Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Αν και είμαστε εκτός θέματος ο ματατζής φταίει ή αυτός που δίνει την εντολή την οποία έχει πάρει απο πιό πάνω  και ο νοών νοείτω  ;)
ΥΓ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ
  ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΟΚ?
Ο ΜΑΤΑΤΣΗς ΦΤΑΙΗ ΠΡΟΤΑ ΓΙΑΤΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ δεν εχει την απετουμενη εκπεδευση και σιντονισμο και δεν διαμαρτηρετε!!! ξερη οτι τα χειμικα ειναι αντησηνταγματικα και ομος σιωπενη ξερη οτι και ο ιδιος κυνδυνευη οταν εκτελη λανθασμενες και περα απο το αντεικιμενο του διαταγες και ομος ΣΙΩΠΕΝΕΙ!!! ΒΛΕΠΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ μπροστα του και κανη το παγωνι!!!! η εγκληματικοτητα γαμει και δερνει και ο μπατσος τα ξινει!!! οταν ειναι ομος για διαδηλοτη εεεε!!! παρε να χεις!!!!  :fuck2: :fuck2: αχχχχ καταντιαααααα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥς ΛΟΓΟ ΜΗ ΕΚΠΕΔΕΘΣΗς ΤΟΥς!!!!!!!!!!! ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΛΑΕΕΕ

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η αστηνομια εχει καταντησει δυστιχος σε ασκερι ηλιθιον ασχετον κοματοσκηλον που μας καταντησαν την χωρα μπουρδελο!!!!!! και μου λετε οτι δεν φτενε!!! αλλα φταινε μονο οι απο πανο!!! τι λετε ρε!!! οι μπατσοι σημερα κανουν οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο που εχουν καθηκον να κανουν ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ Ο ΜΑΛΑΚΑς ΚΑΘΗΚΟΝ!! ΗΘΙΚΗ!!  ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ !! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΕΛΛΑΔΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
διαβασε τι γραφω και μετα να το αναπαραγαγεις ακριβως οπως το διαβασες και οχι οπως εσυ θες, τα γκεμπελιστικα αλλου, αν εχεις δουλεψει εστω το 10% απο αυτο που εχω δουλεψει  και δουλευω στην ζωη μου θα καταλαβαινες καποια πραγματα διαφορετικα, το να το παιζεις ΄΄αγανακτισμενος'' και ''καταπιεσμενος'' πιο πολυ θυμιζεις τον ξανθοπουλο στις δοξες του παρα κατι αλλο, επειδη λοιπον  εχω δουλεψει ετσι που εσυ θες 2 ζωες και αν, εχω μαθει να σεβομαι και την ζωη και την περιουσια του αλλου οποιος κι αν ειναι, μαγκας δεν ειναι οποιος κατεβασει την τσαμαρια η πεταξει την μολοτοφ μαγκας ειναι οποιος εχει τα αρχιδια να στησει μονος την οποιαδηποτς τζαμαρια και να κατσει πισω απο αυτην...
μπορει να εχω, μπορει να μην εχω δουλεψει ουτε το 10% που εχεις δουλεψει εσυ.κλαψα πισω απο το pc δεν ριχνω,ουτε θα προσπαθησω να σε πεισω για το αν εχω δουλεψει οπως δεν με πειθεις και εσυ.αλλα να στενοχωρηθω για τις τζαμαριες των τραπεζων και τις μολωτοφ στους μπατσους οχι φιλε.μικρομαγαζα αποδεδηγμενα στις πορειες  τα σπανε οι παρακρατικοι ασφαλιτες οπως αυτοι που ηταν διασπαρτοι κατα εκατονταδες σημερα στην αθηνα για στρεψουν τον κοσμο κατατων κινητοποιησεων.κατσε αυριο στις ειδησεις να δεις πως θα τα παρουσιασουν.η βια των μπατσων φερνει βια και ερχετε γενια πιτσιρικαδων που εχουν δει το προσωπο της βιας της εξουσιας και αντε μαζευτετε τους μετα.

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
καλα  εκαναν και τον εδειραν εφαγε και αυτος πολλα λεφτα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μπορει να εχω, μπορει να μην εχω δουλεψει ουτε το 10% που εχεις δουλεψει εσυ.κλαψα πισω απο το pc δεν ριχνω,ουτε θα προσπαθησω να σε πεισω για το αν εχω δουλεψει οπως δεν με πειθεις και εσυ.αλλα να στενοχωρηθω για τις τζαμαριες των τραπεζων και τις μολωτοφ στους μπατσους οχι φιλε.μικρομαγαζα αποδεδηγμενα στις πορειες  τα σπανε οι παρακρατικοι ασφαλιτες οπως αυτοι που ηταν διασπαρτοι κατα εκατονταδες σημερα στην αθηνα για στρεψουν τον κοσμο κατατων κινητοποιησεων.κατσε αυριο στις ειδησεις να δεις πως θα τα παρουσιασουν.η βια των μπατσων φερνει βια και ερχετε γενια πιτσιρικαδων που εχουν δει το προσωπο της βιας της εξουσιας και αντε μαζευτετε τους μετα.
AFOY για τους πιτσηρικαδες δεν υπαρχει μετα!!!!!δεν υπαρχει μελλον!!!!! αυτο φωναζουν και οι αλοι κανουν οτι δεν καταλαβενουν!!! τι να μαζεψεις??? τα ασημαζευτα!!!!!!!

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Η αστηνομια εχει καταντησει δυστιχος σε ασκερι ηλιθιον ασχετον κοματοσκηλον που μας καταντησαν την χωρα μπουρδελο!!!!!! και μου λετε οτι δεν φτενε!!! αλλα φταινε μονο οι απο πανο!!! τι λετε ρε!!! οι μπατσοι σημερα κανουν οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο που εχουν καθηκον να κανουν ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ Ο ΜΑΛΑΚΑς ΚΑΘΗΚΟΝ!! ΗΘΙΚΗ!!  ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ !! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΕΛΛΑΔΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παρακρατικες συμμοριες πανω απ το νομο εχουν καταντησει.βλεπουν οι εξουσιαστες οτι δεν μπορει ο κοσμος να αντεξει τις "μεταρυθμισεις" τους και δωστου καταστολη και δωστου ατιμωρισια και τρομονομο που λεει οτι αν σε πιασουν σε πορεια πας για κακουργημα!!πλεον οτι θελουν κανουν.νωπη ειναι ακομα η ιστορια με τον τυπα που κατεβηκε απ το σπιτι του με τις πυτζαμες να πεταξει τα σκουπιδια και τον πιασανε οι μπατσοι γιατι γινοντουσαν επεισοδια πιο κατω και του φορτωσαν τσαντα με μολοτωφ.για καλη του τυχη βρεθηκαν φωτογραφιες που εδειχναν τους μπατσους πριν την συλληψη να κρατανε την τσαντα.τελικα τον πιτσιρικα τον αθωοσανε και οι μπατσοι πηγαν δικαστηριο οπου ομολογησαν και δεν τους ασκηθηκε καμια ποινη.φανταστητε να μην υπηρχαν αυτες οι φωτογραφιες και ετρωγε 5 χρονια ο πιτσιρικας?θα καταστρεφαν οι αλητες μια ζωη απο το πουθενα η οχι?

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το παρακράτος ζει και  βασιλευει πάντως.
Μαζευτικε τοσος κοσμος στην βουλη απέξω,που φώναζαν <<κλεφτες,κλεφτες>>

Και οι <<αναρχικοι>> πεταγανε μολοτοφ για να αναγκάσουν τα ΜΑΤ να ριχνουν δακρυγόνα να διώξουν τον κοσμο....

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Και οι <<αναρχικοι>> πεταγανε μολοτοφ για να αναγκάσουν τα ΜΑΤ να ριχνουν δακρυγόνα να διώξουν τον κοσμο....

αφου υπαλληλοι τους ειναι και οι <<αναρχικοι>> :2funny:

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11

stam90 φιλε και μολοτωφ στο παρελθον δεν εχουν πεσει οι μπατσοι ομως βαραγανε στο ψαχνο για να δυαλισουν τον κοσμο σε μικροτερα κομματια την πορεια,να εκφοβισουν τον κοσμο που συνηθως δεν παει στις πορειες να μην ξαναπαει.τρανο παραδειγμα φετος στην πορεια του πολυτεχνειου που δεν εγινε τιποτα και επεσε το ξυλο της αρκουδας.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
παρακρατικες συμμοριες πανω απ το νομο εχουν καταντησει.βλεπουν οι εξουσιαστες οτι δεν μπορει ο κοσμος να αντεξει τις "μεταρυθμισεις" τους και δωστου καταστολη και δωστου ατιμωρισια και τρομονομο που λεει οτι αν σε πιασουν σε πορεια πας για κακουργημα!!πλεον οτι θελουν κανουν.νωπη ειναι ακομα η ιστορια με τον τυπα που κατεβηκε απ το σπιτι του με τις πυτζαμες να πεταξει τα σκουπιδια και τον πιασανε οι μπατσοι γιατι γινοντουσαν επεισοδια πιο κατω και του φορτωσαν τσαντα με μολοτωφ.για καλη του τυχη βρεθηκαν φωτογραφιες που εδειχναν τους μπατσους πριν την συλληψη να κρατανε την τσαντα.τελικα τον πιτσιρικα τον αθωοσανε και οι μπατσοι πηγαν δικαστηριο οπου ομολογησαν και δεν τους ασκηθηκε καμια ποινη.φανταστητε να μην υπηρχαν αυτες οι φωτογραφιες και ετρωγε 5 χρονια ο πιτσιρικας?θα καταστρεφαν οι αλητες μια ζωη απο το πουθενα η οχι?

υπάρχει και μία κρίσιμη τιμή για την πίεση σε κάθε δοχείο υπό πίεση. Όταν το υπόγειο βράζει σε κατάσταση κορεσμού ατμών και πάει προς υπέρθερμες καταστάσεις, όχι πέτρα θα φάνε που λέει ο μινέϊκος αλλά δε θα μπορέσουνε να τους θάψουνε με ανοικτό φέρετρο...
περιμένετε λίγο ακόμη, έρχονται τα ''εθνικά'' θέματα προς υλοποίηση, λίγο ακόμη υπομονή.
Το μπουμ μετα!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εγω το εγραψα το 2011 ερχοντε πραγματα που ο μαλαξ ελλην δεν το φανταζετε ουτε στα ονειρα του ετοιμαστητε βαλτε και βαζελινη για τους ευεστητους!!!! αλλα κολπα!! μιλαμεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
εγω το εγραψα το 2011 ερχοντε πραγματα που ο μαλαξ ελλην δεν το φανταζετε ουτε στα ονειρα του ετοιμαστητε βαλτε και βαζελινη για τους ευεστητους!!!! αλλα κολπα!! μιλαμεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
davarits αν φερθουμε εξυπνα βαζελινη θα χρειαστουν τα κωλαρακια των απο πανω εμεις το καβλι θα βαλουμε.και θα το βαλουμε ολο μεςα...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
davarits αν φερθουμε εξυπνα βαζελινη θα χρειαστουν τα κωλαρακια των απο πανω εμεις το καβλι θα βαλουμε.και θα το βαλουμε ολο μεςα...
οπος τους γαμησαμε τα 35 τελευτεα χρονια δηλαδη  χμμ!!!! :think: :think: :think: :think: για δοσε μας τα φοτα σου συντροφε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καπου στο 2075 ξεχρεονουμε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ισοπέδωση: Μην πληρώνουμε και μην κάνουμε παιδιά.
ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Έτσι και αλλιώς δεν αξίζουμε και τίποτα για το παρόν οι Έλληνες, αλλά για το παρελθόν. Ας μείνουμε λοιπόν στην ιστορία, όπως είμασταν όχι όπως είμαστε...

Πορείες και παραπορείες...

poutano-maniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Βρετανία: Οι Φοιτητικές διαμαρτυρίες μπορεί να απαγορευτούν εντελώς, αν η βία συνεχιστεί!

Αυτά είναι..... Η απαγόρευση του δικαιώματος να διαμαρτύρεσαι....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ισοπέδωση: Μην πληρώνουμε και μην κάνουμε παιδιά.
ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Έτσι και αλλιώς δεν αξίζουμε και τίποτα για το παρόν οι Έλληνες, αλλά για το παρελθόν. Ας μείνουμε λοιπόν στην ιστορία, όπως είμασταν όχι όπως είμαστε...

Πορείες και παραπορείες...

Συνημμένα

• kissinger.jpg
    kissinger.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 14

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Greek Eastern Province of the E.U.

Με τα ευρολαμόγια να μας κυβερνούν και τους ίδιους έπαρχους να στηρίζουν μέσα από κάστρα, μισθοφορικούς στρατούς και νόμους το συμφέρον της Ένωσης ακόμα και 30 χρόνια μετά.
Γιατί τα επεισόδια και ο τρόμος εναντίον τους βολεύει: Θα ενισχύσουν τις επαύλεις τους, θα πάρουν 1000 μπράβους παραπάνω να τους προσέχουν, ρουφιάνους χαφιέδες και κόλακες να τους γλύφουν, νέα μέτρα κατά των τρομοκρατών, θα γίνει ήρωας ο κάθε επιφανής βλάκας.
Long live the kings!
Έ ρε μεσαίωνας που έρχεται! Και τα dark ages που έχουν ήδη αρριβάρει!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αντε καλημερα συνμαλακες ονειρα γλθκα!!! Υ.Γ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΣΥΣΥΤΙΑ?? εκλησια ?? νομαρχια?? συλογος δεσπινηδον και κυριον παγκρατιου?? που θα φαμε σημερα ????????????????? :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S ελλαδα 2010!!! ευτηχος εχουμε ιντερνετ ακομα αλλα του χρονου τετιο καιρο ετιμαστε τα ταξιδιοτικα περιστερια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: η κιλοβατορα θα φτασει 20 ευρο!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom