Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
τελικα η φαγουρα απο πισω σε κανει αδερφη 'η η αγαπη για το ιδιο φυλο??
Πιστευω το δευτερο
Πιστευω το δευτερο
...και μάλλον πούστη θα χαρακτήριζα κάποιον που τον τρώει...
...αυτο το thread μας εμαθε οτι η κοινωνια θεωρει πουστη αυτον που βαζει ειτε αντικειμενα ειτε ψωλη στον κωλο! επισης, η κοινωνια θεωρει ΑΝΤΡΑΚΛΑ οποιον πηδαει! Μαλιστα!
...συμπερασμα, ο ενεργητικος gay, το ενεργητικο μπαλαμο--λατρης των τρανς-- (ας τους χαρακτηρισουμε κωλομπαραδες...ορολογια που αντιλαμβανεται ευκολα η ελληνικη και καθε μικροαστικη "κοινωνια" στον πολιτισμενο κοσμο που ζουμε) ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ--ΓΑΜΙΑΔΕΣ! ο δε αντρας που ΔΕΝ εχει παει ποτε με ομοφυλο του, ουτε καν με τρανς, αλλα ηδονιζεται με το προστατικο μασαζ της γκομενας του ειναι..ΠΟΥΣΤΗΣ!
...τετοιες αντιληψεις εχει η πλειονοτητα του αντρικου πληθυσμου....και μετα περιμενετε τις γκομενες να σας ξεζουμιζουν με ανεση και να πηδιουνται οθωμανικα (ή the greek way!) και να μην εχουν και τυψεις οτι ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ (κατι που εσεις και τα στερεοτυπα σας εχετε δημιουργησει!)
..οσο υπαρχουν ταμπελες και ηθικες αναστολες, οθωμανικα και αλλα θρησκευτικα καταλοιπα που σας μπουρδουκλωνουν συνειδησιακά....ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ...και αυτο δε σημαινει βεβαια οτι πρεπει να πηδηχτειτε...αλλα να παυσετε επιτελους να θεωρειτε το σεξ ως τεστ ηθικης !
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ! η ανεση στο σεξ, η πολυγαμια και ο πειραματισμος πραγματικα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ!
...στο σεξ πρεπει να κανουμε αυτο που γουσταρουμε (κατι σαν το φαγητο!) και οχι οτι μας ειπε η μαμα μας και οι δεσποταδες με τις ζαρτιερες (...λες και εχουν την αποκλειστικοτητα !)
...και καλο θα ηταν βεβαια αυτος ή αυτη που δεν εχει δοκιμασει να ξεπερασει την ηθικη αποχαυνωση και στερηση που περιοριζει τη σεξουαλικοτητα και τη φαντασια, να κανει την υπερβαση και μετα να γραφει τις εμπειριες που απεκομισε!
...καποτε ολοι θα καταλήξουμε σε τοπον χλοερών! ευτυχισμενος αυτος που ζει τη ζωη του στο επακρο..που ζει την καθε στιγμη ως τελευταια..που, εφοσον δεν βλαπτει τους συνανθρωπους του, δεν τον νοιαζει η αποψη της καθε κατινας...αλλα μονο η φωνη της συνειδησης του! στο σεξ υπαρχει μονο μια συνταγη: κανε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ!
...ολα τα αλλα ειναι επεα πτεροεντα...και υστερικες κραυγες στερησης και αγαμιας!
...αφηστε τις ταμπελες ....ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ...
xxxx
n
ΥΓ για να μην παρεξηγηθω, η σεξουαλικη απελευθερωση για τον καθενα σημαινει κατι διαφορετικο...και σιγουρα ΔΕ σημαινει οτι ολοι οι αντρες πρεπει να δοκιμασουν το "προστατικο" μασαζ! η εννοια της απελευθερωσης εχει να κανει με το πως αντιλαμβανομαστε τη σεξουαλικη πραξη και οχι απαραιτητα να τη βιωνουμε με το ζορι...απλα, ναι το προστατικο σεξ προσφερει απολαυση...αμα θες δοκιμαζεις αμα δεν θες μη το δοκιμασεις...αλλα δεν παυει να ειναι προστατικο σεξ...ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!
...αυτο το thread μας εμαθε οτι η κοινωνια θεωρει πουστη αυτον που βαζει ειτε αντικειμενα ειτε ψωλη στον κωλο! επισης, η κοινωνια θεωρει ΑΝΤΡΑΚΛΑ οποιον πηδαει! Μαλιστα!
...συμπερασμα, ο ενεργητικος gay, το ενεργητικο μπαλαμο--λατρης των τρανς-- (ας τους χαρακτηρισουμε κωλομπαραδες...ορολογια που αντιλαμβανεται ευκολα η ελληνικη και καθε μικροαστικη "κοινωνια" στον πολιτισμενο κοσμο που ζουμε) ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ--ΓΑΜΙΑΔΕΣ!
αγαπητη ναντια η ζορμπα η οπως σε λενε αυτα που λες κρατα τα για τον εαυτουλη σου!
δεν εισαι εσυ ικανη να βαλεις ταμπελες σε ανθρωπους, το καταλαβες???
ανθρωπους που τους εκμεταλευεσαι και πανω απο ολα τους χλευαζεις και τους κατηγοριοποιεις!!!
ζησε στο πλασματικο σου γυαλινο κοσμο και ασε τις ταμπελες...
ΑΚόμα και αν δύο λούγκρες παντρευτούν, η μία θα κερατώνει την άλλη....Και μετά έρχονται τα γαμημένα τα γηρατειά που κανείς δεν σε θέλει..... Τα είχα ακούσει απο την Αλόμα παλιά στο Ερωτοδικείο.
...ενω με τους straight ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ!
xxx
n
...ποια ακριβως ταμπελα σε ενοχλησε αγαπητο μου μπαλαμο??????
xxx
n
M' αρέσει το "μάλλον" σου!
Δεν είσαι και σίγουρος όμως, ε?
...οχι αγαπητο μου μπαλαμο...δεν σε ενοχλησαν οι δικες μου καθαρα υποκειμενικες ταμπελες...αλλα τα σχολια των
str81977 και Jules_Jordan περι μπαλαμων, και δη ενεργητικων μπαλαμων!
...you are barking at the wrong tree dear!!! (μιας και κατεχεις και απο σκυλια!)
...το εχω ξαναγραψει...να μην περιμενετε εσεις τα μπαλαμια οτι οι ετεροφυλοφιλοι θα σας ενταξουν στη δικια τους ομαδα...γι'αυτο βρειτε τη δικη σας ταυτοτητα και πειτε το επιτελους:
....ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!
xxx
n
ΥΓ η εκμεταλευση "πιανει" τον 1ο χρονο...οχι ομως για 8 χρονια!
...οχι αγαπητο μου μπαλαμο...δεν σε ενοχλησαν οι δικες μου καθαρα υποκειμενικες ταμπελες...αλλα τα σχολια των
str81977 και Jules_Jordan περι μπαλαμων, και δη ενεργητικων μπαλαμων!
...you are barking at the wrong tree dear!!! (μιας και κατεχεις και απο σκυλια!)
...το εχω ξαναγραψει...να μην περιμενετε εσεις τα μπαλαμια οτι οι ετεροφυλοφιλοι θα σας ενταξουν στη δικια τους ομαδα...γι'αυτο βρειτε τη δικη σας ταυτοτητα και πειτε το επιτελους:
....ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΛΑΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ!!!!
xxx
n
ΥΓ η εκμεταλευση "πιανει" τον 1ο χρονο...οχι ομως για 8 χρονια!