LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
να ανοιχτει θρεντ ημερησια ενημερωση για ξυλο σε πολιτικους...
εγώ άνοιξα ημερήσια ενημέρωση δηλώσεων Παγκάλου και μου το συγχώνευσαν
να ανοιχτει θρεντ ημερησια ενημερωση για ξυλο σε πολιτικους...
Δεν διαφωνω μαζι σου ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να μην συμβουν διαφορα μετα απο αυτα που γινονται εδω περα τωρα που θα οδηγησουν δεν ξερω,υπαρχουν πολλες απαντησεις αλλα μονο μια ειναι η σωστη και εγω δεν ειμαι μαντης να την ξερω
Σίγουρα θα συμβούν διάφορα.Το θέμα είναι τι θα συμβεί και που θα οδηγήσει.Διότι με την λογική του όχλου και του μπάχαλου που έχει αρχίσει να λειτουργεί η ελληνική κοινωνία δεν νομίζω να υπάρξει ευτυχής κατάληξη,εκτός βέβαια από την ικανοποίηση των ενστίκτων των κατωτάτων μορφών της ανθρώπινης ύπαρξης που διψούνε για αίμα και σπέρμα, λες και ότι οι όποιες τιμωρίες επιβληθούν (είτε δικαστικά είτε με εφαρμογή του νόμου Λίντς) θα αλλάξουν την ροή των γεγονότων.
Μήπως θα ήταν λογικώτερο να βρούμε την λύση όλοι μαζί? Διότι κατά την ταπεινή μου γνώμη την δεδομένη στιγμή και στην παρούσα φάση δεν προέχει η όποια τιμωρία των όποιων ενόχων έχει κατασκευάσει το θυμικό του Ελληνα...
παντως στις φωτο φαινεται οτι μπερδεψε τα κακακια του με αυτα του χατζηδακη
σκατοπλημμυρα
εκτος απο ρουφιανος και σιχαμα εισαι και ηλιθιος
ακομη να με αναφερεις;
χανεις τη φορμα σου φλωρε
Δεν διαφωνω ΑΛΛΑ με τοσα χρονια ΑΝΕΓΓΗΧΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ειναι δυσκολα τα πραγματα,και βαλε ΟΤΙ το ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΚΑΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ απο το 1940 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ η ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ δυσκολες καταστασεις τοσο δυσκολες που δεν τα ΒΛΕΠΩ και πολυ καλα τα πραγματα εγω ελπιζω στο καλυτερο και θελω οι χωρα μου και οι συμπολιτες μου να ειναι καλα ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟΣίγουρα θα συμβούν διάφορα.Το θέμα είναι τι θα συμβεί και που θα οδηγήσει.Διότι με την λογική του όχλου και του μπάχαλου που έχει αρχίσει να λειτουργεί η ελληνική κοινωνία δεν νομίζω να υπάρξει ευτυχής κατάληξη,εκτός βέβαια από την ικανοποίηση των ενστίκτων των κατωτάτων μορφών της ανθρώπινης ύπαρξης που διψούνε για αίμα και σπέρμα, λες και ότι οι όποιες τιμωρίες επιβληθούν (είτε δικαστικά είτε με εφαρμογή του νόμου Λίντς) θα αλλάξουν την ροή των γεγονότων.
Μήπως θα ήταν λογικώτερο να βρούμε την λύση όλοι μαζί? Διότι κατά την ταπεινή μου γνώμη την δεδομένη στιγμή και στην παρούσα φάση δεν προέχει η όποια τιμωρία των όποιων ενόχων έχει κατασκευάσει το θυμικό του Ελληνα...
εκτος απο ρουφιανος και σιχαμα εισαι και ηλιθιος
ακομη να με αναφερεις;
χανεις τη φορμα σου φλωρε
¨Εσκασε για φαγητό Βουλιαγμένη και όπως έκατσε έφυγε απ τα μπινελίκια...ήταν κυριλέ το μέρος βλέπεις και δεν είχε φάπες.....Θα ερθει κι σειρα του παχυδερμου. Υπομονη κι επιμονη χρειαζεται.
αν ειχες ελαχιστο εγωισμο εσυ ρε βλαμμενε θα ελεγες αει και γαμηθειτε που με μπαναρετε σας γραφω στα παπαρια μου και γω. αλλα κουβαλας το μυαλο του αβραμη χωρις να εχεις το ελαφρυντικο της ηλικιας. τετοιο μπουζουκι εισαι
οποιοι βλεπουν μονο αντιεξουσιαστες και αναρχικους στις πορεις μαλλον η κοντινοτερη εικονα απο διαδηλωση ειναι του μεγκα και του αλτερΖοριζεσε παλικαρε ? Θελεις διαδηλωσεις κηδειες σαν αυτες του ΠΑΜΕ ? Αμ δε θα σου γινει το χατιρι, εχει αγριεψει ο κοσμος πλεον. Δεν ειναι πιτσιρικαδες αυτοι που "σπανε" ή που την πεφτουν στους πολιτικους. Ειναι ανθρωποι που χασανε τις δουλειες τους, που κλεισανε τα μαγαζια τους, ανθρωποι που βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον και επαναστατουν. Κατσε εσυ να κανεις πλατες στους πολιτικους και στις τραπεζες εδω μεσα κι ασε τον κοσμο να κανει αυτο που πρεπει. Το ποταμι φουσκωνει και θα παρασυρει τα παντα. Φροντισε να εισαι μακρια απο τις οχθες του.
και ουδείς γελοιωδέστερος πλήν του Φέθρυ (και των κλώνων του βεβαίως βεβαίως)
Ο Φεθρης ειναι ? Γιατι τον σουταραν ?
καλα εσυ εισαι ο ορισμος της εξυπναδαςαν ειχες ελαχιστο εγωισμο εσυ ρε βλαμμενε θα ελεγες αει και γαμηθειτε που με μπαναρετε σας γραφω στα παπαρια μου και γω. αλλα κουβαλας το μυαλο του αβραμη χωρις να εχεις το ελαφρυντικο της ηλικιας. τετοιο μπουζουκι εισαι
ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχα κοιτα και ο μαυρος θανατος φατσα, την ωρα που παει να του κοπανησει σφυρια στη καραφλα
¨Εσκασε για φαγητό Βουλιαγμένη και όπως έκατσε έφυγε απ τα μπινελίκια...ήταν κυριλέ το μέρος βλέπεις και δεν είχε φάπες.....
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/12/15/xatzidakis_aimata2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]επιτελους τις εφαγε και ενα απο τα 300 μουνια. καλυτερα αυτοι παρα τα τζαμακια των ανθρωπων!!!
Ανεξαρτητα απο τις πολιτηκες ιδεες του καθενως αν μπορουσαμε να τους κανουμε να χεζονται ακωμα και να βγουν απο την πορτα τους η Ελλαδα θα ηταν 1000 φορες καλητερη
καλα εσυ εισαι ο ορισμος της εξυπναδας
καλα εσυ εισαι ο ορισμος της εξυπναδας