Επισκέπτης
καλά κάνανε λοιπόν και το 44 και τους σκοτώσανε στην διαδήλωση...
ρε δεν τα αφήνετε αυτά λέω γώ... οι πράξεις αυτές δεν τιμούν την έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ... μόνο ΖΩΑ φέρονται έτσι...
Είπαμε.....Ελλάδα....
ρε δεν τα αφήνετε αυτά λέω γώ... οι πράξεις αυτές δεν τιμούν την έννοια ΑΝΘΡΩΠΟΣ... μόνο ΖΩΑ φέρονται έτσι...
καλα τα λες,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ τι ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΔΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΟ 3 ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕta papoydia που την βγαζουν στα σιστια δεν ειναι ανθρωποι??? τα νεα παιδια που δεν εχουν στον ιλιο μοιρα δεν ειναι ανθρωποι??? ο κοσμακις που δεν την βγαζει ζωντανος με τα νεα μετρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! στης παλιοτερες γενιες στης εθνικες τραγωδιες ειχαμε εκτελεσεις αυτοκτονιες αιμα !!1 εμφυλιο !! οτι γουσταρεις !!! τωρα εχουμε παθει τον θανατο της αλεπους ΔΕΝ ΦΤΑΙΗ ΚΑΝΕΝΑς!!!! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ και μιλατε για ανθρωπισμο!!!!!!!!!!!! ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????????
ΒΑΛΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ο ανθος της ελληνικής νεολέρας.... (ή μηπως είναι εισαγόμενοι πακιστανοί??)
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!! ΜΑΡΓΑΡΙΤΕς ΣΦΑΞΕΜΕ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ!!!!! αλλα μονο οταν δει την γθναικα του πουτανα για ενα καρβελι ψωμι !!!!!!ο ελληναρας θα καταλαβει τι εχει γινεικαλα τα λες,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ τι ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΔΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ?ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΟ 3 ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
ΒΑΛΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
Ετσι ειναι,αλλα οπως ειπε και Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΗ και ερχονται ΑΣΧΗΜΕΣ μερες ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ που δεν νοιαζονται για την ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!!! ΜΑΡΓΑΡΙΤΕς ΣΦΑΞΕΜΕ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ!!!!! αλλα μονο οταν δει την γθναικα του πουτανα για ενα καρβελι ψωμι !!!!!!ο ελληναρας θα καταλαβει τι εχει γινει
τι κριμα που σπανε τραπεζαο ανθος της ελληνικής νεολέρας.... (ή μηπως είναι εισαγόμενοι πακιστανοί??)
ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ?ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣειπα εγώ να μην διαδηλώσουν??? αυτοί τι δουλειά έχουν με την διαδήλωση..?
μισες δουλειες κανειςναι βέβαια υπήρχαν πολλοί στην διαδήλωση.. υπήρχαν και αυτοί...
ναι βέβαια υπήρχαν πολλοί στην διαδήλωση.. υπήρχαν και αυτοί...
για να μην ξεχασω.. και αυτοί
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΑΣΑΝΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΙΔΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣκαι αυτοι?????? 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥς ΕΙΔΕΣ???????????