Νέα

Ξυλοδαρμός Αστυνομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
το παρακανε λιγο κι αυτος..
τελως παντων
νομιζω οτι πιο πολλα μας ενωνουν παρα μας χωριζουν
ειναι καλη η κουβεντα , ακομα και ο μικροτσακωμος
Αυτα ομως τα σε γαμω , μασ γαμεις και τα λοιπα ειναι ακυρα πιστευω ε?

εχω κανει 2 post σε αυτο το θεμα.το πρωτο ουτε καν σε αφορουσε και παρολαυτα θεωρεις καλο να πεις τι μαλακια σου μονο και μονο επειδη διαφωνεις.και θα μπορουσες να πεις κατι στο στυλ που μιλαει ο todok π.χ. αλλα κατευθειαν βρίζεις.πως περιμένεις να σου απαντησω λοιπον?την επομενη φορα λοιπον σκεψου για πιο λογο σε βριζουν και σκεψου κατα ποσο μπορει αυτος που το κανει να εχει δικιο η οχι..

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Μήπως και ο οικοδόμος που πέφτει από τη σκαλωσιά επειδή δεν έχει ο εργολάβος μέτρα ασφαλείας,έπρεπε να μη γίνει οικοδόμος;Ο ηλεκτρολόγος που παθαίνει ηλεκτροπληξία να μη γίνει ηλεκτρολόγος.
Πονάει δόντι,κόβει κεφάλι...

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως, μιλώντας για ρίσκα, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό να μην ισχύει και για τον κύπριο. Όταν καθόταν και έβλεπε τα επεισόδια με τον πετροπόλεμο και φουμάριζε (αν δεν συμμετείχε) δεν ήξερε ότι υπήρχε ρίσκο να τις αρπάξει και αυτός; Σε πορεία με επεισόδια είχε πάει, όχι σε εντευκτήριο...

Τι γκρινιάζει λοιπόν; Ότι τις έφαγε τελείως απρόκλητα; Αν έβλεπε τα σκούρα, κακώς, κάκιστα δεν έκοψε ρόδα μυρωμένα...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μήπως και όλοι όσοι κυκλοφορούν στο σύνταγμα όταν έχει πορείες πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ρίσκο;

Ο αστυνομικός πήγε ξέροντας που πηγαίνει  Ο φοιτητής δεν είχε ιδέα γιατί του την έπεσαν κάποιοι που δε φαινόντουσαν για αστυνομικοί.

Δεν είνα σωστό να εξισώνουμε τις δύο περιπτώσεις.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ο αστυνομικός πήγε ξέροντας που πηγαίνει  Ο φοιτητής δεν είχε ιδέα γιατί του την έπεσαν κάποιοι που δε φαινόντουσαν για αστυνομικοί.

ε καλα ρε φιλε todok. Ειναι σα να παμε 17 Νοεμβρη στην Αμερικανικη πρεσβεια για visa..:)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως, μιλώντας για ρίσκα, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό να μην ισχύει και για τον κύπριο. Όταν καθόταν και έβλεπε τα επεισόδια με τον πετροπόλεμο και φουμάριζε (αν δεν συμμετείχε) δεν ήξερε ότι υπήρχε ρίσκο να τις αρπάξει και αυτός; Σε πορεία με επεισόδια είχε πάει, όχι σε εντευκτήριο...

Τι γκρινιάζει λοιπόν; Ότι τις έφαγε τελείως απρόκλητα; Αν έβλεπε τα σκούρα, κακώς, κάκιστα δεν έκοψε ρόδα μυρωμένα...
Δηλαδή απαγορεύεται και να βρίσκεσαι απλώς κάπου και να κοιτάς, κατά την άποψή σου; Η αποτελεί κι αυτό πρόκληση; Δεν μας τα λες καλά φίλε!

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή απαγορεύεται και να βρίσκεσαι απλώς κάπου και να κοιτάς, κατά την άποψή σου; Η αποτελεί κι αυτό πρόκληση; Δεν μας τα λες καλά φίλε!

Αν κάνεις φίλε θεόφιλε ότι δεν καταλαβαίνεις, δεν με εκπλήσσεις: δεν είσαι ο πρώτος.

Υπάρχει μια σημαντικότατη θεωρία στο Ποινικό Δίκαιο, το θυματολογικό αξίωμα (σε άλλους κλάδους εμφανίζεται και ως συντρέχον πταίσμα). Κατ' αυτό, (και εν τάχει) τυγχάνει της προστασίας του νόμου, το θύμα που επέδειξε την δέουσα επιμέλεια ώστε να αποφύγει την επιβλαβή γι' αυτό πράξη, έστω και αν δεν κατάφερε τελικά να την αποτρέψει.

Αν το θύμα έκανε του κεφαλιού του ή προκάλεσε με την συμπεριφορά του την πράξη αυτή, φυσικά και επέρχεται επιεικέστερη αντιμετώπιση του δράστη και της καταστάσεως.

Σε πιο απλά ελληνικά, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά δεν εξετάζονται σε κάθε περίπτωση τα πεπραγμένα του καθενός μόνα τους, αλλά σε συνάφεια με τις πράξεις των άλλων.

Αν για παράδειγμα περπατάς εν γνώσει σου σε ένα ναρκοπέδιο, δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι γιατί πάτησες νάρκη. [Ούτε να αρχίσεις τις ιστορίες γιατί ναρκοθετήθηκε η περιοχή.]
Αν περπατάς σε εμπόλεμη ζώνη δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι ότι έφαγες αδέσποτη. [Ούτε γιατί άρχισε ο πόλεμος.]

Ο κύπριος φοιτητής εν γνώσει του βρισκόταν σε περιοχή επεισοδίων. Και δεν ήταν απλός "περαστικός": ο ίδιος ομολόγησε ότι παρακολουθούσε τα επεισόδια καπνίζοντας. Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ και αν πας στις πορείες για να φωτογραφήσεις ή να σχολιάσεις με τους κολλητούς τα επεισόδια, αλλά ο μέσος συνετός άνθρωπος θεωρώ ότι θα τα αποφεύγει σαν τον διάολο.

Όχι μόνο γιατί δεν έχει καμιά δουλειά εκεί, αλλά και γιατί η κατάσταση συχνά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, και είναι προτιμότερο να αποφύγεις το ξύλο όσο μπορείς, παρά να διαμαρτύρεσαι μετά γιατί τις έφαγες.

ΥΓ. Εκτός βέβαια και αν έχεις την απαίτηση τα στρουμφάκια, μέσα στις κλωτσοπατινάδες να αρχίσουν και διάλογο.

- Κύριε φοιτητά μας πετάξατε πέτρες;
- Όχι ρε παιδιά εγώ απλώς παρακολουθώ...
- Δηλαδή δεν είστε από τους κακούς ταραξίες.
- Όχι, όχι το διαψεύδω κατηγορηματικά. Απλά μου αρέσει η μυρωδιά του καπνογόνου και ήρθα να πάρω μια σνιφιά...

ή ακόμα καλύτερα:

- Αξιότιμε κύριε, θα μας κάνατε την τιμή να σας συλλάβουμε και να σας προσαγάγουμε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα;
- Όχι ρε, δεν θέλω!
- Μα γιατί, μας πληγώνετε. Και φαίνεστε και τόσο ευγενικός... Θα σας κεράσουμε και μπουγάτσα.
- Είπα όχι.
- Κρίμα. Θα σας γνωρίζαμε και τον εισαγγελέα. Παιδί μάλαμα... λέει και κάτι ανέκδοτα, που κατουριέσαι από τα γέλια.
- Δεν θέλω.
- Ψιτ! Στο τμήμα έχουμε και κάτι ρωσσιδάκια ποιότητας ΑΑ! Κορίτσια για σπίτι...
- Είπα όχι.
- Καλά, δεν επιμένουμε. Πάρτε την κάρτα μου κύριε και αν θελήσετε μέχρι αύριο να συλληφθείτε, μου κάνετε ένα τηλεφώνημα. Το κινητό το έχω ανοικτό 24/7.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
sxsitegr πραγματικά πιστεύεις ότι η ειρωνία και η ρηχή εξυπνακίστικη συμπεριφορά θα σε οδηγήσουν κάπου;

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τι έγινε δηλαδη; Την 17η Νοεμβρίου απαγορεύεται η κυκλοφορία; Στρατιωτικό νόμο έχουμε;

ρε φιλε theofile δηλαδη εαν παιζει οσφπ - παο θα πας με το κασκωλακι του βαζελου και θα την στησεις στον περαια γιατι δεν απαγορευεται? Στην τελικη πως ειμαστε ΤΟΣΟ σιγουροι οτι κανεις δεν κανει κατι και απλα τρωει ξυλο απο τους μπατσους?

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
sxsitegr πραγματικά πιστεύεις ότι η ειρωνία και η ρηχή εξυπνακίστικη συμπεριφορά θα σε οδηγήσουν κάπου;

Δεν έχω σκοπό να οδηγηθώ κάπου. Προτιμώ να περιμένω κάπως να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και μετά θα αποφασίσω. Αν δεν έχω ξεχάσει το θέμα (γιατί έχω σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθώ από τα καπρίτσια κάθε ανεγκέφαλου που κρύβει τις βλακείες του με τον μανδύα της "ιδεολογίας").

Και με συγχωρείς, αλλά το στυλ μου βγαίνει αυθόρμητα όταν βλέπω κλώνους  του hrys. Γιατί αυτό το στυλ των ερωτήσεων (τυπικό του πρώτου διδάξαντα) δεν μου πάει: δεν έχω σκοπό, επειδή κάποιος "περαστικός κύπριος σπουδαστής" τις έφαγε να αναλύσω τι είναι δημοκρατία ή γιατί ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή και δύει από την δύση.

Επισκέπτης
Ο κύπριος φοιτητής εν γνώσει του βρισκόταν σε περιοχή επεισοδίων. Και δεν ήταν απλός "περαστικός": ο ίδιος ομολόγησε ότι παρακολουθούσε τα επεισόδια καπνίζοντας.

Να τολμήσω να μαντέψω τι κάπνιζε;

Μάλλον δεν κάπνιζε ΚΑΡΕΛΙΑ, ΑΣΣΟ, MARLBORO , DUNHILL ή ... OLD NAVY !!!!!

Μάλλον κάπνιζε το αγαπημένο τσιγάρο όλων των "αντιεξουσιαστών" λεβεντών που συχνάζουν σε Εξάρχεια/Στρέφη/Καλλιδρομίου!!!

Χορταράκι του Θεού !!!!!!!

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Τι έγινε δηλαδη; Την 17η Νοεμβρίου απαγορεύεται η κυκλοφορία; Στρατιωτικό νόμο έχουμε;
Ελα ντε στρατιωτικο νομο εχουμε και μας στερειται να κυκλοφορησουμε ελευθερα?Ειδες που συμφωνουμε?Οποτε του χρονου να φροντισουμε να κανουμε τις βολτες μας με το αυτοκινητο μας και στη Πατησιων και στη Βας.Σοφιας χωρις να μας κλεινουν το δρομο κατι καλα παιδακια με κουκουλες!!
Αληθεια αυτοι δεν μας στερουν την ελευθερια?

Επισκέπτης
του χρονου να φροντισουμε να κανουμε τις βολτες μας με το αυτοκινητο μας και στη Πατησιων και στη Βας.Σοφιας χωρις να μας κλεινουν το δρομο κατι καλα παιδακια με κουκουλες!!
Αληθεια αυτοι δεν μας στερουν την ελευθερια?

Χωρίς την προστασία της Αστυνομίας αυτά τα λεβεντόπαιδα μπορούν να τακτοποιηθούν εντός 5 λεπτών ακόμη και από συνταξιούχους. Τόσο μπαφιασμένα που είναι δεν θέλουν και πολλές, από μία να φάνε τους φτάνει.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αν κάνεις φίλε θεόφιλε ότι δεν καταλαβαίνεις, δεν με εκπλήσσεις: δεν είσαι ο πρώτος.

Υπάρχει μια σημαντικότατη θεωρία στο Ποινικό Δίκαιο, το θυματολογικό αξίωμα (σε άλλους κλάδους εμφανίζεται και ως συντρέχον πταίσμα). Κατ' αυτό, (και εν τάχει) τυγχάνει της προστασίας του νόμου, το θύμα που επέδειξε την δέουσα επιμέλεια ώστε να αποφύγει την επιβλαβή γι' αυτό πράξη, έστω και αν δεν κατάφερε τελικά να την αποτρέψει.

Αν το θύμα έκανε του κεφαλιού του ή προκάλεσε με την συμπεριφορά του την πράξη αυτή, φυσικά και επέρχεται επιεικέστερη αντιμετώπιση του δράστη και της καταστάσεως.

Σε πιο απλά ελληνικά, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά δεν εξετάζονται σε κάθε περίπτωση τα πεπραγμένα του καθενός μόνα τους, αλλά σε συνάφεια με τις πράξεις των άλλων.

Αν για παράδειγμα περπατάς εν γνώσει σου σε ένα ναρκοπέδιο, δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι γιατί πάτησες νάρκη. [Ούτε να αρχίσεις τις ιστορίες γιατί ναρκοθετήθηκε η περιοχή.]
Αν περπατάς σε εμπόλεμη ζώνη δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι ότι έφαγες αδέσποτη. [Ούτε γιατί άρχισε ο πόλεμος.]

Ο κύπριος φοιτητής εν γνώσει του βρισκόταν σε περιοχή επεισοδίων. Και δεν ήταν απλός "περαστικός": ο ίδιος ομολόγησε ότι παρακολουθούσε τα επεισόδια καπνίζοντας. Δεν ξέρω τι κάνεις εσύ και αν πας στις πορείες για να φωτογραφήσεις ή να σχολιάσεις με τους κολλητούς τα επεισόδια, αλλά ο μέσος συνετός άνθρωπος θεωρώ ότι θα τα αποφεύγει σαν τον διάολο.

Όχι μόνο γιατί δεν έχει καμιά δουλειά εκεί, αλλά και γιατί η κατάσταση συχνά ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, και είναι προτιμότερο να αποφύγεις το ξύλο όσο μπορείς, παρά να διαμαρτύρεσαι μετά γιατί τις έφαγες.

ΥΓ. Εκτός βέβαια και αν έχεις την απαίτηση τα στρουμφάκια, μέσα στις κλωτσοπατινάδες να αρχίσουν και διάλογο.

- Κύριε φοιτητά μας πετάξατε πέτρες;
- Όχι ρε παιδιά εγώ απλώς παρακολουθώ...
- Δηλαδή δεν είστε από τους κακούς ταραξίες.
- Όχι, όχι το διαψεύδω κατηγορηματικά. Απλά μου αρέσει η μυρωδιά του καπνογόνου και ήρθα να πάρω μια σνιφιά...

ή ακόμα καλύτερα:

- Αξιότιμε κύριε, θα μας κάνατε την τιμή να σας συλλάβουμε και να σας προσαγάγουμε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα;
- Όχι ρε, δεν θέλω!
- Μα γιατί, μας πληγώνετε. Και φαίνεστε και τόσο ευγενικός... Θα σας κεράσουμε και μπουγάτσα.
- Είπα όχι.
- Κρίμα. Θα σας γνωρίζαμε και τον εισαγγελέα. Παιδί μάλαμα... λέει και κάτι ανέκδοτα, που κατουριέσαι από τα γέλια.
- Δεν θέλω.
- Ψιτ! Στο τμήμα έχουμε και κάτι ρωσσιδάκια ποιότητας ΑΑ! Κορίτσια για σπίτι...
- Είπα όχι.
- Καλά, δεν επιμένουμε. Πάρτε την κάρτα μου κύριε και αν θελήσετε μέχρι αύριο να συλληφθείτε, μου κάνετε ένα τηλεφώνημα. Το κινητό το έχω ανοικτό 24/7.
Για μορφωμένος άνθρωπος να κάθεσαι βραδιάτικα να γράφεις σενάριο τύπου Φώσκολου (στο πιο "μπατσοφίλ") δεν σε τιμάει!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ρε φιλε theofile δηλαδη εαν παιζει οσφπ - παο θα πας με το κασκωλακι του βαζελου και θα την στησεις στον περαια γιατι δεν απαγορευεται? Στην τελικη πως ειμαστε ΤΟΣΟ σιγουροι οτι κανεις δεν κανει κατι και απλα τρωει ξυλο απο τους μπατσους?
Καλά, εσύ, ακόμα και μετά απο τόσες μέρες, όταν και ο ίδιος ο Πολύδωρας ζήτησε συγγνώμη, ακόμα δεν σιγουρεύτηκες;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ʼσε που ο φοιτητής δεν φορούσε κασκόλ (εν αντιθέσει με πολλούς ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ μπάτσους), ενώ δεν μου είπες απο που εξάγεις το συμπέρασμα οτι οι δρόμοι της Αθήνας εν ώρα διαδήλωσης είναι κάτι σαν τον Πειραιά, δηλαδή "έδρα" των μπάτσων. Ενδεχομένως θα ήθελες, αλλά δεν είναι έτσι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom