Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν διαφωνω μαζι σου ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να μην συμβουν διαφορα μετα απο αυτα που γινονται εδω περα τωρα που θα οδηγησουν δεν ξερω,υπαρχουν πολλες απαντησεις αλλα μονο μια ειναι η σωστη και εγω δεν ειμαι μαντης να την ξερω

Σίγουρα θα συμβούν διάφορα.Το θέμα είναι τι θα συμβεί και που θα οδηγήσει.Διότι με την λογική του όχλου και του μπάχαλου που έχει αρχίσει να λειτουργεί η ελληνική κοινωνία δεν νομίζω να υπάρξει ευτυχής κατάληξη,εκτός βέβαια από την ικανοποίηση των ενστίκτων των κατωτάτων μορφών της ανθρώπινης ύπαρξης που διψούνε για αίμα και σπέρμα, λες και ότι οι όποιες τιμωρίες επιβληθούν (είτε δικαστικά είτε με εφαρμογή του νόμου Λίντς) θα αλλάξουν την ροή των γεγονότων.

Μήπως θα ήταν λογικώτερο να βρούμε την λύση όλοι μαζί? Διότι κατά την ταπεινή μου γνώμη την δεδομένη στιγμή και στην παρούσα φάση δεν προέχει η όποια τιμωρία των όποιων ενόχων έχει κατασκευάσει το θυμικό του Ελληνα...

Επισκέπτης
Σίγουρα θα συμβούν διάφορα.Το θέμα είναι τι θα συμβεί και που θα οδηγήσει.Διότι με την λογική του όχλου και του μπάχαλου που έχει αρχίσει να λειτουργεί η ελληνική κοινωνία δεν νομίζω να υπάρξει ευτυχής κατάληξη,εκτός βέβαια από την ικανοποίηση των ενστίκτων των κατωτάτων μορφών της ανθρώπινης ύπαρξης που διψούνε για αίμα και σπέρμα, λες και ότι οι όποιες τιμωρίες επιβληθούν (είτε δικαστικά είτε με εφαρμογή του νόμου Λίντς) θα αλλάξουν την ροή των γεγονότων.

Μήπως θα ήταν λογικώτερο να βρούμε την λύση όλοι μαζί? Διότι κατά την ταπεινή μου γνώμη την δεδομένη στιγμή και στην παρούσα φάση δεν προέχει η όποια τιμωρία των όποιων ενόχων έχει κατασκευάσει το θυμικό του Ελληνα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εκτος απο ρουφιανος και σιχαμα εισαι και ηλιθιος
ακομη να με αναφερεις;
χανεις τη φορμα σου φλωρε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
παντως στις φωτο φαινεται οτι μπερδεψε τα κακακια του με αυτα του χατζηδακη  :2funny:

σκατοπλημμυρα  :boobies:

Screen+shot+2010-12-15+at+5.54.20+PM.png

URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ακομη να με αναφερεις;

δεν βλέπω το λόγο.. μην λησμονείς ότι και οι κριτές κρίνονται...  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

εξάλλου με κάποιον πρέπει να γελάμε εμείς της υπόγας... και ουδείς γελοιωδέστερος πλήν του Φέθρυ (και των κλώνων του βεβαίως βεβαίως)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755

Δεν διαφωνω ΑΛΛΑ με τοσα χρονια ΑΝΕΓΓΗΧΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ειναι δυσκολα τα πραγματα,και βαλε ΟΤΙ το ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ απο το 1940 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ η ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ δυσκολες καταστασεις τοσο δυσκολες που δεν τα ΒΛΕΠΩ και πολυ καλα τα πραγματα εγω ελπιζω στο καλυτερο και θελω οι χωρα μου και οι συμπολιτες μου να ειναι καλα ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ακομη να με αναφερεις;

αν ειχες ελαχιστο εγωισμο εσυ ρε βλαμμενε θα ελεγες αει και γαμηθειτε που με μπαναρετε σας γραφω στα παπαρια μου και γω. αλλα κουβαλας το μυαλο του αβραμη χωρις να εχεις το ελαφρυντικο της ηλικιας. τετοιο μπουζουκι εισαι  :uglystupid: :2funny:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Θα ερθει κι σειρα του παχυδερμου. Υπομονη κι επιμονη χρειαζεται.
¨Εσκασε για φαγητό Βουλιαγμένη και όπως έκατσε έφυγε απ τα μπινελίκια...ήταν κυριλέ το μέρος βλέπεις και δεν είχε φάπες.....

Επισκέπτης
αν ειχες ελαχιστο εγωισμο εσυ ρε βλαμμενε θα ελεγες αει και γαμηθειτε που με μπαναρετε σας γραφω στα παπαρια μου και γω. αλλα κουβαλας το μυαλο του αβραμη χωρις να εχεις το ελαφρυντικο της ηλικιας. τετοιο μπουζουκι εισαι  :uglystupid: :2funny:

Ο Φεθρης ειναι ? Γιατι τον σουταραν ?

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Ζοριζεσε παλικαρε ? Θελεις διαδηλωσεις κηδειες σαν αυτες του ΠΑΜΕ ? Αμ δε θα σου γινει το χατιρι, εχει αγριεψει ο κοσμος πλεον. Δεν ειναι πιτσιρικαδες αυτοι που "σπανε" ή που την πεφτουν στους πολιτικους. Ειναι ανθρωποι που χασανε τις δουλειες τους, που κλεισανε τα μαγαζια τους, ανθρωποι που βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον και επαναστατουν. Κατσε εσυ να κανεις πλατες στους πολιτικους και στις τραπεζες εδω μεσα κι ασε τον κοσμο να κανει αυτο που πρεπει. Το ποταμι φουσκωνει και θα παρασυρει τα παντα. Φροντισε να εισαι μακρια απο τις οχθες του.
οποιοι βλεπουν μονο αντιεξουσιαστες και αναρχικους στις πορεις μαλλον η κοντινοτερη εικονα απο διαδηλωση ειναι του μεγκα και του αλτερ

Επισκέπτης
καλα εσυ εισαι ο ορισμος της εξυπναδας :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
¨Εσκασε για φαγητό Βουλιαγμένη και όπως έκατσε έφυγε απ τα μπινελίκια...ήταν κυριλέ το μέρος βλέπεις και δεν είχε φάπες.....

Ετσι. Ουτε στην αυλη του σπιτιου τους να μην μπορουν να βγουν. Σε λιγο θα πηγαινουν στη βουλη με συνοδια στρατου.

Επισκέπτης
Screen+shot+2010-12-15+at+5.54.20+PM.png

http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/12/15/xatzidakis_aimata2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]επιτελους τις εφαγε και ενα απο τα 300 μουνια. καλυτερα αυτοι παρα τα τζαμακια των ανθρωπων!!!
Ανεξαρτητα απο τις πολιτηκες ιδεες του καθενως αν μπορουσαμε να τους κανουμε να χεζονται ακωμα και να βγουν απο την πορτα τους η Ελλαδα θα ηταν 1000 φορες καλητερη

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
...Καλά αυτός...Μήπως ΑΥΤΟΙ θαπρεπε να τις είχαν φάει ΠΡΩΤΑ????

Συνημμένα

• τσουκατος.jpg
    τσουκατος.jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 10
  • μαντελης.jpg
    μαντελης.jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom