life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
αντε και γαριδακια με νερο που φουσκωνουν
...Και οχι πολυ περπατημα....Ξανα-ανοιγει την ορεξη
αντε και γαριδακια με νερο που φουσκωνουν
ελα πρωτη φορα ειναι?το γαμησατε....off topic τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ελα ντε......δικιο εχεις..σχεδον παντα αυτο γινεται!!!!ελα πρωτη φορα ειναι?
τι οφφτοπικ νεε μου;ο μπαρμπεκιου λοβερ την δουλεια αυτη την κανει χρονια στο σαιτ να τρολαρει ατελειωτα.....παλιοτερα ειχαμε το σχεση με επαγγελματια....εσενα σαν τι θεμα σου ακουγεται ;σοβαρο ε;....το γαμησατε....off topic τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μα για αλλο μπαινεις να διαβασεις και αλλα διαβαζεις τελικα!!!!!ειναι θεωρω λαθος αυτο...τι να πω,ετσι νομιζω.τι οφφτοπικ νεε μου;ο μπαρμπεκιου λοβερ την δουλεια αυτη την κανει χρονια στο σαιτ να τρολαρει ατελειωτα.....παλιοτερα ειχαμε το σχεση με επαγγελματια....εσενα σαν τι θεμα σου ακουγεται ;σοβαρο ε;....
διαβασε θεματα που εχει ανοιξει ο τυποςμα για αλλο μπαινεις να διαβασεις και αλλα διαβαζεις τελικα!!!!!ειναι θεωρω λαθος αυτο...τι να πω,ετσι νομιζω.
πες τα ρε φιλε!!!ειναι αδιορθωτοι μερικοι,εβαλε ο ανθρωπος μια σοβαρη απορια και το ξεσκισανε το θεματο γαμησατε....off topic τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!!
τα καλυτεραδιαβασε θεματα που εχει ανοιξει ο τυπος
φιλε ετσι ειναι το συστημα πας να το ανατρεψεις?μα για αλλο μπαινεις να διαβασεις και αλλα διαβαζεις τελικα!!!!!ειναι θεωρω λαθος αυτο...τι να πω,ετσι νομιζω.
φιλε ετσι ειναι το συστημα πας να το ανατρεψεις?
ε μαα να ξερουμε και τι λεμε
δεν εχει σημασια το θεμα,γενικα γινεται αυτο,μη κολλας στο θεμα!!!!στα πιο πολλα θεματα το ιδιο συμβαινει..πες τα ρε φιλε!!!ειναι αδιορθωτοι μερικοι,εβαλε ο ανθρωπος μια σοβαρη απορια και το ξεσκισανε το θεμα
για αναρχικο στοιχειο τον κοβω τον τυποφιλε ετσι ειναι το συστημα πας να το ανατρεψεις?
βρε αδερφε πλακιτσα κανουμε να παρουμε λιγο γελοιο που το εχουμε αναγκη μην αυστηροκανονικοποιησουμε τα παντα ;)δεν εχει σημασια το θεμα,γενικα γινεται αυτο,μη κολλας στο θεμα!!!!στα πιο πολλα θεματα το ιδιο συμβαινει..
τελος παντων,ισως ειμαι εγω λαθος...δεν επιμενω..απλα οι τιτλοι και οι κανονες βοηθουν στο
να μην γινεται αχταρμας!!!!!
για αναρχικο στοιχειο τον κοβω τον τυπο
ΟΚ!!!!δεκτο και σεβαστο!!!sorry παντως για την ενσταση μου.βρε αδερφε πλακιτσα κανουμε να παρουμε λιγο γελοιο που το εχουμε αναγκη μην αυστηροκανονικοποιησουμε τα παντα ;)
ελα ρε συ που θα ζητησεις και συγνωμμη εκφρασου ελευθερα μια ομορφη παρεα ειμαστεΟΚ!!!!δεκτο και σεβαστο!!!sorry παντως για την ενσταση μου.
σωστα!!!!ελα ρε συ που θα ζητησεις και συγνωμμη εκφρασου ελευθερα μια ομορφη παρεα ειμαστε