Νέα

Υδραυλικά με μπαλκόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα divine2u2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η μουναρα γυναικα που ξεχυλιζει πουτανια ειναι το φετιχ μου.τωρα αν αυτη η κουκλαρα που βλέπω εχει και πουτσο δεν με νοιαζει.απλα το θεωρω λεπτομερεια.Δηλαδη επειδη δεν με ξενερωνει το οτι εχει πουτσο θα πρεπει να ειμαι αδερφη?
Εσυ αμα πεσεις σε γκομενα με μουστακι η τριχες στο στηθος η τεραστια κλειτοριδα και την γαμησεις εισαι αδερφη?
Δικαιωμα σου φιλε μου,εγω ομως προσωπικα βλεπω διαφορετικα μια γκομενα με μουστακι ή τριχες στο στηθος και στα χερια και δαιφορετικα μια γκομενα που οταν την γαμας να κρεμεται το μαρτζαφλαρι σαν τα ρολογια με τον κουκο..αυτο ειναι το προβλημα μου και πιστευω ολων αυτων που κολωνουν να πανε με τρανς..

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί δεν λέτε στο παλικάρι αυτό που ρώτησε ?
Παρά κάθεστε και γράφετε ένα σωρό χαζομάρες. Σε όλα τα τρεντ αυτό κάνετε. Ελεος ποιά.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγω εχω πει κυριε Τζακ Σπαροου οτι προσωπικα δε θεωρω αδερφη καποιον που γαμαει τρανς..αλλα ειπα το λογο που δε γαμαω εγω,δημοκρατια εχουμε και ειπα τη γνωμη μου..και θρεντ γραφεται,οχι τρεντ ουτε ιμο..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μεγαλε θα σου πω μονο οτι...
Ειμαι straight 100%
Αν δεις τις γκομενες που εχω γαμησει θα κλαις απο ζηλια.Το μονο που σου λεω ειναι οτι σπουδαζα Ρουμανια και οτι δεν τελειωσα ποτε γιατι δεν ειχα μυαλο για διαβασμα και λεφτα για ξοδεμα γιατι ολα τα ετρωγα στις γυναικες.Και αγορασμενες και γκομενες.

Βασικά κλαίω από τα γέλια με αυτά που γράφεις...

Εσυ αμα πεσεις σε γκομενα με μουστακι η τριχες στο στηθος η τεραστια κλειτοριδα και την γαμησεις εισαι αδερφη?

Αδελφή μάλλον όχι, σαβουρογάμης είσαι σίγουρα...

Δηλαδη επειδη δεν με ξενερωνει το οτι εχει πουτσο θα πρεπει να ειμαι αδερφη?

Όχι καμάρι μου...Γιατί να σε ξενερώσει...Μήπως θα το βλέπεις εκεί που θα έχει χωθεί; Μια ιδέα είναι όλα...

Αλλα ετσι ειναι.Αφου η straight team αποφασισε να χαρακτηρισει τους trans-lovers αδερφες ετσι θα ειναι και η αληθεια.Εδω καταλαβε ο φοβερος str81977 οτι ειμαι παιδαραστης,βιασμενος απο μικρος και ξεκολιαρης.Χωρις να με ξερει!!!

Ε, δεν είσαι ο μόνος με γνώσης ψυχολογίας με ειδίκευση στο πρωκτικό στάδιο! Κάτι ξέρουμε και εμείς!

Τι λεει αληθεια η ψυχολογια για καποιον που προσπαθει να αποδειξει με αγωνια οτι ειναι straight και το διαλαλει συνεχεια?Σε τετοιο βαθμο που να το βαζει και σαν username σε φορουμ που λεγεται μπουδελα.κομ!!!Και να μπαινει να απανταει και να υπερσπιζεται την τιμη των στρειτ σε θρεντ για τρανσεξουαλ.Τι να πω...περιεργα πραγματα.
Ειναι χαρακτηριστικο των καταπιεσμενων και κρυφων αδελφων το κραξιμο???Ερωτηση κανω...

Εσύ έχεις νικ 20 cm..Είναι άραγε το μέγεθος που θα ήθελες να έχεις ή το μέγεθος που σε..χμ..καλύπτει;
Πάντως δεν προσπαθώ να αποδείξω τίποτα αλλά να απαντήσω στα κουλά που γράφεις...Το φόρουμ είναι δημόσιο και δεν υπάρχουν θέματα για str8 ή για gay...Εκτός αν εννοείς ότι το παρόν θρεντ είναι μόνο για gay όποτε ζητώ συγνώμη για την ενόχληση...

Τώρα για το αν είμαι καταπιεσμένη ή κρυφή αδελφή, εδώ απέδωσες σεξουαλικό προσανατολισμό σε βρέφη και νήπια, εγώ θα σου ξέφευγα;

Μεγαλε θα σου πω μονο οτι...
Ειμαι straight 100%

Ναι, ναι...Στην Ελλάδα είσαι ό,τοι δηλώσεις...

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
φίλε στρ8, πολύ ανάλυση αδερφέ μου.....
:o

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
χαχα  με αρεσει αυτο το thread οπως εξελισετε .. χεχεχχε  καλιτερο απο comix ...μαλον πρεπει να μπαινω ποιο συχνα  αχαχχα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ελλαδα χωρα του κομπλεξισμου... Τα βαζετε με τις τραβεστι, τα βαζετε και με τις γυναικες που εχουν μουστακι και τριχες στα βυζια; Αν ειναι δυνατον...  :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα δεν ξερω ποιος πρεπει να προσβληθει απο τη συγκριση που εκανε ο γλυκυτατος κυριος που ψαχνει καραγαμικουλα που να ξερει να περπαταει σε τακουνια. Οι τρανς η οι μουστακαλουδες γυναικες;

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ελλαδα χωρα του κομπλεξισμου... Τα βαζετε με τις τραβεστι, τα βαζετε και με τις γυναικες που εχουν μουστακι και τριχες στα βυζια; Αν ειναι δυνατον...  :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα δεν ξερω ποιος πρεπει να προσβληθει απο τη συγκριση που εκανε ο γλυκυτατος κυριος που ψαχνει καραγαμικουλα που να ξερει να περπαταει σε τακουνια. Οι τρανς η οι μουστακαλουδες γυναικες;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

σαρεσει το μουστακι μου? :2funny: :2funny: :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

που εισαι ρε βαλαντη?εμπα να γελασουμε με τις μαλακιες σου!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
ποιον μου θυμιζεις???????????????????????????????????/
:think: :think: :think:

Συνημμένα

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    16 KB · Εμφανίσεις: 31

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιον μου θυμιζεις???????????????????????????????????/

ο μερκουρι μοιαζει με εναν τυπο που εκανε εκπομπη με τον περικλη στην τιβι
φερετζες του πουστη?λες να μας βγει ο ντον φραι πουστης?
αυτο να δω και αν πεθανω που ελεγε και ο λαζοπουλος :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ηντα ναι τουτοσες μωρε με τη μουστακλα  πιτσιφριγκος ειναι???
Το ροκανιζη το σταμναγκαθη??

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
βαλαντη ωραια η περμαναντ σου ποιον μου θυμιζεις??????????????????????

Συνημμένα

• 1208611407_f.jpg
    1208611407_f.jpg
    29,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • carlos203.jpg
    carlos203.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 32

kosmikosxl

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
...αυτο το thread μας εμαθε οτι η κοινωνια θεωρει πουστη αυτον που βαζει ειτε αντικειμενα ειτε ψωλη στον κωλο! επισης, η κοινωνια θεωρει ΑΝΤΡΑΚΛΑ οποιον πηδαει! Μαλιστα!
...συμπερασμα, ο ενεργητικος gay, το ενεργητικο μπαλαμο--λατρης των τρανς-- (ας τους χαρακτηρισουμε κωλομπαραδες...ορολογια που αντιλαμβανεται ευκολα η ελληνικη και καθε μικροαστικη "κοινωνια" στον πολιτισμενο κοσμο που ζουμε) ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ--ΓΑΜΙΑΔΕΣ! ο δε αντρας που ΔΕΝ εχει παει ποτε με ομοφυλο του, ουτε καν με τρανς, αλλα ηδονιζεται με το προστατικο μασαζ της γκομενας του ειναι..ΠΟΥΣΤΗΣ!

...τετοιες αντιληψεις εχει η πλειονοτητα του αντρικου πληθυσμου....και μετα περιμενετε τις γκομενες να σας ξεζουμιζουν με ανεση και να πηδιουνται οθωμανικα (ή the greek way!) και να μην εχουν και τυψεις οτι ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ (κατι που εσεις και τα στερεοτυπα σας εχετε δημιουργησει!)

..οσο υπαρχουν ταμπελες και ηθικες αναστολες, οθωμανικα και αλλα θρησκευτικα καταλοιπα που σας μπουρδουκλωνουν συνειδησιακά....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...και αυτο δε σημαινει βεβαια οτι πρεπει να πηδηχτειτε...αλλα να παυσετε επιτελους να θεωρειτε το σεξ ως τεστ ηθικης !

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ! η ανεση στο σεξ, η πολυγαμια και ο πειραματισμος πραγματικα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ!

...στο σεξ πρεπει να κανουμε αυτο που γουσταρουμε (κατι σαν το φαγητο!) και οχι οτι μας ειπε η μαμα μας και οι δεσποταδες με τις ζαρτιερες (...λες και εχουν την αποκλειστικοτητα !)

...και καλο θα ηταν βεβαια αυτος ή αυτη που δεν εχει δοκιμασει να ξεπερασει την ηθικη αποχαυνωση και στερηση  που περιοριζει τη σεξουαλικοτητα και τη φαντασια, να κανει την υπερβαση και μετα να γραφει τις εμπειριες που απεκομισε!

...καποτε ολοι θα καταλήξουμε σε τοπον χλοερών! ευτυχισμενος αυτος που ζει τη ζωη του στο επακρο..που ζει την καθε στιγμη ως τελευταια..που, εφοσον δεν βλαπτει τους συνανθρωπους του, δεν τον νοιαζει η αποψη της καθε κατινας...αλλα μονο η φωνη της συνειδησης του! στο σεξ υπαρχει μονο μια συνταγη: κανε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!
...ολα τα αλλα ειναι επεα πτεροεντα...και υστερικες κραυγες στερησης και αγαμιας!

...αφηστε τις ταμπελες ....ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ...

xxxx
n

ΥΓ για να μην παρεξηγηθω, η σεξουαλικη απελευθερωση για τον καθενα σημαινει κατι διαφορετικο...και σιγουρα ΔΕ σημαινει οτι ολοι οι αντρες πρεπει να δοκιμασουν το "προστατικο" μασαζ! η εννοια της απελευθερωσης εχει να κανει με το πως αντιλαμβανομαστε τη σεξουαλικη πραξη και οχι απαραιτητα να τη βιωνουμε με το ζορι...απλα, ναι το προστατικο σεξ προσφερει απολαυση...αμα θες δοκιμαζεις αμα δεν θες μη το δοκιμασεις...αλλα δεν παυει να ειναι προστατικο σεξ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
[size=10pt]
πολυ σωστη ... ενα μπραβο και ενα φιλακι στην κουκλα.
αυτες ειναι σωστες αποψεις ρε μουροχαυλοι .
αλλα αν ειχατε ιδεα τι σημαινει σεξ και απολαυση δεν θα γραφατε του κοσμου τις μαλακιες και δεν θα ΚΡΑΖΑΤΕ οποιον εχει τ'αρχιδια να λεει τι θελει και τι γουσταρει στο σεξ. αλλα ετσι εχετε μαθει. πισω απο ενα πληκτρολογιο να λετε τα κομπλεξικα σας. αντε
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
[/size]

eve

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
3
Πόντοι
1
...αυτο το thread μας εμαθε οτι η κοινωνια θεωρει πουστη αυτον που βαζει ειτε αντικειμενα ειτε ψωλη στον κωλο! επισης, η κοινωνια θεωρει ΑΝΤΡΑΚΛΑ οποιον πηδαει! Μαλιστα!
...συμπερασμα, ο ενεργητικος gay, το ενεργητικο μπαλαμο--λατρης των τρανς-- (ας τους χαρακτηρισουμε κωλομπαραδες...ορολογια που αντιλαμβανεται ευκολα η ελληνικη και καθε μικροαστικη "κοινωνια" στον πολιτισμενο κοσμο που ζουμε) ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ--ΓΑΜΙΑΔΕΣ! ο δε αντρας που ΔΕΝ εχει παει ποτε με ομοφυλο του, ουτε καν με τρανς, αλλα ηδονιζεται με το προστατικο μασαζ της γκομενας του ειναι..ΠΟΥΣΤΗΣ!

...τετοιες αντιληψεις εχει η πλειονοτητα του αντρικου πληθυσμου....και μετα περιμενετε τις γκομενες να σας ξεζουμιζουν με ανεση και να πηδιουνται οθωμανικα (ή the greek way!) και να μην εχουν και τυψεις οτι ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ (κατι που εσεις και τα στερεοτυπα σας εχετε δημιουργησει!)

..οσο υπαρχουν ταμπελες και ηθικες αναστολες, οθωμανικα και αλλα θρησκευτικα καταλοιπα που σας μπουρδουκλωνουν συνειδησιακά....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...και αυτο δε σημαινει βεβαια οτι πρεπει να πηδηχτειτε...αλλα να παυσετε επιτελους να θεωρειτε το σεξ ως τεστ ηθικης !

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ! η ανεση στο σεξ, η πολυγαμια και ο πειραματισμος πραγματικα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ!

...στο σεξ πρεπει να κανουμε αυτο που γουσταρουμε (κατι σαν το φαγητο!) και οχι οτι μας ειπε η μαμα μας και οι δεσποταδες με τις ζαρτιερες (...λες και εχουν την αποκλειστικοτητα !)

...και καλο θα ηταν βεβαια αυτος ή αυτη που δεν εχει δοκιμασει να ξεπερασει την ηθικη αποχαυνωση και στερηση  που περιοριζει τη σεξουαλικοτητα και τη φαντασια, να κανει την υπερβαση και μετα να γραφει τις εμπειριες που απεκομισε!

...καποτε ολοι θα καταλήξουμε σε τοπον χλοερών! ευτυχισμενος αυτος που ζει τη ζωη του στο επακρο..που ζει την καθε στιγμη ως τελευταια..που, εφοσον δεν βλαπτει τους συνανθρωπους του, δεν τον νοιαζει η αποψη της καθε κατινας...αλλα μονο η φωνη της συνειδησης του! στο σεξ υπαρχει μονο μια συνταγη: κανε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!
...ολα τα αλλα ειναι επεα πτεροεντα...και υστερικες κραυγες στερησης και αγαμιας!

...αφηστε τις ταμπελες ....ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ...

xxxx
n

ΥΓ για να μην παρεξηγηθω, η σεξουαλικη απελευθερωση για τον καθενα σημαινει κατι διαφορετικο...και σιγουρα ΔΕ σημαινει οτι ολοι οι αντρες πρεπει να δοκιμασουν το "προστατικο" μασαζ! η εννοια της απελευθερωσης εχει να κανει με το πως αντιλαμβανομαστε τη σεξουαλικη πραξη και οχι απαραιτητα να τη βιωνουμε με το ζορι...απλα, ναι το προστατικο σεξ προσφερει απολαυση...αμα θες δοκιμαζεις αμα δεν θες μη το δοκιμασεις...αλλα δεν παυει να ειναι προστατικο σεξ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
J'ADORE  :rockon:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
[size=10pt]
πολυ σωστη ... ενα μπραβο και ενα φιλακι στην κουκλα.
αυτες ειναι σωστες αποψεις ρε μουροχαυλοι .
αλλα αν ειχατε ιδεα τι σημαινει σεξ και απολαυση δεν θα γραφατε του κοσμου τις μαλακιες και δεν θα ΚΡΑΖΑΤΕ οποιον εχει τ'αρχιδια να λεει τι θελει και τι γουσταρει στο σεξ. αλλα ετσι εχετε μαθει. πισω απο ενα πληκτρολογιο να λετε τα κομπλεξικα σας. αντε
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
[/size]

1."εχει τ'αρχιδια να λεει τι θελει και τι γουσταρει στο σεξ" γιατί κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του site, άρα τίποτα δεν λέει. ενδέχεται βέβαια ορισμένοι στη κανονική τους ζωή να το λένε αλλά εγώ τέτοιον δεν έχω γνωρίσει.
2.είναι δικαίωμα αλλά και πρόβλημα του καθενός τι θα βάλει ή δεν θα βάλει στο κώλο του αλλά και ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψη του και δεν ανάγκη η μία πλευρά να πείσει την άλλη.
3.μπορούμε όμως, χωρίς να χαρακτηρίσουμε σεξουαλικό προσανατολισμό και με την ευρύτερη έννοια του όρου κάποιον που αρέσκεται να τοποθετεί πίσω του πέη από τραβεστί (νομικά: άνδρας), ομοιώματα (φυσικά και τεχνητά) πέους ως πισωγλέντη. και ουδείς μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
αρα δηλαδη, ολοι εσςις που συχναζετε στα σχετικα θρεντ, για να πειτε την εξυπναδα σας, να κουτσομπολεψετε και να κριτικαρετε ειστε κρυφο - πισωγλεντηδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom