Νέα

Ξυλοδαρμός Αστυνομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Από εδώ και πέρα καλό θα ήταν να μην υποστηρίξει κανείς πως οι δογματικοί στερούνται χιουμορ...
Ποιος είναι δογματικός φίλε μου; Και γιατί;
Και που είναι η απάντηση σ' αυτά που είπα; Η είναι παράλογα;

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Απο τα πιο απολαυστικα και αποκαλυπτικα thread για το ποιόν του καθενος...

str81977 +1
Vanzel  +10
dstp +1 (!!!)

Υ.Γ Να σημειωσω κατι που για διαφορους λογους δεν αναφερεται , ο μπατσος το ξυλο το εφαγε πριν απο τον ξυλοδαρμο του φοιτητη.

Το θεμα ψιλοθαφτηκε απο τα media γιατι δεν πουλαει , σε αντιθεση με το θεμα του φοιτητη το οποιο εχει απηχηση σε συγκεκριμενο μεγαλυτερο αγοραστικο κοινο... (&δεν εννοω αριστερους-δεξιους)

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Παρακολουθώ το θέμα και πραγματικά έχω μείνει άφωνος με τόσες μαλακίες που έχω ακούσει... Έχω αρχίσει να πιστεύω πως υπάρχουν άτομα εδώ μεσα, που δεν ζούν στην Ελλάδα, η μάλλον σε αυτό το πλανήτη... Θες προστασία από τον μπάτσο αλλά τον θες να σου μιλάει λες και είσαι σε σαλόνι, γιατί έχεις την απαίτηση να έχει ψυχικές δυνατότητες ωστέ με το που σε αντικρύζει να μαντέυει τι "καπνό φουμάρεις" και να σου φαίρεται ανάλογα. Θες όλα στη κοινωνία να είναι όμορφα και καλά σαν παιδικό παραμυθάκι αλλά εσυ δε γουστάρεις να κάνεις τίποτα για αυτό, ας κάνουν οι άλλοι, εσύ θα βγάλεις το φίδι απ'τη τρύπα; Είσαι "Δημοκράτης" αλλά όποιος τολμήσει να διαφωνήσει με τη γνώμη σου, η να έχει άλλη αντίληψη για κάποια θέματα είναι φασίστας, μουνόπανο, αρχίδι, καριόλης, ρουφιάνος, σκατόμπατσος κλπ. Για όλα φταίναι όλοι οι άλλοι, το σύστημα, οι πολιτικοί, οι μπάτσοι, αλλά όχι εσυ. Μήπως όμως φιλαράκο μου, το πρόβλημα είσαι εσύ ο ίδιος; Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό; Μήπως, λέω, το σύστημα είσαι εσύ; Μήπως εσύ διαιωνίζεις το μπουρδέλο που επικρατεί, ίσως γιατί γουστάρεις να είναι έτσι μπουρδέλο; Σε βολεύει πιστεύω να αποποιείσαι των ευθυνών σου, ρίχνοντας το φταίξιμο πάντα σε κάποιους άλλους. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους μπάτσους γενικότερα. Με κάποιους συγκεκριμένους ναι, μπορεί να έχω προβλημα, αλλά αν κάποιος άνθρωπος είναι μαλάκας, δε μου φταίει το επάγγελμα που κάνει, έτσι δεν είναι; Και δεν είμαι από τα παιδάκια γλιμήτσουρες, που δεν έχω βγει έξω από το βρακί της μαμάς μου και τα βλέπω όλα ρόδινα. Και ξύλο έχω φάει από μπάτσους, και μέσα με έχουν πάει, αλλά ποτέ χωρίς να κάνω τίποτα, απλά επειδή "περνούσα" από κάπου... Όταν όμως χρειάστηκα εγώ τις υπηρεσίες τους, μου φέρθηκαν άψογα, με ευγένεια και επαγγελματισμό. Οπότε πιστεύω πως εκτός των εξαιρέσεων των κακών επαγγελματιών, που τις καταδικάζω και πιστεύω απόλυτα πως πρέπει να απομακρύνονται άμμεσα (όπως σε κάθε επάγγελμα άλλωστε) όλα τα άλλα είναι χοντρομαλακίες του κερατά.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Παρακολουθώ το θέμα και πραγματικά έχω μείνει άφωνος με τόσες μαλακίες που έχω ακούσει... Έχω αρχίσει να πιστεύω πως υπάρχουν άτομα εδώ μεσα, που δεν ζούν στην Ελλάδα, η μάλλον σε αυτό το πλανήτη... Θες προστασία από τον μπάτσο αλλά τον θες να σου μιλάει λες και είσαι σε σαλόνι, γιατί έχεις την απαίτηση να έχει ψυχικές δυνατότητες ωστέ με το που σε αντικρύζει να μαντέυει τι "καπνό φουμάρεις" και να σου φαίρεται ανάλογα. Θες όλα στη κοινωνία να είναι όμορφα και καλά σαν παιδικό παραμυθάκι αλλά εσυ δε γουστάρεις να κάνεις τίποτα για αυτό, ας κάνουν οι άλλοι, εσύ θα βγάλεις το φίδι απ'τη τρύπα; Είσαι "Δημοκράτης" αλλά όποιος τολμήσει να διαφωνήσει με τη γνώμη σου, η να έχει άλλη αντίληψη για κάποια θέματα είναι φασίστας, μουνόπανο, αρχίδι, καριόλης, ρουφιάνος, σκατόμπατσος κλπ. Για όλα φταίναι όλοι οι άλλοι, το σύστημα, οι πολιτικοί, οι μπάτσοι, αλλά όχι εσυ. Μήπως όμως φιλαράκο μου, το πρόβλημα είσαι εσύ ο ίδιος; Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό; Μήπως, λέω, το σύστημα είσαι εσύ; Μήπως εσύ διαιωνίζεις το μπουρδέλο που επικρατεί, ίσως γιατί γουστάρεις να είναι έτσι μπουρδέλο; Σε βολεύει πιστεύω να αποποιείσαι των ευθυνών σου, ρίχνοντας το φταίξιμο πάντα σε κάποιους άλλους. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους μπάτσους γενικότερα. Με κάποιους συγκεκριμένους ναι, μπορεί να έχω προβλημα, αλλά αν κάποιος άνθρωπος είναι μαλάκας, δε μου φταίει το επάγγελμα που κάνει, έτσι δεν είναι; Και δεν είμαι από τα παιδάκια γλιμήτσουρες, που δεν έχω βγει έξω από το βρακί της μαμάς μου και τα βλέπω όλα ρόδινα. Και ξύλο έχω φάει από μπάτσους, και μέσα με έχουν πάει, αλλά ποτέ χωρίς να κάνω τίποτα, απλά επειδή "περνούσα" από κάπου... Όταν όμως χρειάστηκα εγώ τις υπηρεσίες τους, μου φέρθηκαν άψογα, με ευγένεια και επαγγελματισμό. Οπότε πιστεύω πως εκτός των εξαιρέσεων των κακών επαγγελματιών, που τις καταδικάζω και πιστεύω απόλυτα πως πρέπει να απομακρύνονται άμμεσα (όπως σε κάθε επάγγελμα άλλωστε) όλα τα άλλα είναι χοντρομαλακίες του κερατά.  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μήπως όμως "τυχαίνει" να έχουν περισσότερες ευθύνες αυτοί οι οποίοι πλήρώνονται για να μην είναι η κατάσταση μπουρδέλο, όπως σωστά διαπιστώνεις; Γιατί αν είναι να κάνουν την κατάσταση χειρότερη, τότε ποιος ο λόγος να τους πληρώνουμε; Μιλάω για τους μπάτσους φυσικά. Απ τους οποίους απαιτώ "να μου μιλάνε -και να μου φέρονται-σαν να είμαι σε σαλόνι", όπως λες. Εκτός αν θές να επιστρέψουμε στην αγένεια του παλιού αγράμματου χωροφύλακα, μαζί με ότι κακό έφερε στη χώρα.
Και αν επιτρέπεις, τι ακριβώς είχες κάνει τότε που λες οτι έφαγες ξύλο απο μπάτσους;

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μήπως όμως "τυχαίνει" να έχουν περισσότερες ευθύνες αυτοί οι οποίοι πλήρώνονται για να μην είναι η κατάσταση μπουρδέλο, όπως σωστά διαπιστώνεις; Γιατί αν είναι να κάνουν την κατάσταση χειρότερη, τότε ποιος ο λόγος να τους πληρώνουμε; Μιλάω για τους μπάτσους φυσικά. Απ τους οποίους απαιτώ "να μου μιλάνε -και να μου φέρονται-σαν να είμαι σε σαλόνι", όπως λες. Εκτός αν θές να επιστρέψουμε στην αγένεια του παλιού αγράμματου χωροφύλακα, μαζί με ότι κακό έφερε στη χώρα.
Και αν επιτρέπεις, τι ακριβώς είχες κάνει τότε που λες οτι έφαγες ξύλο απο μπάτσους;
1) Μπορείς εσύ να μου πεις φίλε μου έναν επαγγελματία που μπορεί να ανταποκριθεί των ευθυνών του, αν έχει κάποιους άσχετους με το επάγγελμα να του υποδυκνύει συνεχώς πως να κάνει τη δουλειά του; Επειδή πληρώνω τον μαραγκό, θα του πω εγώ πως να κόψει τα ξύλα; (για παράδειγμα). 2) Αν διαβάσεις όλη τη πρόταση φίλε μου, θα δείς οτι αναφέρω οτι δε μπορούμε να έχουμε την απαίτηση μόλις θα μας δει να μαντέψει τι κουμάσια είμαστε. Δεν αναφέρω οτι πρέπει να είναι αγενής η καραγκιόζης. Όταν εσύ φίλε μου είσαι στο ΑΤΜ για να σηκώσεις χρήματα και έρθω εγώ πίσω σου, περιμένοντας με τη σειρά μου να χρησημοποιήσω κι εγώ το ΑΤΜ, εσύ δε βάζεις το σώμα σου μπροστά στο ΑΤΜ, κρύβεις με το χέρι σου να μη δω το ΡΙΝ, και βάζεις τα λεφτά σου βιαστικά στη τσέπη, πάντα με τη προσοχή σου σε εγρήγορση; Γιατί; Μήπως θέλω να σε ληστέψω; Δε το ξέρεις, για αυτό αντιδράς σαν να είμαι. Λογικό δεν είναι; Όταν όμως φύγεις απο το ΑΤΜ και με δεις να βάζω τη καρτούλα μου κι εγώ στο μηχάνημα, ηρεμείς και πέφτει η ένταση... 3) Όχι φυσικά, δε θέλω να γυρίσουμε στην εποχή του αγράμματου αγροφύλακα και χαίρομαι που ανεβαίνουν οι απαιτήσεις για να μπει κάποιος στην αστυνομία, αλλά θα ήθελα την ασφάλεια που υπήρχε τότε. 4) Δεν επιτρέπω. Όπως προανάφερα, δεν έφαγα ξύλο αναίτια.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Υ.Γ Να σημειωσω κατι που για διαφορους λογους δεν αναφερεται , ο μπατσος το ξυλο το εφαγε πριν απο τον ξυλοδαρμο του φοιτητη.

Το θεμα ψιλοθαφτηκε απο τα media γιατι δεν πουλαει , σε αντιθεση με το θεμα του φοιτητη το οποιο εχει απηχηση σε συγκεκριμενο μεγαλυτερο αγοραστικο κοινο... (&δεν εννοω αριστερους-δεξιους)

Δε θάφτηκε καθόλου, απλά ο αστυνομικός δε χτυπήθηκε τόσο όσο ο φοιτητής και οι συνθήκες που έγινε το περιστατικό ήταν τελείως διαφορετικές.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
1) Μπορείς εσύ να μου πεις φίλε μου έναν επαγγελματία που μπορεί να ανταποκριθεί των ευθυνών του, αν έχει κάποιους άσχετους με το επάγγελμα να του υποδυκνύει συνεχώς πως να κάνει τη δουλειά του; Επειδή πληρώνω τον μαραγκό, θα του πω εγώ πως να κόψει τα ξύλα; (για παράδειγμα). 2) Αν διαβάσεις όλη τη πρόταση φίλε μου, θα δείς οτι αναφέρω οτι δε μπορούμε να έχουμε την απαίτηση μόλις θα μας δει να μαντέψει τι κουμάσια είμαστε. Δεν αναφέρω οτι πρέπει να είναι αγενής η καραγκιόζης. Όταν εσύ φίλε μου είσαι στο ΑΤΜ για να σηκώσεις χρήματα και έρθω εγώ πίσω σου, περιμένοντας με τη σειρά μου να χρησημοποιήσω κι εγώ το ΑΤΜ, εσύ δε βάζεις το σώμα σου μπροστά στο ΑΤΜ, κρύβεις με το χέρι σου να μη δω το ΡΙΝ, και βάζεις τα λεφτά σου βιαστικά στη τσέπη, πάντα με τη προσοχή σου σε εγρήγορση; Γιατί; Μήπως θέλω να σε ληστέψω; Δε το ξέρεις, για αυτό αντιδράς σαν να είμαι. Λογικό δεν είναι; Όταν όμως φύγεις απο το ΑΤΜ και με δεις να βάζω τη καρτούλα μου κι εγώ στο μηχάνημα, ηρεμείς και πέφτει η ένταση... 3) Όχι φυσικά, δε θέλω να γυρίσουμε στην εποχή του αγράμματου αγροφύλακα και χαίρομαι που ανεβαίνουν οι απαιτήσεις για να μπει κάποιος στην αστυνομία, αλλά θα ήθελα την ασφάλεια που υπήρχε τότε. 4) Δεν επιτρέπω. Όπως προανάφερα, δεν έφαγα ξύλο αναίτια.
Οκ λοιπόν, να μην του λέμε πως να κάνει τη δουλειά του του αστυφύλακα. Είναι όμως δουλειά του να χτυπάει με κτηνώδη τρόπο ένα φοιτητή, όπως είδαμε και στο βίντεο; Και, παρακάμπτοντας το άνανδρο της υπόθεσης, είναι σωστό μετά η διεύθυνση της αστυνομίας να προσπαθεί να μας βγάλει όλους τρελούς, μιλώντας οτι ο φοιτητής μάτωσε γιατί έπεσε σε ζαρντινιέρα; Αν σου φαίνονται οκ όλα αυτά τι να πω!

Επισκέπτης
Τα θρανία σπάνια αντικαθίστανται και οι τοίχοι έχουν να βαφτούν από την εποχή του βενιζέλου. Και υποτίθεται ότι οι "εκπαιδευτικοί" πληρώνονται και για να επιτηρούν και όχι στα διαλλείματα να τρέχουν για καφέ και τσιγάρο.

Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα,αλλά όταν πήγαινα σχολείο τα θρανία άλλαζαν συχνά.Και οι τοίχοι βάφονταν.Όσο για τους καθηγητές,αν κάποιος έπαιρνε αποβολή επειδή έγραφε σε τοίχο,θα έρχονταν οι γονείς του να κάνουν φασαρία,μπορεί να γινόταν και κατάληψη...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Ολες οι αποψεις σεβαστες και τεκμηριωμενες εκατεροθεν.
Αυτη η λουγκρα ο Bene δεν καταλαβα τον τροπο που μιλαει ομως..
Μπας και περναει τον εαυτο του αρσενικο και εμας τους υπολοιπους που διαφωνουμε μαζι του τι???
Μαζεψε την γλωσσα σου μικρη αδερφη.
Εδω ειναι χωρος για αντρες , να μιλας αναλογα
καταρχας εσενα ποιος σου μιλησε.? :idiot: η αποψη μου ειναι μια χαρα τεκμηριωμενη.απλως δεν σου εχουν φυγει ακομα τα γρασσα απο τα ματια για να καταλαβεις που ζεις.οταν γινει αυτο θα μαθεις πως δεν υπαρχει μονο ασπρο-μαυρο αλλα και γκρι.σε ολες τις δουλειες υπαρχουν ανθρωποι που δουλευουν σωστα και αλλοι που δουλευουν λαθος.για παραδειγμα στο μπουρδελο που δουλευεις η τσατσα δουλευει λαθος γιατι σε αφησε να βγεις..
Τους γαμω τους μπατσους οποτε βρω ευκαιρια και τροπο.
Αν δεν ειχε να ζησει να πηγενε οικοδομη να βγαλει τιμια το ψωμι του αντι να εκμεταλευετε τον κοσμακη και να πουλαει προστασια σε γριες.
και 1 στους 100 να ειναι καποιος καλος και να εχει αναγκη και μπλα μπλα τον διαφθειρει η στολη σε χρονο ντ.τ.
Τςρα αν εσυ παλιομαλακα δεν εχεις βγει απο το σπιτι σου και δεν εχεις ζησει τιποτα , συνεχισε να λες οτι καλοι ειναι οι μπατσοι.
κοροιδο
και ποιος μιλαει με τα λεφτα της μαμας και του μπαμπα αστο.
Εκτος αν ενοις της δικιας σου της μαμας.
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

τους γαμας οποτε μπορεις? :grin: μεγαλε διπλωσε το θα μας βγαλεις κανενα ματι..οσο φανατικος εισαι απεναντι σε αυτο που σου εχει μαθει ο πολιτικος σου καθοδηγητης και η τηλεοραση πολλαπλασιασε το επι 10 για να μαθεις ποσο μαλακας εισαι σημερα..

Παντως η γενικη ιδεα που επικρατει ειναι φοβερη..Απο αυτο το forum που υπαρχουν εκατονταδες ατομα ολοι ειμαστε φλωροι,δεν βγαινουμε απο το σπιτι και εχουμε φιλους μπατσους ενω 2-3 αλανια καθε φορα τους την εχει στημενη η αστυνομια,παρακολουθει τα κινητα τους,τους γραφει σε βιντεο και γενικα ειναι ηρωες της ολης φασης..να μας πειτε που να καταθεσουμε στεφανι ρε μαγκες, ανταρτες των βουνων που τρεφεστε με ριζες και αγρια βοτανα γιατι σας κυνηγανε καθε ωρα και στιγμη.

Επισκέπτης
Τωρα παιδια θελω και εγω να καταθεσω τις εμπειριες μου.

Οποτε χρειαστηκα την αστυνομια, ηταν διπλα μου σαν αδελφια μου. Παντα με καλη διαθεση και ευγενεια.

Χαρακτηριστικα, προσφατα ημουν στο Α.Τ. Καλλιθεας για μια απλη υποθεση μου. Η ευγενεια και η διαθεση του αξ/κου υπηρεσιας να με εξυπηρετησει με αφησε αφωνο.

Και δεν ειμαι ουτε αστυνομικος, ουτε εχω συγγενεις αστυνομικους.

Kαι για ολους εκεινους που αισθανονται εχθρικα προς τους αστυνομικους, ωφειλω να αναφερω αλλα μια εμπειρια μου που συνεβη πριν απο πολλα πολλα χρονια.

Οταν ημουν 20 ετων, με επισαν επειδη οδηγουσα μηχανακι χωρις διπλωμα. Οταν μετα απο 3 χρονια εγινε η δικη, ετυχε να ειμαι φανταρος, και τοτε απαγορευοταν να φορας πολιτικα.

Παω λοιπον στην δικη με τα στρατιωτικα, και με βλεπει ο αστυνομικος που με επιασε, στον διαδρομο των δικαστηριων.
Ειχε ερθει ως μαρτυς κατηγοριας.

Και μου λεει το εξης " Φιλε, επειδη εισαι φανταρακι και δεν εχεις λεφτα, εαν καταδικαστεις, θα στα πληρωσω εγω, και οταν απολυθεις μου τα δινεις.."

Πως ειπατε ? Παθατε πλακα ? Γιατι εγω επαθα μεγαλη μουνοπλακα οταν μου το ειπε.

Πως λοιπον να μην συμπαθω τους αστυνομικους ?

Τους παω με 1000....

dreamer24gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Οκ λοιπόν, να μην του λέμε πως να κάνει τη δουλειά του του αστυφύλακα. Είναι όμως δουλειά του να χτυπάει με κτηνώδη τρόπο ένα φοιτητή, όπως είδαμε και στο βίντεο; Και, παρακάμπτοντας το άνανδρο της υπόθεσης, είναι σωστό μετά η διεύθυνση της αστυνομίας να προσπαθεί να μας βγάλει όλους τρελούς, μιλώντας οτι ο φοιτητής μάτωσε γιατί έπεσε σε ζαρντινιέρα; Αν σου φαίνονται οκ όλα αυτά τι να πω!
Νομίζω πως έχω απαντήσει ήδη φίλε μου. Όχι φυσικά δεν μου αρέσει το όλο σκηνικό. Αλλά επειδή κάποιος ή κάποιοι είναι μαλάκες, δε σημαίνει οτι είναι όλοι! Επίσης λόγω παλαιών μου εμπειριών και επαφών με γνωστή τηλεοπτική παραγωγή, έχω μάθει να μη πιστεύω απόλυτα το τι μου σερβίρουν (χωρίς να λέω οτι δεν συνέβηκαν κάποια γεγονότα). Απλά είδαμε όλοι (πλην των αυτόπτων), μόνο οτι θέλουν να μας δείξουν, για αυτό δε μπορώ να έχω αντικειμενικά ολοκληρωμένη άποψη. Να σε βάλω σε μια σκέψη φίλε μου; Αν ερχόμουν εγώ στη δουλειά σου και σου έλεγα : " Γαμώ το μουνί που σε πέταγε παλιοκαριόλη, μπάσταρδε, αρχίδι, μουνόπανο" και διάφορα άλλα, εσύ και οποιοσδήποτε άλλωστε, θα τα έπαιρνες και θα με άρχιζες στις γρήγορες (λογικό δεν είναι;) Κι αν την ώρα που με βάραγες κάποιος "τυχαία" τραβούσε τη σκηνή; Δε θα φαινόταν οτι εσυ με χτυπάς με λύσσα αναίτια; Και προφανώς και οι συνάδελφοι σου θα σε υποστήριζαν (τι πιο λογικό;) Δε λέω οτι έτσι γίναν τα πράγματα, μπορεί απλά ο συγκεκριμένος/οι μπάτσος/οι απλά να ήταν κομπλέξας/οι και να έβγαζε/αν τα απωθημένα του/τους γιατί δε γάμησε/αν το προηγούμενο βράδι. Όμως εγώ κι εσύ μπορούμε να το ξέρουμε πραγματικά τι συνέβη;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Kαι για ολους εκεινους που αισθανονται εχθρικα προς τους αστυνομικους, ωφειλω να αναφερω αλλα μια εμπειρια μου που συνεβη πριν απο πολλα πολλα χρονια.

Οταν ημουν 20 ετων, με επισαν επειδη οδηγουσα μηχανακι χωρις διπλωμα. Οταν μετα απο 3 χρονια εγινε η δικη, ετυχε να ειμαι φανταρος, και τοτε απαγορευοταν να φορας πολιτικα.

Παω λοιπον στην δικη με τα στρατιωτικα, και με βλεπει ο αστυνομικος που με επιασε, στον διαδρομο των δικαστηριων.
Ειχε ερθει ως μαρτυς κατηγοριας.

Και μου λεει το εξης " Φιλε, επειδη εισαι φανταρακι και δεν εχεις λεφτα, εαν καταδικαστεις, θα στα πληρωσω εγω, και οταν απολυθεις μου τα δινεις.."

Πως ειπατε ? Παθατε πλακα ? Γιατι εγω επαθα μεγαλη μουνοπλακα οταν μου το ειπε.

Πως λοιπον να μην συμπαθω τους αστυνομικους ?

Τους παω με 1000....
Αν όμως δεν ήσουνα φαντάρος και ήσουνα π.χ, μακρυμάλλης, θα ήτανε το ίδιο "πατρικοί" απέναντί σου;
Και χωρίς να αμφισβητώ φυσικά αυτό που λες, που -κατά τη γνώμη μου όμως- είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
bene, δε συντελείς στη διαφήμιση της ιδεολογικής σου ομάδας  :dancing:

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φυσικά, όταν κάποιος έχει ωραία επιχειρήματα που αποστομώνουν μερικούς έχει εμμηνόπαυση.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
O βενε να αλλαξει nick καλυτερα. Να το κανει bines.
Του ταιριαζει καλυτερα
(μονο αυτος βριζει εδω.. εχω ακομα την απορια.. απο που ηρθε το γιδι αυτο? απο ποιο μαντρι το εσκασε?)

Η συζητηση αυτη δεν εχει τελος. Υπαρχουν καλοι και κακοι. Οπως σε ολες τις δουλειες. Γιατροι σε σωζουν αλλα και βρωμιαρηδες ασχετοι γιατροι σε στελνουν μια ωρα αρχητερα....

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
το παρακανε λιγο κι αυτος..
τελως παντων
νομιζω οτι πιο πολλα μας ενωνουν παρα μας χωριζουν
ειναι καλη η κουβεντα , ακομα και ο μικροτσακωμος
Αυτα ομως τα σε γαμω , μασ γαμεις και τα λοιπα ειναι ακυρα πιστευω ε?

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Η αλήθεια είναι όπως έχω ξαναγράψει ότι στη ζωή ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ και όποιος κάνει αυτό το λάθος χάνει το παιχνίδι. Υπάρχουν κακοί και στις δύο πλευρές πάντα και δεν υπάρχει μόνο μία κακή πλευρά. Αν κάποτε το καταλάβουμε όλα θα είναι καλύτερα για την κοινωνία μας. Δυστυχώς εκείνο που με τρομάζει και με εξοργίζει παράλληλα είναι ότι δεν έχει αναπτύξει μηχανισμό η κοινωνία αυτόματης αποβολής τέτοιων προβληματικών μελών της και από τις δύο πλευρές επαναλαμβάνω...Όσο για το σκεπτικό "αυτοί πληρώνονται..." δυστυχώς πληρώνονται και οι δύο πλευρές. Πχ οι ταραξίες για τις ζημιές που κάνουν, για την εικόνα (τουρισμός) της χώρας ακόμα πιθανόν και από τον ΟΑΕΔ ως άνεργοι ! Δεν έχει σημασία η αμεσότητα ή εμμεσότητα κάθε πράξης, αιτίας, ενέργιεας...αλλά το αποτέλεσμα και αυτό κρίνουμε σε κάθε πλευρά όποια και αν είναι. Και το αποτέλεσμα πρέπει να τιμωρείται γιατί αλλιώς είναι σα να ψάχνουμε απολογιτικές και δικονομικές αιτιάσεις απαλλαγής από τις υποχρεώσεις μας. Θα τελειώσω (και συγγνώμη) με το άλλο σκεπτικό περί τήρησης της εξουσίας από τα εντεταλμένα όργανα του κράτους. Είναι αλήθεια ότι αυτό μάθαμε, ένα οργανωμένο κράτος δήθεν που στο βωμό αυτού του ποσοστού οργάνωσης μας κλέβει, μας δέρνει, μας βάζει όρους και όρια, κτλ κτλ...Η άλλη αλήθεια είναι ΟΤΙ ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom