Νέα

Ξυριζει η γυναικα σας το μουνι της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 271
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

trioloe

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
1
το γαμησατε....off topic τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το γαμησατε....off topic τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :think:
τι οφφτοπικ νεε μου;ο μπαρμπεκιου λοβερ την δουλεια αυτη την κανει χρονια στο σαιτ να τρολαρει ατελειωτα.....παλιοτερα ειχαμε το σχεση με επαγγελματια....εσενα σαν τι θεμα σου ακουγεται ;σοβαρο ε;.... :grin:

trioloe

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
1
τι οφφτοπικ νεε μου;ο μπαρμπεκιου λοβερ την δουλεια αυτη την κανει χρονια στο σαιτ να τρολαρει ατελειωτα.....παλιοτερα ειχαμε το σχεση με επαγγελματια....εσενα σαν τι θεμα σου ακουγεται ;σοβαρο ε;.... :grin:
μα για αλλο μπαινεις να διαβασεις και αλλα διαβαζεις τελικα!!!!!ειναι θεωρω λαθος αυτο...τι να πω,ετσι νομιζω.

trioloe

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
1
πες τα ρε φιλε!!!ειναι αδιορθωτοι μερικοι,εβαλε ο ανθρωπος μια σοβαρη απορια και το ξεσκισανε το θεμα
δεν εχει σημασια το θεμα,γενικα γινεται αυτο,μη κολλας στο θεμα!!!!στα πιο πολλα θεματα το ιδιο συμβαινει..
τελος παντων,ισως ειμαι εγω λαθος...δεν επιμενω..απλα οι τιτλοι και οι κανονες βοηθουν στο
να μην γινεται αχταρμας!!!!!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχει σημασια το θεμα,γενικα γινεται αυτο,μη κολλας στο θεμα!!!!στα πιο πολλα θεματα το ιδιο συμβαινει..
τελος παντων,ισως ειμαι εγω λαθος...δεν επιμενω..απλα οι τιτλοι και οι κανονες βοηθουν στο
να μην γινεται αχταρμας!!!!!
βρε αδερφε πλακιτσα κανουμε να παρουμε λιγο γελοιο που το εχουμε αναγκη μην αυστηροκανονικοποιησουμε τα παντα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom