Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε σεις καταλαβετε το: Xωρις το μαστιγιο δεν υπηρχε περιπτωση να στρωσει ο Ελληνας!

Ο Ελληνας ειναι ΛΑ-ΜΟ-ΓΙΟ, οχι μονο οι Ελληνες πολιτικοι αλλα ολοι οι Ελληνες!

Εδω κυριαρχει η νοοτροπια οτι "αφου κλεβει ο αλλος, θα κλεψω κι εγω"!

Στο εξωτερικο η νοοτροπια ειναι "ακομα κι αν κλεβει ο αλλος, εγω θα ειμαι τιμιος, θα πληρωνω τους φορους μου και θα προσπαθω για το καλο της πατριδας μου".

Εδω ΟΛΟΙ σκεφτονται την παρτη τους, πως θα βολευτουν και πως θα κανουν την πιο εξυπνη λαμογια για να ξεφυγουν απο την εφορια και απο το νομο γενικα.

Παρτε το χαμπαρι: το ΔΝΤ και ο στενος ελεγχος ειναι ο μονος τροπος για να συνετιστει ο κουτοπονηρος Ελληναρας!

Οι φτωχοι Ελληνες θα ηθελαν παρα πολυ να ειναι σαν τους πλουσιους Ελληνες και να μπορουν να κλεβουν κι αυτοι!

Δεν μας φταινε οι πολιτικοι μας, φταιει η γαμημενη λαμογιστικη και εξυπνατζιδικη νοοτροπια μας. Το νου του μεσου Ελληνα ολα αυτα τα χρονια ηταν στη λαμογια - μικρη ή μεγαλη δεν εχει σημασια.

Το ξαναλεω: Στις ανεπτυγμενες δυτικες κοινωνιες η νοοτροπια του μεσου πολιτη ειναι: "Αν καποιος ειναι λαμογιο ειναι ντροπη του, εγω θα ειμαι τιμιος, θα πληρωνω τους φορους μου και θα ειμαι στο επακρο νομοταγης".

Στην Ελλαδα οποιον σκεφτεται ετσι τον λενε ΒΛΑΚΑ!

Ζητω ο Αμερικανος πρωθυπουργος μας και το ΔΝΤ (ειλικρινα)!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο χατζηδακης ομως ειναι συμπαθης,λογικος και χαμηλων τονων ανθρωπος , διαφερει απο το σκυλολοι του μπουρδελου της βολης.
ο ποιο συμπαθητικος βουλευτης ΝΔ
λιγο χαζος μεν αλλα κανεις δεν ειναι τελειος

Επισκέπτης
περιμενω να τοποθετηθει ο εγκριτος νομικος του σαιτ για το θεμα

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1

Για κοίτα να δεις ... και άλλοι χαζοί σαν εμένα!
Τον αποκαλούν βουλευτή ή πρώην βουλευτή!!!  :grin:

Μπάι δε γουέη ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Μητσοτάκης συνάντησε τον
πρωθυπουργό Σημίτη... :2funny: :2funny: :2funny

κουκουλοφοροι και αριστεριστες. α ρε πουτανα παραπληροφορηση. ειδατε εσεις κανενα κουκουλοφορο? και αριστεριστες  πως το  ξερουν? τους ζητησαν βεβαιωση πολιτικων φρονημάτων? το οτι μπορει να ηταν αγανακτισμενοι και θυμωμενοι ΠΟΛΙΤΕΣδεν περναει απο το μυαλο αυτων των ανοητων δημοσιογραφισκων? μετα τους πολιτικους θα παρουν κι αυτοι οι ρουφιανοι οι δημοσιογραφοι σειρα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ε μιας και το γαμήσαμε, να πω και εγώ μία μαλακία.

Επειδή είναι υπέρ του μνημονίου και σύντομα θα παει χέρι χέρι με την Ντορολίζα, του έστειλε μήνυμα ο Σαμαράς σε μοτίβο λόπεθ.

Να δεις που τα ίδια θα γίνουν και με όσους από το ΘΑΣΟΚ θα περάσουν στην καινούργια παρέα που σύντομα θα σηκώσει επίσης λάβαρο κινήματος (Δημαράς?).

:grin:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
[size=14pt]Οι υπαληλοι της Ο.Α. πηραν πολλα χιλιαρικα αποζημιωσεις και μεχρι σημερα που περιμενουν μεταταξεις πληρωνωνται απο το ταμειο ανεργιας 7000-8000 ευρω τον μηνα[/size] ενω το επιδομα ανεργιας για ολους τους αλλους ειναι 350 ευρω!!
Αντε με τις καριολες κι'αυτες..
Αυτο ειναι εργο του Χατζηδακη!!
Ρε ξερόλα Έλληνα που τι ξέρεις εσύ αυτό???

Πολλοί από αυτούς είναι "υφιστάμενοι" μου και ούτε κατά διάνοια δεν παίρνουν τόσα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ρε σεις καταλαβετε το: Xωρις το μαστιγιο δεν υπηρχε περιπτωση να στρωσει ο Ελληνας!

Στο εξωτερικο η νοοτροπια ειναι "ακομα κι αν κλεβει ο αλλος, εγω θα ειμαι τιμιος, θα πληρωνω τους φορους μου και θα προσπαθω για το καλο της πατριδας μου".

Εδω ΟΛΟΙ σκεφτονται την παρτη τους, πως θα βολευτουν και πως θα κανουν την πιο εξυπνη λαμογια για να ξεφυγουν απο την εφορια και απο το νομο γενικα.

Παρτε το χαμπαρι: το ΔΝΤ και ο στενος ελεγχος ειναι ο μονος τροπος για να συνετιστει ο κουτοπονηρος Ελληναρας!

Οι φτωχοι Ελληνες θα ηθελαν παρα πολυ να ειναι σαν τους πλουσιους Ελληνες και να μπορουν να κλεβουν κι αυτοι!

Δεν μας φταινε οι πολιτικοι μας, φταιει η γαμημενη λαμογιστικη και εξυπνατζιδικη νοοτροπια μας. Το νου του μεσου Ελληνα ολα αυτα τα χρονια ηταν στη λαμογια - μικρη ή μεγαλη δεν εχει σημασια.

Το ξαναλεω: Στις ανεπτυγμενες δυτικες κοινωνιες η νοοτροπια του μεσου πολιτη ειναι: "Αν καποιος ειναι λαμογιο ειναι ντροπη του, εγω θα ειμαι τιμιος, θα πληρωνω τους φορους μου και θα ειμαι στο επακρο νομοταγης".

καλα ρε !!!!!! στο χωριο σου σανο τρωτε?? δεν σου ειπαν οτι το δντ ειναι εταιρια οπου διασφαληζει να επιστραφουν τα δανεια με τους τοκους στος δανηστες παση θησεια!!!!! και τα δανεικα στην ελλαδα τα πηραν τα λαμογια και φεραν το δντ για να τα πληρωσει ο λαος ΧΩΡΙς ΣΑΛΙΟ !!!! ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΧΕΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ?? ΜΑΝΑ >>?? ΠΑΤΕΡΑ???  ΣΥΓΟΥΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

συμφωνω απολυτα οσο δε παει φιλε μου
και θα ερθει ο αλλος να σου πει οτι δε τα φαγαμε μαζι
και να αντιταξει σοβαρα επιχειρηματα
και θα παει σπιτι να βγαλει τη καρεκλα που εχει αραξει η μαμα του για να χει παρκινγκ το πουλακι της
και θα παει στο θειο να κλαφτει μηπως μπορεσει και μπει και αυτος σε οοοοοολο αυτο το μπουρδλδημοσιο
και θα παει στον λογιστη που ειναι λαμογιο να του κανονισει αυτη τη φαση με τον δικο του εφοριακο
και θα παει στον δικο του που θα τον φτιαξει στο τελεωνειο να μη πληρωσει τον εκτελονισμο κτλ κτλπ

αλλα οταν ο παγκαλος θα του πει οτι δε τα φαγαμε μαζι θα παρει φωτια το πληκτρολογιο του να λεει οτι μαλακια του κατεβει

και επειδη εξυπνακιδες υπαρχουν να πω οτι επειδη και γω εχω χρησιμοποησει ''γνωςστο'' νοιωθω και γω μερος της καταστροφης και δε βγαζω την ουρα μου απεξω
και του παγκαλου απλα δε μου αρεσει η φατσα του αλλα καταταλλα μια χαρα τα λεει ο χοντρελας

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Αυτό πώς το ονομάζεις;

Με διαγραφη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο

Εκτός Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ ετέθη ο βουλευτής Πρεβέζης Ευάγγελος Παπαχρήστος, μετά την απόφασή του να καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο.
Η ονομαστική ψηφοφορία για τα εργασιακά και τις ΔΕΚΟ ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (14/12), με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που διαφώνησε με το πολυνομοσχέδιο να τίθεται εκτός.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της ονομαστικής ψηφοφορίας, ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος ανέγνωσε επιστολή του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου που ανέφερε: "Ο βουλευτής Ευάγγελος Παπαχρήστος τίθεται εκτός ΚΟ του ΠΑΣΟΚ". Έτσι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει πλέον 156 βουλευτές.
Δημοκρατία.

Και συγκεκριμένα αυτοδιάθεση μιας ομάδας.
Δεν μπορείς να αναγκάσεις μια ομάδα (ΠΑΣΟΚ) να κρατήσει κάποιον που δεν θέλει επειδή εσύ το επιθυμείς φασιστικά...

Το πρόβλημα είναι στον λαό όμως.
Λόγω έλλειψης πολιτικής κουλτούρας ΔΕΝ θα το ξαναψηφίσει, αφού πλέον δεν ανήκει σε κυβερνητικό κόμμα και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να βολέψει κόσμο!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ!

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Τα ξερω φιλε μου απο πρωτο χερι αυτα
τα βλεπω καθημερινα στο κεντρο
το παραμυθι τελειωσε....... και εχει ασχημο τελος
Ακριβώς ... παραμύθι.
Και το τέλος είναι καλό, ονομάζεται επιστροφή στην Γη και την πραγματικότητα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom