Νέα

Υδραυλικά με μπαλκόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα divine2u2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ρε παιδιά, τι είναι μπαλαμό γαμώ την τρέλα μου? :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang:

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, τι είναι μπαλαμό γαμώ την τρέλα μου? :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang:

...αμαν βρε Jules_Jordan δεν καταλαβαινεις?????????????????

το μπαλαμο...συμφωνα με την αργκο των τρανς ειναι ο αρρενωπος--straight looking - acting, αντρας που παει (εκτος απο τις γυναικες) ΚΑΙ με τρανς (ειτε πηδαει ειτε πηδιεται, ειτε γουσταρει κωλαρακι ειτε ψωλακι σε συσκευασια ροζ!)....

καταλαβες τωρα...γιατι εθιξες τον dISCO με το προαναφερθεν σχολιο σου περι μπαλαμιων!!!!!!!

xxx
n

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

το μπαλαμο...συμφωνα με την αργκο των τρανς ειναι ο αρρενωπος--straight looking - acting, αντρας που παει (εκτος απο τις γυναικες) ΚΑΙ με τρανς (ειτε πηδαει ειτε πηδιεται, ειτε γουσταρει κωλαρακι ειτε ψωλακι σε συσκευασια ροζ!)....

καταλαβες τωρα...γιατι εθιξες τον dISCO με το προαναφερθεν σχολιο σου περι μπαλαμιων!!!!!!!

xxx
n

Και τι παπαριές έγραφες πριν, να φωνάξουμε πως είμαστε Μπαλαμό?  :jerking: :jerking: :jerking:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

xxx
n

αυτο το λες εσυ που θελεις να δημιουργησεις προβλημα μεταξυ μας!!!!

τραβα σε κανα καλο ψυχολογο πρωτα και μετα ελα να μιλησουμε..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ρε συ Νάντια....

γιατί δεν φωνάζεις εσύ

"Είμαι άντρας, αλλά επειδή κούναγα την αχλαδιά έβαλα βυζιά, έκοψα πούτσο και κάνω νιάου νιάου σε όποιον πληρώνει?" :rockon: :rockon: :rockon:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6

Ο μπαλαμός     
Στίχοι: Διονύσης Τσακνής
Μουσική: Διονύσης Τσακνής
Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Κάτσαρης
Άλλες ερμηνείες: Ελένη Βιτάλη || Διονύσης Τσακνής || Γιώργος Νταλάρας

Δεν έχω τόπο, δεν έχω ελπίδα,
δε θα με χάσει καμιά πατρίδα
και με τα χέρια μου και την καρδιά μου
φτιάχνω τσαντίρια στα όνειρά μου

Νάις μπαλαμό, νάις μπαλαμό
και το λουμνό τ'αφεντικό
νάγια δόμλες ατzέι μπαλαμό

Και τα γκανίκια μας όταν χορεύουν,
με χασταρώματα που σε μαγεύουν,
κουνάνε σώματα και τα πιτέ τους,
μέσα σε κλείνουνε στις αγκαλιές τους.

Νάις μπαλαμό, νάις μπαλαμό,
και το λουμνό τ'αφεντικό
νάγια δόμλες ατzέι μπαλαμό

Ελπίζω να βοήθησα... :tooth: :tooth: :tooth:

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Και τι παπαριές έγραφες πριν, να φωνάξουμε πως είμαστε Μπαλαμό?

αμαν βρε....αμαν!! ειδες γιατι ελεγα να διαβασεις πιο προσεχτικα αυτα που εγραψα??????

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΣΕΝΑ...Ή σε ετεροφυλοφυλους (που πανε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με θηλυκα!!!)

αλλα σε καποια μπαλαμια που σωνει και καλα θελουν να φερουν την ιδια ταμπελα με τους straight και φοβουνται να αυτοπροσδιοριστουν διαφορετικα!

το πιασες???

xxx
n

ΥΓ ειπαμε 8χρονια μονο μπαλαμια βλεπω και οχι straight!

ΥΓ2 βρε J_J εχω δηλωσει πολλες φορες τι ειμαι...αμα διαβασεις σχολια μου σε αλλο σχετικο thread θα καταλαβεις πως αυτοπροσδιοριζομαι..δηλωνω τι ειμαι χωρις καμμια ανασφαλεια(ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!)....με ενδιαφερει η δουλεια μου και οχι ο ερωτας και η βουλη! Το δηλωσα αμετρητες φορες! ...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ωραία, το θέμα είναι να αποτρέψουμε το παληκάρι απο το γαμηθεί, αν και τον βλέπω πολύ ζεστό και πρόθυμο γι' αυτό και δεν θα αλλάξει γνώμη......... :booty: :booty:

giagamisi

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον...μερικα πραγματακια οσο πιο συντομα μπορω γιατι δεν ειμαι απο αυτους που γουσταρουν να γραφουν και μαλλον δε 8α το επαναλαβω.Μερικα στοιχειωδη
Ρωτηστε οποιον γνωστο γιατρο εχετε για τον πρωκτο του ανδρα και θα σας πειοτι ειναιιδιαιτερα ερωτογενης ζωνη περισσοτερο ακομα και απο της γυναικας γιατι σχετιζεται με την αποληξη του προστατη και προκαλει ερεθισμο.Κατα συνεπεια ο μονος λογος για τον οποιο καποιοι αντρες δε το απολαμβανουν δεν ειναι γιατι δε θα τους αρεσε αλλα γιατι ειναι τοσο ηλιθιοοι που νομιζουν οτι ετσι γινονται πουστηδες.Ο ερεθισμος του πρωκτο μεταδιδει ενα απιστευτο καυλα στο καυλι!Αν  οι αντρες ξεπερνουσαν το κομπλεξ οτι αυτο ειναι πουστια θα το εκαναν ολοι.Δοκιμαστε το φιλαρακια και μην ανησυχειτε δε γινατε πουστηδες και θα το γουσταρετε.Ποιος ειναι πουστης ειναι πολυ απλο...τι κοιταζετε στο δρομο οταν δε σας βλεπει κανενας?αντρες η γυναικες?αν κοιταζετε γυναικες και ξερογλυφεστε ειστε str8 οσο και να γουσταρετε ακομα και δαχτυλο στον κωλο γιατι απλα γουσταρετε τη γκομενα σας να σας φτιαξει ερωτικα οπως θελετε...Εαν ομως βλεφαριαζετε αγορακια στο δρομο..τοτε δε πα νε μη βαλετε δεχτυλο στον κωλο σας ποτε πουστακια ειστε.Απλα, μα πολυ απλα γιατι εγω προφανως εχω πολυ λιγο μυαλο σε σχεση με ολους τους αντρακλες εδω μεσα: Σου αρεσει ενας αντρας-ερωτευεσαι αντρες-ασχετως τι κανεις μαζι τους(μπορει και τιποτα)?Εισαι gay!!Σου αρεσουν και ερωτευεσαι γυναικες ασχετως τι κανεις μαζι τους?Εισαι st8...H ομοφυλοφιλια δεν εχει να κανει με τον κωλο αλλα με πιο φυλο σε μαγνητιζει,σε τραβαει,ερωτευεσαι!!!Ξεκολλατε ρεεεε...δε κανει ο κωλος την ομοφυλοφιλια αλλα ποιον πραγματικα γουσταρεις..

OP
OP
D

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Λοιπόν αγαπητοί, διάβασα όλα τα μηνύματά σας και πολύ το διασκέδασα. Σχολιάζω ως εξής :

Jordan, μόνο για λίγο μέσα μιλάμε, όπως είπες. Αλλωστε τα νεύρα είναι προς τα έξω όχι μέσα.

Δύτερον, πιό καλά απ'όλους τα λέει η Νάντια η οποία, μάλιστα, δεν είναι αυτή που εκμεταλλεύεται τους άλλους, το αντίθετο συμβαίνει. Συμφωνώ μαζί τις ότι πούστης ή όπως αλλιώς το πούμε είναι αυτός που έλεκεται από το ανδρικό φύλλο, είτε για να τον γαμάνε ή για να τους γαμάει. Εγώ ποροσωπικά θεωρώ τον ευατό μου απολύτως streight αν και ορισμένες τρανς που μοιάζουν θεομούναροι (παρά το ότι έχουν σηκωμένα ή μαραμένα πουτσοαρχίδια) με έλκουν πολύ. Στην περίπτωσή τους δεν με έλκει το πουλί τους αλλά το όλο πακέτο καθώς τις βρίσκω πολύ πιό θυληκές και από φυσικές γυναίκες.

Τρίτον αρχίζω να εκτιμώ όλο και περισσότερο την Νάντια και ελπίζω να μπορέσω να τη συναντήσω κάποια εκ των ημερών.

Τέταρτον αυτοί που, σαν εμένα, έλκονται από ωραίρες θυληκές τανς (αυτό που λέτε μπαλαμό - πρώτη φορά άκουσα και εγώ αυτόν τον όρο) δεν δικαιούνται να κριτικάρουν τι συμβαίνει με τον κώλο κανενός. Διότι έχουν ήδη κάνει έαν βήμα πιό πέρα από το clean συμβωατικό και συντηρητικό streight.

Πέμπτον νομίζω ότι θα δοκιμάσω με τη Νάντια και θα σας πώ σχόλια. Νάντια μου στέλνεις ένα τηλέφωνο σε pm ?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Λοιπον...μερικα πραγματακια οσο πιο συντομα μπορω γιατι δεν ειμαι απο αυτους που γουσταρουν να γραφουν και μαλλον δε 8α το επαναλαβω.Μερικα στοιχειωδη
Ρωτηστε οποιον γνωστο γιατρο εχετε για τον πρωκτο του ανδρα και θα σας πειοτι ειναιιδιαιτερα ερωτογενης ζωνη περισσοτερο ακομα και απο της γυναικας γιατι σχετιζεται με την αποληξη του προστατη και προκαλει ερεθισμο.Κατα συνεπεια ο μονος λογος για τον οποιο καποιοι αντρες δε το απολαμβανουν δεν ειναι γιατι δε θα τους αρεσε αλλα γιατι ειναι τοσο ηλιθιοοι που νομιζουν οτι ετσι γινονται πουστηδες.Ο ερεθισμος του πρωκτο μεταδιδει ενα απιστευτο καυλα στο καυλι!Αν  οι αντρες ξεπερνουσαν το κομπλεξ οτι αυτο ειναι πουστια θα το εκαναν ολοι.Δοκιμαστε το φιλαρακια και μην ανησυχειτε δε γινατε πουστηδες και θα το γουσταρετε.Ποιος ειναι πουστης ειναι πολυ απλο...τι κοιταζετε στο δρομο οταν δε σας βλεπει κανενας?αντρες η γυναικες?αν κοιταζετε γυναικες και ξερογλυφεστε ειστε str8 οσο και να γουσταρετε ακομα και δαχτυλο στον κωλο γιατι απλα γουσταρετε τη γκομενα σας να σας φτιαξει ερωτικα οπως θελετε...Εαν ομως βλεφαριαζετε αγορακια στο δρομο..τοτε δε πα νε μη βαλετε δεχτυλο στον κωλο σας ποτε πουστακια ειστε.Απλα, μα πολυ απλα γιατι εγω προφανως εχω πολυ λιγο μυαλο σε σχεση με ολους τους αντρακλες εδω μεσα: Σου αρεσει ενας αντρας-ερωτευεσαι αντρες-ασχετως τι κανεις μαζι τους(μπορει και τιποτα)?Εισαι gay!!Σου αρεσουν και ερωτευεσαι γυναικες ασχετως τι κανεις μαζι τους?Εισαι st8...H ομοφυλοφιλια δεν εχει να κανει με τον κωλο αλλα με πιο φυλο σε μαγνητιζει,σε τραβαει,ερωτευεσαι!!!Ξεκολλατε ρεεεε...δε κανει ο κωλος την ομοφυλοφιλια αλλα ποιον πραγματικα γουσταρεις..

'Αλλη μια φιλοσοφημένη ροδελιάρα λούγκρα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Λοιπόν αγαπητοί, διάβασα όλα τα μηνύματά σας και πολύ το διασκέδασα. Σχολιάζω ως εξής :

Jordan, μόνο για λίγο μέσα μιλάμε, όπως είπες. Αλλωστε τα νεύρα είναι προς τα έξω όχι μέσα.

Δύτερον, πιό καλά απ'όλους τα λέει η Νάντια η οποία, μάλιστα, δεν είναι αυτή που εκμεταλλεύεται τους άλλους, το αντίθετο συμβαίνει. Συμφωνώ μαζί τις ότι πούστης ή όπως αλλιώς το πούμε είναι αυτός που έλεκεται από το ανδρικό φύλλο, είτε για να τον γαμάνε ή για να τους γαμάει. Εγώ ποροσωπικά θεωρώ τον ευατό μου απολύτως streight αν και ορισμένες τρανς που μοιάζουν θεομούναροι (παρά το ότι έχουν σηκωμένα ή μαραμένα πουτσοαρχίδια) με έλκουν πολύ. Στην περίπτωσή τους δεν με έλκει το πουλί τους αλλά το όλο πακέτο καθώς τις βρίσκω πολύ πιό θυληκές και από φυσικές γυναίκες.

Τρίτον αρχίζω να εκτιμώ όλο και περισσότερο την Νάντια και ελπίζω να μπορέσω να τη συναντήσω κάποια εκ των ημερών.

Τέταρτον αυτοί που, σαν εμένα, έλκονται από ωραίρες θυληκές τανς (αυτό που λέτε μπαλαμό - πρώτη φορά άκουσα και εγώ αυτόν τον όρο) δεν δικαιούνται να κριτικάρουν τι συμβαίνει με τον κώλο κανενός. Διότι έχουν ήδη κάνει έαν βήμα πιό πέρα από το clean συμβωατικό και συντηρητικό streight.

Πέμπτον νομίζω ότι θα δοκιμάσω με τη Νάντια και θα σας πώ σχόλια. Νάντια μου στέλνεις ένα τηλέφωνο σε pm ?

Πρόσεχε νεαρέ μου! Μόνο πινελάκι πες της, απ' όξω απ' όξω! :woldman: :woldman: :woldman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ρε παιδια,εχω μια απορια,αφου πιστευετε οτι η εισχωρηση αντικειμενων στον πρωκτο σας ειναι ακρως αντρικο,γιατι δε παιρνετε μια κανονικη γυναικα πουτανα να σας χωσει δονητη και προτιματε ενα τραβελι να σας χωσει τη ψωλη του?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
<<κρυφη>> in other words? :bounce-glasses:

xxx
n

OP
OP
D

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Melbrog μου αρέσει και αυτό που λές να μου βάζει δηλαδή κάτι μια κανονική γυναίκα. ΑΛλά ο λόγος που αρέσει και να κάνει το ίδιο μια τρανς είναι ο ίδιος για τον οποιόν μας αρέσει α γαμάμε τραβελικό κώλο εκτός από γυναικείο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Ε τοτε να το θεσω αλλιως:
Γιατι σας αρεσει να γαματε τραβελικο κωλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom