Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Προς Λέοντες, Καβαλάρηδες Πιστούς και Πρωκτοκυνηγούς.
Το Μάιο έληγε ομόλογο που είχαμε πάρει για σκοπούς Ολυμπιακών Αγώνων (τρομάρα μας γαμώ το κεφάλι μας γαμώ που θέλαμε και Ολυμπιακούς Αγώνες). Τί έπρεπε να κάνουμε που δεν είχαμε να πληρώσουμε;
Έχουμε αντιληφθεί ότι ήλθαμε φάτσα με το ενδεχόμενο να μην μπορούμε να πληρώσουμε συνταξεις και μισθούς δημοσίων υπαλληλων; Τί έπρεπε να κάνουμε; Αυξήσεις, προσλήψεις και δε βαριέσαι αδελφέ;
Παιρνεις τα πραγματα απο λαθος σκοπια.
Δεν ειχαΜΕ να πληρωσουΜΕ?
Για ποιο λογο φιλε?
Ποιος τα εφαγε αυτα? Ο οικονομικος προγραμματισμος του κρατους απο ποιους εγινε? ΓΙΑΤΙ πηγε στραβα? Σε ΠΟΙΑ σημεια πηγε στραβα?
Εσυ ως Φυλήςυχος Πολίτης και εγω ως Anal_Hunter που ειχαμε μεριδιο σε ολα αυτα? Σε ολη την κακοδιαχειριση? Εφοσον το μεριδιο μας ηταν ΜΗΔΕΝΙΚΟ σε ολα αυτα ( εκτος και αν ψηφισες κανεναν που σε ρουσφετιασε, καθως εγω δεν ψηφισα κανεναν τετοιον ) γιατι εγω και εσυ να μειωσουμε το μισθο μας και τις εισφορες μας?
Κοινη λογικη ειναι. Αλλα οχι η λογικη που χρησιμοποιει το συστημα για να κανει την δουλεια του.
Δεν ειναι δυνατον να εχεις τετοιες αποψεις. Ειδικα οταν το ολο θεμα ξεκιναει απο πολυ πιο πριν και οχι απο το περιστατικο που ανεφερες, αλλα δεν εχει σημασια.