str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Προσωπικά με έχουν πάει αρκετές φορές παλιότερα για εξακρίβωση στοιχείων βραδιάτικα, κι ας είχα ταυτότητα πάνω μου. Και πίστεψέ με, το look μου δεν παραπέμπει σε περιθωριακό. Αλλά και να παρέπεμπε, δεν φρονώ οτι είναι οτι το πρέπον μια τέτοια πρακτική, πέραν της ανόητης και με πολλά απωθημένα άσκησης εξουσίας. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η τεράστια πλειονότητα των ανθρώπων δεν συμπαθεί τους μπάτσους, συν το παρελθόν φυσικά, της χούντας κλπ.
Αλήθεια, το σύνθημα "τρεις κι εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε" δεν το έχεις ακούσει ποτέ; Η νομίζεις οτι το φωνάζουν μόνο άτομα που "έχουν δοσοληψία με την αστυνομία"; (Για να μην πω για το "μπάτσοι-γουρούνια δολοφόνοι", που προσβάλλει τα γουρούνια μάλλον).
Ρε γαμώτο..και σε πορείες έχω βρεθεί (και μάλιστα ως περαστικός είχα περισσότερες πιθανότητες να με μπουζουριάσουν γιατί ως γνωστόν όσοι συλλαμβάνονται στις πορείες είναι ΠΑΝΤΑ περαστικοί) και στα εξάρχεια σύχναζα και εξακολουθώ να πηγαίνω συχνά και γήπεδο πηγαίνω που και που...
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ;
Μόνο ένα αλκοτέστ (επλίζω να μην το θεωρείς και αυτό καταπίεση θεόφιλε), μια εξακρίβωση και μια αναγνώριση με τα χέρια στο καπό όταν βρέθηκα τυχαία παρκαρισμένος στο χώρο μιας χρηματαποστολής...
Τί πρέπει να κάνω πια για να με προσέξει η αστυνομία και να μου καταπατήσει τα δικαιώματα; Θέλω να ξεκινήσω πολιτική καρριέρα στην αριστερά και δεν μπορώ!