aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
βαζελος πατριδα;;συγχαρητήρια
βαζελος πατριδα;;συγχαρητήρια
βαζελος πατριδα;;
Ομπρε - Καρασικάκη, πόση ώρα κάνατε?κατεβεναμε απο την ομπρε πιομενοι ολλοι στο καραισκακη και οι μπατσοι απομακρυνοντουσαν 2 χιλομετρα μακριαμας!!!!1
εσεις ειχατε την νοπο, λουλουδια για μυρισμα..ναι
(αλλά το ίδιο θα έγραφα αν ήταν βάζελος και πόσταρε κάτι τέτοιο)
τραγελαφικες καταστασεις στην καρδια της πρωτευουσας του μπουρδελισταν..
οπως και να χει,αυτο το πουστρακι που βαραει πισωπλατα θελει πουτσα να στρωσει..
και αυτος αν τον ρωττουσες και σου λεγε οτι και αυτον πισωπλατα τον χτυπανε καθημερινα τι θα χες να του απαντησεις φιλε μου?τραγελαφικες καταστασεις στην καρδια της πρωτευουσας του μπουρδελισταν..
οπως και να χει,αυτο το πουστρακι που βαραει πισωπλατα θελει πουτσα να στρωσει..
το πουστρακι που βάρεσε όμως είχε ήδη πούστικα βαρέσει όλους μας πισώπλατα, του άξιζαν όπως αξίζουν και σε όλα τα κωλολαμόγια εκεί μέσα
αδερφε η θυρα 7 τοτε ξεκιναγε απο την ομπρε με τα τσοπερ και τα παπια κοκαλα ολοι!!!!!!!!!!!!! μας βλεπανε οι μπατσοι και την κανανε με ελαφρα αλλα μιλαμε οι μισοι ειταν φυλακοβιοι χαρκομενοι αλλα χρονια σε μιση ορα ειμασταν καραισκακι και μας περιμεναν και οι αλοι που ειχαν ερθει με το τρενο ενα ντου τους καναμε και την επομενη μερα δηλονε παραιτηση ο υπουργος δημοσιασ ταξης τι να λεμε τωρα μιλαμε για ξηλο!!!! μολοτοφ και αρχηδια τοτε δεν πεζαν ξυλο μιλαμε !!!!! τα γαμουσαμε ολα αμα βρω της παλιες εφημεριδες θα τα βαλο για τουσ νεουσ!!!!! : τοτε οι μπατσοι ξερανε οτι αμα βρεθουμε στα τρια μετρα καπιος δικος τους θα πιγενε νοσοκομειο κανα εξαμηνο μολοτοφ και αρχιδια !!!! ξυλο λεμε ανοιγαμε κεφαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ομπρε - Καρασικάκη, πόση ώρα κάνατε?
ωραια αφου μας εκανες περιληψη του χαρακτηρα σου δε μας απαντησες τι θα του απαντουσες αυτουνου ???οτι εσυ εχεις μαθει να καθαριζεις μονος σου και τετοια???εγω εχω μαθει τσαμπα μαγκια βασιζομενος στις πλατες του οχλου και στη σιγουρια της αριθμητικης υπεροχης,να μην πουλαω...
το ξερω οτι σε καποιοους μπορει να ακουγεται περιεργο,αλλα εγω τα αρχιδια που χω δεν τα κοβω για κανεναν..
οτι και αν εχει κανει αυτος,οσο χαμηλα και αν εχει πεσει...
αυτα και οποιος καταλαβε,καταλαβε...
εγω του καρφωνα το τελευταιο καρφι στο φερετρο ανεταεγω εχω μαθει τσαμπα μαγκια βασιζομενος στις πλατες του οχλου και στη σιγουρια της αριθμητικης υπεροχης,να μην πουλαω...
το ξερω οτι σε καποιοους μπορει να ακουγεται περιεργο,αλλα εγω τα αρχιδια που χω δεν τα κοβω για κανεναν..
οτι και αν εχει κανει αυτος,οσο χαμηλα και αν εχει πεσει...
αυτα και οποιος καταλαβε,καταλαβε...
Καλα...που θα παει,δεν θα μπει η τρανυ για να ξεσκισει το ρουφιανοκουμπο?
η απαντηση θα μπορουσε να δοθει στην καλπη...ωραια αφου μας εκανες περιληψη του χαρακτηρα σου δε μας απαντησες τι θα του απαντουσες αυτουνου ???οτι εσυ εχεις μαθει να καθαριζεις μονος σου και τετοια???
Τί πανηγυρίζετε ρε μουρόχαυλοι;
τοσα χρονια το ιδιο ακουω και για τον μητσοτακη, εχει βαλει κοσμο μπροστα.....εγω του καρφωνα το τελευταιο καρφι στο φερετρο ανετα
και το 44 το ιδιο ειπατε, το τελος ομως το εγραψαν αλλοι και σας ετσουξε...εγινε η αρχη ...