Νέα

Ξυλοδαρμός Αστυνομικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

POLYATAKTOS

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαίνω τι έχουν όλοι με τους "μπάτσους".Σας έχουν πειράξει ποτέ;Προσωπικά κανείς δε με έχει πειράξει.Και κάποιες φορές που τους χρειάστηκα με βοήθησαν.Από τη μία φωνάζουμε για την απουσία τους (που οφείλεται σε πολλούς λόγους) και από την άλλη βρίζουμε.Εντάξει πριν κάποιες δεκαετίες,η αστυνομία ήταν υποχείριο κάποιων κυβερνήσεων,τώρα όμως δεν ισχύει αυτό.Τουλάχιστον όχι στο βαθμό που ήταν παλιά.Ότι υπάρχουν χουντικοί κλπ είναι σίγουρο,αλλά δεν πληροφορήθηκα ποτέ να συνέλαβαν κάποιον επειδή διαβάζει ριζοσπάστη ή κάποια άλλη εφημερίδα,ή επειδή αγόρασε βιβλίο του Μαρξ,ή ακούει Θεοδωράκη.Όσοι έχουν δοσοληψίες με την
αστυνομία,99,9% έχουν διαπράξει αδικήματα.
+10!!!!!!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑΚΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ τον ξυλοκόπησαν και μακάρι να πάρουν τον πούλο.Πάντως μόνο τυχαία δεν πέρναγε από εκεί.Και στην πορεία του πολυτεχνείου πέρασα από εκεί,ερχόμενος από φιλικό σπίτι.Μαλακία μου.Αλλά,ΚΑΝΕΙΣ,ούτε "αναρχικός" ούτε "μπάτσος" δε με πείραξε.Αν δεν πας γυρεύωντας δεν έχεις προβλημα.
Τι θα πεί "μόνο τυχαία δεν πέρναγε απο κει"; Έχεις στοιχεία και δεν τα ξέρουμε; Αν ναι, δώστα στον εισαγγελέα. Αλλιώς, μη σπεκουλάρεις πληζ.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ΟΛΟΙ καταδικάζουμε το γεγονός, αν ισχύει. Αλλά μπορούμε και να το εξηγήσουμε, σε σχέση με τα απωθημένα που έχει πολύς κόσμος με τους μπάτσους και τη βλαχο-εξουσία τους. Ποια εξήγηση όμως μπορούμε να δώσουμε για το περιστατικό με το φοιτητή και τον άνανδρο ξυλοδαρμό του;

Δε μπορώ (και δε με ενδιαφέρει) να προσπαθήσω να δώσω λογική εξήγηση σε παράλογες πράξεις. Δεν παίζω το ρόλο του δικηγόρου για κανέναν.

Και οι μεν και οι δε είναι λεβεντομαλάκες και αξίζει να τιμωρηθούν.

Επισκέπτης
Φίλε κι εμένα με έχουν πάει για εξακρίβωση στοιχείων σε τμήμα.Που με βρήκαν;24:00 στην Αχαρνών κάτω από τη Φυλής.Από μπουρδελότσαρκα γύρναγα.Ούτε εγώ φαινόμουν αλήτης,κι εγώ είχα ταυτότητα,αλλά είναι η δουλειά τους.Μακάρι να έκαναν συνεχώς ελέγχους.θα γλυτώναμε από πολλά καθήκια.Ακουσες τι έγινε σήμερα στην Αγαθουπόλεως;Πιο πέρα απο το μπουρδέλο Φυλής 200.Με ένα Kalasnikov (λένε) πυροβόλησαν προς μια χρηματαποστολή...Σκέψου να πέρναγες από εκεί και να σε έπερναν οι σφαίρες.Θα παρακαλούσες να τους είχαν πιάσει οι "μπάτσοι" πριν βγουν στο δρόμο σου.

Επισκέπτης
Τι θα πεί "μόνο τυχαία δεν πέρναγε απο κει"; Έχεις στοιχεία και δεν τα ξέρουμε; Αν ναι, δώστα στον εισαγγελέα. Αλλιώς, μη σπεκουλάρεις πληζ.

Απλώς ήταν με τους φίλους του και έπαιζαν πετροπόλεμο με τους μπάτσους...Αλήθεια,γιατί αντιστεκόταν και προσπαθούσε να ξεφύγει;Και βρήκαν ευκαιρεία οι μαλάκες να του ρίξουν ξύλο..Αν ήταν "καθαρός" θα δεχόταν αδιαμαρτύρητα τη σύλληψη και δε θα έτρωγε ξύλο.

Το σπεκουλάρεις τι σημαίνει;Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει σε ένα φορουμ

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λοιπόν για να πώ και μιά ιστορία από τα παλιά, τότε που οι μπάτσοι ήταν πραγματικά άγριοι.. σωτήριο έτος 1973 εγώ 17 χρόνων (ναι μάγκες υπήρχε και ζωή πρίν το 1980) στην πατρίδα μου την αλεξανδρούπολη..

υπήρχε ενας ασφαλίτης ονόματι Παπα...ας που μας είχε κάνει την ζωή μαύρη εμας τους μαθητές.. μας κυνηγούσε στα στα σφαιριστήρια στις καφετέριες της εποχής.. ο τύπος μισή μερίδα αλλά φόβητρο..

ενα απόγευμα κατά τις 7.30 μόλις σουρούπωσε εγώ με την γκομενίτσα στο πάρκο δεξί παγκακι για ψιλοχαμούρεμα και αν μας έπερνε και κανένα τσιμπουκάκι.. βλέπω στο βάθος έναν τύπο να παίρνει μάτι και να την παίζει... ω ρε παναγιά μου αναψα "θα τον γαμίσω τον πούστη" και αρχίζω να τρέχω προς το μέρος του.. υπόψιν δε ήμουν είμαι και θα είμαι προδιαγραφών Σουγλάκου.. εκεί που πάω να τον βουτήξω σκάει μύτη ο ασφαλίτης .. εγώ είχα τσιμπήσει τον τύπο από τον σβέρκο (ο οποίος σημειωτέον ήταν και γνωστός στην πόλη όχι μόνο για τα βίτσια του αλλά και για την κοινωνική του θέση και γνωστός του γέρου της κοπελιάς) του έχω ρίξει την πρώτη ψιλή..

ο συγχωρεμένος με σταματά και μου λέει "αστον παληκάρι μου μη λερώνεις τα χέρια σου αυτή είναι δική μου δουλειά.. γιαυτό πληρώνομαι..φευγάτε τώρα και ξεχάστε το".. κοιτώντας πίσω φεύγοντας ακόμη βλέπω στα μάτια μου την μισή μερίδα να ρίχνει το ξύλο της αρκούδας στον ματάκια...

όσο για τον τύπο δεν τόλμησε να μιλήσει στον πατέρα της κοπέλας.. μας έβλεπε και άλλαζε δρόμο..

αυτό που έμεινε είναι "μην λερώνεις τα χέρια σου αυτή είναι δική μου δουλειά"

ας είναι λαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει και τους δύο..

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Απλώς ήταν με τους φίλους του και έπαιζαν πετροπόλεμο με τους μπάτσους...Αλήθεια,γιατί αντιστεκόταν και προσπαθούσε να ξεφύγει;Και βρήκαν ευκαιρεία οι μαλάκες να του ρίξουν ξύλο..Αν ήταν "καθαρός" θα δεχόταν αδιαμαρτύρητα τη σύλληψη και δε θα έτρωγε ξύλο.

Το σπεκουλάρεις τι σημαίνει;Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει σε ένα φορουμ
Αποδείχτηκε οτι συμμετείχε σε πετροπόλεμο με τους φίλους του; Αν όχι, μην το ισχυρίζεσαι πληζ, δεν είσαι ανακριτής.
Και απο που προκύπτει οτι αντιστάθηκε; Και τι σημαίνει "αντίσταση";
Επίσης: απο που προκύπτει οτι αν δεχόταν αδιαμαρτύρητα τη σύλληψη δεν θα έτρωγε ξύλο;

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
λοιπόν για να πώ και μιά ιστορία από τα παλιά, τότε που οι μπάτσοι ήταν πραγματικά άγριοι.. σωτήριο έτος 1973 εγώ 17 χρόνων (ναι μάγκες υπήρχε και ζωή πρίν το 1980) στην πατρίδα μου την αλεξανδρούπολη..

υπήρχε ενας ασφαλίτης ονόματι Παπα...ας που μας είχε κάνει την ζωή μαύρη εμας τους μαθητές.. μας κυνηγούσε στα στα σφαιριστήρια στις καφετέριες της εποχής.. ο τύπος μισή μερίδα αλλά φόβητρο..

ενα απόγευμα κατά τις 7.30 μόλις σουρούπωσε εγώ με την γκομενίτσα στο πάρκο δεξί παγκακι για ψιλοχαμούρεμα και αν μας έπερνε και κανένα τσιμπουκάκι.. βλέπω στο βάθος έναν τύπο να παίρνει μάτι και να την παίζει... ω ρε παναγιά μου αναψα "θα τον γαμίσω τον πούστη" και αρχίζω να τρέχω προς το μέρος του.. υπόψιν δε ήμουν είμαι και θα είμαι προδιαγραφών Σουγλάκου.. εκεί που πάω να τον βουτήξω σκάει μύτη ο ασφαλίτης .. εγώ είχα τσιμπήσει τον τύπο από τον σβέρκο (ο οποίος σημειωτέον ήταν και γνωστός στην πόλη όχι μόνο για τα βίτσια του αλλά και για την κοινωνική του θέση και γνωστός του γέρου της κοπελιάς) του έχω ρίξει την πρώτη ψιλή..

ο συγχωρεμένος με σταματά και μου λέει "αστον παληκάρι μου μη λερώνεις τα χέρια σου αυτή είναι δική μου δουλειά.. γιαυτό πληρώνομαι..φευγάτε τώρα και ξεχάστε το".. κοιτώντας πίσω φεύγοντας ακόμη βλέπω στα μάτια μου την μισή μερίδα να ρίχνει το ξύλο της αρκούδας στον ματάκια...

όσο για τον τύπο δεν τόλμησε να μιλήσει στον πατέρα της κοπέλας.. μας έβλεπε και άλλαζε δρόμο..

αυτό που έμεινε είναι "μην λερώνεις τα χέρια σου αυτή είναι δική μου δουλειά"

ας είναι λαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει και τους δύο..
Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω αυτό που λες. Φαντάσου όμως τι θα γινόταν αν εκείνη την εποχή είχες μακριά μαλλιά, πήγαινες να δεις το Γούντστοκ η απλώς άκουγες Θεοδωράκη. Λες να ήταν το ίδιο "πατρικός" ο μακαρίτης;

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
1973 και μαλλιά??? 1973 και Θεοδωράκης??? και μάλιστα στην επαρχία??? ανιστόρητο σε βρίσκω :)

έχω και άλλες ιστορίες από 1974 και μετά που είχα μαλλιά στο πανεπιστήμιο..

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω τι έχουν όλοι με τους "μπάτσους".Σας έχουν πειράξει ποτέ;Προσωπικά κανείς δε με έχει πειράξει.Και κάποιες φορές που τους χρειάστηκα με βοήθησαν.        

Τωρα παιδια θελω και εγω να καταθεσω τις εμπειριες μου.

Οποτε χρειαστηκα την αστυνομια, ηταν διπλα μου σαν αδελφια μου. Παντα με καλη διαθεση και ευγενεια.

Χαρακτηριστικα, προσφατα ημουν στο Α.Τ. Καλλιθεας για μια απλη υποθεση μου. Η ευγενεια και η διαθεση του αξ/κου υπηρεσιας να με εξυπηρετησει με αφησε αφωνο.

Και δεν ειμαι ουτε αστυνομικος, ουτε εχω συγγενεις αστυνομικους.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κακοί και καλοί παντού υπάρχουνε...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Οκ, αλλά εσύ θα ήθελες να δεις το γιο σου μπάτσο; Ειλικρινά!  :)

αν το ήθελε ο ίδιος κανένα πρόβλημα.. πούστη, κλέφτη και πολιτικό δεν θέλω να τον δώ (αν και τα δύο πρωτα προσδιορίζουν το τρίτο)

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
1973 και μαλλιά??? 1973 και Θεοδωράκης??? και μάλιστα στην επαρχία??? ανιστόρητο σε βρίσκω :)

έχω και άλλες ιστορίες από 1974 και μετά που είχα μαλλιά στο πανεπιστήμιο..
Για λέγε λοιπόν τις "μακρυμαλλούσες" εμπειρίες σου!  :)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εμένα, όπως έχω εξηγήσει στο thread για τον ξυλοδαρμό, με έχουν ενοχλήσει προσωπικά μπάτσοι με τη στάση και τη συμπεριφορά τους απέναντί μου δύο φορές, αλλά μου έχει τύχει πολλές άλλες φορές που έχω πέσει σε πάρα πολύ ευγενικούς και εξυπηρετικούς ειδικούς φρουρούς, αστυνομικούς, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς. Συνεπώς, η συνολική εικόνα που έχω ΚΑΙ εγώ, είναι καλή και δεν επιτρέπω σε συμβάντα που αποτελούν εξαιρέσεις, να μου αμαυρώσουν την γενικότερη εντύπωση.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα, όπως έχω εξηγήσει στο thread για τον ξυλοδαρμό, με έχουν ενοχλήσει προσωπικά μπάτσοι με τη στάση και τη συμπεριφορά τους απέναντί μου δύο φορές, αλλά μου έχει τύχει πολλές άλλες φορές που έχω πέσει σε πάρα πολύ ευγενικούς και εξυπηρετικούς ειδικούς φρουρούς, αστυνομικούς, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς. Συνεπώς, η συνολική εικόνα που έχω ΚΑΙ εγώ, είναι καλή και δεν επιτρέπω σε συμβάντα που αποτελούν εξαιρέσεις, να μου αμαυρώσουν την γενικότερη εντύπωση.
Βρε γιουσουφάκι, εσύ μπορεί να μην επιτρέπεις να σου διαψεύδεται η εικόνα που έχεις, αλλά τα περιστατικά μάλλον διαψεύδουν εσένα!  :)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Βρε γιουσουφάκι, εσύ μπορεί να μην επιτρέπεις να σου διαψεύδεται η εικόνα που έχεις, αλλά τα περιστατικά μάλλον διαψεύδουν εσένα!  :)

Εσύ εκεί κομπλεξάκι, παραφύλαγέ με να με σχολιάζεις.:-)))

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εσύ εκεί κομπλεξάκι, παραφύλαγέ με να με σχολιάζεις.:-)))
Απο "συντροφάκι" έγινα "κομπλεξάκι"; Πρόσεξε, γιατί υπάρχουν πολλά ακόμα εύηχα που ομοικαταληκτούν με το "γιουσουφάκι"!    :tickedoff:

OP
OP
X

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν είμαι μπάτσος.
Είμαι δίκαιος.
Ηθελα να δείξω τη μονομέρια και την έδειξα.
Ο Ξεβράκωτος από την απάντηση που δίνει είναι ολοφάνερα φασίστας.
Ο Bene απαντάει καταπληκτικά και αποστομοτικά στον Ξεβράκωτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom