You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγαπημένη all-time classic παιδική εκπομπή.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr.Fregoli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Mr.Fregoli
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 180
- Πόντοι
- 281
Κακώς έβαλες μόνο 3 επιλογές μάστορα...Χρειαζόμουν καμιά δεκαριά!!! Πάντως τα περισσότερα από αυτά τα έχω ήδη στην συλλογή μου για τους απογόνους μου!!!
Οντως βλακεία μου. Επρεπε να βάλω τουλάχιστον 5.
Παντως συγνώμη για όσα ξέχασα. Διαβασα τα ποσταρίσματα σας και προσθεσα.
Ξέχασα ποπάυ και τομ και τζέρρυ! Ιεροσυλία!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω δεν εβλεπα παιδικα πηγα με την μια στις καλτ ταινιες μεχρι και σημερα
Πολλά και αγαπημένα(Φρουτοπία,Του κουτιου τα παραμύθια,Ντενεκεδούπολη,Νιλς Χόλγκερσον,Ροζ Πανθηρας κ.α)αλλά για μένα κορυφή ήταν και είναι το The Muppet Show!!Όλοι οι χαρακτήρες των Muppet ήταν ένας-ένας!!
ΥΓ1 Μήπως στη λίστα να προσθέταμε και τους Dukes Of Hazzard;Δεν είναι βέβαια 100% παιδική αλλά όταν παιζόταν,παιδιά ήμασταν και δε χάναμε επεισόδιο!
ΥΓ2 Και μια ερώτηση για τους πιο μεγάλους.Ποιος θυμάται το Το μυστήριο του χρυσού πιθήκου;
ΥΓ1 Μήπως στη λίστα να προσθέταμε και τους Dukes Of Hazzard;Δεν είναι βέβαια 100% παιδική αλλά όταν παιζόταν,παιδιά ήμασταν και δε χάναμε επεισόδιο!
ΥΓ2 Και μια ερώτηση για τους πιο μεγάλους.Ποιος θυμάται το Το μυστήριο του χρυσού πιθήκου;
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
που το ξεθαψες αυτο τυπε
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
καλο ηταν τυπεπου το ξεθαψες αυτο τυπε
ταρουσα παικταρας
Πολλά και αγαπημένα(Φρουτοπία,Του κουτιου τα παραμύθια,Ντενεκεδούπολη,Νιλς Χόλγκερσον,Ροζ Πανθηρας κ.α)αλλά για μένα κορυφή ήταν και είναι το The Muppet Show!!Όλοι οι χαρακτήρες των Muppet ήταν ένας-ένας!!
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 198
- Πόντοι
- 6
Θυμαται κανεις μια σειρα με 5 λεονταρια νομιζω κρυμενα σε διαφορα μερη και ολα μαζι ενονοντουσαν και κανανε κατι δεν θυμαμαι πολλα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.913
- Πόντοι
- 42.697
lamogio12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Θυμαται κανεις μια σειρα με 5 λεονταρια νομιζω κρυμενα σε διαφορα μερη και ολα μαζι ενονοντουσαν και κανανε κατι δεν θυμαμαι πολλα παντως δεν ειναι το βολτρον
εδω εισαι μαγκα voltron
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
απλα ηταν σαχλα και δεν μας αρεσαν, σε ενα 4χρονο μπορει να αρεσουν, εμεις θυμομαστε και μπορει να κατσουμε να ξαναδουμε αυτα που βλεπαμε απο 5 εως 11 χρονωνεΕξηγα μου ΠΩΣ μα ΠΩΣ γινεται να λείπουν απο το poll τα Looney Toons????
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγω δεν εβλεπα παιδικα πηγα με την μια στις καλτ ταινιες μεχρι και σημερα
ειχε τους ποντιους προχτες ρεντ ελιωσα με βουτσα και τσακωνα φιλε μου με την φαρδια χωριστρα....
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ερωτηση για τρελα ψαγμενους στα μανγκα και στα ανιμε συναγωνιστες οταν στην αρχη της εφηβειας/προεφηβειας γυρω στα 11 στις αρχες του '90 δεν θυμαμαι ακριβη χρονια εβαζε ενα ανιμε σε καποιο ιδιωτικο οπου ηταν μια και σε καποια μαχη σκιζοταν το πανωφορι της και πολεμουσε γυμνη απο τη μεση και πανω με τα νεανικα βυζακια της να φαινονται γυμνα και εγω τοτε σε αυτη την ευαισθητη ηλικια αρρωσταινα.... θυμαμαι παντως οτι αυτη η σκηνη ειχε ξαναπαιχτει μες στη χρονια οσο εδειχνε την σειρα σε αλλο επεισοδιο...ηταν το κλασσικο ανιμε με τα μεγαλα ματια που γυαλιζουν στις ακρες με το κλοουζ απ κτλ...ποιο μανγκα να ειναι αραγε ποιος μαγκας θα το βρει... :S ;) ;) ;) ;;;????
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Άπαιχτος ο Μπένι Χίλ!