Νέα

Υδραυλικά με μπαλκόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα divine2u2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ε τοτε να το θεσω αλλιως:
Γιατι σας αρεσει να γαματε τραβελικο κωλο?

Και ιδιαίτερα αν ο τραβέλικος κώλος συνοδεύεται και απο παλαμάρι...
Το οποίο μάλιστα για κάποιους αποτελεί και ιδιαίτερο επιθυμητό προσόν. Βλέπε "Τραβέλια με προσόντα"

Και μου αρέσει πως άμα τους ρωτήσεις :
-τι τα κάνεις τα προσόντα του τράβελου ?
παρεξηγιούνται κιόλας επειδή υπονοείς οτι είναι αδελφές...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Οποιος τον τρωει ειναι αδερφη.
Οποιος τον τρωει και δεν το παραδεχεται ειναι ΚΡΥΦΑΔΕΡΦΗ
Οποιος γαμει αντρικα κωλαρακια ειναι ΚΟΛΟΜΒΟΣ ή Κωλομπαρας
Ολα τα αλλα ειναι φτηνες δικαιολογιες του κερατα περισσοτερο για να καλυψετε το κομπλεξ και την ανασφαλεια που εχετε πηδωντας αντρα-ακουσον ακουσον-που εβαλε βυζια και κονομαει ευρωπουλα με το να δινει ή να παιρνει τσιμπουκια με εμφανιση γυναικας.
Δεν ξερετε τι σας γινετε μου φαινεται σε ορισμενα ατομα.
Εχετε 2πλες προσωπικοτητες μαλλον

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο μπαλαμός     
Στίχοι: Διονύσης Τσακνής
Μουσική: Διονύσης Τσακνής
Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Κάτσαρης
Άλλες ερμηνείες: Ελένη Βιτάλη || Διονύσης Τσακνής || Γιώργος Νταλάρας

Δεν έχω τόπο, δεν έχω ελπίδα,
δε θα με χάσει καμιά πατρίδα
και με τα χέρια μου και την καρδιά μου
φτιάχνω τσαντίρια στα όνειρά μου

Νάις μπαλαμό, νάις μπαλαμό
και το λουμνό τ'αφεντικό
νάγια δόμλες ατzέι μπαλαμό

Και τα γκανίκια μας όταν χορεύουν,
με χασταρώματα που σε μαγεύουν,
κουνάνε σώματα και τα πιτέ τους,
μέσα σε κλείνουνε στις αγκαλιές τους.

Νάις μπαλαμό, νάις μπαλαμό,
και το λουμνό τ'αφεντικό
νάγια δόμλες ατzέι μπαλαμό

Ελπίζω να βοήθησα... :tooth: :tooth: :tooth:
καθολου αλλος μπαλαμος αυτος
σημαινει ομορφος  και κυριως λευκος  - μη τσιγγανος

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
....εχω γραψει πολλες φορες για το τι θεωρω πουστη (ομοφυλοφιλο) και τι ετεροφυλοφιλο!!!
ας το ξαναγραψω λοιπον:
Συγγνώμη, δεν παρακολουθώ φανατικά τα σχετικά thread, οπότε μάλλον μου έχουν ξεφύγει τα όσα έγραψες. Στα πεταχτά είδα μια απάντηση (τρίτου), μου έκανε εντύπωση, και σχολίασα.

1. πουστης (με την τελειως σεξουαλικη εννοια )- gay - ομοφυλοφιλος .... Ο αντρας που την βρισκει σεξουαλικα/ερωτικα με το ομοφυλο! γουσταρει δηλαδη το αρχετυπικα αρσενικο φυλο (αντρα-αγορι-γερο κτλ.)...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ (ειτε πηδαει ειτε πηδιεται!!)
Μάλιστα. Η απάντησή σου όμως, και διευκρινίζει, και ερωτηματικά (πάλι) αφήνει:
1) Συνάγω ότι πούστης = ομοφυλόφυλος = gay.  Δε θα επιμείνω, αλλά είχα την εντύπωση ότι οι έννοιες αυτές δε ταυτίζονται απολύτως. (Τουλάχιστον στη δική μου συνείδηση). Σε μερικά πράματα ταυτίζονται, σε άλλα όμως όχι.
2) Βάζεις τον προσδιορισμό "με την τελείως σεξουαλική έννοια". Άρα υπάρχουν κι άλλες, φαντάζομαι εννοείς αυτές του τύπου: "Ο πούστης ο εργολάβος κοίτα τι πήγε κι έκανε".
3) Δεν κατανοώ το "αρχετυπικά" που κολλάει εδώ.

....οπως και να χει αγαπητε μου... δεν νομιζω κανενα λεξικο να λεει πουστης ειναι αυτος που ερεθιζεται πρωκτικα!!! ουτε οταν ειχε δοθει απο την κοινωνια αυτη η ερμηνεια γνωριζε κανεις οτι σημερα πολλοι αντρες ερεθιζονται πρωκτικα απο τις γυναικες τους...!!!
Σου μεταφέρω λοιπόν το τι γράφει ο Μπαμπινιώτης, και (εν μέρει) δικαιώνεσαι:

πούστης (ο) (πούστηδες) (!) 1. ο ομοφυλόφιλος 2. (υβριστ.) για ανέντιμο άνθρωπο 3. (ως έκφραση θαυμασμού): βρε τον~, πως τα λέει! (τι ωραία που τα λέει). Επίσης πούστρα (η) –(υποκορ.) πουστάκος (ο), (μεγεθ.) πουσταράς κ. πούσταρος (ο) κ. πουστάρα (η), πούστικ-ος, -η/ια –ο, πούστικα επιρρ.
[ΕΤΥΜ. < τουρκ. pust]

Δες όμως τι γράφει και η εγκυκλοπαίδια Πυρσός (του Παύλου Δρανδάκη, Αθήνα 1926, η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ Ελληνική εγκυκλοπαίδια που έχει ποτέ εκδοθεί κατά τη γνώμη μου) τόμος Κ, σελίς 632:

Πούστης (ο) ο κίναιδος, ο παθητικός ομοφυλόφιλος || ο στερούμενος αιδούς, ο αναξιόπιστος, ο ανήθικος || κατ’ επέκτασιν, αναίσχυντος, αδιάντροπος, αναιδής, ξετσίπωτος || θηλ. αντί αρσ. πούστρα (η) οιονεί εκ της γενετησιακής παθητικότητος μεταβαλών φύλον και η γυνή, ιδία η πόρνη, η υφισταμένη παρά φύσιν ασέλγεια || υποκορ., πουσταρέλλι.

Βλέπεις δηλαδή ότι εδώ η λέξη μάλλον πάει να ταυτιστεί με την παθητικότητα στην ομοφυλοφιλία, και όχι και με τις δύο δραστηριότητες.

εγω ειπα οτι πουστης ειναι τοσο ο παθητικος οσο και ο ενεργητικος που παει ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥ!!!
... Σε αυτό μάλλον σε διαψεύδει το λεξικό.

...κατα την ταπεινη μου αποψη ο αντρας που ερεθιζεται πρωκτικα απο την γυναικα του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!
  Για αυτό δεν υπάρχει αναφορά στα λεξικά, οπότε ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι γουστάρει.

και επεφτε ολο το thread να με σκοτωσει για τις αποψεις μου
Δε φαντάζομαι να με συγκαταλέγεις ανάμεσα σε αυτούς τους υποψήφιους δολοφόνους!

...και οι αποψεις μου δεν ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ! και δεν γνωριζω τα παντα ουτε ειμαι απολυτη ...απλα δεν μου αρεσουν οι γενικοτητες του τυπου..."α του αρεσει το δαχτυλακι, ε ειναι ΠΟΥΣΤΗΣ"...και ο ανθρωπος μπορει να μην εχει σκεφτει ποτε στη ζωη του να παει με αντρα!!!

....και να σαι σιγουρος εαν ρωτησεις 1000 ατομα τι ειναι πουστης ...δε μπροκειται να παρεις την ιδια απαντηση ...ο ενας θα αναφερεται στην πραξη ("αυτος που τον περνει") και ο αλλος στην "επιλογη" του φυλου ("αυτος που παει με αντρες")....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..."αυτος που του βαζει δαχτυλο η γυναικα του και ας μην εχει παει ποτε στη ζωη του με αντρα"!!!!!
Βεβαίως δεν είναι κανόνας οι απόψεις σου, ούτε οι δικές μου άλλωστε, και γι αυτό υπάρχουν τα λεξικά.

OP
OP
D

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Ε τοτε να το θεσω αλλιως:
Γιατι σας αρεσει να γαματε τραβελικο κωλο?

Aπαντώ : Διότι ο τραβελικός κώλος είναι πιό ξεκωλος, και το όλο περιβάλλον πιό γαμηστερό, θερμό και ανώμαλο. Η γυναίκα τάνα αφενός σε αντιμετωπίζει συνήθως ψυχρά άντε να τελειώνομε παλιομαλάκα να έρθει και ο επόμενος να πάμε σπίτι μας, αφετέρου σπανίως θα βρείς να σου προσφέρει με χαρά τα πίσω της. Αντίθετα το τράβελο είναι πολύ πιό καβλωλμένο για παιχνίδια και γουστάρει πιό πολύ ό,τι κάνει απο την γυναίκα τάνα. Δοκίμασε και θα δείς. Τώρα, τι κάνεις το παλαμάρι όταν το βρείς, αυτό είναι γούστο του καθενός. Μπορείς να το αγνοήσεις ή να το εβτάξεις και αυτό στην όλη κατάσταση. Τις περισσότερες φορές είναι μαραμένο (για αυτό και όσες τα έχουν ζωντανά το διαφημίζουν).

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τώρα, τι κάνεις το παλαμάρι όταν το βρείς, αυτό είναι γούστο του καθενός. Μπορείς να το αγνοήσεις ή να το εβτάξεις και αυτό στην όλη κατάσταση. Τις περισσότερες φορές είναι μαραμένο (για αυτό και όσες τα έχουν ζωντανά το διαφημίζουν).
Είναι μια άποψη κι αυτή...
Κάθε άποψη πρέπει να ακούγεται!

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Δες όμως τι γράφει και η εγκυκλοπαίδια Πυρσός (του Παύλου Δρανδάκη, Αθήνα 1926, η ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ Ελληνική εγκυκλοπαίδια που έχει ποτέ εκδοθεί κατά τη γνώμη μου) τόμος Κ, σελίς 632:

Πούστης (ο) ο κίναιδος, ο παθητικός ομοφυλόφιλος || ο στερούμενος αιδούς, ο αναξιόπιστος, ο ανήθικος || κατ’ επέκτασιν, αναίσχυντος, αδιάντροπος, αναιδής, ξετσίπωτος || θηλ. αντί αρσ. πούστρα (η) οιονεί εκ της γενετησιακής παθητικότητος μεταβαλών φύλον και η γυνή, ιδία η πόρνη, η υφισταμένη παρά φύσιν ασέλγεια || υποκορ., πουσταρέλλι.

Βλέπεις δηλαδή ότι εδώ η λέξη μάλλον πάει να ταυτιστεί με την παθητικότητα στην ομοφυλοφιλία, και όχι και με τις δύο δραστηριότητες.
... Σε αυτό μάλλον σε διαψεύδει το λεξικό.

...καλα βρε "δολοφονε" για ΛΕΞΙΚΟ μιλησα οχι για τη βιβλο! (ακου, 1926!!!!...τοτε, αντρας με μακρυ μαλι λεγοτανε και "ανδρογυνος"!!!)....προφανως τοτε δε μπορουσαν να πιστεψουν πως ο ομοφυλοφιλος ΠΗΔΑΕΙ κιολλας...γι'αυτους ΤΟΤΕ υπηρχε μονο ενα ειδος ομοφυλοφιλου...του παθητικου ...δηλαδη ο πουστης πηδιεται μονος του (ή ψαχνεται να πηδηχτει απο straight...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!)

ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ....ειναι προφανες οτι ενστερνιζομαι την αναλυση που δινει ο σύγχρονος μας Μπαμπινιώτης...τουλαχιστον αυτος ζει!!

...οπως και να ΄χει, εχω τοποθετηθει....πουστης ειναι ο gay αντρας που τη βρισκει σεξουαλικα ειτε ενεργητικα ειτε παθητικα.

...εσυ δηλαδη πως θα χαρακτηριζες τον αποκλειστικα ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ GAY απο το village-του manhattan- με το εφαρμοστο ροζαλι μπλουζακι με αποτριχωμενο στηθος που συχναζει στα gay bars για να βρει macho-acting bodybuilders παθητικους gay ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ???????? ΚΟΛΩΜΠΑΡΑ??? (χαχαχαχαχα!!!)

xxx
n

YΓ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΣ (οπως παθητικος-ενεργητικος-μπινες-vers) χαρακτηριζει την σεξουαλικη πραξη...ΟΧΙ απαραιτητα το ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ (οπως ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ/GAY-STRAIGHT-BI-ΜΠΑΛΑΜΟ=η νεα σεξουαλικοτητα!!)

Επισκέπτης
Εχετε μπλεξει τις κωλοτρυπιδες σας  :uglystupid: :headbang:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
...εσυ δηλαδη πως θα χαρακτηριζες τον αποκλειστικα ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ GAY απο το village-του manhattan- με το εφαρμοστο ροζαλι μπλουζακι με αποτριχωμενο στηθος που συχναζει στα gay bars για να βρει macho-acting bodybuilders παθητικους gay ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ???????? ΚΟΛΩΜΠΑΡΑ??? (χαχαχαχαχα!!!)
Θα τον χαρακτηριζα υπερκαμμενη αδερφαρα απο τα drugs οπως και ολοι σας

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παντως το γαμησατε το θεμα. το παιδι εθεσε μια ερωτηση: που μπορει να βρει τρανς με προσοντα. και εσεις πεσατε να τον φατε. οσο παραξενο ειναι για μενα να σε δεσει και να σε βαραει και να σε ξεφτηλιζει μια γκομενα με δερματινα, τοσο ειναι και η συνευρεση με τρανς. ΑΛΛΑ!!! ειναι η επιλογη του καθενος για το ποια ορια θα βαλει στην ερωτικη του φαντασια. γιάυτο οποιος δεν ξερει και διαφωνει ας μην του απαντησει!!

OP
OP
D

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Τελικά με γαμήσατε εσέις με τις μαλακίες σας αντί να μέ γαμήσει μια θεογκόμενα τραβελιάρα με βυζάσρες σαν τορπίλες. Από ό,τι βλέπω πλην ενός, κανένας δεν έχει κάτι να προτείνει.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
φιλικη συμβουλη
κοψε τις τσοντες :2funny:
Τελικά με γαμήσατε εσέις με τις μαλακίες σας αντί να μέ γαμήσει μια θεογκόμενα τραβελιάρα με βυζάσρες σαν τορπίλες. Από ό,τι βλέπω πλην ενός, κανένας δεν έχει κάτι να προτείνει.

OP
OP
D

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Δηλαδή μόνο στις τσόντες βρίσκουμε τρελοτράβελα με βυζάρες και εργαλεία ?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδή μόνο στις τσόντες βρίσκουμε τρελοτράβελα με βυζάρες και εργαλεία ?
απορω γιατι καθεσε εδω μεσα και παιδευεσε και ρωτας και δεν κανεις μια βολτα στη συγγρου να επιλεξεις οτι σου αρεσει?εδω δεν θα σου πει κανεις εφοσων ακομα δεν σου ειπαν :think: :think: :think: :think: :think:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Ελα τρελό αγόρι, πλησιάζει η ώρα να γίνεις δεσποινίς...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Εγω που ειδα μια τσοντα με μια θεογκομενα να γαμαει με δονητη μια θεογκομενα τρανς και μετα η τρανς να χωνει ενα εργαλειο ΝΑ
στον κωλο της γκομενας τι ειμαι ?

Σιγουρα πουστρα του κερατα ειμαι...

Μια φορα μιλαγα με εναν μπαρμαν που ηθελε να τον πηδηξω και εγω τον δουλευα και του ελεγα σιγουρα...ναι ναι ναι..
και αυτος κερναγε τα ποτα σε ολη μου την παρεα συνεχεια και οποια γκομενα πηγαινα την εβριζε(καμια 10ρια φορες εγινε αυτο)..
Απο αυτο εβγαλαν το συμπερασμα ατομα που ειχαν ή καθολου ή μια γκομενα ολη και ολη στη ζωη τους, οτι ειμαι αδερφη, παρολο που ηξεραν καλα οτι και κοπελες ειχα απο δω και απο κει... οποτε αναγκαστηκα να παω σε μπαργουμαν και να πληρωνω τα ποτα μου!!

Για μενα πουστης ειναι αυτος που κατηγορει και βγαζει βρωμα για τον κοσμο... και αυτο το κανουν καποιοι γιατι στην πραγματικοτητα δεν ειναι σιγουροι για
τους εαυτους τους και πολεμουν το φοβο τους δειχνοντας με το δαχτυλο αλλους.. ε σε αυτους του ανθρωπους ειναι να μην χαιδεψει καμια πουτανα καταλαθος τον πρωκτοδακτυλιο... σιγουρη πελατεια για τρανς

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγω που ειδα μια τσοντα με μια θεογκομενα να γαμαει με δονητη μια θεογκομενα τρανς και μετα η τρανς να χωνει ενα εργαλειο ΝΑ
στον κωλο της γκομενας τι ειμαι ?

Σιγουρα πουστρα του κερατα ειμαι...

Μια φορα μιλαγα με εναν μπαρμαν που ηθελε να τον πηδηξω και εγω τον δουλευα και του ελεγα σιγουρα...ναι ναι ναι..
και αυτος κερναγε τα ποτα σε ολη μου την παρεα συνεχεια και οποια γκομενα πηγαινα την εβριζε(καμια 10ρια φορες εγινε αυτο)..
Απο αυτο εβγαλαν το συμπερασμα ατομα που ειχαν ή καθολου ή μια γκομενα ολη και ολη στη ζωη τους, οτι ειμαι αδερφη, παρολο που ηξεραν καλα οτι και κοπελες ειχα απο δω και απο κει... οποτε αναγκαστηκα να παω σε μπαργουμαν και να πληρωνω τα ποτα μου!!

Για μενα πουστης ειναι αυτος που κατηγορει και βγαζει βρωμα για τον κοσμο... και αυτο το κανουν καποιοι γιατι στην πραγματικοτητα δεν ειναι σιγουροι για
τους εαυτους τους και πολεμουν το φοβο τους δειχνοντας με το δαχτυλο αλλους.. ε σε αυτους του ανθρωπους ειναι να μην χαιδεψει καμια πουτανα καταλαθος τον πρωκτοδακτυλιο... σιγουρη πελατεια για τρανς

Ρε φίλε, γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ να είναι ψιλολούγκρες, ή να γουστάρουν δαχτυλάκι? Πούστης φυσικά υπάρχει σε μεταφορική έννοια για το λαμόγιο, τον κακό, αλλά η λέξη πούστης βγαίνει κατ' αρχάς απο αυτόν που τον τρώει η ροδέλα του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom