμουνιστικες μαλακιες να πηδαει μπαζα για να ειναι τρεντυ και να κολλαει στο γενικοτερο κλιμα αριστεριλας εννοειται πως ολα αυτα ειναι φιαχτα για να ελεγχεται ο κοσμος και να μη ξεσηκωνεται, για φαντασου ολοι να πιστευαν οτι δικαιουνται να κυκλοφορουνε με φερραρι, θα ειχε γινει επανασταση γιανα εχουνε ολοι τα λεφτα που κοστιζει να την παρουν, το ιδιο συμβαινει και με τις γκομενες, εχουνε πεισει καποιους πως δε πρεπει να ζητανε το καλυτερο και να συμβιβαζονται με το μετριο ή με το απατο και ετσι δε ξεσηκωνονται να διεκδικησουν το καλυτερο αφενως και αφετερου κατι μπαζολες που κανονικα δε θα επρεπε να βγαινουν απο το σπιτι το παιζουνε ιστορια και εχουνε και απαιτησεις....Δυστυχως αυτη την εποχη ειναι πιο ευκολο για εναν κακομοιρη να πεσει στα διχτυα μιας μπαζοελλεινιδας τυπε. Νομιζουν πως ετσι θα ειναι χαρουμενοι με ενα ετερον ημισι και στο τελος καταληγουν στα ψυχοφαρμακα.
Βλεπω αυτες τις μερες στη παραλια κατι μπαζολες του κερατα με νορμαλ αντρες που σιγουρα θα μπορουσαν να βρουν κατι καλυτερο και αηδιαζω με τη καταντια τους (των αντρων).
Εδω λεμε και ωραιες μουναρες να τις γαμας μονο και μετα να τις πετας και αυτοι πανε στα σκατομπαζα και τα φορτωνονται με σχεση
Ναι. Ο ιός βρίσκεται στον μητρικό γάλα σε ποσότητα ικανή για να μολύνει.Αλλά όπως είπα πριν μόνο τα μωρά κυνδηνεύουν από κάτι τέτοιο όχι μόνο λόγο της ποσότητας που δέχονται αλλά και επειδή το ανωσοποιητικό τους σύστημα δεν είναι ακόμα ανεπτηγμένο.Αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι μάλιστα μέσω του μητρικού γάλακτος μερικά μωρά πέρνουν τα αντισώματα που δεν πήραν από όταν ήταν μέσα στη μήτρα.το aids μεταδίδεται με το μητρικό γάλα
μην ακους τον τραμουντανα τυπε, μαλακιες λεει...
ηταν τα χυσια ολων οσων της σχουνε χυσει τα βυζια τα οποια αποροφηθηκαν απο το δερμα και βγηκαν απο τις θηλες. Εννοειται πως οτι αρρωστια ειχανε αυτοι που την εχυσαν την κολλησες.
τυπε αυτο ειναι το αποτελεσμα της εκπτωσης αισθητικης που εχει υποστει ο ελληνας τα τελευταια χρονια....εχει ριξει το γουστο του στο ναδιρ και θεωρει πως ειναι ανθρωπινο και αλληλεγγιο και αλλες τετοιες κουμουνιστικες μαλακιες να πηδαει μπαζα για να ειναι τρεντυ και να κολλαει στο γενικοτερο κλιμα αριστεριλας εννοειται πως ολα αυτα ειναι φιαχτα για να ελεγχεται ο κοσμος και να μη ξεσηκωνεται, για φαντασου ολοι να πιστευαν οτι δικαιουνται να κυκλοφορουνε με φερραρι, θα ειχε γινει επανασταση γιανα εχουνε ολοι τα λεφτα που κοστιζει να την παρουν, το ιδιο συμβαινει και με τις γκομενες, εχουνε πεισει καποιους πως δε πρεπει να ζητανε το καλυτερο και να συμβιβαζονται με το μετριο ή με το απατο και ετσι δε ξεσηκωνονται να διεκδικησουν το καλυτερο αφενως και αφετερου κατι μπαζολες που κανονικα δε θα επρεπε να βγαινουν απο το σπιτι το παιζουνε ιστορια και εχουνε και απαιτησεις....
Αυτο + αυτο που ειπε ο Επιρρεπής. Να νιωσουν κοινωνικα αποδεκτοι και καταληγουν στη πληξη, στην αγαμια και στη καταθλιψη στο τελος, εχοντας να πληρωνουν τα μπαζα τους και τα κουτσουβελα τους. Εχει ξεφτυλιστει το αντρικο φυλο με αυτους τους κακομοιρηδες
τα εχει πει και ο Ιωσηφ Μπλασκος χρονια πισω......αντι να γεμιζανε τη χωρα αλβανους, πακιστανους, νιγηριανους και μπαγκλαντεσιανους για να θωπευουνε αριστερα κωλαρακια, επρεπε να καταργουσανε τις βιζες για ρωσσιδια και ουκρανιδια , να γαμησει ο Ελληνας μουναρες και να κανει και ομορφα παιδια Μια με την ασχημια των μπαζοελλεηνιδων και μια με τις τρεντυ μοδες των κλαρινογαμπρων με τα μουσια και τις μαλουρες και τους ναργιλεδες, οι Ελληνες μοιαζουνε με αφγανους πλεον, ποια σοβαρη γυναικα θα τους πλησιασει εκτος απο τις βρωμερες μπαζοελλεηνιδες ...ειναι ολα μερος σχεδιου των πανηδων πολιτικων και των κουμουνιστοαπλυτων αριστερων μπαζοελλεηνιδωνΈτερον εκάτερον. Κάποιοι πρέπει να θυσιαστούν για την Πατρίδα και την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας...
Άλλωστε δε μου φαίνεται περίεργο να νιώθει και ο άντρας την ανάγκη να κάνει παιδιά (έστω και αν τέλικά είναι τεχνητή ανάγκη λόγω της μαλακίας της κοινωνίας -- δε παύει να δημιουργείται σε κάποιους). Οπότε πώς θα καλύψουν αυτή την ανάγκη οι έλληνες ;
αν είχε γεννήσει παλαιότερα, μπορεί να επανέλθει παρόλο που είχε διακοπεί (είτε φυσικά είτε με φαρμακευτική αγωγή) η γαλουχία…
η γεύση του μητρικού γάλακτος είναι γλυκιά, είναι αραιό και έχει χρώμα υπόλευκο και είναι ημιδιαφανές…
Απορώ συνεχώς,βλέποντας γυναίκες που προσωπικά εμένα δεν θα μου σηκωνόταν με τίποτα,να έχουν παιδιά με άντρες με τουλάχιστον αποδεκτή εμφάνιση.Μήπως υπερισχύει ο φόβος της μοναξιάς,και καταφεύγουν στη βολή της ''οικογενειακής εστίας'';Μήπως η Φύση περιστρέφεται γύρω από το θηλυκό,οπότε θα φροντίσει να δημιουργήσει ασυνείδητους ψυχολογικούς μηχανισμούς που δεν θα αφήσουν τα θηλυκά χωρίς αρσενικό για αναπαραγωγή;