Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
Rocco Siffredi rulez ! ;)
Rocco Siffredi rulez ! ;)
αλλο τα κωλογλειψιματα και αλλο να τον τρως με δονητη.Το να σας κάνουν συντρόφια γλυφοκώλια γκόμενες ή πουτάνες είναι μεγάλη κάβλα! Κάτι ξέρει ο Rocco Siffredi και στις τσόντες του βάζει τις πορνοστάρ να γλείφουν ανδρικούς κώλους!
Ναι αλλα ομως ετσι οπως τα λετε ειναι σαν να λετε οτι δεν κανη καν να ακουμπαμε ο ενας τον αλλον. Τι θα κανουμε δηλαδη στο κρεβατι τις κουμπαρες θα παιζουμε? Η θα μου κρατατε το χερακι?? Εγω ξερω κατι. Αν σου αρεση καποια πολυ ητε γυναικα ειναι ητε τρανς θες να την απολαυσης. Και δεν εχει μη και μη. Οταν εισαι καυλωμενος δεν υπαρχουν αυτα. Σε εμενα εχουν ερθη πολυ αντρες για πρωτη φορα. Δηλαδη θα του αρεσε να του ελεγα, μην με πιασης εκει, ουτε εκει, ουτε εκει??Μην κρινεις εξ ιδιων τ'αλλοτρια.
Οχι τη Λίλα ρε, κανονικό βυζί θέλω όχι αποκριάτικα.
Φίλε κατά τη γνώμη μου πούστης γίνεσαι όταν γουστάριες τους αρσενικούς. Αν σε γαμάει μια θεογκόμενα με ντίλντο δεν είσαι πούστης ούτε αν είναι θεογκόμενα τραβελοκόριτσο. Στο κάτω κάτω και η ροδέλα είναι ερωτογενές σημείο. Δηλαδή όταν γαμιούνται οι γκόμενες από πίσω πούστηδες είναι ?
Πείτε μου αν ξέρετε καμία καλή ή μέρος.
αποψεις για