Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
[size=20pt]All time classic!!![/size]

Και η μία και ή άλλη φάση, εικονικές καταστάσεις είναι, οπότε δεν έχει διαφορά.

Αυτό το μήνυμα συνοψίζει το φαινόμενο της "ζωής" (ή καλύτερα "πραγματικότητας") μέσα από τα πρίσμα της ανθρώπινης συνειδητότητας.

Απλά δεν συμπεριλαμβάνει τον αφανή -που λέει ο λόγος- για την πλειοψηφία των ανθρώπων, παράγοντα των ψυχολογικών συμπλεγμάτων που στον Έλληνα είναι στο λίμιτ-απ.

Επισκέπτης
λογικο με τετοια προσωπικοτητα :2funny: :2funny: :2funny:

για πες μας για τη δικη σου προσωπικοτητα αναξιοπρεπες σκουληκι fethry? σε φτυνουνε, αφοδευουν πανω σου και συ τα γλειφεις ολα ! καραγκιοζη! καλα σε ελεγα πτυελοδοχειο του σαϊτ! αυτο εισαι! και το γουσταρεις κι ολας!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δυο λόγια...
α) Ο χατζηδάκης πήρε περισσότερους σταυρούς απ' όσους κατέβηκαν στην πορεία...
β) Τα περί λαϊκής αγανάκτησης τα ακούω τσάμπα και βερεσέ... Ιδίως όταν προέρχονται από ανθρώπους που έως χθες έγλειφαν τον κάθε χατζηδάκη για κανά διορισμό, κανά stage ή τόσα χρόνια πατρώνανραν τα καθίκια της ολυμπιακής με αποτέλεσμα η λύση να δοθεί πολύ αργά και με μεγάλο κόστος..
γ) θα προτιμούσα στη θέση του χατζηδάκη να ήταν ο αρχιμουνιπανάς χατζηγάκης της αγρογής αν και σίγουρα θα ήθελα γιαούρτια και όχι ξύλο... Το ξύλο καθιστά τον άλλο συμπαθη και περνά την όποια πολιτική του σε δεύτερη μοίρα...
δ) Αν κάποιοι γουστάρουν ξύλο σε πολιτικούς, να είναι έτοιμοι να το δεχθούν και σε δικούς τους...
Κάποιοι μας ζάλισαν για το γιαούρτωμα στον αλαβάνο και ατα αυγά στην παρταλλιώς και τώρα μιλάνε σχεδόν για θεία δίκη... Δυο μέτρα και δύο σταθμά;

Αυτά προς το παρόν.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι μαλακας ρε..... 
Εντομεταξυ στο new247 λεει οτι δεχτηκε επιθεση απο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ....  :jerking: :jerking: :jerking:

Προπαγανδα στο φουλ....

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
ξυλο σε βουλευτες και λαμογια (ψωμιαδης ασπις) ειναι η μονη λυση

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Τι μαλακας ρε..... 
Εντομεταξυ στο new247 λεει οτι δεχτηκε επιθεση απο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ....  :jerking: :jerking: :jerking:

Προπαγανδα στο φουλ....
σε λιγο θα μας πουνε οτι κατεβηκανε στους δρομους 300.000 αντιεξουσιαστες οσοι ηταν στην πορεια.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ξυλο σε βουλευτες και λαμογια (ψωμιαδης ασπις) ειναι η μονη λυση

Καλά, όσοι επένδυαν σε προϊόντα της ασπίδας προτού δείρουν οποιοδήποτε, ας αυτομαστιγωθούν κιόλας...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όχι βρε, αυτό που προέχει είναι να μάθουμε το ποσοστό του ΚΚΕ το 1946...

Πάντως στο κέντρο είχαν ριχθεί φεϊγ βολάν που έγραφαν "βάρκιζα τέλος" και "εαμ ελας μελιγαλάς"!
Ρε μήπως να αναζητήσουμε κανά εγγόνι του σκόμπυ γιατί δεν τη βγάζουμε καθαρή!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=ahNWc6OnNDY&feature=related[/video][video[/video]]
  [/video]  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗς ΟΜΠΡΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΤΡΙ ΤΗς ΓΚΟΥΙΝΤΑς ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙς ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΓΑΜΟ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΜΟΥ !!!!! αμα τα παρει κρανα η γενια μου και αρχισουμε τα σιροπια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οπα λεμε η αθηνα!!!!! γαμο τα φλοροκαναρα που μας κυβερνανε!!!!!!!!!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=CSvFpBOe8eY&feature=related [/video] [/video]  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΗς ΟΜΠΡΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΤΡΙ ΤΗς ΓΚΟΥΙΝΤΑς ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙς ΑΝΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΓΑΜΟ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΜΟΥ !!!!! αμα τα παρει κρανα η γενια μου και αρχισουμε τα σιροπια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: οπα λεμε η αθηνα!!!!! γαμο τα φλοροκαναρα που μας κυβερνανε!!!!!!!!!!!
καλά γάμα μας και εσύ. ο άλλος μου βάζει μετάλλικα , εσύ SOAD .... πως θα κοιμηθούμε ρε το βράδυ;
χώστεεεεεε ρεεεεεεεεεε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ελα βρε κωστή περαστικά σου αγορίνα μου.Να ξέρεις ότι σύσσωμος ο Ελληνικός λαός σε συμπονά.
Σου κάνει δε ενα μικρό δωράκι απο τα βάθη της καρδιάς του

Συνημμένα

• panes[2].jpg
    panes[2].jpg
    79,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • pampers.jpg
    pampers.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 17

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Ελα βρε κωστή περαστικά σου αγορίνα μου.Να ξέρεις ότι σύσσωμος ο Ελληνικός λαός σε συμπονά.
Σου κάνει δε ενα μικρό δωράκι απο τα βάθη της καρδιάς του
σερβιετα επρεπε να βαλεις αδερφε

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
κατεβεναμε απο την ομπρε πιομενοι ολλοι στο καραισκακη και οι μπατσοι απομακρυνοντουσαν 2 χιλομετρα μακριαμας!!!!1  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom