Νέα

Υγρό (γάλα μάλλον) από στήθος γυναίκας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drclaw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.499
Πόντοι
1.720
τα εχει πει  και ο Ιωσηφ Μπλασκος χρονια πισω......αντι να γεμιζανε τη χωρα αλβανους, πακιστανους, νιγηριανους και μπαγκλαντεσιανους για να θωπευουνε αριστερα κωλαρακια, επρεπε να καταργουσανε τις βιζες για ρωσσιδια και ουκρανιδια , να γαμησει ο Ελληνας μουναρες και να κανει και ομορφα παιδια  :rockon: :rockon:  Μια με την ασχημια των μπαζοελλεηνιδων και μια με τις τρεντυ μοδες των κλαρινογαμπρων με τα μουσια και τις μαλουρες και τους ναργιλεδες, οι Ελληνες μοιαζουνε με αφγανους πλεον, ποια σοβαρη γυναικα θα τους πλησιασει εκτος απο τις βρωμερες μπαζοελλεηνιδες ...ειναι ολα μερος σχεδιου των πανηδων πολιτικων και των κουμουνιστοαπλυτων αριστερων μπαζοελλεηνιδων  :cussing:

Εξω οι ξενοι μεσα οι ξενες :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ειναι οντως αξιο αποριας αυτο που λες αλλα απ'την αλλη σκεψου οτι υπαρχουν και τυποι που γαμανε κατσικια προβατα σκυλια κτλ. 
Επισης αμα φτασεις 40φευγα ισως να θες να κανεις και οικογενεια, να εξασφαλισεις τη συνεχιση των γονιδιων σου στον πλανητη και αν δεν εχεις βρει μια γυναικα που γουσταρεις πραγματικα για συζυγο συμβιβαζεσαι με μια μπαζολα που θα γινει απλα μητερα των παιδιων σου. Θα την αγαπας κι αυτην φυσικα θα της συμπαραστεκεσαι απλα δε θα εισαι καλυμενος σεξουαλικα οποτε θα συνεχισεις να εισαι μπουρδελιαρης και σιτιτουρας κτλ.
Μετα σας ενοχλούν οι Ελλεηνίδες. Αφού τα ίδια σκατά με αυτές στο κεφάλι έχετε. Βγαίνει και το κάθε παρτάλι αποτυχημένο σε ζωη και οικογένεια και κλαίγεται για γυναίκες σωστές και αξιόλογες ή κάνει τον καμπόσο στο νετ που ξενοπηδάει. Μίζερα και θλιβερα ανθρωπακια δηλαδη.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μετα σας ενοχλούν οι Ελλεηνίδες. Αφού τα ίδια σκατά με αυτές στο κεφάλι έχετε. Βγαίνει και το κάθε παρτάλι αποτυχημένο σε ζωη και οικογένεια και κλαίγεται για γυναίκες σωστές και αξιόλογες ή κάνει τον καμπόσο στο νετ που ξενοπηδάει. Μίζερα και θλιβερα ανθρωπακια δηλαδη.
Σκάσε εσύ μωρή,έχεις ξεσαλώσει μου φαίνεται και ο νταβάς σου θα πρέπει να σου ρίξει κανά μπερντάκι ξύλο.
Μια χαρά τα λέει ο τύπος σκιερός.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Η καμήλα την καμπούρα της ως γνωστόν δεν τη βλέπει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σκάσε εσύ μωρή,έχεις ξεσαλώσει μου φαίνεται και ο νταβάς σου θα πρέπει να σου ρίξει κανά μπερντάκι ξύλο.
Μια χαρά τα λέει ο τύπος σκιερός.
Γεια σου αγορινα θρασυβουλα   :)  Νταβα δεν εχω αλλα σε μπατλερ κατι αν θες μεσα  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
μαρη ερι ακομα εδω εισαι δεν πηγες διακοπας?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Συνημμένα

• buttlers-in-the-buff.jpg
    buttlers-in-the-buff.jpg
    76,9 KB · Εμφανίσεις: 48

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
παλι ο μπαμπης στην εκανε αυγουστιατικα?

Εχω τον μπάμπη και τον αγησίλαο. Θα μου φέρουν και μια κορασίδα λεει.. Τι ξες τι φρουτο θα ναι αυτη. Σκέφτομαι να της κάνω την ζωη πατινι  :tooth:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Αυτά που λέει ο Σκιερός αναλογίστηκα στην ηλικία των 20 ετών και αποφάσισα να γίνω δωρητής σπέρματος. Έχω δωρίσει σπέρμα σε μία τράπεζα στην Ελλάδα και σε τρεις στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα με κοίταξαν λίγο παράξενα γιατί συνήθως δωρίζουν σπέρμα οι γυναικολόγοι και οι φοιτητές γυναικολογίας, πράγμα που βρίσκω αρκετά αρρωστημένο και creepy. Στο εξωτερικό με παρακαλούσαν σχεδόν να δωρίζω σπέρμα γιατί οι συνήθεις δωρητές είναι κάτι τύποι λούμπεν. Πρέπει να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών ανάμεσα στην ανθρωπότητα. :)

Είδες τον κώλο του Πίκερ; Πως σου φάνηκε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom