Νέα

Υδραυλικά με μπαλκόνια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα divine2u2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
τελικα η φαγουρα απο πισω σε κανει αδερφη 'η η αγαπη για το ιδιο φυλο??
Πιστευω το δευτερο

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...αυτο το thread μας εμαθε οτι η κοινωνια θεωρει πουστη αυτον που βαζει ειτε αντικειμενα ειτε ψωλη στον κωλο! επισης, η κοινωνια θεωρει ΑΝΤΡΑΚΛΑ οποιον πηδαει! Μαλιστα!
...συμπερασμα, ο ενεργητικος gay, το ενεργητικο μπαλαμο--λατρης των τρανς-- (ας τους χαρακτηρισουμε κωλομπαραδες...ορολογια που αντιλαμβανεται ευκολα η ελληνικη και καθε μικροαστικη "κοινωνια" στον πολιτισμενο κοσμο που ζουμε) ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ--ΓΑΜΙΑΔΕΣ! ο δε αντρας που ΔΕΝ εχει παει ποτε με ομοφυλο του, ουτε καν με τρανς, αλλα ηδονιζεται με το προστατικο μασαζ της γκομενας του ειναι..ΠΟΥΣΤΗΣ!

...τετοιες αντιληψεις εχει η πλειονοτητα του αντρικου πληθυσμου....και μετα περιμενετε τις γκομενες να σας ξεζουμιζουν με ανεση και να πηδιουνται οθωμανικα (ή the greek way!) και να μην εχουν και τυψεις οτι ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ (κατι που εσεις και τα στερεοτυπα σας εχετε δημιουργησει!)

..οσο υπαρχουν ταμπελες και ηθικες αναστολες, οθωμανικα και αλλα θρησκευτικα καταλοιπα που σας μπουρδουκλωνουν συνειδησιακά....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...και αυτο δε σημαινει βεβαια οτι πρεπει να πηδηχτειτε...αλλα να παυσετε επιτελους να θεωρειτε το σεξ ως τεστ ηθικης !

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ! η ανεση στο σεξ, η πολυγαμια και ο πειραματισμος πραγματικα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ!

...στο σεξ πρεπει να κανουμε αυτο που γουσταρουμε (κατι σαν το φαγητο!) και οχι οτι μας ειπε η μαμα μας και οι δεσποταδες με τις ζαρτιερες (...λες και εχουν την αποκλειστικοτητα !)

...και καλο θα ηταν βεβαια αυτος ή αυτη που δεν εχει δοκιμασει να ξεπερασει την ηθικη αποχαυνωση και στερηση  που περιοριζει τη σεξουαλικοτητα και τη φαντασια, να κανει την υπερβαση και μετα να γραφει τις εμπειριες που απεκομισε!

...καποτε ολοι θα καταλήξουμε σε τοπον χλοερών! ευτυχισμενος αυτος που ζει τη ζωη του στο επακρο..που ζει την καθε στιγμη ως τελευταια..που, εφοσον δεν βλαπτει τους συνανθρωπους του, δεν τον νοιαζει η αποψη της καθε κατινας...αλλα μονο η φωνη της συνειδησης του! στο σεξ υπαρχει μονο μια συνταγη: κανε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!
...ολα τα αλλα ειναι επεα πτεροεντα...και υστερικες κραυγες στερησης και αγαμιας!

...αφηστε τις ταμπελες ....ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ...

xxxx
n

ΥΓ για να μην παρεξηγηθω, η σεξουαλικη απελευθερωση για τον καθενα σημαινει κατι διαφορετικο...και σιγουρα ΔΕ σημαινει οτι ολοι οι αντρες πρεπει να δοκιμασουν το "προστατικο" μασαζ! η εννοια της απελευθερωσης εχει να κανει με το πως αντιλαμβανομαστε τη σεξουαλικη πραξη και οχι απαραιτητα να τη βιωνουμε με το ζορι...απλα, ναι το προστατικο σεξ προσφερει απολαυση...αμα θες δοκιμαζεις αμα δεν θες μη το δοκιμασεις...αλλα δεν παυει να ειναι προστατικο σεξ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...αυτο το thread μας εμαθε οτι η κοινωνια θεωρει πουστη αυτον που βαζει ειτε αντικειμενα ειτε ψωλη στον κωλο! επισης, η κοινωνια θεωρει ΑΝΤΡΑΚΛΑ οποιον πηδαει! Μαλιστα!
...συμπερασμα, ο ενεργητικος gay, το ενεργητικο μπαλαμο--λατρης των τρανς-- (ας τους χαρακτηρισουμε κωλομπαραδες...ορολογια που αντιλαμβανεται ευκολα η ελληνικη και καθε μικροαστικη "κοινωνια" στον πολιτισμενο κοσμο που ζουμε) ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ--ΓΑΜΙΑΔΕΣ! ο δε αντρας που ΔΕΝ εχει παει ποτε με ομοφυλο του, ουτε καν με τρανς, αλλα ηδονιζεται με το προστατικο μασαζ της γκομενας του ειναι..ΠΟΥΣΤΗΣ!

...τετοιες αντιληψεις εχει η πλειονοτητα του αντρικου πληθυσμου....και μετα περιμενετε τις γκομενες να σας ξεζουμιζουν με ανεση και να πηδιουνται οθωμανικα (ή the greek way!) και να μην εχουν και τυψεις οτι ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ (κατι που εσεις και τα στερεοτυπα σας εχετε δημιουργησει!)

..οσο υπαρχουν ταμπελες και ηθικες αναστολες, οθωμανικα και αλλα θρησκευτικα καταλοιπα που σας μπουρδουκλωνουν συνειδησιακά....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...και αυτο δε σημαινει βεβαια οτι πρεπει να πηδηχτειτε...αλλα να παυσετε επιτελους να θεωρειτε το σεξ ως τεστ ηθικης !

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ! η ανεση στο σεξ, η πολυγαμια και ο πειραματισμος πραγματικα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ!

...στο σεξ πρεπει να κανουμε αυτο που γουσταρουμε (κατι σαν το φαγητο!) και οχι οτι μας ειπε η μαμα μας και οι δεσποταδες με τις ζαρτιερες (...λες και εχουν την αποκλειστικοτητα !)

...και καλο θα ηταν βεβαια αυτος ή αυτη που δεν εχει δοκιμασει να ξεπερασει την ηθικη αποχαυνωση και στερηση  που περιοριζει τη σεξουαλικοτητα και τη φαντασια, να κανει την υπερβαση και μετα να γραφει τις εμπειριες που απεκομισε!

...καποτε ολοι θα καταλήξουμε σε τοπον χλοερών! ευτυχισμενος αυτος που ζει τη ζωη του στο επακρο..που ζει την καθε στιγμη ως τελευταια..που, εφοσον δεν βλαπτει τους συνανθρωπους του, δεν τον νοιαζει η αποψη της καθε κατινας...αλλα μονο η φωνη της συνειδησης του! στο σεξ υπαρχει μονο μια συνταγη: κανε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!
...ολα τα αλλα ειναι επεα πτεροεντα...και υστερικες κραυγες στερησης και αγαμιας!

...αφηστε τις ταμπελες ....ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ...

xxxx
n

ΥΓ για να μην παρεξηγηθω, η σεξουαλικη απελευθερωση για τον καθενα σημαινει κατι διαφορετικο...και σιγουρα ΔΕ σημαινει οτι ολοι οι αντρες πρεπει να δοκιμασουν το "προστατικο" μασαζ! η εννοια της απελευθερωσης εχει να κανει με το πως αντιλαμβανομαστε τη σεξουαλικη πραξη και οχι απαραιτητα να τη βιωνουμε με το ζορι...απλα, ναι το προστατικο σεξ προσφερει απολαυση...αμα θες δοκιμαζεις αμα δεν θες μη το δοκιμασεις...αλλα δεν παυει να ειναι προστατικο σεξ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Ρε φιλαράκι,

Βαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια, αλλά:

Υπάρχει μια λέξη στο λεξιλόγιο της γλώσσας μας, η λέξη "πούστης".  Φτου κακά, αλλά υπάρχει.  Για να συνενογιόμαστε, αυτή η λέξη έχει μια έννοια.  ΔΕ Σ' ΑΡΕΣΕΙ η έννοια που "η κενωνία" (την πουτάνα) δίνει σε αυτή τη λέξη.  Καλώς, ελεύθερος άνθρωπος είσαι, μπορείς και να σ' αρέσει, μπορείς και να μη σ' αρέσει.
ΟΜΩΣ, αυτό δε σημαίνει ότι η λέξη πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ από τη γλώσσα μας.  Άλλωστε, υπάρχει σε όλες τις γλώσσες του κόσμου.

Αφού λοιπόν ΔΕ Σ' ΑΡΕΣΕΙ η έννοια:
"η κοινωνια θεωρει πουστη αυτον που βαζει ειτε αντικειμενα ειτε ψωλη στον κωλο", και επειδή εδώ κουβέντα κάνουμε (δε γράφουμε τα λεξικά), ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ποιά έννοια ΕΠΡΕΠΕ (κατα τη δική σου άποψη) να είχε αυτή η λέξη, για να ήσουνα ευχαριστημένος.

Ας ξεκαθαρίσουμε (καταλάβουμε) λοιπόν πρώτα αυτό το απλό ερώτημα, και μετά ας προχωρήσουμε σε πιο "λεπτές" έννοιες, όπως κολομπαράς, λούγκρα, gay, τρανς, πισωγλέντης, κλπ.

Στα υπόλοιπα που λες (περι χαράς στο σεξ, απελευθέρωσης, δευτέρας παρουσίας, κλπ), δε θα διαφωνήσω, αλλά αυτά είναι θέματα για τα οποία Ο ΚΑΘΕΝΑΣ έχει διαφορετική αντίληψη που όμως αφορά μόνο τον εαυτό του, και δεν επηρεάζουν το σύνολο.
Εγώ μιλάω για το λεξιλόγιο, τον κώδικα επικοινωνίας δηλαδή, ο οποίος αποτελεί μια ΣΥΝΘΗΚΗ, την οποία αν σε συνομολογήσουν όλοι, δε μπορεύν να συννενοηθούν.

Μπορείς λοιπόν να μου πεις, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ, τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να σημαίνει η λέξη "πούστης", αφού αυτό που τώρα σημαίνει ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ελα φιλαράκι που χάθηκες?  :think: :think:

Σόρι, εντάξει, αμα τον φας δεν θα λέγεσαι πούστης. :rockon: :rockon: :rockon: Καρατσεκαρισμένο, όλοι το λένε. Απλά πρόσεχε μην σου γίνει συνήθεια, και αντί να λες "Πάω να γαμήσω" λες "Πάω να τον φάω κι έρχομαι"  :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
...συμπερασμα, ο ενεργητικος gay, το ενεργητικο μπαλαμο--λατρης των τρανς-- (ας τους χαρακτηρισουμε κωλομπαραδες...ορολογια που αντιλαμβανεται ευκολα η ελληνικη και καθε μικροαστικη "κοινωνια" στον πολιτισμενο κοσμο που ζουμε) ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ--ΓΑΜΙΑΔΕΣ!

Αυθαίρετο συμπέρασμα...Και τους "ενεργητικούς μπαλαμούς" πουστάθρες τους θεωρούμε και μάλιστα του αισχίστου είδους- μπορεί να είμαστε ομοφοβικοί αλλά δεν κάνουμε διακρίσεις!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μάγκες, γαμηθείτε άφοβα...Θα λέγεστε ενεργητικο μπαλαμο--λατρης των τρανς

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
....εχω γραψει πολλες φορες για το τι θεωρω πουστη (ομοφυλοφιλο) και τι ετεροφυλοφιλο!!!
ας το ξαναγραψω λοιπον:

1. πουστης (με την τελειως σεξουαλικη εννοια )- gay - ομοφυλοφιλος .... Ο αντρας που την βρισκει σεξουαλικα/ερωτικα με το ομοφυλο! γουσταρει δηλαδη το αρχετυπικα αρσενικο φυλο (αντρα-αγορι-γερο κτλ.)...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ (ειτε πηδαει ειτε πηδιεται!!)

2. ετεροφυλοφιλος....Ο αντρας ή γυναικα που γουσταρει αποκλειστικα και μονο το αντιθετο φυλο (ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΨΩΛΗ!)

3. αμφι....Ο αντρας ή γυναικα που γουσταρει και τα δυο φυλα ως εχουν!

4. Πανσεξουαλικοι-παραφυλικοι....οσοι γουσταρουν την Χ,Ψ,Ω αισθητικη σε ενα ατομο (γυναικα ή αντρα/τραβεστι κτλ) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΟΥ!!! 

....οπως και να χει αγαπητε μου...δεν νομιζω κανενα λεξικο να λεει πουστης ειναι αυτος που ερεθιζεται πρωκτικα!!! ουτε οταν ειχε δοθει απο την κοινωνια αυτη η ερμηνεια γνωριζε κανεις οτι σημερα πολλοι αντρες ερεθιζονται πρωκτικα απο τις γυναικες τους...!!!

...εγω ειπα οτι πουστης ειναι τοσο ο παθητικος οσο και ο ενεργητικος που παει ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΤΟΥ!!!
...κατα την ταπεινη μου αποψη ο αντρας που ερεθιζεται πρωκτικα απο την γυναικα του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ!!!

Η ΛΕΞΗ "ΠΟΥΣΤΗΣ" (αρρενωπος ή κουνιστος δεν εχει σημασια..αλλο η λεξη ΑΔΕΛΦΗ-ΛΟΥΓΚΡΑ-κουνιστη λυγιστη!) ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ "ΕΠΙΛΟΓΗ" ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ! μηπως 2 αντρες που φιλιουνται ΜΟΝΟ δεν ειναι πουστηδες????

...και η ερωτηση μου ηταν σαφης...εαν ο κολωμπαρας δεν ειναι πουστης επειδη γαμαει, ειναι πουστης αυτος που πειραματιζεται με τη γυναικα του?????
....εαν απαντας καταφατικα σε αυτο προφανως εχουμε καποιες αγεφυρωτες αποκλεισεις και αντιληψεις! εαν πιστευεις δηλαδη οτι η πραξη σε κανει ΠΟΥΣΤΗ και οχι τι φυλο γουσταρεις...και οι ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ GAY..ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...νομιζω δε οτι εχω γραψει παρα πολλα για το θεμα στο επιμαχο thread "τραβελια με προσοντα"....

..και αγαπητε...οταν εγω εγραφα πριν απο πολυ καιρο οτι οι πελατες των τρανς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ STRAIGHT αλλα ουτε και gay (αλλα ΠΑΡΑΦΥΛΙΚΟΙ Ή ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ) , και επεφτε ολο το thread να με σκοτωσει για τις αποψεις μου δεν ειδα κανενα απο 'σας τους straight να τοποθετείται...

...και οι αποψεις μου δεν ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ! και δεν γνωριζω τα παντα ουτε ειμαι απολυτη ...απλα δεν μου αρεσουν οι γενικοτητες του τυπου..."α του αρεσει το δαχτυλακι, ε ειναι ΠΟΥΣΤΗΣ"...και ο ανθρωπος μπορει να μην εχει σκεφτει ποτε στη ζωη του να παει με αντρα!!!

....και να σαι σιγουρος εαν ρωτησεις 1000 ατομα τι ειναι πουστης ...δε μπροκειται να παρεις την ιδια απαντηση ...ο ενας θα αναφερεται στην πραξη ("αυτος που τον περνει") και ο αλλος στην "επιλογη" του φυλου ("αυτος που παει με αντρες")....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ..."αυτος που του βαζει δαχτυλο η γυναικα του και ας μην εχει παει ποτε στη ζωη του με αντρα"!!!!!

....και αυτος δηλαδη που παει μονο με γυναικες αλλα οταν αυνανιζεται χαιδευει την κολωτρυπιδα του, ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ???????

...μηπως εαν η γκομενα σου χαιδεψει κατα λαθος την κωλοτρυπιδα , ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ...Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΛΕΣΒΙΑ???????

...απαπα....μπουρκες ολοι ΤΩΡΑ...φοβαμαι οτι η "ΠΟΥΣΤΙΑΣΗ" ειναι πλεον ενας παρα πολυ μεταδοτικος αεροβιος ιος...σκετη ΠΑΝΟΥΚΛΑ!!!

...κρατατε αποστασεις εκει εξω...αμα σταθεις διπλα σε αντρα σε αποσταση λιγοτερη του ενος μετρου...παει κολλησες "ΠΟΥΣΤΙΑΣΗ"...

...στον καιαδα οι "ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ"!!! ΚΟΛΩΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ!!!

καλημερα ...παω για υπνο!!!!

xxx
n

ΥΓ str81977 & Jules_Jordan...διαβαστε προσεχτικοτερα τι γραφω και με τι υφος τα γραφω!!!!! (διαβαστε τωρα τι ερμηνεια δινω στη λεξη ΠΟΥΣΤΗΣ στην αρχη του κειμενου!!!)

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητη ναντια η ζορμπα η οπως σε λενε αυτα που λες κρατα τα για τον εαυτουλη σου!
δεν εισαι εσυ ικανη να βαλεις ταμπελες σε ανθρωπους, το καταλαβες???
ανθρωπους που τους εκμεταλευεσαι και πανω απο ολα τους χλευαζεις και τους κατηγοριοποιεις!!!
ζησε στο πλασματικο σου γυαλινο κοσμο και ασε τις ταμπελες...

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
αγαπητη ναντια η ζορμπα η οπως σε λενε αυτα που λες κρατα τα για τον εαυτουλη σου!
δεν εισαι εσυ ικανη να βαλεις ταμπελες σε ανθρωπους, το καταλαβες???
ανθρωπους που τους εκμεταλευεσαι και πανω απο ολα τους χλευαζεις και τους κατηγοριοποιεις!!!
ζησε στο πλασματικο σου γυαλινο κοσμο και ασε τις ταμπελες...

...ποια ακριβως ταμπελα σε ενοχλησε αγαπητο μου μπαλαμο??????

xxx
n

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Η ηδονή είναι δικαίωμα όλων..... :rockon: :rockon: :rockon:

Με οδηγό την κάβλα, γκέη, λούγκρες, τραβελάκια, λεσβιοπούλες, όλοι μαζί χέρι χέρι να βαδίσουμε το μονοπάτι που λέγεται ηδονή.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ένα τραβέλι πάντως ή μια λούγκρα, ποτέ δεν μπορεί να χαρεί την αγάπη πιστεύω...'Ολες του οι σεξουαλικές σχέσεις θα είναι επι χρήμασι, είτε παίρνει λεφτά είτε δίνει.

ΑΚόμα και αν δύο λούγκρες παντρευτούν, η μία θα κερατώνει την άλλη....Και μετά έρχονται τα γαμημένα τα γηρατειά που κανείς δεν σε θέλει..... Τα είχα ακούσει απο την Αλόμα παλιά στο Ερωτοδικείο.

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
ΑΚόμα και αν δύο λούγκρες παντρευτούν, η μία θα κερατώνει την άλλη....Και μετά έρχονται τα γαμημένα τα γηρατειά που κανείς δεν σε θέλει..... Τα είχα ακούσει απο την Αλόμα παλιά στο Ερωτοδικείο.

...ενω με τους straight ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!

xxx
n

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
...ενω με τους straight ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!

xxx
n

Συμβαίνει, αλλά με μια λούγκρα είναι ακόμα πιο σκληρό....ακόμα και οι συγγενείς πιστεύω έχουν απομακρυνθεί απο σένα.

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
M' αρέσει το "μάλλον" σου!

Δεν είσαι και σίγουρος όμως,  ε?

Σταύρο, δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά σου ανοίγεται μια καριέρα δημοσιογράφου στο Star! :2funny: Γιατί απομονώνεις 5 λέξεις; Το υπόλοιπο κείμενό μου τι λέει;

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1

...οχι αγαπητο μου μπαλαμο...δεν σε ενοχλησαν οι δικες μου καθαρα υποκειμενικες ταμπελες...αλλα τα σχολια των
str81977 και Jules_Jordan περι μπαλαμων, και δη ενεργητικων μπαλαμων!

...you are barking at the wrong tree dear!!! (μιας και κατεχεις και απο σκυλια!)

...το εχω ξαναγραψει...να μην περιμενετε εσεις τα μπαλαμια οτι οι ετεροφυλοφιλοι θα σας ενταξουν στη δικια τους ομαδα...γι'αυτο βρειτε τη δικη σας ταυτοτητα και πειτε το επιτελους:

....ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!

xxx
n

ΥΓ η εκμεταλευση "πιανει" τον 1ο χρονο...οχι ομως για 8 χρονια!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
...οχι αγαπητο μου μπαλαμο...δεν σε ενοχλησαν οι δικες μου καθαρα υποκειμενικες ταμπελες...αλλα τα σχολια των

...you are barking at the wrong tree dear!!! (μιας και κατεχεις και απο σκυλια!)

...το εχω ξαναγραψει...να μην περιμενετε εσεις τα μπαλαμια οτι οι ετεροφυλοφιλοι θα σας ενταξουν στη δικια τους ομαδα...γι'αυτο βρειτε τη δικη σας ταυτοτητα και πειτε το επιτελους:

xxx
n

Τι είναι μπαλαμό?  :think:

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

xxx
n

εγω σε εσενα απευθηνθηκα γιατι εσυ βαζεις ταμπελες και μας το παιζεις ψυχολογος-σεξολογος-πουστρολογος!
αναζητησε τη δικη σου ταμπελα καλυτερα και ασε των αλλων..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom