You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγαπημένη all-time classic παιδική εκπομπή.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mr.Fregoli
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.689
- Πόντοι
- 2.606
Thundercats σιγουρα.
Ειχα τυλιξει κεφαλι και χερι με 2 λωριδες επιδεσμου θυμαμαι σε καποιες αποκριες για να κανω τον Μαμ ρα αλλα τους εβγαλα σχετικα γρηγορα γιατι ολοι με ρωτουσανε που χτυπησα..
100% αποτυχια το concept.
Ειχα τυλιξει κεφαλι και χερι με 2 λωριδες επιδεσμου θυμαμαι σε καποιες αποκριες για να κανω τον Μαμ ρα αλλα τους εβγαλα σχετικα γρηγορα γιατι ολοι με ρωτουσανε που χτυπησα..
Mr.Fregoli
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 180
- Πόντοι
- 281
Ρε παιδια ακομα και τα ξένα καρτουν που έδειχνε τότε η κρατικη...κάνανε φοβερη δουλεια στη μεταγλώττιση και στα τραγούδια..
Thundercats σιγουρα.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 456
Ομαδα G...ή αλλιως G Force
ενδιαφέρον και το
http://[URL unfurl="true"]www.bbc.co.uk/cult/anderson/stingray/gallery/images/800/09stingray.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.693
- Πόντοι
- 3.715
Ομαδα G...ή αλλιως G Force
ενδιαφέρον και το
http://[URL unfurl="true"]www.bbc.co.uk/cult/anderson/stingray/gallery/images/800/09stingray.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ομαδα G
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
πανε πολλα χρονια ...
Αλλα ταν μια απογευματινη εκπομπη που ηταν και ο ζουγανελης με μαλια και επεζε μουσικη με κιθαρα
στο τελος η μια η παρουσιαστρια μια καριολα επερνε ενα μαγικο καθρευτη και ελεγε τα ονοματα απο τα παιδακια που και καλα εβλεπε
η παλιοπουτανα μια φορα τον μηνα ελεγε το ονομα μου.
ολο τον Γιαννη τον Γιωργο και τον Νικο εβλεπε
Αλλα ταν μια απογευματινη εκπομπη που ηταν και ο ζουγανελης με μαλια και επεζε μουσικη με κιθαρα
στο τελος η μια η παρουσιαστρια μια καριολα επερνε ενα μαγικο καθρευτη και ελεγε τα ονοματα απο τα παιδακια που και καλα εβλεπε
η παλιοπουτανα μια φορα τον μηνα ελεγε το ονομα μου.
ολο τον Γιαννη τον Γιωργο και τον Νικο εβλεπε
Ηταν ενα Σαββατο που περιμενα να δω με τρελη ανυπομονησια
1. Δεν μου ερχεται τωρα γαμωτο...νομιζω το ΣπορτΜπιλλυ
2. Καπακι επαιζαν τα Στρουμφακια (πεθαινα για τα Στρουμφακια)
3. Και τελειωνε η παιδικη μου ηδονη με τον Ιπποτη της Ασφαλτου
Μετα απο ολα αυτα ενοιωθα ευτυχισμενος !!!
Επισης μια φορα ειχα δει τυχαια μια εκομπη με κουκλες-μαριονετες (ποσταρατε εικονα στην 2η σελιδα - StinGray?) και εξτασιαστηκα !!!
Την συγκεκριμενη σειρα την βαζανε πολυ σπανια και παντα οταν την πετυχαινα ζουσα σε αλλον πλανητη εβλεπα το απιστευτα συγκλονιστικο θεαμα !!!
Επισης μου αρεσε απο τα Ελληνικα η Φρουτοπια, σιχαινομουν το μικρο σπιτι στο λειβαδι, τον Νιλσ Χολγκερσεν και την μαγια την Μελισσα και μια φορα θυμαμαι ειχε δειξει ενα βραδυ Καρναβαλι απο την Βραζιλια και ο πατερας μου με πηρε με το ζορι και με πηγε στο δωματιο (δεν καταλαβα γιατι).
Ωραια Χρονια ρε γαμωτο !!!!
1. Δεν μου ερχεται τωρα γαμωτο...νομιζω το ΣπορτΜπιλλυ
2. Καπακι επαιζαν τα Στρουμφακια (πεθαινα για τα Στρουμφακια)
3. Και τελειωνε η παιδικη μου ηδονη με τον Ιπποτη της Ασφαλτου
Μετα απο ολα αυτα ενοιωθα ευτυχισμενος !!!
Επισης μια φορα ειχα δει τυχαια μια εκομπη με κουκλες-μαριονετες (ποσταρατε εικονα στην 2η σελιδα - StinGray?) και εξτασιαστηκα !!!
Την συγκεκριμενη σειρα την βαζανε πολυ σπανια και παντα οταν την πετυχαινα ζουσα σε αλλον πλανητη εβλεπα το απιστευτα συγκλονιστικο θεαμα !!!
Επισης μου αρεσε απο τα Ελληνικα η Φρουτοπια, σιχαινομουν το μικρο σπιτι στο λειβαδι, τον Νιλσ Χολγκερσεν και την μαγια την Μελισσα και μια φορα θυμαμαι ειχε δειξει ενα βραδυ Καρναβαλι απο την Βραζιλια και ο πατερας μου με πηρε με το ζορι και με πηγε στο δωματιο (δεν καταλαβα γιατι).
Ωραια Χρονια ρε γαμωτο !!!!
EuroGomenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑΑΑΑΑ
και αν δε καταλάβατε ΚΑμΠΑΜΑΡΟΥ ΙΓΚΑΝΟ
και αν δε καταλάβατε ΚΑμΠΑΜΑΡΟΥ ΙΓΚΑΝΟ
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
αστυνομος σαινης και τομ και τζερυ γαματες απλα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.086
- Πόντοι
- 17.085
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Με μια τάση μελαγχολίας, γέλιου και συνάμα λύπης, έριχνα μια ματια στο youtube τις παλιες παιδικές εκπομπές. Ταξίδεψα πίσω στο χρόνο και θυμηθηκα ενα σωρο πραγματα καταχονιασμένα στη μνημη μου....πραγματα και μνημες που νομιζα τα είχα ξεχασει...
Για εμας που πλησιαζουμε τα 40..η δεκαετια του 80 ειναι γεματη παιδικες εκπομπες που η γλυκια αθωοτητα τους ισως δεν ταιριαζει με το υφος του site... Γιατι ομως να μη θυμηθουμε κάποιες και τελικα να κανουμε και μια μικρη ψηφοφορία...
Και γιατί όχι να μην προτεινουμε και στα παιδια μας να ριξουν να ματια ή τους κεντρισουμε το ενδιαφέρον αφου τα μηνυματα τους ειναι διαχρονικά..
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/temp/D6F3FC7245D820C1B528CE0F755C9932.jpg[/img[/URL]]
[img]http://i280.photobucket.com/albums/kk163/jpap77/paidikes_seires/od_diastimatos.jpg
Συγχαρητηρια για το θρεντακι που ανοιξες φιλε μας γεμισες συγκινηση εμας των 80's... !!!!
Εν τω μεταξυ η ανεπαναληπτη Φρουτοπια βγαινει πρωτη αερα...