Νέα

Υδραυλικά με μπαλκόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα divine2u2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 46042

Επισκέπτης
Rocco Siffredi  rulez ! ;)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως αν ψάχνεις για μαθήματα υδραυλικής σε μπαλκόνια από τους γνώστες του είδους, αυτό μπορεί να βοηθήσει...

mariobroslglq3.jpg

[size=20pt]Mario Bros[/size]

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το να σας κάνουν συντρόφια γλυφοκώλια γκόμενες ή πουτάνες είναι μεγάλη κάβλα! Κάτι ξέρει ο Rocco Siffredi και στις τσόντες του βάζει τις πορνοστάρ να γλείφουν ανδρικούς κώλους! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αλλο τα κωλογλειψιματα και αλλο να τον τρως με δονητη.
Ενα σοφο ρητο λεει''Και λιγο να μπει πιανεται για γαμησι΄΄

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Παρόλο που δεν είμαι του σπορ, έχω να πω τα εξής:
Πρώτο τι του την πέφτετε του ανθρώπου; όπως τη βρίσκει ο καθείς και λογαριαμσό δε δίνει σε κανέναν.
Δεύτερο, αυτό που λέει για δάχτυλο ή ντίλντο από γκόμενα, αν και με ξενίζει και μένα, έχει λογική:
Δεν έχει σημασία η πράξη αλλά το αν έλκεσαι από το ίδιο ή άλλο φύλλο. Δηλαδή, εάν ρίχνεις γλωσσόφιλο σε γκόμενα (φυσικά) είσαι straight. Άρα το γλωσσόφιλο είναι straight πράξη. Εάν όμως το ρίξεις σε μουστακαλή;;;Συνεχίζει να είναι straight;
Επίσης , να σου παίρνουν πίπα είναι straight; Αν στην παίρνει ποιος; Η Νατάσσα ή ο Βαγγέλης; Ίδια πράξη αλλά άλλο πράγμα εντελώς.
ΟΚ, ξαναλέω πως και εμένα με ξενίζει, και μάλλον πούστη θα χαρακτήριζα κάποιον που τον τρώει σαν με ρωτούσατε στο άσχετο, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω πως έχει λογική αυτό που είπε ο φίλος.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Λοιπόν για να μην λέμε πολλά...

Πες στο τραβέλι να βάλει λίγο το κεφαλάκι μόνο μέσα, όχι ΟΛΟ! Ετσι για να πάρεις τη γλύκα και να μην μπορεί να πει κανένας κουβέντα... :rockon: :rockon:

Μόνο πινέλο πες της θες, θα καταλάβει  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

matadores

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε τι κομπεξικιες αδερφαρες που ειστε και που εχεται και αποψη και λετε οτι σας καιει και προσπαθειτε να βγαινεται απο εξω ,γιατι εσεις ειστε οι απεξω, κοιταχτε την καμπουρα σας ρε.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ο ανδρικος κωλος ειναι one way street.Πρεπει μονο να βγαζει.

Ανδρικος κωλος που να μπαζει παυει να ειναι ανδρικος.Ειτε μπαζει δαχτυλο,ειτε ντιλντο ειτε τσαπου.

Αυτος ειναι και ο ορισμος της αδερφης.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και η εξέταση προστάτη με ψαύση;

Γιατί ξέρεις μετά από κάποια ηλικία χρειάζεται, διαφορετικά πας πιό γρήγορα στα θυμαράκια.
Εκτός και αν το προτιμάς προκειμένου να σε πούνε αδελφή.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Εκτος κι αν θεωρεις οτι μια ιατρικη εξεταση ισοδυναμει με παρα φυσιν βιασμο, αδυνατω να αντιληφθω το σχολιο σου.

Προφανως σχολιασα σεξουαλικες επιλογες και οχι ιατρικους λογους ανωτερας βιας.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Επομένως υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Δεν είναι ευχάριστο αλλά πρέπει να το κάνεις.
Για να μην πω για κολονοσκόπηση.

Shut up and take it like a man όπως λένε.

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
.Χαχαχαχα  .Εχτες που ειδα στο STAR για την eurovision εδειξε και την dana που εγραψε για καποιον  τραγουδι η κατι τετοιο.Και ειχαμε την ιδια ακριβος κουβεντα για το το πως καταντα ενα αρσενικο.Δηλαδη τον ταυρο αμα του κοψης της μπαλες γιατι τον λενε βοδι???? Ελεος δηλαδι ...οπως πολλη σωστα ειπε καποιος ο αντρικοσ κολος ειναι ΜΟΝΟ εξοδος ..πασα αλλη χρηση ισον προβλημα.Και καλο θα ειναι να μην μπλεκουμε τις π...τσες με τις βουρτσες και να μην λεμε για την εξεταση προστατη και αλλα παρομοια γιατι αλλο να κανεις κατι για απολαυση και αλλο οταν προκειτε για την ζωη σου...πχ αλλο εγχειρισι αλλο σφαζω ..και τα δυο εχουν κατι κοινο..ΕΛΕΟΣ ..οτι θελει ας κανει ο καθε ενας με τον κολο του ..αλλα ας δεχετε και το τη ισχειει στην κοινονια που ζει....

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Για να υπαρχουν εξαιρεσεις, πρεπει να υπαρχει κανονας.

Και δυσκολευομαι να δεχτω οτι ο κανονας ειναι να γεμιζει ο αντρας την οπισθεν.

Δε μιλαμε για εξαιρεση λοιπον.Μιλαμε για διαστροφη.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ελα φίλε βρήκες τίποτα? Μπορείς να μας πεις πως αποφάσισες να γαμηθείς? :booty: :booty: :booty: 'Ετσι πάνω στην τρέλα σου ήρθε? Τέλος :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μωρε επρεπε να σας ειχα ολους εσας σε ενα δωματιο να δω τι θα κανατε. Ενταξη αντε θα αρχιζαμε με γλυφοκολι.  Αφου αυτο ειναι επιτρεπτο. Και το κανη και ο Ροκκο.  Προσεχτε ομως γιατι απο εκει αρχιζετε και γλυκαινεστε. Το ωραιο ξερετε ποιο ειναι?? Να σας γλυψουν το κωλαρακι χωρις να το περιμενετε. Η το βραδυ στο υπνο σας.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μην κρινεις εξ ιδιων τ'αλλοτρια.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μην κρινεις εξ ιδιων τ'αλλοτρια.
Ναι αλλα ομως ετσι οπως τα λετε ειναι σαν να λετε οτι δεν κανη καν να ακουμπαμε ο ενας τον αλλον. Τι θα κανουμε δηλαδη στο κρεβατι τις κουμπαρες θα παιζουμε? Η θα μου κρατατε το χερακι?? Εγω ξερω κατι. Αν σου αρεση καποια πολυ ητε γυναικα ειναι ητε τρανς θες να την απολαυσης. Και δεν εχει μη και μη. Οταν εισαι καυλωμενος δεν υπαρχουν αυτα. Σε εμενα εχουν ερθη πολυ αντρες για πρωτη φορα. Δηλαδη θα του αρεσε να του ελεγα, μην με πιασης εκει, ουτε εκει, ουτε εκει??

MyMyMy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χωρις να θελω να σχολιασω το τοπικ επιτρεωτε μου να παραπέμψω στην παρακατω δημοσκοπηση πρωτα και μετα να αρχισετε να κρινετε και να χαρακτηριζετε τοπικ και ανθρώπους...
Οταν ψηφιζουμε ανωνυμα καλά ειναι ε;
Μετα το παιζουμε 100%;

Τεσπα, δεν εχω διαθεση και προθεση να θιξω κανεναν, οποτε ας βαλουμε, η ας βαλω μια τελεια εδω.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αποψεις για  :shit:
Οχι τη Λίλα ρε, κανονικό βυζί θέλω όχι αποκριάτικα.

Φίλε κατά τη γνώμη μου  πούστης γίνεσαι όταν γουστάριες τους αρσενικούς. Αν σε γαμάει μια θεογκόμενα με ντίλντο δεν είσαι πούστης ούτε αν είναι θεογκόμενα τραβελοκόριτσο. Στο κάτω κάτω και η ροδέλα είναι ερωτογενές σημείο. Δηλαδή όταν γαμιούνται οι γκόμενες από πίσω πούστηδες είναι ?

Πείτε μου αν ξέρετε καμία καλή ή μέρος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom