tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εγω εχω μαθει τσαμπα μαγκια βασιζομενος στις πλατες του οχλου και στη σιγουρια της αριθμητικης υπεροχης,να μην πουλαω...
το ξερω οτι σε καποιοους μπορει να ακουγεται περιεργο,αλλα εγω τα αρχιδια που χω δεν τα κοβω για κανεναν..
οτι και αν εχει κανει αυτος,οσο χαμηλα και αν εχει πεσει...
αυτα και οποιος καταλαβε,καταλαβε...
ΕΤΣΙ και ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ,ΟΙ ΓΕΣΕΕ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΔΗ,δεν φοβομαστε,ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ πλεων ΤΟ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ,τωρα πλεων ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙΖοριζεσε παλικαρε ? Θελεις διαδηλωσεις κηδειες σαν αυτες του ΠΑΜΕ ? Αμ δε θα σου γινει το χατιρι, εχει αγριεψει ο κοσμος πλεον. Δεν ειναι πιτσιρικαδες αυτοι που "σπανε" ή που την πεφτουν στους πολιτικους. Ειναι ανθρωποι που χασανε τις δουλειες τους, που κλεισανε τα μαγαζια τους, ανθρωποι που βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον και επαναστατουν. Κατσε εσυ να κανεις πλατες στους πολιτικους και στις τραπεζες εδω μεσα κι ασε τον κοσμο να κανει αυτο που πρεπει. Το ποταμι φουσκωνει και θα παρασυρει τα παντα. Φροντισε να εισαι μακρια απο τις οχθες του.
Ζοριζεσε παλικαρε ? Θελεις διαδηλωσεις κηδειες σαν αυτες του ΠΑΜΕ ? Αμ δε θα σου γινει το χατιρι, εχει αγριεψει ο κοσμος πλεον. Δεν ειναι πιτσιρικαδες αυτοι που "σπανε" ή που την πεφτουν στους πολιτικους. Ειναι ανθρωποι που χασανε τις δουλειες τους, που κλεισανε τα μαγαζια τους, ανθρωποι που βλεπουν οτι δεν εχουν μελλον και επαναστατουν. Κατσε εσυ να κανεις πλατες στους πολιτικους και στις τραπεζες εδω μεσα κι ασε τον κοσμο να κανει αυτο που πρεπει. Το ποταμι φουσκωνει και θα παρασυρει τα παντα. Φροντισε να εισαι μακρια απο τις οχθες του.
ρουφιανος ειναι αλλα θα ερθει η ωρα τουείσαι πιο γλοιώδης σαλαμάνδρα κι από τους ανθρώπους της ΕΣΗΕΑ που όλως τυχαίως κάνουν απεργία τις μέρες των διαδηλώσεων
Ε μιας και το γαμήσαμε, να πω και εγώ μία μαλακία.
Επειδή είναι υπέρ του μνημονίου και σύντομα θα παει χέρι χέρι με την Ντορολίζα, του έστειλε μήνυμα ο Σαμαράς σε μοτίβο λόπεθ.
να ανοιχτει θρεντ ημερησια ενημερωση για ξυλο σε πολιτικους...
παιζει να ριξε κι αυτος καμια στα κρυφα??
προσωπικα στο ξυλο μου αρεσε η σταση του 'σωματοφυλακα', ο οποιος περιοριστηκε στο να του σκουπιζει τα αιματα σα γκουβερναντα
δε πειραζει, αυτα παθαινεις οταν παιρνεις για προσωπικη φρουρα κουνιαδομπατζανακηδες που ψαχνουν καβατζοθεση ;)
σιγα μη κατσει να προστατευει, αν ηταν να θελει να δουλευει το ψωμι που τρωει καθοταν και αμεσοδρασιτης![]()
Δεν διαφωνω μαζι σου ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να μην συμβουν διαφορα μετα απο αυτα που γινονται εδω περα τωρα που θα οδηγησουν δεν ξερω,υπαρχουν πολλες απαντησεις αλλα μονο μια ειναι η σωστη και εγω δεν ειμαι μαντης να την ξερωείσαι σίγουρος ότι αυτό που κάνει (ή που κατά την γνώμη σου θα κάνει) ο κόσμος είναι αυτό που πρέπει?... η ιστορία άλλα έχει διδάξει...
γιατί η τελευταία επανάσταση στην Ευρώπη που είχε κάποιο πετυχημένο αποτέλεσμα ήταν η Γαλλική... και αυτή ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια.. πάρα πολλά..
εντιτ.. διόρθωσα έναν τόνο που είχα βάλει παραπάνω για να μην πιαστούν από αυτό κάποιοι και φωνάζουν...![]()
![]()
![]()
και φυσικά ο νοών νοείτω..
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ???
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΑΝ, ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΦΕΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ 58)
να ανοιχτει θρεντ ημερησια ενημερωση για ξυλο σε πολιτικους...
παιζει να ριξε κι αυτος καμια στα κρυφα![]()
![]()
παιζει να ριξε κι αυτος καμια στα κρυφα![]()
![]()
ΣΟΣΤΟς αλλα ο στρατος ειναι σε τετια χαλια σημερα που απο το γουδι για συνταγμα θα χαθουν στο δρομο και θα παρουν κανα ταξιτσι να τους παειΚαλημέρα στο θρεντ,κύριοι κάπως έτσι ξεκήνησε και το 1967,περαστικά μας.Κατάφεραν οι Πολιτικοί μας από το 1980 έως σήμερα να μολύνουν τα πάντα και τους πάντες,να κάνουν μαύρη την ζωή όλων των νέων μας που γεννήθηκαν από το 1980 και μετά,το μέλλον των παιδιών μας χειρότερο από αυτό των σκύλων που έχουν στα σπίτια τους όλοι αυτοί που γαντζωμένοι στο άρμα της εξουσίας δεν μπορούν να δουν ότι είναι καιρός να τους κόψουμε τα χέρια και να τους αφήσουμε προς βορρά στα τσακάλια,μ΄αυτόν τον τρόπο καλοί κακοί θα καούν στην πυρά γιατί στο σακί μέσα σαπίζουν και τα καλά.![]()
Εχουν φλωρεψει και τα στρατα ρεεεεεεεεεεεεΣΟΣΤΟς αλλα ο στρατος ειναι σε τετια χαλια σημερα που απο το γουδι για συνταγμα θα χαθουν στο δρομο και θα παρουν κανα ταξιτσι να τους παει![]()
![]()
![]()
ΔΡΑΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΙΚΟ !!!!! στο δρομο δε ο μισος στρατος απο την νταγκλα θα την πεσει στο φλοκα για γλυκο ΡΕΕΕΕΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()