Νέα

Ξυλοδαρμός Αστυνομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Προσωπικά με έχουν πάει αρκετές φορές παλιότερα για εξακρίβωση στοιχείων βραδιάτικα,  κι ας είχα ταυτότητα πάνω μου. Και πίστεψέ με, το look μου δεν παραπέμπει σε περιθωριακό. Αλλά και να παρέπεμπε, δεν φρονώ οτι είναι οτι το πρέπον μια τέτοια πρακτική, πέραν της ανόητης και με πολλά απωθημένα άσκησης εξουσίας. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η τεράστια πλειονότητα των ανθρώπων δεν συμπαθεί τους μπάτσους, συν το παρελθόν φυσικά, της χούντας κλπ.
Αλήθεια, το σύνθημα "τρεις κι εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε" δεν το έχεις ακούσει ποτέ; Η νομίζεις οτι το φωνάζουν μόνο άτομα που "έχουν δοσοληψία με την αστυνομία"; (Για να μην πω για το "μπάτσοι-γουρούνια δολοφόνοι", που προσβάλλει τα γουρούνια μάλλον).

Ρε γαμώτο..και σε πορείες έχω βρεθεί (και μάλιστα ως περαστικός είχα περισσότερες πιθανότητες να με μπουζουριάσουν γιατί ως γνωστόν όσοι συλλαμβάνονται στις πορείες είναι ΠΑΝΤΑ περαστικοί) και στα εξάρχεια σύχναζα και εξακολουθώ να πηγαίνω συχνά και γήπεδο πηγαίνω που και που...
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΓΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ;

Μόνο ένα αλκοτέστ (επλίζω να μην το θεωρείς και αυτό καταπίεση θεόφιλε), μια εξακρίβωση και μια αναγνώριση με τα χέρια στο καπό όταν βρέθηκα τυχαία παρκαρισμένος στο χώρο μιας χρηματαποστολής...
Τί πρέπει να κάνω πια για να με προσέξει η αστυνομία και να μου καταπατήσει τα δικαιώματα; Θέλω να ξεκινήσω πολιτική καρριέρα στην αριστερά και δεν μπορώ!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Θέλω να ξεκινήσω πολιτική καρριέρα στην αριστερά και δεν μπορώ!

Να σου δώσω μερικές οδηγίες
1.) Ξεκίνα να μιλάς ασυνάρτητα αλλά όμορφα στην κάθε πρόταση σου  να περιέχονται λέξεις όπως καπιταλισμός, ιμπεριαλισμός, πρατεκτοράτο και μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι...
2.) Να διακόπτεις όλους τους συνομιλητές σου, όσο πιο πολλούς τόσο πιο καλά. Όσοι σε διακόπτουνε να τους λες φασίστες και συντηρητικούς
3.) Να προσβάλεις ή να αγνοείς επιδεικτικά όσους όλους διαφωνείς μαζί τους.Ενίοτε χωρίς κάμερες να βαράς στο ψαχνό. Μπροστά στις κάμερες να το παίζεις θύμα και να πολιτικοποιείς πάντα τις πράξεις σου διότι αυτό θα σου δίνει βάθος λόγου και κίνητρο.
4.) Να δίνεσαι στην μάχη, να μιλάς πολύ, να πρήζεις αρχίδια τόσο ώστε να σου δώσουν κάποτε μια θέση μπας και σκάσεις!

Πίστεψε με στην χειρότερη περίπτωση αν δεν γίνεις πολιτικός με τέτοια συμπεριφορά σίγουρα θα γίνεις επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας χειρότερος και από τον πιο ακραίο καπιταλιστή που θα βρίζει τους υπαλλήλους και θα τους χρησιμοποιεί σαν πιόνια, πάμπλουτος και θα θυμάσαι κάπου κάπου τους αγώνες που έκανες σε κανένα πολυτελές εστιατόριο με φίλους, ζαλισμενός από το εθιστικό άρωμα ενός πανάκριβου κρασιού...

Αυτά...

Προς θεού δεν μιλάω για την αριστερά αλλά γι' αυτούς που εκμεταλλέυονται την αριστερά. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Υ.Γ Να κυλώ και να φτάσω; (που το θυμήθηκα ε;)

ʼντε τώρα πετάξτε μολότωφ, γιαουρτώστε τους πρυτάνεις, βγείτε στην TV και μιλήστε για τον δίκαιο αγώνα του γιαουρτώματος μπας και βρείτε καμιά θέση στο δημόσιο αύριο μεθάυριο ή για τους πολύ φιλόδοξους, ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (και που ξέρεις εσύ που πετάς σήμερα μολότωφ μπορεί να είσαι ο αυριανός πρύτανης) :)

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Καλά, όλα τα λεφτά τα τελευταία 2 posts....
Ειδικά του Vanzel είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει εδώ!

:) :) :)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
οποιος δεν γαμει.....φοραει μια στολη

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
εχει δει κανεις ματατζη γονατιστο να ικετευει με κλαματα μη φαει καμμια φαπα; 1982 εξω απο τον παλιο αστερα στη βουλη διπλα...απο τις πιο ωραιες στιγμες που εχω ζησει....και για τους παλιοτερους...να συμπληρωθει το συνθημα..... εισαστε ΄΄΄΄΄΄ χωρις τα ροπαλακια

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Όσο ο λαός συμπεριφέρεται σα ζώο αξίζει να τρώει το ξύλο της αρκούδας από κάθε εντεταλμένο όργανο που προκειμένου να πάρει μερικά ευρώ παραπάνω αύξηση για την προσφορά του στην εκάστοτε κυβέρνηση θα μπορούσε να μαυρίσει στο ξύλο και τη μάνα του. Αν τα εκατομμύρια που πληρώνουμε για εξοπλισμό, εκπαίδευση και στελέχωση της αστυνομίας πήγαιναν στην κοινωνία και αν δεν υπήρχε διαφθορά δε  θα γίνονταν συγκρούσεις. Αλλά τότε θα υπήρχε δημοκρατία με αυτόματη αποβολή των αντιδημοκρατών. Αλλά τότε δε θα υπήρχε αστυνομία και άρα ποιος θα στήριζε την κρατική αδιαφορία και ληστρική συμπεριφορά προς τον πολίτη.
Για όλα αυτά μια λύση υπάρχει για να δούν επιτέλους όλες οι πλευρές την αλήθεια: ΓΝΩΣΗ....και αυτή στην Ελλάδα όχι απλά πάσχει αλλά έχει εκλείψει...προ πολλου...

Επισκέπτης
Λεφτά στην εκπαίδευση πάνε,αλλά τα καταστρέφουν οι παντός είδους "αντιεξουσιαστές" και μαθητές που καταστρέφουν τα σχολεία τους,και μετά ζητούν χρήματα.Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.Πάντοτε υπήρχε αστυνομία.Πόσο μάλλον σήμερα που η εγκληματικότητα αυξάνεται.Όσο θα υπάρχουν άτομα που θα καταστρέφουν την περιουσία του άλλου διότι θέλουν να αυτοαποκαλούνται "αντιεξουσιαστές",θα υπάρχει και η καταστολή.Αλλιώς θα υπάρχει η "λαϊκή εκδίκηση" και τότε θα είναι πιο άγρια τα πράγματα.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Ολες οι αποψεις σεβαστες και τεκμηριωμενες εκατεροθεν.
Αυτη η λουγκρα ο Bene δεν καταλαβα τον τροπο που μιλαει ομως..
Μπας και περναει τον εαυτο του αρσενικο και εμας τους υπολοιπους που διαφωνουμε μαζι του τι???
Μαζεψε την γλωσσα σου μικρη αδερφη.
Εδω ειναι χωρος για αντρες , να μιλας αναλογα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Λεφτά στην εκπαίδευση πάνε,αλλά τα καταστρέφουν οι παντός είδους "αντιεξουσιαστές" και μαθητές που καταστρέφουν τα σχολεία τους,και μετά ζητούν χρήματα.Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.Πάντοτε υπήρχε αστυνομία.Πόσο μάλλον σήμερα που η εγκληματικότητα αυξάνεται.Όσο θα υπάρχουν άτομα που θα καταστρέφουν την περιουσία του άλλου διότι θέλουν να αυτοαποκαλούνται "αντιεξουσιαστές",θα υπάρχει και η καταστολή.Αλλιώς θα υπάρχει η "λαϊκή εκδίκηση" και τότε θα είναι πιο άγρια τα πράγματα.

Τα λεφτά για την παιδεία πηγαίνουν κατά κύριο λόγο στους "εκπαιδευτικούς".

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Κάποια απαράδεκτα φασιστοειδή υποκείμενα ξυλοκόπησαν έγδυσαν,ταπείνωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο αστυνομικό.
Οι υποστηρικτές της δημοκρατίας τι έχουν να πουν γι'αυτό;
Aμα ο μπατσος που βαρεσανε, ειναι ενας απο αυτους που ξυλοκοπησαν τον φοιτητη, λιγα του κανανε!!! Αμα βουτηξαν εναν τυχαιο, σαν αντιποινα, μαλακια τους...

Επισκέπτης
Τα λεφτά για την παιδεία πηγαίνουν κατά κύριο λόγο στους "εκπαιδευτικούς".

Αυτό που λες είναι πέρα για πέρα άτοπο.Πολλά εκατομμύρια διατίθενται από τον κρατικό προϋπολογισμό για υλικό στα σχολεία,αλλά δε φτάνουν.Θρανία,τοίχοι,πίνακες,ενώ αντικαθίστανται συχνά,καταστρέφονται συχνότερα,από τους μαθητές.Επίσης πόρτες,τζάμια κλπ.Από τη μία τα σχολεία καταστρέφονται από τους μαθητές,και από την άλλη βγαίνουν στο δρόμο να ζητούν κτήρια!Έχω περάσει κι εγώ από το σχολείο και έχω άποψη.Ακόμα και το πλέγμα κάτω από το θρανίο ξηλώναμε.Γράφαμε στους τοίχους,στα θρανία,με διαβήτη σκαλίζαμε τον πίνακα στο διάλειμα.Μετά κάναμε καταλήψεις και ζητούσαμε λεφτά για την παιδεία (εγώ δεν έκανα ποτέ κατάληψη βέβαια)!!!!

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ξεβράκωτε εσύ είσαι αυτός που καταστρέφει ξένες περιουσίες;;
Αν ναι σου εύχομαι να σε πετύχουν δέκα μπάτσοι και να σου πετάξουν τα ματάκια έξω,
αν φυσικά δεν στα έχουν πετάξει είδη.
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτοί για να μας προστατεύουν από κάτι τέτοια μουνοπανάκια.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Όταν πιάνουν κανά πιτσιρικάκι με ένα τσιγαριλίκι και το βάζουν χριστουγεννιάτικα στο τμήμα μαζί με τους εγληματίες, προφανώς κάνουν τη δουλειά τους. Όταν σου κόβουν μηνιάτικο επειδή είναι κομπλεξικοί που βλέπουν νέο άνθρωπο με καλό αμάξι(προσοχή καλό όχι ακριβό), προφανώς κάνουν τη δουλειά τους. Και άλλα πολλά στην χωροφυλακή, χωροφύλακες είναι και παραμένουν.
Και βεβαίως ξέρω τον τρόπο για να είναι ευγενικοί και πρόσχαροι απέναντι σου. Να είσαι δουλικός και γλύφτης. Αλλά εγώ δεν θέλω να είμαι έτσι. Αν είναι τσολιάς θέλω να τον κράξω όπως έχω δικαίωμα. Θέλω να φέρεται επαγγελματικά και όχι με το όπλο στο χέρι σαν καουμπόϋ. Θέλω να φέρονται σαν άνθρωποι και όχι σαν φραγκοφονιάδες. Θέλω να φέρονται σαν επαγγελματίες και όχι σαν νταβάδες πουλώντας προστασίες.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Πως το λέγανε το σύνθημα ρε παιδιά;
"Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη" μήπως;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πως το λέγανε το σύνθημα ρε παιδιά;
"Οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη" μήπως;

Αν είναι έτσι τότε ίσως πρέπει να αρχίσεις να συμφωνείς με το αίτημα της Χ.Α για "θάνατο στους εμπόρους ναρκωτικών"? :2funny: :2funny:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτό που λες είναι πέρα για πέρα άτοπο.Πολλά εκατομμύρια διατίθενται από τον κρατικό προϋπολογισμό για υλικό στα σχολεία,αλλά δε φτάνουν.Θρανία,τοίχοι,πίνακες,ενώ αντικαθίστανται συχνά,καταστρέφονται συχνότερα,από τους μαθητές.Επίσης πόρτες,τζάμια κλπ.Από τη μία τα σχολεία καταστρέφονται από τους μαθητές,και από την άλλη βγαίνουν στο δρόμο να ζητούν κτήρια!Έχω περάσει κι εγώ από το σχολείο και έχω άποψη.Ακόμα και το πλέγμα κάτω από το θρανίο ξηλώναμε.Γράφαμε στους τοίχους,στα θρανία,με διαβήτη σκαλίζαμε τον πίνακα στο διάλειμα.Μετά κάναμε καταλήψεις και ζητούσαμε λεφτά για την παιδεία (εγώ δεν έκανα ποτέ κατάληψη βέβαια)!!!!

Τα θρανία σπάνια αντικαθίστανται και οι τοίχοι έχουν να βαφτούν από την εποχή του βενιζέλου. Και υποτίθεται ότι οι "εκπαιδευτικοί" πληρώνονται και για να επιτηρούν και όχι στα διαλλείματα να τρέχουν για καφέ και τσιγάρο.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αν είναι έτσι τότε ίσως πρέπει να αρχίσεις να συμφωνείς με το αίτημα της Χ.Α για "θάνατο στους εμπόρους ναρκωτικών"? :2funny: :2funny:
Όποιος και να λέει για σκληρή και παραδειγματική τιμωρία (και το διατυπώνω έτσι γιατί είμαι κατά της ποινής του θανάτου) στους εμπόρους ναρκωτικών, συμφωνώ μαζί του.
Αλλά η Χρυσή Αυγή δεν χαρακτηρίζεται απο αυτό το σύνθημα, αν δεν κάνω λάθος, αλλά απο τραμπουκισμούς, επιθέσεις σε μετανάστες κλπ.
ʼσε που αν όντως "οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη", τότε γιατί τα έχουν κάνει πλακάκια μαζί τους και σε κάθε επεισόδιο Χρυσαυγίτες και μπάτσοι "δουλεέυουν" απο κοινού;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Από εδώ και πέρα καλό θα ήταν να μην υποστηρίξει κανείς πως οι δογματικοί στερούνται χιουμορ...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η θανατική ποινή δεν παύει να είναι απάνθρωπη και να προσβάλει τον άνθρωπο, όποιο κόμμα κι αν την υποστηρίζει δεν παύει να είναι ύποπτο και για πολύ χειρότερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom