Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σε αυτο το βιντεο που τραβηξαν ρωσοι δημοσιογραφοι φενεται οτι την ωρα που η πορεια παει να περασει μπροστα απο την μεγαλη βρετανια και να φτασει στην βουλη  οι απλυτοι αρχιζουν να πετανε μολοφοφ στα ματ, τα ματ στους απλυτους χημικα και η πορεια ποτε δεν εφτασε στην βουλη...και ζησαν ολοι καλα και ο γαπ καλυτερα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
η απαντηση θα μπορουσε να δοθει στην καλπη...
αλλα εκει κοτευουν οι παληκαραδες του πεζοδρομιου φαινεται.. ;)
δεν υπαρχει φιλε ουτε στη καλπη απαντηση γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει το κατι διαφορετικο και δε σου μιλαω ουτε για δεξια ουτε για αριστερα αλλα γενικα

το ξυλο πολλες φορες δεν ειναι προσχεδιασμενο αλλα σου ρχετε...
να σου κανω μια ερωτηση να μου απαντησεις αρχιδατα οπως ειπες και παραπανω

εσυ εισαι πατερας ενος νεου που ειχε τα προσοντα με βαση αυτα που σπουδασε να μπει στην ΤΡΑΜ αε
αλλα ο κυριος χατζηδακης δεν του εδωσε αυτο το δικαιωμα γιατι εβαλε οοοοοολους τους δικους του και παιδια δικων του τι θα εκανες αν ειχες παει σε πορεια και τον εβλεπες μπροστα σου????

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν υπαρχει φιλε ουτε στη καλπη απαντηση γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει το κατι διαφορετικο και δε σου μιλαω ουτε για δεξια ουτε για αριστερα αλλα γενικα

το ξυλο πολλες φορες δεν ειναι προσχεδιασμενο αλλα σου ρχετε...
να σου κανω μια ερωτηση να μου απαντησεις αρχιδατα οπως ειπες και παραπανω

εσυ εισαι πατερας ενος νεου που ειχε τα προσοντα με βαση αυτα που σπουδασε να μπει στην ΤΡΑΜ αε
αλλα ο κυριος χατζηδακης δεν του εδωσε αυτο το δικαιωμα γιατι εβαλε οοοοοολους τους δικους του και παιδια δικων του τι θα εκανες αν ειχες παει σε πορεια και τον εβλεπες μπροστα σου????
δηλαδη τωρα που τις εφαγε ο χατζηδακης εσυ ταρακουνησες το συστημα ε;;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πως έγιναν τα επεισόδια
Από factorx στις 15/12/2010

Μια απο τις μεγαλύτερες πορείες ήταν η σημερινή. Αφού εκτιμήσεις της Αστυνομίας αναφέρουν αριθμό 50.000 διαδηλωτών.

Προφανώς γι αυτό το ΠΑΣΟΚ ζήλεψε τις παλιές «καλές» εποχές της χούντας. Όπως τότε, στο Πολυτεχνείο, που οι κουστουμαρισμένοι ασφαλίτες έκαναν συλλήψεις μαζί με τους ένστολους αστυνομικούς στους δρόμους, και έσπαγαν τους διαδηλωτές στο ξύλο, το ίδιο συνέβη και σήμερα. Μόνο που το πρόβλημα είναι ότι δεν συνελάμβαναν κουκουλοφόρους που πέταγαν μολότωφ, αλλά πολίτες που τους «έκραζαν» για την αμφίεσή τους και τον άκρως προβοκατόρικο τρόπο που λειτουργούσαν.

Εύλογα γεννάται το ερώτημα: Ποίοι τελικά υπέθαλψαν τα επεισόδια, αν δεν τα έστησαν κιόλας; Είναι οφθαλμοφανές ότι όπως την 5η Μαΐου, οπότε εκδηλώθηκε σε μεγαλειώδη διαδήλωση το κύμα της οργής για την κυβέρνηση του Μνημονίου, και σημειώθηκε η τραγωδία της «Μαρφίν», το ίδιο επεδίωκαν και σήμερα. Καθίσταται φανερό ότι στόχος ήταν να δημιουργήσουν «κλίμα Μαρφίν», και γιατί όχι, ενδεχομένως να προκληθούν και θύματα. Ο κ.Παπουτσής καλείται να αναλάβει τις ευθύνες του.

Ας περιγράψουμε τώρα πως ξεκίνησαν τα επεισόδια. Προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι αυτά άρχισαν ενώ η ουρά του ΠΑΜΕ ήταν στην Φιλελλήνων και ακόμα δεν είχε φτάσει η κεφαλή της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο κάτω μέρος του Συντάγματος. Αίφνης βρέθηκαν εκεί ομάδες «αναρχικών» που βομβάρδισαν κυριολεκτικά μια-δυό απομονωμένες διμοιρίες των ΜΑΤ, που ήταν στο ύψος του «Μεγάλη Βρετανία». Ηταν οφθαλμοφανές ότι οι ένστολοι αστυνομικοί ήταν ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια τέτοια επίθεση, η οποία μάλιστα συνδυαζόταν με τις άκρως επικίνδυνες (εκρηκτικού –και όχι συνηθισμένου- μίγματος) μολότωφ. Σε βοήθειά τους μάλιστα, δεν έσπευδαν άλλες δυνάμεις, αν και όλο το Σύνταγμα «βούλιαζε» από ΜΑΤ.

Ηταν εξίσου ολοφάνερο ότι κάποιοι ήθελαν να επεκταθούν τα επεισόδια, με στόχους:

1.Να διαλυθεί σε πολλά κομμάτι η μεγάλη πορεία, όπως άλλωστε και έγινε.

2.Να μην περάσουν οι διαδηλωτές από το πάνω μέρος της πλατείας Συντάγματος, μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη. Ενδεχομένως, φοβούνταν απόπειρα κατά του κοινοβουλίου.

Ως όλα δείχνουν λοιπόν, εξυφάνθηκε ένα προβοκατόρικο σχέδιο να γενικευθούν τα επεισόδια. Ούτως ή άλλως, οι σκληροπυρηνικές πολυπληθείς ομάδες «αναρχικών» είχαν έλθει προετοιμασμένες γι’αυτά. Μένει να διευκρινιστεί όμως, ο ρόλος που έπαιξαν οι εκατοντάδες αστυνομικοί με πολιτικά. Διότι, αν ο ρόλος τους ήταν οι συλλήψεις των μπαχαλάκηδων, σίγουρα απέτυχαν. Αρα, εύλογα προκύπτει το ερώτημα, εάν και αυτοί υπέθαλπαν τα επεισόδια, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Να σημειωθεί ότι το μπλόκ της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης (Αναρχικοί-Εξάρχεια) εμφανίστηκε σήμερα πολύ καλά οργανωμένο και πολυπληθές και δεν προκλήθηκε από εκεί κανένα επεισόδιο.

Ένα επεισόδιο που τα λέει όλα

Είναι συγκλονιστικό, αλλά αφού ο κύριος όγκος όλων των πορειών είχε διαλυθεί και τα επεισόδια είχαν περιοριστεί στα Προπύλαια από μερικές εκατοντάδες «αναρχικούς» -που κι’αυτοί έφευγαν- στην Ακαδημίας, στο σημείο από την οδό Σίνα έως τις οδούς Ομήρου και Αμερικής, είχαν συγκεντρωθεί, μαζί με τα ΜΑΤ περί τα διακόσια «φρικιά». Με τη διαφορά ότι δεν πέταγαν πέτρες και μολότωφ στα ΜΑΤ, αλλά κάθονταν ήσυχα και συζητούσαν μαζί τους. Το πλέον εντυπωσιακό και παράλληλα προκλητικό ήταν όμως, ότι αυτή την εικόνα την έδιδαν μπροστά στα μάτια εκατοντάδες πολιτών που τους αποδοκίμαζαν για την «αμφίεσή» τους. Ποιο το αποτέλεσμα; Κάποιοι ασφαλίτες, με εντολές του επικεφαλής τους, ο οποίος φορούσε παλιό αμερικάνικο τζάκετ, ήταν ψηλός ψαρομάλης και κρατούσε ασύρματο, επiτίθεντο σε άτοαμα, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν 50rhdew, 55ρηδες και 60ρηδες. Ανδρες και γυναίκες.
Στη διασταύρωση της οδού Ομήρου και Ακαδημίας, είχαν ρίξει στο έδαφος έναν καθ’όλα αξιοπρεπή 60ρη, και του είχαν φορέσει χειροπέδες. Ηταν εμφανές επίσης ότι τον είχαν κτυπήσει στο μάτι. Αυτά δεν τα έκαναν τα ΜΑΤ, αλλά οι ασφαλίτες, που ήταν ντυμένοι … χουλιγκάνοι. Ο λόγος της «σύλληψής» του; Τους τράβηκε –άκουσον, άκουσον- φωτογραφία. Τι είχαν άραγε να κρύψουν όλοι αυτοί που δεν έπρεπε να φωτογραφηθούν; Όταν μάλιστα, δημοσιογράφος, ο οποίος μάλιστα –απ’ότι είδα- τους επέδειξε και ταυτότητα, παρενέβη και πήγε να φωτογραφήσει το περιστατικό, του επετέθησαν και τον γρονθοκόπησαν (χαμηλά βέβαια, μην φανεί και κανα σημάδι στο πρόσωπο).
Τα συμπεράσματα δικά σας για το τι επεδίωκε σήμερα όλος αυτός ο μηχανισμός και ποιος υπέθαλψε τα επεισόδια. Βέβαια, η ΕΛΑΣ επισήμως θα πεί ότι οι ενδεδυμένοι χουλιγκάνοι, προορίζονταν για συλλήψεις κουκουλοφόρων. Απορίας άξιον είναι όμως, γιατί συνελάμβαναν απλούς πολίτες που τους «έκραζαν» και δεν πήγαιναν μερικές δεκάδες μέτρα παρακάτω να ανακατευτούν με τους «αναρχικούς» για να τσιμπήσουν κάποιον. Τα παραμύθια άλλού. Είναι πάντως, η πρώτη φορά που η Αστυνομία κατεβάζει τόσο μαζικά μέλη της ντυμένα σε «φρικιά». Τουλάχιστον ας κρατούν τα προσχήματα.

Επισκέπτης
σε αυτο το βιντεο που τραβηξαν ρωσοι δημοσιογραφοι φενεται οτι την ωρα που η πορεια παει να περασει μπροστα απο την μεγαλη βρετανια και να φτασει στην βουλη  οι απλυτοι αρχιζουν να πετανε μολοφοφ στα ματ, τα ματ στους απλυτους χημικα και η πορεια ποτε δεν εφτασε στην βουλη...και ζησαν ολοι καλα και ο γαπ καλυτερα

εδω ολοκληρη η πορεια του ΠΑΜΕ περασε ξωφαλτσα απο τη βουλη, απο το πλαϊ και ειχανε και αλυσιδα μπας και μπερδευτει κανεις και παει μπροστα.....και οταν το ειπα στον αλλον το επαιζε κινεζος!

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
και το 44 το ιδιο ειπατε, το τελος ομως το εγραψαν αλλοι και σας ετσουξε...
φιλαρακι μου μιλας για 44 και οτι αρχιδια σου ερθει στον εγκεφαλο.το θρεντ δεν ειναι κομματικο αλλα εσυ ενα κομματοσκυλο του κερατα δεν βλεπεις στα 3 μετρα απο την φανατιλα.γραψε οτι θες για 44 54 64 δεν με αγγιζουν.ειναι 2010 και θα παλεψω για την αξιοπρεπεια μου και για την οικογενεια μου και δεν θα αφησω κανενα αρχιδι του πασοκ-νδ=κκε να παιζει με τηνζωη μου

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φιλαρακι μου μιλας για 44 και οτι αρχιδια σου ερθει στον εγκεφαλο.το θρεντ δεν ειναι κομματικο αλλα εσυ ενα κομματοσκυλο του κερατα δεν βλεπεις στα 3 μετρα απο την φανατιλα.γραψε οτι θες για 44 54 64 δεν με αγγιζουν.ειναι 2010 και θα παλεψω για την αξιοπρεπεια μου και για την οικογενεια μου και δεν θα αφησω κανενα αρχιδι του πασοκ-νδ=κκε να παιζει με τηνζωη μου
δεν νομιζω οτι εισαι και πολυ αξιοπρεπης ετσι οπως απαντας

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εδω ολοκληρη η πορεια του ΠΑΜΕ περασε ξωφαλτσα απο τη βουλη, απο το πλαϊ και ειχανε και αλυσιδα μπας και μπερδευτει κανεις και παει μπροστα.....και οταν το ειπα στον αλλον το επαιζε κινεζος!
οι κ.κ.εδες ειναι μανουλες σε αυτα..την ειχαν ψιλιαστει και οποιος πλησιαζε επεφτε φαπα..

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
δεν νομιζω οτι εισαι και πολυ αξιοπρεπης ετσι οπως απαντας
εσυ που χαρακτηριζεις το κοσμο που κατεβηκε στην πορεια απλυτους εισαι αξιοπρερεστατος!!ισως ζεις σε αλλο κοσμο απο τον δικο μας ισως εισαι κοινωνικη ελιτ και δεν σε αγγιζουν ολα αυτα δεν ξερω...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:rockon: :rockon: :rockon:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καλοί μαλάκες αυτοί που έδειραν κάποιον μέσα στο πλήθος και νομίζουν ότι κάτι έκαναν.
Καλοί μαλάκες και αυτοί που επιχαίρουν ενώ φυσικά το Ν/Σ ψηφίστηκε από χθες και άρχισε να εφαρμόζεται.
Καλός μαλάκας και ο Χ''δάκης που έκοβε βόλτες σήμερα εν μέσω πορείας.

Η μεγάλη διαφορά είναι βέβαια ότι οι δύο πρώτες κατηγορίες, κατά πάσα πιθανότητα έκαναν μέχρι χθες πίπες στον τρίτο.
Και θα γυρίσουν στα 600/500/400 ευρώ τους, ενώ αυτός θα συνεχίσει να παίρνει την μισθάρα του.

Επαναστατική πράξη; Μπα, απλά τα σκυλιά δαγκώνουν όταν πάψεις να τα ταΐζεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εσυ που χαρακτηριζεις το κοσμο που κατεβηκε στην πορεια απλυτους εισαι αξιοπρερεστατος!!ισως ζεις σε αλλο κοσμο απο τον δικο μας ισως εισαι κοινωνικη ελιτ και δεν σε αγγιζουν ολα αυτα δεν ξερω...
διαβασε τι γραφω και μετα να το αναπαραγαγεις ακριβως οπως το διαβασες και οχι οπως εσυ θες, τα γκεμπελιστικα αλλου, αν εχεις δουλεψει εστω το 10% απο αυτο που εχω δουλεψει  και δουλευω στην ζωη μου θα καταλαβαινες καποια πραγματα διαφορετικα, το να το παιζεις ΄΄αγανακτισμενος'' και ''καταπιεσμενος'' πιο πολυ θυμιζεις τον ξανθοπουλο στις δοξες του παρα κατι αλλο, επειδη λοιπον  εχω δουλεψει ετσι που εσυ θες 2 ζωες και αν, εχω μαθει να σεβομαι και την ζωη και την περιουσια του αλλου οποιος κι αν ειναι, μαγκας δεν ειναι οποιος κατεβασει την τσαμαρια η πεταξει την μολοτοφ μαγκας ειναι οποιος εχει τα αρχιδια να στησει μονος την οποιαδηποτς τζαμαρια και να κατσει πισω απο αυτην...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και σας τα εγραψα αυτα γιατι οι μπατσοι το εχουν παραξηλοσει βαρανε στο ψαχνο πιτσιρικαδες δημαρχους δημοσιογραφους προχτες στα μεσογεια της πουτανας εγινε για την χωματερη ο κολοβλαχος ανεεκπεδευτος ματατζης βγαζει γουστα λεμε!!! σε παιδια και ηλικιομενους τα ταγαρια !!!  αμα πανε και αυτοι σε καθε συμπλοκη νοσοκομειο θα δεις μετα αν θα το πεζουν μαγκες οι κοταρες!!!! μας εχουν βρει μαλακες και μας βαρανε!!!! ρεεεεε τα ταγαρια σου λεει ο κολοβλαχος σταρχιδια μου με αυτους αφου ειναι σφαξεμε πασα μου να αγιασω!!!!ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΧΕΙΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕς ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!!!!! το ξερετε οτι τα χειμικα που ριχνουν ειναι αντισηνταγματικη πραξη????? ΚΑΝΕΝΑς ΠΟΥΣΤΗς ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΕΙ!!!! ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕς ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!  κοντα ειναι ο φρικαρισμενος με το καλαζνικοφ σε καμια διαδηλοση και οχι οτι ειμαι υπερ της βιας αλλα ρε πουστη πρεπει να τους γαμησουμε μι α φορα και εμεις μπας και καταλαβουν οτι δεν ειμαστε μαλακες!!!!!!! τορα ντυνονται και αναρχικοι εε!!! βεβεα πιος να τους σταματησει πιον να φοβηθουν !!! ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
διαβασε τι γραφω και μετα να το αναπαραγαγεις ακριβως οπως το διαβασες και οχι οπως εσυ θες, τα γκεμπελιστικα αλλου, αν εχεις δουλεψει εστω το 10% απο αυτο που εχω δουλεψει  και δουλευω στην ζωη μου θα καταλαβαινες καποια πραγματα διαφορετικα, το να το παιζεις ΄΄αγανακτισμενος'' και ''καταπιεσμενος'' πιο πολυ θυμιζεις τον ξανθοπουλο στις δοξες του παρα κατι αλλο, επειδη λοιπον  εχω δουλεψει ετσι που εσυ θες 2 ζωες και αν, εχω μαθει να σεβομαι και την ζωη και την περιουσια του αλλου οποιος κι αν ειναι, μαγκας δεν ειναι οποιος κατεβασει την τσαμαρια η πεταξει την μολοτοφ μαγκας ειναι οποιος εχει τα αρχιδια να στησει μονος την οποιαδηποτς τζαμαρια και να κατσει πισω απο αυτην...

+1 (και βάλε όσα μηδενικά θέλεις)...
Από τις λίγες πραγματικά σοφές κουβέντες που έχουν γραφτεί εδω μέσα...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
και σας τα εγραψα αυτα γιατι οι μπατσοι το εχουν παραξηλοσει βαρανε στο ψαχνο πιτσιρικαδες δημαρχους δημοσιογραφους προχτες στα μεσογεια της πουτανας εγινε για την χωματερη ο κολοβλαχος ανεεκπεδευτος ματατζης βγαζει γουστα λεμε!!! σε παιδια και ηλικιομενους τα ταγαρια !!!  αμα πανε και αυτοι σε καθε συμπλοκη νοσοκομειο θα δεις μετα αν θα το πεζουν μαγκες οι κοταρες!!!! μας εχουν βρει μαλακες και μας βαρανε!!!! ρεεεεε τα ταγαρια σου λεει ο κολοβλαχος σταρχιδια μου με αυτους αφου ειναι σφαξεμε πασα μου να αγιασω!!!! το ξερετε οτι τα χειμικα που ριχνουν ειναι αντισηνταγματικη πραξη????? ΚΑΝΕΝΑς ΠΟΥΣΤΗς ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΕΙ!!!! ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΙΔΕς ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!  κοντα ειναι ο φρικαρισμενος με το καλαζικοφ σε καμια διαδηλοση και οχι οτι ειμαι υπερ της βιας αλλα ρε πουστη πρεπει να τους γαμησουμε μι α φορα και εμεις μπας και καταλαβουν οτι δεν ειμαστε μαλακες!!!!!!!
βασικα ληγμενα ειναι..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αν και είμαστε εκτός θέματος ο ματατζής φταίει ή αυτός που δίνει την εντολή την οποία έχει πάρει απο πιό πάνω  και ο νοών νοείτω  ;)
ΥΓ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΟΚ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom