Νέα

Ξυλο στον υπουργο Κώστα Χατζηδάκη στην πανελλαδική πορεία...!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εσύ έχεις μαζέψει δηλαδή;

Εχω μαζεψει ναι.

Εχω ριξει, αλλα εχω μαζεψει κιολας. Δεν επαθα και τιποτα.

Οταν ειναι για τους γαμημενους τους πολιτες, λεμε εγκρατεια και να μην παρανομουμε και ιστοριες για αγριους ρε φιλε.

Και οταν τα μουνοπανα κανουν ο,τι γουσταρουν με τους φορους μας, τα αρχιδια απο κατω τα βολεμενα πανε και τους ξαναψηφιζουν.

Ε αν κανενας Χατζηδακης φαει καμια μαπα η βρεθει και νεκρος, εγω δε θα λυπηθω.

Και δεν θα λυπηθω γιατι οταν αντιπροσωπευεις εναν θεσμο πρεπει να στεκεσαι στο υψος των περιστασεων και οχι να μιλας με ξυλινη γλωσσα και να το παιζεις σοβαρος. Πρεπει να εισαι σοβαρος και να θετεις σε πραξη τις μαλακιες που περιμενεις ο λαος να ακολουθησει.

Τοσοι και τοσοι πεθαινουν στην τελικη. Αν ειναι και κανας διασημος,πολιτικος η τιποτα αλλο μουνοπανο, δεν θα μου κανει αισθηση.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 Φιλε καππου εχεις δικιο. Αλλα εγω αναφερθηκα στους πολιτικους.  Οσο για τους αναρχικους εχεις απολυτο δικιο. Γιατι δεν πανε να σπασουν στην κηφησια εκαλη κ.τ.λ. ????

Γιατί ρε μάγκες να πάνε σπάσουν δηλαδή αναγκαστικά; Τίποτε να μην σπάσουν. Άκου εκεί.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Γιατί ρε μάγκες να πάνε σπάσουν δηλαδή αναγκαστικά; Τίποτε να μην σπάσουν. Άκου εκεί.

Σωστο αυτο.

Εγω το λεω απο την αποψη του οτι πανε στην πορεια για να σπασουν ( παιζουν και προβοκατσειες φουλ απο μπατσους βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ) και σπανε περιουσιες και καταστηματα ανθρωπων που παιζει να ειναι φτωχοτεροι απο αυτους.

Δεν εχουν τα αρχιδια να κανουν κανα ντου σε κανενος πολιτικου το σπιτι-γραφειο η σε κανενος δημοσιογραφου. Εκει κανουν τις κοτες, γιατι αυτοι τους παρακινουν και τους ξελασπωνουν απο τα αυτοφορα.

Ακομα και αυτο στην Ελλαδα, βρωμαει. Η σαπιλα εχει φτασει σε ασυληπτα επιπεδα δυστυχως.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εχω μαζεψει ναι.

Εχω ριξει, αλλα εχω μαζεψει κιολας. Δεν επαθα και τιποτα.

Οταν ειναι για τους γαμημενους τους πολιτες, λεμε εγκρατεια και να μην παρανομουμε και ιστοριες για αγριους ρε φιλε.

Και οταν τα μουνοπανα κανουν ο,τι γουσταρουν με τους φορους μας, τα αρχιδια απο κατω τα βολεμενα πανε και τους ξαναψηφιζουν.

Ε αν κανενας Χατζηδακης φαει καμια μαπα η βρεθει και νεκρος, εγω δε θα λυπηθω.

Και δεν θα λυπηθω γιατι οταν αντιπροσωπευεις εναν θεσμο πρεπει να στεκεσαι στο υψος των περιστασεων και οχι να μιλας με ξυλινη γλωσσα και να το παιζεις σοβαρος. Πρεπει να εισαι σοβαρος και να θετεις σε πραξη τις μαλακιες που περιμενεις ο λαος να ακολουθησει.

Τοσοι και τοσοι πεθαινουν στην τελικη. Αν ειναι και κανας διασημος,πολιτικος η τιποτα αλλο μουνοπανο, δεν θα μου κανει αισθηση.

Βασικά το πήγαινα να σε ρωτήσω εάν θεωρείς ότι τις μάζεψες δίκαια ή άδικα. Να σε ρωτήσω εάν ήταν περισσότεροι από εσένα. Να σε ρωτήσω τί νομίζεις ότι θα γινόταν εάν ο άλλος σου έλεγε: "Έκανες αυτό και πάμε να καθαρίσουμε οι δυό μας".

Βασικά όμως, τελείωσες τη συζήτηση εκεί που είπες ότι ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ. Εφ' όσον τους ξαναψηφίζουν και ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, και ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΣΤΑ, τότε...

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

φυλήσυχε, κι εγώ θέλω όποιο θηλυκό με κοιτάει στο δρόμο να μου προτείνει από μόνης της να πάμε σε ξενοδοχείο, να ξεσκιστούμε μέχρι το πρωί, να τα καταπιεί στο τέλος και να με πληρώσει και στο τέλος 100 ευρώ.
Αλλά πώς να το κάνουμε, δε γίνεται (ειδικά το τελευταίο  :P)
Αλλά όπως ξέρεις η βία γεννά βία, και η βία των πολιτικών (όχι απαραίτητα ξύλο, κατάλαβες τι βία εννοώ) είναι χίλιες φορές χειρότερη από τη βία με τα χέρια

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Βασικά το πήγαινα να σε ρωτήσω εάν θεωρείς ότι τις μάζεψες δίκαια ή άδικα. Να σε ρωτήσω εάν ήταν περισσότεροι από εσένα. Να σε ρωτήσω τί νομίζεις ότι θα γινόταν εάν ο άλλος σου έλεγε: "Έκανες αυτό και πάμε να καθαρίσουμε οι δυό μας".

Βασικά όμως, τελείωσες τη συζήτηση εκεί που είπες ότι ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ. Εφ' όσον τους ξαναψηφίζουν και ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, και ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΙΣΤΑ, τότε...

Εχω μαζεψει και αδικα και δικαια. Οταν μαζεψα πολλες ( ραμματα διασειση και ιστοριες ) ηταν απο μπουγιο και ειχα δικιο. Αλλα τι να λεει.

Δεν υπαρχει ομως δικαιο και αδικο σε αυτο. Τη στιγμη που θα μπεις στον "πολεμο" απλα κοιτας να νικησεις. Ειτε εχεις δικιο ειτε αδικο θα κοιταξεις να νικησεις. Ετσι και αυτοι που τον χτυπησαν, ηθελαν να του κανουν κακο γιατι ενιωσαν οτι επρεπε.

Και καλα εκαναν. Οποιος και αν ηταν στη θεση του Χατζηδακη. Σκεψου ποσους αστυνομικους μονο δεσμευουν ολα αυτα τα καριολια που θα μπορουσαν να ηταν στους δρομους και να μαζευουν μαλακες που γαμανε εσενα και εμενα. Τι να λεμε τωρα, υπερτατη σαπιλα.

Το συστημα κοιταζει να εξασφαλισει τον εαυτο του, αλλα πλεον με τα ελαχιστα δικαιωματα που εχουν απομεινει στον καθενα ( μη βολεμενο το διευκρινιζω ) το να ξεσπασεις ετσι ειναι πολυ λογικο μετα απο ολα οσα εχουν γινει και συνεχιζουν να γινονται εις βαρος ολων.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έχω μαζέψει εγώ
case in point, άμα έχω μαζέψει εγώ επιβεβαιώνεται με το παραπάνω αυτό που είπε
:sunglasses:

εντιτ: όχι σε πορεία, εννοώ στο δρόμο, σε άσχετη φάση

ΆΣΧΕΤΟ:
Και η ολονυχτία σε δάσος ακίνητος, αμίλητος ΕΙΝΑΙ κακουχία. Δεν το ξέχασα αυτό που έγραψες εχθές  >:(

ΥΓ: Κι άλλαξε ρε το άβαταρ σου. Βάλε κανένα καλό, αυτό είναι παντελώς ντεκαυλέ με τα τριχωτά πόδια και τον τριχωτό μεσήλικα  :S

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΆΣΧΕΤΟ:
Και η ολονυχτία σε δάσος ακίνητος, αμίλητος ΕΙΝΑΙ κακουχία. Δεν το ξέχασα αυτό που έγραψες εχθές  >:(

ΥΓ: Κι άλλαξε ρε το άβαταρ σου. Βάλε κανένα καλό, αυτό είναι παντελώς ντεκαυλέ με τα τριχωτά πόδια και τον τριχωτό μεσήλικα  :S

δεν είναι κακουχία όπως το εννοούσες
κι εγώ έχω μείνει βδομάδες σε μια σκηνή σε ένα χωράφι της ολλανδίας να βρέχει ανελέητα και να κάνω μέρες να κοιμηθώ γιατί η σκηνή είχε γίνει λίμνη και απο το κρύο δεν ένιωθα χέρια-πόδια. Το ίδιο και στα βουνά της βαυαρίας, για μια βδομάδα αυτή τη φορά. κακουχία? με καμία παναγία

αυτό τι σημαίνει, ότι μπορώ να ζήσω στη φτώχια? ότι μπορώ να μείνω άστεγη? το ότι κάναμε κάτι διαφορετικό από τον καναπέ με την κουβέρτα δε μας κάνει ούτε κομάντα ούτε κατά διάνοια μας βάζει σε θέση να συγκριθούμε με κάποιον που έχει μείνει άστεγος ή δε βρίσκει δουλειά για μήνες.

το αβαταρ γαμεί, φακ δε χέιτερς  :sunglasses:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
φυλήσυχε, κι εγώ θέλω όποιο θηλυκό με κοιτάει στο δρόμο να μου προτείνει από μόνης της να πάμε σε ξενοδοχείο, να ξεσκιστούμε μέχρι το πρωί, να τα καταπιεί στο τέλος και να με πληρώσει και στο τέλος 100 ευρώ.
Αλλά πώς να το κάνουμε, δε γίνεται (ειδικά το τελευταίο  :P)
Αλλά όπως ξέρεις η βία γεννά βία, και η βία των πολιτικών (όχι απαραίτητα ξύλο, κατάλαβες τι βία εννοώ) είναι χίλιες φορές χειρότερη από τη βία με τα χέρια

Σε πολύ-πολύ γενικές γραμμές θα με βρεις σύμφωνο.

Το θέμα είναι όντως να καταλάβουμε ότι ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΆΛΛΟ και κάτι έπρεπε να κάναμε διότι αυτά που θα επακολουθούσαν θα ήταν χειρότερα από αυτά που γίνονται. Διανοείστε ρε παιδιά να τα άφηνε ΚΑΙ ο Παπανδρέου και να φθάναμε να μην μπορούμε να εξωφλήσουμε χρέη; Να μην μπορούμε να δώσουμε συντάξεις και μισθούς; Ως πού θα πήγαινε η κατάσταση δηλαδή;

Μας φταίει ο Χατζηδάκης τώρα για τα χάλια μας. Για την αδιαφορία μας. Για το ότι μπλοκάραμε τις λύσεις που πήγε να δώσει ο Σημίτης το 2001 πχ.

Όταν ο άλλος πάει να σε σώσει και αντιδράς τότε... Κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά νομίζω.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν έχεις καταλάβει ότι δεν μας φταίει ο χατζηδάκης
όχι ο ίδιος
η φάρα του μας φταίει

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δεν είναι κακουχία όπως το εννοούσες
κι εγώ έχω μείνει βδομάδες σε μια σκηνή σε ένα χωράφι της ολλανδίας να βρέχει ανελέητα και να κάνω μέρες να κοιμηθώ γιατί η σκηνή είχε γίνει λίμνη και απο το κρύο δεν ένιωθα χέρια-πόδια. Το ίδιο και στα βουνά της βαυαρίας, για μια βδομάδα αυτή τη φορά. κακουχία? με καμία παναγία

αυτό τι σημαίνει, ότι μπορώ να ζήσω στη φτώχια? ότι μπορώ να μείνω άστεγη? το ότι κάναμε κάτι διαφορετικό από τον καναπέ με την κουβέρτα δε μας κάνει ούτε κομάντα ούτε κατά διάνοια μας βάζει σε θέση να συγκριθούμε με κάποιον που έχει μείνει άστεγος ή δε βρίσκει δουλειά για μήνες.

το αβαταρ γαμεί, φακ δε χέιτερς  :sunglasses:

Καλά ντε δε συγκρίθηκα και με άστεγο. Εννοείται αυτό.

Απλά αντέδρασα που με φοβέριζε ο supermouse ότι θα τρέχω το τετράγωνο να ζεσταθώ. Δεν είναι κι έτσι. Άλλους να φοβερίζει, όχι εμένα. Αυτό εννοούσα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά ντε δε συγκρίθηκα και με άστεγο. Εννοείται αυτό.

Απλά αντέδρασα που με φοβέριζε ο supermouse ότι θα τρέχω το τετράγωνο να ζεσταθώ. Δεν είναι κι έτσι. Άλλους να φοβερίζει, όχι εμένα. Αυτό εννοούσα

το να έχεις μείνει κάτι μέρες ή βδομάδες σε σκηνή-υπό οποιεσδήποτε συνθήκες-παναπεί ότι μπορεί να μείνεις χωρίς θέρμανση?
αυτό λες?

:S

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Το θέμα είναι όντως να καταλάβουμε ότι ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΆΛΛΟ και κάτι έπρεπε να κάναμε διότι αυτά που θα επακολουθούσαν θα ήταν χειρότερα από αυτά που γίνονται. Διανοείστε ρε παιδιά να τα άφηνε ΚΑΙ ο Παπανδρέου και να φθάναμε να μην μπορούμε να εξωφλήσουμε χρέη; Να μην μπορούμε να δώσουμε συντάξεις και μισθούς; Ως πού θα πήγαινε η κατάσταση δηλαδή;

Μας φταίει ο Χατζηδάκης τώρα για τα χάλια μας. Για την αδιαφορία μας. Για το ότι μπλοκάραμε τις λύσεις που πήγε να δώσει ο Σημίτης το 2001 πχ.

Όταν ο άλλος πάει να σε σώσει και αντιδράς τότε... Κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά νομίζω.

Ρε φιλε.

Ειλικρινα τωρα.

Θα σε ρωτησω κατι αλλα μη το παρεις στραβα.

Κανεις πλακα ετσι?

Που ζεις ρε μεγαλε? Ειλικρινα ρωταω.

Τι ειναι αυτα που λες?

Εκτος και αν ειμαι τοσο μαλακας και δεν καταλαβα πια.

Τι δεν πηγαινε αλλο και επρεπε να κανουμε κατι? Απο ΠΟΙΟΝ δεν πηγαινε αλλο και ΠΟΙΟΣ πρεπει να κανει κατι? Τι λες τωρα? Εγω για ποιο λογο να πληρωσω το γεγονος οτι ΑΛΛΟΙ διαχειριστηκαν λαθος τα λεφτα μου ρε φιλε? Εισαι με τα καλα σου? Τι μαλακιες ακου θα ξερασω απογευματιατικο. Ο αλλος παει να με σωσει λες. ΠΟΙΟΣ παει να με σωσει? Μειωνοντας τον κατωτατο μισθο? Εχοντας κομματα στα πανεπιστημια και 15 συνδικαλιστικους παραγοντες σε καθε ειδος δουλειας? Μην επιτρεποντας την επιχειρηματικοτητα με 1002 τροπους? Εχοντας δασμους στο καθετι και βρισκομενοι σε τεχνολογικο και αναπτυξιακο μεσαιωνα? ΠΟΙΟΣ παει να σε σωσει ρε φιλε? Τι ειναι αυτα που λες?

Να εξοφλησουμε ΠΟΙΩΝ τα χρεη? Τα χρεη που δωσανε οι τραπεζες στους πολιτες και μετα που οι δευτεροι δεν ειχαν να ξεχρεωσουν επειδη οι μισθοι ΜΟΝΙΜΩΣ πηγαιναν προς τα κατω?

Ρε συ, αληθεια. Πες μου οτι δεν καταλαβα η οτι κατι αλλο εχει γινει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί ΠΑΝΤΑ οι λύσεις να είναι σε βάρος του λαού, και γενικά σε βάρος αυτουνού που δε φταίει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
το να έχεις μείνει κάτι μέρες ή βδομάδες σε σκηνή-υπό οποιεσδήποτε συνθήκες-παναπεί ότι μπορεί να μείνεις χωρίς θέρμανση?
αυτό λες?

:S

Τεσπα, επειδή το προσωποποίησε ο supermouse, εγώ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοώ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΕΣ. Το έχω ξανακάνει και μπορώ να το ξανακάνω. Το 2007 μιλάω.

Οπότε δεν με πιάνει αυτό που έγραψε.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
απλα τα πραγματα !!!!!!!το μαγαζι που τους κραταει και κανουν της δουλιες τους λεγετε ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ οποτε τους διαλαμε την παρανγκα ΚΡΕΜΑΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΜΙΑ 300 ΥΠΑΛΙΛΟΥς ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ  και μετα παμε για κηφησεια πολιτεια ψηχικο γλυφαδα ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗς ΒΙΛΕς ΤΩΝ 1000 ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΗ ΟΧΙ ΞΥΛΟ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:!!! ΑΠΑ ΠΑ ΠΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟς ΕΥΡΩΠΑΙΚΟς ΛΑΟς ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΕΒΟΥΜΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!! :jerking: :jerking: :jerking: ΔΗΛΑΔΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥς ΓΕΡΜΑΝΟΥς ???  ΣΤΟ ΤΕΛΟς ΒΕΒΕΑ ΤΗς ΕΚΑΘΑΡΗΣΗς ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΦΡΑΠΕ ΕΕ??? ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΔΟΜΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗς ΑΘΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥς ΝΤΟΠΙΟΥς?????? :think: :think: :think: :think:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Προς Λέοντες, και Πρωκτοκυνηγούς.

Το Μάιο έληγε ομόλογο που είχαμε πάρει για σκοπούς Ολυμπιακών Αγώνων (τρομάρα μας γαμώ το κεφάλι μας γαμώ που θέλαμε και Ολυμπιακούς Αγώνες). Τί έπρεπε να κάνουμε που δεν είχαμε να πληρώσουμε;

Έχουμε αντιληφθεί ότι ήλθαμε φάτσα με το ενδεχόμενο να μην μπορούμε να πληρώσουμε συνταξεις και μισθούς δημοσίων υπαλληλων; Τί έπρεπε να κάνουμε; Αυξήσεις, προσλήψεις και δε βαριέσαι αδελφέ;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και αν δεν το πληρωναμε;

Stories